Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (5 μέλη και 51 επισκέπτες)

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
263
Πόντοι
286
καλημερα πανμεγιστε ζωγραφοπρακτορα..η πανσεληνος & το χιονι που δεν λιωνει με εχουν φτιαξει καταλληλα..
Ειδες ρε το γαμημένο ...δεν λιώνει με τίποτα ... λες να έχει συντηριτικά ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ειδες ρε το γαμημένο ...δεν λιώνει με τίποτα ... λες να έχει συντηριτικά ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φτηνα την γλυτωσαμε αφου το εστρωσε μεχρι το γονατο..το 2002 μου ειχε σπασει 2 golden crest & ειχα παρει bobcat για να μου βγαλουν το 1 (& βαλε) μετρο χιονι απο την αυλη..

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
263
Πόντοι
286
φτηνα την γλυτωσαμε αφου το εστρωσε μεχρι το γονατο..το 2002 μου ειχε σπασει 2 golden crest & ειχα παρει bobcat για να μου βγαλουν το 1 (& βαλε) μετρο χιονι απο την αυλη..
Αν έχεις ακόμα το Bobcat στείλτο στην λεωφόρο των αναστεναγμών ....εχουν παγώσει τα δάκρυα και το χωράφι πρέπει να καθαριστει ενόψει Λεβαδειακού

Επισκέπτης
Αν έχεις ακόμα το Bobcat στείλτο στην λεωφόρο των αναστεναγμών ....εχουν παγώσει τα δάκρυα και το χωράφι πρέπει να καθαριστει ενόψει Λεβαδειακού
μπααααααα..το χαρισα σε ενα διαιτητη κατ' εντολη του αφεντικου.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
263
Πόντοι
286
Μάγκες ..... ξέρετε γιατι δεν αντέδρασαν σωστά οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού στο γκολ που δέχτηκαν ?
Το γράφει μόνο η Αθλητική Ηχώ αποκλειστικά ....
Κόλλησαν τα τακούνια από τις γόβες τους στο χορτάρι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Μάγκες ..... ξέρετε γιατι δεν αντέδρασαν σωστά οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού στο γκολ που δέχτηκαν ?
Το γράφει μόνο η Αθλητική Ηχώ αποκλειστικά ....
[size=15pt]Κόλλησαν τα τακούνια από τις γόβες τους στο χορτάρι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
ο παλιος γνωστος ζωγραφος..ετσι σε θελω..γαζωσε τους.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φίλε το έχω ξαναγράψει ....δυστυχώς για σένα και την ομάδα που υποστηρίζεις .... υπάρχουν κάποιοι που έγιναν βάζελοι μόνο και μόνο από κόμπλεξ απέναντι στον Ολυμπιακό ... και σας κάνουν τεράστια ζημιά ξέρεις .... ο Φέδρης δηλώνει "βάζελος" αλλά δεν ξέρει που είναι η οδός  ...Τσόχα
Τα παραλές... Ξέρει την πράσινη Τσόχα και αυτό του αρκεί για να είναι βάζελος......

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
263
Πόντοι
286
Ο Σωτηρακόπουλος είχε γράψει στην Σπορτντέι ότι με την προσθήκη του Μανούτσου και του Ποστίγκα ο βάζελος χτυπάει το uefa
Από χτες ο βάζελος χτυπάει το κεφάλι του ....και ο Σωτηρακόπουλος ...ένα αυγό

Επισκέπτης
Οχι ρε..... Από χθες όλο στοιχήματα θέλει να βάζει με κάθε γαύρο που συναντάει.... Μπαρμπουτιάρα είναι...... :grin: :grin: :grin:
τι στοιχημα να βαλει ο φτωχομπινες ρε???απλα εφευρισκει τροπους για να μαζευει ροχαλες & ψωλοχυματα..η ποιο βιτσιοζα παπια της υφηλιου λεμε..δεν υπαρχει θρεντ που να μην τον εχουν κραξει..η απολυτη ξεφτιλα του site..

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Οχι ρε..... Από χθες όλο στοιχήματα θέλει να βάζει με κάθε γαύρο που συναντάει.... Μπαρμπουτιάρα είναι...... :grin: :grin: :grin:
Ασε που πρεπει να εισαι στοκος για να βαλεις στοιχημα μαζι του.
Θα βαλεις 1000 ευρω για να παρεις 1000 ενω αν το παιξεις στον οπαπ θα τα τριπλασιασης τουλαχιστον. :jerking:

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
263
Πόντοι
286
Όποιος δεν άκουσε πάντως Γκόντζο χτες το βράδυ ...έχασε
Ο βλάχος (την δουλεια του κάνει βέβαια) είχε πάθει αμοκ με τον Πάντο
όσπου κατα τις 2 παρά ... τσιμπάει γραμμή ένας γάβρος ... και τον ξεκίνησε για την τεσσάρα ... και τέσσερα και τέσσερα και τότε τέσσερα και πάλι τέσσερα και θα ξαναφας τόσα ..... πυραυλόνεται ο Γόντζος βγάζει 2 λεπτά ένα βάζελο στον αέρα και ....πήγε για ύπνο
Το μαύρο άσπρο δεν γίνεται

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Καλημερα αδερφια....Μου τα χει σπασει η πουτανοπαπια με το στοιχημα....του προτεινα για ενα εικοσαρικακι χιλιαρικα αλλα κιοτεψε....ειναι πολυ σιχαμενη βρωμα...

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Καλημερα αδερφια....Μου τα χει σπασει η πουτανοπαπια με το στοιχημα....του προτεινα για ενα εικοσαρικακι χιλιαρικα αλλα κιοτεψε....ειναι πολυ σιχαμενη βρωμα...
Πες του να σου ανεβασει την αποδοση ο οπαπ θα το δινει τουλαχιστον 3αρακι. :grin:

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
263
Πόντοι
286
Μάγκες θέτω ερώτημα και θέλω απαντήσεις ....
Ποιός ξέρει που κάνει "ζέσταμα" ο Μανούτσος
δίνω 5 λεπτα ...αν κάποιος το βρει κερνάω πάπια Πεκίνου με πορτοκάλι...αν όχι το αποκαλύπτω και τρωω την πάπια μόνος μου ....τικ τακ..τικ...τακ

Επισκέπτης
ζωγραφε τι θα γινει τελικα???ο ΠΕΚ μας χρειαζεται???ποτε θα γινει η διαδηλωση στο συνταγμα???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όποιος δεν άκουσε πάντως Γκόντζο χτες το βράδυ ...έχασε
Το άκουσα για 3 λεπτά με τους κλασσικούς του πληρωμένους...... Δεν άντεξα άλλο γιατί διαφορετικά θα έμπαινα με το αυτοκίνητο μέσα στον σπορ εφ εμ......

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Το άκουσα για 3 λεπτά με τους κλασσικούς του πληρωμένους...... Δεν άντεξα άλλο γιατί διαφορετικά θα έμπαινα με το αυτοκίνητο μέσα στον σπορ εφ εμ......
ναι ο ανθρωπος ειναι γεια σου.αλλα εμας μας συμφερει αστους εκει να κοιμουνται...αυτα θελουν αυτα εχουν..προβατα καταντησαν ,τσιμουδια δεν βγαζουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom