alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Last year.egv το εγραψα αφοθ με σημερινη ηττα δε περναμε ως τριτοι αρα απο κοκτωβριο ειμαστε μπροστα 15 βαθμους στο πρωταθληαμ----ΤΕΛΟΣ
Last year.egv το εγραψα αφοθ με σημερινη ηττα δε περναμε ως τριτοι αρα απο κοκτωβριο ειμαστε μπροστα 15 βαθμους στο πρωταθληαμ----ΤΕΛΟΣ
μαθε τι ειναι το μπαζερ μπιτερ και μετα....Tύπε Τρουμπακη μην ανησυχεις, 3-3 προεβλεψα, μεσα ειμαστε ακομη, τωρα θα το γυρισετε.
εσυ κ το σοι μου ολο ειστε οι ρομαντικοι αεκτσηδες!!!!!!σας θαυμαζω για την προσυλωση σε ενα αονειρο που στο τελος παντα ξερετε οτι θα ειναι εφιαλτης!!!!!Last year.
εσυ κ το σοι μου ολο ειστε οι ρομαντικοι αεκτσηδες!!!!!!σας θαυμαζω για την προσυλωβσηη σε ενα αονειρο που στο τελος παντα ξερετε οτι θα ειναι εφιαλτης!!!!!
τυπε πηρες πληκτρολογιο giasou η εισαι ταραγμένος λογω θρυλου?![]()
αει γαμησου αρχιδακι....
Tύπε Τρουμπακη μην ανησυχεις, 3-3 προεβλεψα, μεσα ειμαστε ακομη, τωρα θα το γυρισετε.
τα πινεις η τα φτυνεις μαν?Συνηθισμενα πραγματα.
Στην Ελλαδα με την παραγκα πρωτος , στην Ευρωπη αποκτα τη πραγματικη του διασταση.
Η καλυτερη,μεγαλυτερη [size=30pt]Π0ΥΤ@Ν@[/size] της Ευρωπης.
Μου στενοχωριεσαι ομως και δεν μου αρεσει.μαθε τι ειναι το μπαζερ μπιτερ και μετα....
μια φορα σε αφησε η μαμα σου να παιξεις βολους και νομιζεις οτι ξερεις απο σπορ με μπαλες
στεναχωριεμαι για την καυλα την ομαδα μου...Μου στενοχωριεσαι ομως και δεν μου αρεσει.
28 χρονια χωρις πρωταθλημαΜου στενοχωριεσαι ομως και δεν μου αρεσει.
αγαμητος...οπως καθε καλησπερα που λεει εδω28 χρονια χωρις πρωταθλημα
πως αισθανεσαι;
Πρώτον ειναι 24. Δευτερον μια χαρα αισθανομαι, που μετα απο τοσα χρονια περιπετειες βλεπω την ΑΕΚ στην κορυφη της βαθμολογιας.28 χρονια χωρις πρωταθλημα
πως αισθανεσαι;