MISTER_TRIPER
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
4 σε τελικο δεν εφαγε κανενας
θρυλε σαγαπω θρυλε εισαι ο ενας
θρυλε σαγαπω θρυλε εισαι ο ενας
Μπορει να παιζει και αυτο.είναι φανερό πως φέτος, ειδικά οι ξένοι πάικτες (όσοι δεν κάνουν διακοπές -βλεπε Ντομί, Ραούλ Παλτό Μπράβο_- και μπάνιο σε πισίνα),επιλεγουν παιχνίδια...
Δηλαδή παιζουν μπάλλα στην Ευρώπη για να τους δει κανενας ατζεντης (Γκαλλέτι, Λεντεσμα, κτλ) και στα αρχίδια τους το ελλήνικο πρωτάθλημα.
Εγω συμφωνο οτι παιζουν και αυτα το ρολο τους αλλα δεν γινεται να εχεις δωσει 7 παιχνιδια στην ευρωπη και να εχεις 6 πολυ καλες εμφανισεις και σε 20 παιχνιδια στο Ελληνικο πρωταθλημα ουτε μια εμφανιση της προκοπης.βρασιδα σε αυτα που λες για ολυμπιακο μπορω να σου πω οτι εχουμε ταυτιση αποψεων,για να μην πω στα παντα,σχεδον σε ολα.ομως πρεπει να λαβουμε υποψη καποια πραγματα,καινουρια ομαδα,συνεχεις τραυματισμοι βασικων ακομα και κατα την διαρκεια του αγωνα συν αρκετα αλλα που δεν εχω διαθεση να γραψω αυτη τη στιγμη.επισης σαν οπαδοι εχουμε το μεγαλυτερο ελαττωμα.θελουμε να νικαμε καθε ομαδα με 4-5 γκολ και ισως παλι να μην ειμαστε ικανοποιημενοι.αυτο μας εχει κανει κακο αρκετες φορες και πρεπει να το αποβαλλουμε.το ποδοσφαιρο εχει αλλαξει πολυ και βλεπεις οτι ακομα και μεγαθηρια της ευρωπης κανουν γκελες η κοιτανε μονο την ουσια και οχι το θεαμα
Πιστεύω ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Όντως στο τσ.λ τα δίνουν ΟΛΑ και στον αμέσως επόμενο αγώνα μερικοί από αυτούς δεν έχουν τις αντοχές και φοβούμενοι τραυματισμό από την κόπωση κάνουν κράτει... Το ίδιο γίνεται και για τους αγώνες πριν το τσ.λ φυλάγονται ώστε να τα δώσουν ΟΛΑ στο τσ.λ γιατί ξέρουν ότι 2 ματς συνεχόμενα με την ένταση του τσ.λ και του σημερινού ας πούμε δεν το βγάζουν. Υπάρχουν και 1-2 παίχτες που σνομπάρουν το Ελληνικό πρωτάθλημα και βλέπουν τις εμφανήσεις στο τσ.λ ως σκαλοπάτι για μεταγραφή...Είναι φανερό πως φέτος, ειδικά οι ξένοι πάικτες (όσοι δεν κάνουν διακοπές -βλεπε Ντομί, Ραούλ Παλτό Μπράβο_- και μπάνιο σε πισίνα),επιλεγουν παιχνίδια...
Δηλαδή παιζουν μπάλλα στην Ευρώπη για να τους δει κανενας ατζεντης (Γκαλλέτι, Λεντεσμα, κτλ) και στα αρχίδια τους το ελλήνικο πρωτάθλημα.
Να ειχαν σαν στοχο την κατακτηση του τσαμπιονς λιγκ να το καταλαβω αλλα να μην δινεις βασει στο πρωταθλημα επειδη μπορει να παιξεις ενα η δυο παραπανω αγωνες στην ευρωπη?Λογικό είναι να ξενερώνουν, την Τετάρτη Ντρογμπά κ το Σαββάτο με τον Σάλμον κ τον μπαλάφα...
εχει κανει καλες εμφανισεις(μετρημενες στα δαχτυλα βεβαια)απλα επειδη ειμαστε οι πιο απαιτητικοι οπαδοι κανεις μας δεν της θυματε.και εγω δεν ειμαι ικανοποιημενος απο την ελλαδα αλλα κανω υπομονη γιατι ξεφορτωθηκα παικτες τυπου οκκα,μαριτς,παππα και βλεπω σωστες κινησεις για καλυτερο μελλον.Εγω συμφωνο οτι παιζουν και αυτα το ρολο τους αλλα δεν γινεται να εχεις δωσει 7 παιχνιδια στην ευρωπη και να εχεις 6 πολυ καλες εμφανισεις και σε 20 παιχνιδια στο Ελληνικο πρωταθλημα ουτε μια εμφανιση της προκοπης.
