Επισκέπτης
και ζωγραφο..Υπαρχει Έλλειμμα στα Χαρτομαντηλα φιλε!!!!
Θελω Elvis7!!!!
που εισαι ρε Ελβις?????
και ζωγραφο..Υπαρχει Έλλειμμα στα Χαρτομαντηλα φιλε!!!!
Θελω Elvis7!!!!
που εισαι ρε Ελβις?????
Αν αποκλειστουμε απο την Τσελσι θα μας λεγανε οτι αυτοι παιζουν ακομα ευρωπη ρε οποτε ετσι ειναι καλυτερα ασε που αλλο να σε αφηνει εκτος η Βερντερ και αλλο η Ρειντζερς.Χθές το βράδυ το γράψαμε, εγώ και ο Vonmakoulis, οτι δεν έπρεπε, εμείς οι Ολυμπιακοί, να χαιρόμαστε με τον αποκλεισμό του βάζελου.
Έπρεπε να περάσουν στον επόμενο γύρο οι φιλενάδες μας τα βαζέλια........και να πέσουν πάνω στην Βέρντερ ;) ;) .
Και θα είχαν κάτι κάυλες οι Γερμαναράδες μετά απο αυτά που τους κάναμε
Δεν έχεις άδικο, αλλά οι φίλοι μας οι Γερμανοί θα τους περίμεναν με κάτι καύλες....Αν αποκλειστουμε απο την Τσελσι θα μας λεγανε οτι αυτοι παιζουν ακομα ευρωπη ρε οποτε ετσι ειναι καλυτερα ασε που αλλο να σε αφηνει εκτος η Βερντερ και αλλο η Ρειντζερς.
καλημερα υπαλληλε..ΧΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ & αλλο..καλημερα αδερφια.
τους λυπαμαι πλεον,ουτε να τους κραξω δεν αξιζει.καλημερα υπαλληλε..ΧΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ & αλλο..
εγω ΔΕΝ τους λυπαμαι καθολου..οσο βγαζουν γλωσσα θα τους γαμαω απο πισω & απο μπρος(εντος & εκτος) χωρις σαλιο..οταν παραδεχτουν την αληθεια θα το ξανασκεφτω..τους λυπαμαι πλεον,ουτε να τους κραξω δεν αξιζει.
καθε φορα τα ιδια,κανουν μια σωστη κινηση κ αμεσως αρχιζουν τα κοκορεματα.
αφου ειναι κοτες κ ο θρυλος τις εχει ξεπουπουλιασει απειρες φορες,παλι γλωσσα βγαζουν!
ειπαμε,ο πελατης εχει παντα δικιο αλλα αυτοι ζητουν παραλογα πραγματα.
καθε μερα ομως θελουν το γαμησακι τους γιατι αλλιως παραπονιουνται κ δεν μπορω τα δακρυα.
Ζωγράφε, αυτό που πειράζει περισσότερο δεν είναι ο μαλάκας της παρέας..... Αυτός πάντα υπάρχει και θα υπάρχει.... Είναι κάτι σαν "το κάθε χωριό έχει τον τρελλό του". Αυτό λοιπόν που με πειράζει δεν ειναι ότι είναι μαλάκας, αλλά ότι είναι μαλάκας βάζελος.Καλημέρα αδέλφια
....ξέρετε ποιον λέω ....τον μαλάκα της παρέας
η πληρωμη συμπεριλαμβανει & το παιχνιδι κυπελλου???το αγορασαμε το παιχνιδακι???«Τελείωσε» του Παπαδόπουλου, σύμφωνα με πληροφορίες>>
Πραγματοποιήθηκε το τελικό ραντεβού μεταξύ
των Πέτρου Κόκκαλη και Αντώνη Ρέμου, για την
οριστικοποίηση της μεταγραφής του Γιάννη
Παπαδόπουλου, από τον Ηρακλή στον
Ολυμπιακό. Αυτό αναφέρει σε σημερινό της
δημοσίευμα η αθλητική εφημερίδα
«Πρωταθλητής», που μεταξύ άλλων επισημαίνει
ότι έχουν μπει και οι υπογραφές, στα
απαραίτητα έγγραφα.
Σύμφωνα πάντα με τις ασφαλείς πληροφορίες που
επικαλείται το έντυπο, ο νεαρός μέσος θα κληθεί να
υπογράψει σύντομα το συμβόλαιο του. Εξάλλου, τις
επόμενες ημέρες (ίσως την ερχόμενη εβδομάδα), θα
ανταλλάξουν οι δύο ΠΑΕ κάποια απαραίτητα έγγραφα, για
να «κλείσει» οριστικά το θέμα
Το συμβόλαιο θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουλίου του
2008 και θα είναι πενταετούς διάρκειας.
