nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.373
- Πόντοι
- 1.106
Κάτι έκανε λέει στο ινσταγκραμ είδε κανείς?
Μπορεί να σώζει 3-4 που πάνε πάνω του αλλά το ένα το τρώει αααααανετα ΠΑΝΤΑTo ακουσα ναι.
Γινονται περιεργα πραγματα στον Ολυμπιακο.
Για μενα ο Καπινο σε καθε ματς σωζει 3-4 γκολ...ειναι καλος τερματοφυλακας και θα γινει ακομα καλυτερος.
Να δουμε τι παραπτωμα εκανε....
Το Καραισκακη φώναξε στον Φόρτουνη όταν αποδεδειγμένα άρχισε να είναι ντεφορμέ κι αυτός παρόλα αυτά δεν έδινε τη μπάλα σε κανέναν... Ο Καπίνο δεν άκουσε ποτέ από δοκιμασίες...Θεωρω απλα οτι η ψυχολογικη πιεση σε Φορτουνη και Καπινο (ειναι ελληνες και τ αντιλαμβανονται) τους επηρεαζει πολυ στο παιχνιδι.
Δεν ειναι δυνατον οποτε χανει κοντρολ ο φορτουνης να φωναζει ολο το Καραισκακη και μετα να περιμενουμε να κανει καλο παιχνιδι. Το ιδιο και για τον Καπινο. Ειναι πολυ αγχωμενοι και φαινεται.
Ο Καπίνο ασφαλώς δεν φταίει για όλα τα γκολ (αν και για τα 2/3)προφανώς ή μαλάκια έκανε κάπου ή πληρώνει την πλήρη στήριξη στον Χασιοκ ο καπινο φταιει για τα μισα γκολ που εχουμε φαει?
αλλα γιατι με την κ20
γιατι καθε χρονο τα ιδια με τον προπονηητη?
γιατι υπαρχει ο Σαββας και ο Κουντουρης στην διοικηση?
Για όλα τα γκολ ασφαλώς και δε φταίει, αλλά σε κάθε (σοβαρό) ματς έχει προσωπική ευθύνη για τουλάχιστον ένα. Ε δεν πας πουθενά έτσι.Ο Καπίνο ασφαλώς δεν φταίει για όλα τα γκολ....
Έτσι ακριβωςΓια όλα τα γκολ ασφαλώς και δε φταίει, αλλά σε κάθε (σοβαρό) ματς έχει προσωπική ευθύνη για τουλάχιστον ένα. Ε δεν πας πουθενά έτσι.
Εγω ρε παιδες ειμαι τρελος που θα θελα Ιβιτς ?Όπως ήταν λάθος ή πρόσληψη Χάσι έτσι είναι λάθος και κίνηση τύπου Πογιέτ. Εχει ήδη τη ρετσινιά οπότε και δε θα στηριχτεί.. Εξάλλου είδαμε και στην Κίνα τι έκανε και με παιχταρες
Ν Α ΙΕγω ρε παιδες ειμαι τρελος που θα θελα Ιβιτς ?
Την Ελένη Ίβιτς; Μέσα κι εγώ.Εγω ρε παιδες ειμαι τρελος που θα θελα Ιβιτς ?
Δεν γίνεται να εξαιρέσεις τα Καραγκιοζιλικια του και οποίο όνομα δεν είναι όνομα ή συγκεντρώνει διχογνωμίες είναι καταδικασμενοΚαθαρα προπονητικα και με το σκεπτικο οτι δεν θελει χρονο προσαρμογης κτλ
Εξαιρώντας τα καραγκιοζιλικια του.
Μιθυστορηματακια αρχίσαμε...στο σπορτντογκ γραφουνε για γκρανθια καρανκα πογετ