You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
MISTER_TRIPER
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πρωτη φορα μετα απο 10 χρονια δεν εκλεψαν στην τουμπα και πανε τα ποντακια
Και αυτος ο οτε δεν μπορουσε να κρατηση την βλαβη και να βλεπαμε αστεια γκολ απο διαφορα γηπεδα και στιγμιοτυπα απο γκολ του Πελε.
Χιλιες φορες καλυτερα απο 22 μαλακες που γουσταραν να φερουν το παιχνιδη χ, και καλα ο Παοκ δεν παει και για τιποτα οι δικοι μας ετσι περιμενουν να παρουν τιτλο?
Ας βγουν καλυτερα και ας πουν οτι το κανουν δωρο στον Παο για τα 100 χρονια να τελειωνουμε.
Δεν εχω προβλημα να μην παιξουν μπαλα με τρελενει η αδιαφορια που εχουν στο Ελληνικο πρωταθλημα.
Χιλιες φορες καλυτερα απο 22 μαλακες που γουσταραν να φερουν το παιχνιδη χ, και καλα ο Παοκ δεν παει και για τιποτα οι δικοι μας ετσι περιμενουν να παρουν τιτλο?
Ας βγουν καλυτερα και ας πουν οτι το κανουν δωρο στον Παο για τα 100 χρονια να τελειωνουμε.
Δεν εχω προβλημα να μην παιξουν μπαλα με τρελενει η αδιαφορια που εχουν στο Ελληνικο πρωταθλημα.
Μονο που εμεις θελαμε να δουμε μπαλα αν ηταν για μπουνιες θα πηγεναμε να δουμε πυγμαχια.Χάλια παιχνίδι πάντως, όλο το θέαμα ήταν στη φυσούνα
Επισκέπτης
Βρε παιδιά αυτός ο Λεοναρτο πόσο καιρό είναι στην ομάδα? Πρώτη φορά τον έβλεπα!
Επισκέπτης
πρωτη φορα μετα απο 10 χρονια δεν εκλεψαν στην τουμπα και πανε τα ποντακια
Aυτός ο Mister Triper λέει λίγα και καλά κάθε φορά...
Ενα μηνα, αυτος καλος ηταν.Βρε παιδιά αυτός ο Λεοναρτο πόσο καιρό είναι στην ομάδα? Πρώτη φορά τον έβλεπα!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
παρομοιωςΕτσι μαγκες δεν περνουμε πρωταθλημα, καμια θεληση και αγωνιστικοτητα παιζαμε με τους αχρηστους και δεν μπορουσαμε να τους κερδισουμε και ο Λεμονης αλλαγη στο 87.
Ο Νικοπολιδης ηθελε να παρει καρτα στο τελος η εκανε καθυστερησης?
επισης θελω να πω οτι το πουστοκαναλο εκανε μεταδοση γιατον πουτσο.ενα ριπλει δεν ειδαμε,εχω καποιες αμφιβολιες για το γκολ του παοκ,σαν οφσαιντ μου φανηκε το ξεκινημα της φασης
κατα τ'αλλα παιχνιδι χωρις ενδιαφερον και πιστευω οτι συμβιβαστηκαν με το χ και οι 2(μην ξεχναμε οτι ειχαμε και 6 απουσιες βρασιδα,πηγε για τα σιγουρα ο λεμονης και καλα εκανε)
Επισκέπτης
Αυτή η αδιαφορία των παικτών του Ολυμπιακου στα παιχνίδια για το Πρωτάθλημα μου κάνει μεγάλη εντύπωση!
Γιατί ρε βρασίδα ποιο παιχνίδι σε έχει ικανοποιήσει με το θέαμα εως τώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα??? Είδα την Βέροια με τον Αρη κ παράλληλα με το δικό σας κ το ματσ του Αστέρα. Μαύρα χάλια ήταν όλα. Αντε τ άλλα είχαν "πάθος", ε και??? Ατελείωτη βαρεμάρα...
MISTER_TRIPER
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ευχαριστω για τα καλα λογια!
ο gay οταν χανει υπαρχουν 3 ενδεχομενα
1) τουσ εσφαξε η διαιτησια,η μαφια της ουεφα,ο βασιλακοπουλος και οι κυριοι δεδες ζλατανος βουρακης.
2)πουλησε το ματς ο πρακτωρας για να τα κονομησει στο στοιχημα
3)ηταν κλασεις ανωτεροι αλλα το χορταρι,ο χιονιας,ο αερας(βλεπε κοντε) τους εμποδισε να φτασουν σε εναν ακομα θριαμβο.
ο gay οταν χανει υπαρχουν 3 ενδεχομενα
1) τουσ εσφαξε η διαιτησια,η μαφια της ουεφα,ο βασιλακοπουλος και οι κυριοι δεδες ζλατανος βουρακης.
2)πουλησε το ματς ο πρακτωρας για να τα κονομησει στο στοιχημα
3)ηταν κλασεις ανωτεροι αλλα το χορταρι,ο χιονιας,ο αερας(βλεπε κοντε) τους εμποδισε να φτασουν σε εναν ακομα θριαμβο.