νομιζω οτι ολες οι ομαδες κοιτανε πρωτα το πρωταθλημα τους και μετα το cl.και κυριως η μπαρτσαΝα ειχαν σαν στοχο την κατακτηση του τσαμπιονς λιγκ να το καταλαβω αλλα να μην δινεις βασει στο πρωταθλημα επειδη μπορει να παιξεις ενα η δυο παραπανω αγωνες στην ευρωπη?
Να κανει γκελες η μπαρτσα που μπορει να εχει σαν πρωτο στοχο το τσαμπιονς λιγκ ενταξει αλλα ο Ολυμπιακος?
Δεν ξερω ακομα σιγουρα αλλα λεω να ερθω.εχει κανει καλες εμφανισεις(μετρημενες στα δαχτυλα βεβαια)απλα επειδη ειμαστε οι πιο απαιτητικοι οπαδοι κανεις μας δεν της θυματε.και εγω δεν ειμαι ικανοποιημενος απο την ελλαδα αλλα κανω υπομονη γιατι ξεφορτωθηκα παικτες τυπου οκκα,μαριτς,παππα και βλεπω σωστες κινησεις για καλυτερο μελλον.
τεταρτη θα χωσεις κανεναν να τα πουμε απο κοντα στο γηπεδο? υπαρχουν και προβοκατορες εδω
Θύμησέ μου μια αδερφέ δωρητή γιατί δυσκολεύομαι να θυμηθώεχει κανει καλες εμφανισεις(μετρημενες στα δαχτυλα βεβαια)απλα επειδη ειμαστε οι πιο απαιτητικοι οπαδοι κανεις μας δεν της θυματε.και εγω δεν ειμαι ικανοποιημενος απο την ελλαδα αλλα κανω υπομονη γιατι ξεφορτωθηκα παικτες τυπου οκκα,μαριτς,παππα και βλεπω σωστες κινησεις για καλυτερο μελλον.
τεταρτη θα χωσεις κανεναν να τα πουμε απο κοντα στο γηπεδο? υπαρχουν και προβοκατορες εδω
Μετά τη μνημειώδη ισοπαλία με την Chelsea αρχίσατε τις κωλοτούμπες πάλι;
Να ειχαν σαν στοχο την κατακτηση του τσαμπιονς λιγκ να το καταλαβω αλλα να μην δινεις βασει στο πρωταθλημα επειδη μπορει να παιξεις ενα η δυο παραπανω αγωνες στην ευρωπη?
Να κανει γκελες η μπαρτσα που μπορει να εχει σαν πρωτο στοχο το τσαμπιονς λιγκ ενταξει αλλα ο Ολυμπιακος?
ολυμπιακος-πανιωνιοςΘύμησέ μου μια αδερφέ δωρητή γιατί δυσκολεύομαι να θυμηθώ
Εγω δεν θα το αλλαζα με πορειες αλλα δεν θα με τρελενε να εβλεπα τον Ολυμπιακο τον Παο και την Αεκ να παιζουν μπαλαρα και ας μην το επερνα και καθε χρονο αλλα να εβλεπα μπαλα απο ολους και να το επερνε ο καλυτερος.Δεν έχεις καθόλου άδικο, αλλά η γαμημένη ψυχολογία έτσι είναι. Ακόμη κ γω στα παπάρια μου το πρωτάθλημα, κ να το πάρω η μιζέρια της souperligue (μη χέσω) την ανταλλάσω με καλές πορείες στο cl, κ εννοείται με το κύπελλο ακόμη κ ας κάνω αλλά 10 χρόνια να πάρω πρωτάθλημα.
συμφωνω και συμπληρωνω για να αποφυγουμε τα μπαραζ 2-5 θεσηςΟ μόνος λόγος για να πάρει ο ΘΡΥΛΟΣ φέτος το πρωτάθλημα είναι η έξοδος στο τσ.λ και η απόσβεση εξόδων του συλλόγου. Ααααα και για να μη μας τη λένε οι ακατανόμαστοι....