Ο Καπίνο στην Κ20 για ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ παραπτωμα και οχι λογω αποδοσης (κατ'εμε , καλο τερμα , ντεφορμε, σε καθε παιχνιδι φετος δινει ενα γκολ στον αντιπαλο)
Κάπου παραπανω διαβασα για το ροστερ , οτι υπαρχει ελειψη σε εξαρια. Τα αριθμω , Ρομαο (παίζει σεντερ μπακ !!! ) , Σιωπης (εφυγε δανεικος με δικη του αποφαση γτ ηθελε να παρει πολλα παιχνιδια) Ζντιελαρ (φέρελπις , αξιοπρεπης , μονο αγωνες του λειπουν) υπο προϋποθεσεις Ζιλε (δεν ειναι καθαρο εξαρι) Ταχτσιδης (καλος οποτε επαιξε)
Σέντερ μπακ Ένχελς(εμενα μου κανει , πολλα φυσικα προσοντα , μικρος και εξελιξιμος) Σισέ (τρομερά προσόντα και αξιοπρεπεστατες μεταβιβασεις, ελλειψη εμπειριας) Νικολαου (ιδια φουρνια με Ρετσο , στην ακαδημια τον ειχαν για καλυτερο παιχτη , ο Παναγιωτης ηταν πιο ετοιμος σαν αθλητης για το υψηλοτερο επιπεδο) Βουκοβιτς (αποκτηθηκε για βασικος , τραυματιας , δεν τον εχουμε δει ακομα στην ουσια) Μποτια(ηταν να φυγει , εμεινε , εμπειρος , μπορει να βοηθησει κυριως οταν αμυνομαστε σε λιγα μετρα , σκοραρει πολυ με το κεφαλι , τραυματιας)
Αριστερα μπακ Κουτρης (καλος επιθετικα , προβληματα στην αμυνα , θελει πολυ δουλεια στις τοποθετησεις του για βασικος στον Ολυμπιακο , στην Ελλαδα με τον Ολυμπιακο συνεχως να επιτιθεται καμουφλαρεται ευκολα) Μιλιτς (επισης κανονικο αριστερο μπακ , καλος αμυντικα , ελλειπης μπροστα , δινει και τις κλωτσιες του , ουσιαστικα τον ειδαμε σε ενα φιλικο , και σε αλλο ενα παιχνιδι νομιζω)
Δεξια Φιγκέιρας (ο γνωστος με τα καλα και τα κακα του , εμενα μου κανει μονο και μονο για το παθος του , στην καλη του μερα καταλαβαινεις οτι κατι του βρηκε η Σεβιλη και τον ειχε εστω στον παγκο τοσα χρονια) Ελαμπντελαουι (καλος παιχτης , εχει γυρισει ομως αγνωριστος , ισως να θελει το χρονο του μετα τον τραυματισμο του )
Αυτές είναι οι θέσεις της αμυνας , μπροστα υπαρχει δεδομενη ποιοτητα και δεν μπαινω στην διαδικασια αναλυσης. Που είναι λοιπον ελλειπες το ροστερ ? Ισως να μην επρεπε να αφησουν τον Σιωπη , προσωπικα του εχω μεγαλη συμπαθεια , σκυλι του πολεμου !
Επομενως το προβλημα το εχει αυτος που διαχειριζεται το ροστερ , ποσο μαλλλον οταν κανει του κοσμου τις αλχημειες με αυτο .
Και ακομη περισσοτερο φταιει αυτος που επιλεγει ποιος διαχειριζεται το ροστερ ..
Αρα Βαγγελα κανε τα κουμαντα σου και παμε παρακατω !