Επισκέπτης
μολις ψηφισα θα φανε 4 , φυγε χασι ελα ουζουνι !
σωστο....ο δρομος ειναι μακρυς ακομασυγχαρητηρια στην ΑΕΚ. Επαιξε ωραια μπαλα και κερδισε δικαια.
μην λες τετοιαααααεπαναλαμβανω εδω στο θρεντ οτι αν παρει ο ολυμπιακος συτο το πρωταθλημα τοτε εγω θα βαλω ολα τα κουτσουρα του λιλα και τους κωνους στον κωλο μου
δικαιοτατη νικη της κουλας
τριτοι στην καλυτερη θα βγουμε κια καλυτερα βρειτε τροπο να μην παμε στη συνεχεια του τσου λου διοτι ...........
Γιατι? Οταν επαιρνε ο ολυμπιακος πρωταθληματα με Προτασοφ, Σεγκουρα, Λεμονή, και κατι αλλους απιθανους, του ειπε κανενας τιποτα?Σεμινάριο για το πώς μπορείς να χάσεις ένα δικό σου παιχνίδι.
Ο Αλβανός ούτε όταν η ομάδα νικάει δεν μπορεί να διαχειριστεί.
Ειλικρινά εύχομαι να χάσουμε το πρωτάθλημα, μπας και αυτό πονέσει
τον μαλάκα τον Βαγγέλα και δει πως με προπονητές του κώλου δεν πας πουθενά.
ο καπινο τι φταιει????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????στη διαχειρηση της αμυνας του? ή αν εννοεις το πρωτο γκολ? που ειναι δυσκολο διοτι παει αναμεσα στο ποδι και στο δεξι χερι το σημειο που ειναι δυσκολο σε τερματοφυλακεςΝα μην ξεχάσουμε να δώσουμε κι άλλη ευκαιρία στον Καπίνο έτσι; Ομάδα-ανέκδοτο.
Ναι εννοείται ο τερματοφυλακας δεν πρέπει να τιμωρείται στο 1ο λάθος αλλά στο 50000!! ΕλεοςΝα μην ξεχάσουμε να δώσουμε κι άλλη ευκαιρία στον Καπίνο έτσι; Ομάδα-ανέκδοτο.
δεν σε καταλαβε κανεις.....Γιατι? Οταν επαιρνε ο ολυμπιακος πρωταθληματα με Προτασοφ, Σεγκουρα, Λεμονή, και κατι αλλους απιθανους, του ειπε κανενας τιποτα?
Ο Κοκκαλης δεν ειρωνευοταν τον Βαλβερδε οτι ευτυχως ηρθε στον Ολυμπιακο και πηρε πρωταθλημα? Σαν να λεει δηλαδη οτι τα πρωταθληματα τα παιρνει ο ολυμπιακος (κατι μεταφυσικο δηλαδη) και οχι ο προπονητης. Τωρα χρειαζεται ο προπονητης?
Ρωτούσα εναν κολλητο μου αρρωστο γαβρο γιατι αγοραστηκε ο Προτό και μου ειπε για αναπληρωματικος.Να μην ξεχάσουμε να δώσουμε κι άλλη ευκαιρία στον Καπίνο έτσι; Ομάδα-ανέκδοτο.
Ναι, σε σουτ ανάμεσα στο πόδι και το δεξί χέρι δυσκολεύεται. Στις εξόδους και στα μακρινά σουτ επίσης. Και στα διωξίματα της μπάλας. Κατά τ' άλλα είναι μια χαρά...ή αν εννοεις το πρωτο γκολ? που ειναι δυσκολο διοτι παει αναμεσα στο ποδι και στο δεξι χερι
Όχι φίλε δεν είναι έτσι όταν θες να γίνεις η Μάντσεστερ (λέμε τώρα) ξεκινάς χτίζοντας ομάδα που θα πρωταγωνιστής είναι από το τέρμα. Γιατι έκανε καλή πορεία στη Ευρώπη ο Ολυμπιακός όταν ήταν ο Ρομπέρτο? Γιατί όταν η άμυνα έμπαζε έπαιρνε μόνος του βαθμούς κι ας μην τους άξιζε η ομαδαο καπινο τι φταιει????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????στη διαχειρηση της αμυνας του? ή αν εννοεις το πρωτο γκολ? που ειναι δυσκολο διοτι παει αναμεσα στο ποδι και στο δεξι χερι το σημειο που ειναι δυσκολο σε τερματοφυλακες
εξαλλου επιασε πολλα σημερα
φταιχτης ειναι ο προεδρος ο προπονητης και ασφαλως οι αχρηστοι οι παικτες
Να μην ξεχάσουμε να δώσουμε κι άλλη ευκαιρία στον Καπίνο έτσι; Ομάδα-ανέκδοτο.
Μια χαρα με καταλαβες. Οταν παιρνατε τα πετσινα με ανυπαρκτους προπονητες, το χαιροσασταν οτι κερδιζετε με τη μαγκια και μονο.δεν σε καταλαβε κανεις.....