troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.699
- Πόντοι
- 5.506
αυτο τι μας το θυμησες τωρα?Πάμε τώρα στο Τορίνο με καναν προπονητή της ομάδας παμπαίδων ξερωγώ. Άντε κωλοχανείο.
αυτο τι μας το θυμησες τωρα?Πάμε τώρα στο Τορίνο με καναν προπονητή της ομάδας παμπαίδων ξερωγώ. Άντε κωλοχανείο.
Ο αλεφαντος εχει δουλεια?
Δεν ξερω αν θα παρουμε το πρωταθλημα, εγω ακομη θεωρω φαβορι τον Ολυμπιακο ετσι κι αλλιως. Αλλά το σιγουρο πλεον ειναι οτι ΕΧΟΥΜΕ πρωταθλημα.Μπράβο και στις 2 ομάδες καιρό είχαμε να δούμε τέτοια μπαλιτσα στο πρωτάθλημα.Νικησε ο πιο τυχερός .
γιατι? 2 ομαδες ειναι σου φτανει?Δεν ξερω αν θα παρουμε το πρωταθλημα, εγω ακομη θεωρω φαβορι τον Ολυμπιακο ετσι κι αλλιως. Αλλά το σιγουρο πλεον ειναι οτι ΕΧΟΥΜΕ πρωταθλημα.
Δεν ξερω αν θα παρουμε το πρωταθλημα, εγω ακομη θεωρω φαβορι τον Ολυμπιακο ετσι κι αλλιως. Αλλά το σιγουρο πλεον ειναι οτι ΕΧΟΥΜΕ πρωταθλημα.
ναρκωτικα παιρνεις βρε αλεξανδρε?Δεν ξερω αν θα παρουμε το πρωταθλημα, εγω ακομη θεωρω φαβορι τον Ολυμπιακο ετσι κι αλλιως. Αλλά το σιγουρο πλεον ειναι οτι ΕΧΟΥΜΕ πρωταθλημα.
Αυτό. Έτσι ακριβώς Αλέκο μου, επιτέλους, έχουμε πρωτόθλημα.Δεν ξερω αν θα παρουμε το πρωταθλημα, εγω ακομη θεωρω φαβορι τον Ολυμπιακο ετσι κι αλλιως. Αλλά το σιγουρο πλεον ειναι οτι ΕΧΟΥΜΕ πρωταθλημα.
Μας έκανε χαζούς ο λαζαρος κι ο Μάνταλος...Πάμε τώρα στο Τορίνο με καναν προπονητή της ομάδας παμπαίδων ξερωγώ. Άντε κωλοχανείο.
Μας έκανε χαζούς ο λαζαρος κι ο Μάνταλος...
Παναγία μου τι θα μας κάνει ο ντιμπαλα..
0-2 το ματσάκι αλλά δεν ξέρω ,ακόμα το φοβάμαι.
Αυτή η υπερηχητική ΑΕΚ το γυρνάει εύκολα!!!
![]()
![]()
![]()
Πήρε θάρρος ο Χυμένος, ανοίχτηκαν και τους τον καρφώνουμε.
Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα κόντρας και αντεπιθέσεων.
Κάποιοι ανώτεροι δεν θα το πληρώσουν πχ barca juve αν και έχουμε ελπίδες
Οι ξοφλημένοι μπατήρηδες όπως τυλίγουν το κωλάντερό τους θα τινάζουν τα φυλαράκια απ το γρασίδι κάθε φορά που θα κάνουν το λάθος να προσπαθήσουν να κυριαρχήσουν.
Παρακαλάω να παίξει έτσι και η ομάδα του σλαβόφωνου νάνου.
Έτσι ξεκινάει σχεδόν πάντα.Αυτό. Έτσι ακριβώς Αλέκο μου, επιτέλους, έχουμε πρωτόθλημα.
Τί να γίνει λέει;καλα μια σωστη επιλογη προπονητη να γινει και παλι σαν τον κλαους θα εισαστε τα χριστουγεννα
ετσιΈτσι ξεκινάει σχεδόν πάντα.
Μολις γυρνάει ομως φταιει ο δράκος απο τα παραμύθια..
Πρωταθλητές Σεπτέμβρη και Αυγούστου μην τους έχεις σίγουρους.
οχι ετσι ρε...Τί να γίνει λέει;
Πήραμε προπονητή για να μας βάλει στους ομίλους. Τώρα θα πάρουμε για το Τορίνο έναν. Μετά έναν για το ματς με Μπαρτσελόνα, μετά για το εκτός με τη Σπόρτινγκ, και στη συνέχεια έναν για τη συνέχεια του πρωταθλήματος (για τα εντός παιχνίδα - για τα εκτός θα πάρουμε άλλον).
Κωλοχανείο είμαστε ρε πλάκα κάνετε όλοι;
Ετσι ειναι αν το κρινεις με βαση τα τελευταια 15-20 χρονια. Ομως τα σημαδια δειχνουν οτι κατι αλλαξε πλεον. Και οταν κατι αλλαζει, αλλαζουν παντα ολα μαζι. Και στη ζωη, οχι μονο στο ποδοσφαιρο. Η αλλαγη στην ΕΠΟ, το χερι του Λισγαρα στην Ξανθη που δεν δοθηκε πεναλτυ, το παπουτσέλειο πεναλτυ της ΑΕΚ με τη Λαμια, η ανατροπη σημερα την κρισιμη ωρα. Τιποτα δεν ειναι πλεον το ιδιο.Έτσι ξεκινάει σχεδόν πάντα.
Μολις γυρνάει ομως φταιει ο δράκος απο τα παραμύθια..
Πρωταθλητές Σεπτέμβρη και Αυγούστου μην τους έχεις σίγουρους.