Kαλημερα φιλε Συμφωνω σε ολα !!!Καλημέρα αδέλφια
Πλέζουρ καλημέρα .... αντι για καφέ το πρωί πίνεις βιάγκρα ? ... μες την καβλα είσαι πάλι
Κρις καλημέρα ....σορρυ σου χρωσταω μια απάντηση ...θα το κανω σύντομα
Εγω μάγκες σταναχωρήθηκα για τα χτεσινοβράδυνα...το παιχνίδι του βάζελου δεν το είδα αλλά την ΑΕΚ που είδα ήταν εντελώς άψυχη ... κρίμα
Η μόνη χαρά που αισθανθηκα απο τον διπλό αποκλεισμό είναι ότι θα σκάσουν για λίγο καιρό οι διάφοροι θερμοκέφαλοι και δεν θα μας ζαλίζουν τα παπάρια για δήθεν ιστορικές προκρίσεις και Ευρωπαϊκές καραμέλες
Βέβαια εκτός από τους "βαρεμένους" και τους "προκλητικούς" στυλ Γκόντζος ....όλος ο κόσμος μπορεί να συγκρίνει και να κατανοήσει τα μεγέθη ... Ρεάλ,Βέρντερ και τώρα Τσέλσι
Εγω σε ισοπαλίες και ήτες με καλή εμφανιση δεν πανηγυρίζω .... αναγνωρίζω
Αναγνωρίζω την ψυχάρα και την αγωνιστικότητα, την καρδιά και το πάθος
Το 1/10 από τον Ολυμπιακό του Καραϊσκάκη και του Μπερναμπέου να είχαν οι κίτρινοι χτες το βράδυ θα είχαν φύγει με ανάποδο σκορ.
Οσο για προβλήματα και οικονομικοδιοικητικά .... οι παλιοί θυμούνται τον αποκλεισμό της Μονακό από τον γεμάτο προβλήματα και χρέη τότε Ολυμπιακό
Ο σερ Τάκης έδωσε πάνω απ' όλα στην ομάδα "μαγκιά" ... αυτό που 2 χρόνια είχε χάσει με τον Νορβηγό
Καλά τα συστήματα τα μπατζετ και όλα αλλά το ποδόσφαιρο (και όχι μόνο)θέλει τσαμπουκά
Υ.Γ.Δυστυχώς εδω μέσα άρχισα να χάνω και την διάθεση μου να γράφω χιουμοριστικά εξ' αιτίας κάποιων γραφικών τύπου Βάσω και Φεδρή ... [size=30pt]ο ένας έκανε κολοτούμπα ακόμα και αυτά που έγραφε για τον εαυτό το[/size]υ ... ο άλλος μου θυμίζει αυτόν που σε διακόπτει όταν λες ανέκδοτο ....ξέρετε ποιον λέω ....τον μαλάκα της παρέας
Ετσι γουσταρεις ε?η πληρωμη συμπεριλαμβανει & το παιχνιδι κυπελλου???το αγορασαμε το παιχνιδακι???
μηπως ανταλλαξαμε το παιχνιδι κυπελλου με τον παιχτη ? λεω εγω τωρα...........;)η πληρωμη συμπεριλαμβανει & το παιχνιδι κυπελλου???το αγορασαμε το παιχνιδακι???
καλημερα πανμεγιστε ζωγραφοπρακτορα..η πανσεληνος & το χιονι που δεν λιωνει με εχουν φτιαξει καταλληλα..Καλημέρα αδέλφια
Πλέζουρ καλημέρα .... αντι για καφέ το πρωί πίνεις βιάγκρα ? ... μες την καβλα είσαι πάλι
ναι ρε..γουσταρω τρελλα λεμε..πετσινο πεναλτυ στο 108 σε ανατροπη του νταρκογκολ στην σεντρα..Ετσι γουσταρεις ε?
να το χουμε πληρωμενο?
χαχαχαχα!!!!!!!!!
Φίλε το έχω ξαναγράψει ....δυστυχώς για σένα και την ομάδα που υποστηρίζεις .... υπάρχουν κάποιοι που έγιναν βάζελοι μόνο και μόνο από κόμπλεξ απέναντι στον Ολυμπιακό ... και σας κάνουν τεράστια ζημιά ξέρεις .... ο Φέδρης δηλώνει "βάζελος" αλλά δεν ξέρει που είναι η οδός ...ΤσόχαΖωγράφε, αυτό που πειράζει περισσότερο δεν είναι ο μαλάκας της παρέας..... Αυτός πάντα υπάρχει και θα υπάρχει.... Είναι κάτι σαν "το κάθε χωριό έχει τον τρελλό του". Αυτό λοιπόν που με πειράζει δεν ειναι ότι είναι μαλάκας, αλλά ότι είναι μαλάκας βάζελος.