Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.253
- Πόντοι
- 506
εμεις να δεις γελια που ριχνουμε....Ευχαριστώ πολύ τον ολυμπιακό που από τον καναπέ μου, μου προσφέρει αυτό το καταπληκτικό θέαμα!![]()
![]()
Έχω πεθάνει από τα γέλια!!!!![]()
εμεις να δεις γελια που ριχνουμε....Ευχαριστώ πολύ τον ολυμπιακό που από τον καναπέ μου, μου προσφέρει αυτό το καταπληκτικό θέαμα!![]()
![]()
στον ιδιο εβλεπες κερκυρα?Ευχαριστώ πολύ τον ολυμπιακό που από τον καναπέ μου, μου προσφέρει αυτό το καταπληκτικό θέαμα!![]()
![]()
ελα μωρη πουτσαΕλα τύπε τρουμπακη ειπαμε 3-3, ερχεται.
για τον καναπε μας ευχαριστεις?
στην υγεια σου
ξενες πουτσες εισαστε ρε καημενοι χρονια τωρα....
σαν να φερνετε γκομενο να γαμαει της γυναικες σας κανετε
θα χαρεις ρε μαλακα η θα σου φυγουν τα κακα αν γινει?Ελα τύπε τρουμπακη ειπαμε 3-3, ερχεται.
εσενα σε βλεπει ευρωπεε να φευγεις ιουνιο...ασε τα ΣΑΝ και δες μπροστα σου, σε περνει ματι ολη η ευρωπη ξεφτιλα!![]()
Ρε παίχτη πλάκα κάνεις;Αγγαρεία έκαναν οι άλλοι από το 15.Και είχαν και 3 δοκάρια.Χωρις πλακα τωρα...Παοκ ειμαι,αλλα αν επαιζε με το ιδιο νευρο, οπως στα τελευταια λεπτα ο γαυρος,θα το επαιρνε το ματς....
λαθος στησιμο και η σπορτινγκ ειναι πολυ καλυτερη απο ολες της ελληνικες ομαδες...δυστυχωςΧωρις πλακα τωρα...Παοκ ειμαι,αλλα αν επαιζε με το ιδιο νευρο, οπως στα τελευταια λεπτα ο γαυρος,θα το επαιρνε το ματς....
Δηλαδης ειστε οι γυναικες μας τυπε?για τον καναπε μας ευχαριστεις?
στην υγεια σου
ξενες πουτσες εισαστε ρε καημενοι χρονια τωρα....
σαν να φερνετε γκομενο να γαμαει της γυναικες σας κανετε
160 εκατ. μπάτζετλαθος στησιμο και η σπορτινγκ ειναι πολυ καλυτερη απο ολες της ελληνικες ομαδες...δυστυχως
3-1 και 1-3
Αυτα τα δυο σκορ θα παιξω!!
10€ στο καθενα!
εσενα σε βλεπει ευρωπεε να φευγεις ιουνιο...
ετσι νομιζετε τυπε.Δηλαδης ειστε οι γυναικες μας τυπε?![]()
αντε παλι.....Ρε ξεφτίλα, έχω ποσα χρονια να παίξω CL και στην κατάταξη της UEFA από πάνω σου είμαι ακόμα!![]()
ο Μελισσανίδης και σκουζετε σαν πουτανεςετσι νομιζετε τυπε.![]()
![]()
ποιος σας γαμαει το ξερουμε χρονια τωρα
δλδ?ο Μελισσανίδης και σκουζετε σαν πουτανες