Αυτον τον παοκ και με μιση ομαδα τον κερδιζεις αν εχεις ψυχη και θελησει.παρομοιως
επισης θελω να πω οτι το πουστοκαναλο εκανε μεταδοση γιατον πουτσο.ενα ριπλει δεν ειδαμε,εχω καποιες αμφιβολιες για το γκολ του παοκ,σαν οφσαιντ μου φανηκε το ξεκινημα της φασης
κατα τ'αλλα παιχνιδι χωρις ενδιαφερον και πιστευω οτι συμβιβαστηκαν με το χ και οι 2(μην ξεχναμε οτι ειχαμε και 6 απουσιες βρασιδα,πηγε για τα σιγουρα ο λεμονης και καλα εκανε)
Κανενα αλλα οσο αφορα τον Ολυμπιακο αυτο που μου την δινει ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις καλες εμφανισεις στην ευρωπη και να αδιαφορεις για το πρωταθλημα γιατι για εμενα ειναι αδιαφορια και οχι οτι δεν τραβαει η ομαδα.Γιατί ρε βρασίδα ποιο παιχνίδι σε έχει ικανοποιήσει με το θέαμα εως τώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα??? Είδα την Βέροια με τον Αρη κ παράλληλα με το δικό σας κ το ματσ του Αστέρα. Μαύρα χάλια ήταν όλα. Αντε τ άλλα είχαν "πάθος", ε και??? Ατελείωτη βαρεμάρα...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.859
- Πόντοι
- 42.697
είναι φανερό πως φέτος, ειδικά οι ξένοι πάικτες (όσοι δεν κάνουν διακοπές -βλεπε Ντομί, Ραούλ Παλτό Μπράβο_- και μπάνιο σε πισίνα),επιλεγουν παιχνίδια...
Δηλαδή παιζουν μπάλλα στην Ευρώπη για να τους δει κανενας ατζεντης (Γκαλλέτι, Λεντεσμα, κτλ) και στα αρχίδια τους το ελλήνικο πρωτάθλημα.
Δηλαδή παιζουν μπάλλα στην Ευρώπη για να τους δει κανενας ατζεντης (Γκαλλέτι, Λεντεσμα, κτλ) και στα αρχίδια τους το ελλήνικο πρωτάθλημα.
MISTER_TRIPER
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
4) ειναι φανερο πως τα κωλοπαιδα επιλεγουν ματς
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
βρασιδα σε αυτα που λες για ολυμπιακο μπορω να σου πω οτι εχουμε ταυτιση αποψεων,για να μην πω στα παντα,σχεδον σε ολα.ομως πρεπει να λαβουμε υποψη καποια πραγματα,καινουρια ομαδα,συνεχεις τραυματισμοι βασικων ακομα και κατα την διαρκεια του αγωνα συν αρκετα αλλα που δεν εχω διαθεση να γραψω αυτη τη στιγμη.επισης σαν οπαδοι εχουμε το μεγαλυτερο ελαττωμα.θελουμε να νικαμε καθε ομαδα με 4-5 γκολ και ισως παλι να μην ειμαστε ικανοποιημενοι.αυτο μας εχει κανει κακο αρκετες φορες και πρεπει να το αποβαλλουμε.το ποδοσφαιρο εχει αλλαξει πολυ και βλεπεις οτι ακομα και μεγαθηρια της ευρωπης κανουν γκελες η κοιτανε μονο την ουσια και οχι το θεαμαΑυτον τον παοκ και με μιση ομαδα τον κερδιζεις αν εχεις ψυχη και θελησει.
Κανενα αλλα οσο αφορα τον Ολυμπιακο αυτο που μου την δινει ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις καλες εμφανισεις στην ευρωπη και να αδιαφορεις για το πρωταθλημα γιατι για εμενα ειναι αδιαφορια και οχι οτι δεν τραβαει η ομαδα.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.859
- Πόντοι
- 42.697
4) ειναι φανερο πως τα κωλοπαιδα επιλεγουν ματς
Μανία εσύ με αυτό το 4....
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.859
- Πόντοι
- 42.697
η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμο του Γκαλέτι είναι θλάση στον δικέφαλο!
πολύ πρωτότυπο!δεν έχει ξανασυμβει φέτος!
καλά κρασιά...
πολύ πρωτότυπο!δεν έχει ξανασυμβει φέτος!
καλά κρασιά...
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
νομιζω οτι εισαι αδικος με τον μπραβο,οπως ημουν και εγω και ολοι στον ολυμπιακο.ο ανθρωπος ειχε σοβαρο προβλημα και δεν το ξερανε.μετα απο 40 μερες του βαλανε ναρθηκα-μποτα.μεχρι σχεδον πριν ενα 15μερο την φοραγε,και ξεσπασε σε λυγμους απο την δικαιωση που ενιωσε και την αδικια που ειχε υποστειείναι φανερό πως φέτος, ειδικά οι ξένοι πάικτες (όσοι δεν κάνουν διακοπές -βλεπε Ντομί, Ραούλ Παλτό Μπράβο_- και μπάνιο σε πισίνα),επιλεγουν παιχνίδια...
Αυτον τον παοκ και με μιση ομαδα τον κερδιζεις αν εχεις ψυχη και θελησει.
Κανενα αλλα οσο αφορα τον Ολυμπιακο αυτο που μου την δινει ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις καλες εμφανισεις στην ευρωπη και να αδιαφορεις για το πρωταθλημα γιατι για εμενα ειναι αδιαφορια και οχι οτι δεν τραβαει η ομαδα.
Λογικό είναι να ξενερώνουν, την Τετάρτη Ντρογμπά κ το Σαββάτο με τον Σάλμον κ τον μπαλάφα...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις