You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
σωστος, αλλα μου την εχει πει πρωτος για ορθογραφικα αν κοιταξεις πιο πισωφιλε μου το εξαλλου θελει 2 λ πυρηνικε φυσικε μου εσυ που την λες και στον αλλον
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Μην ξεχάσετε να βραβευσετε τους καλύτερους σας παίχτες:Βασσάρα,Καζναφέρη,Μπριάκο,Τσίκινη κ Ζωγράφο.Είναι κ πολλοί πανάθεμά τους.Ποιον να πρωτοβραβεύσεις;
τι εγινε ρε μορφωμενε εκανες λαθος στην ορθογραφια??
πως κ ετσι ρε αλανθαστε?
ε δημοσιογραφακο?
ΕΛΑ ΡΕ ΘΡΥΛΑΡΑ.ΠΑΛΙ ΔΕΙΔΑΞΕΣ ΜΠΑΛΛΑ
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Μην ξεχάσετε να βραβευσετε τους καλύτερους σας παίχτες:Βασσάρα,Καζναφέρη,Μπριάκο,Τσίκινη κ Ζωγράφο.Είναι κ πολλοί πανάθεμά τους.Ποιον να πρωτοβραβεύσεις;
ΕΛΑ ΡΕ ΘΡΥΛΑΡΑ.ΠΑΛΙ ΔΕΙΔΑΞΕΣ ΜΠΑΛΛΑ
τι εγινε ρε μορφωμενε εκανες λαθος στην ορθογραφια??
πως κ ετσι ρε αλανθαστε?
ε δημοσιογραφ ακο?
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Οι παίκτες που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση δέκα τίτλων τα τελευταία έντεκα χρόνια θα είναι οι υψηλοί προσκεκλημένοι στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος που θα γίνει την επόμενη Κυριακή στο «Καραϊσκάκη» με τη λήξη της αναμέτρησης απέναντι στον Ιωνικό στη γειτονική Νεάπολη. Ζιοβάνι, Καρεμπέ, Ζε Ελίας, Καραταΐδης, Μητρόπουλος, Αμανατίδης, Καραπιάλης, Γκόγκιτς, Αλεξανδρής, Ίβιτς, Ζέτερμπεργκ και Νινιάδης αναμένεται να δώσουν μεταξύ άλλων το «παρών» σε μία γιορτή με έντονο συναισθηματικό στοιχείο.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
mega θα πας Νεαπολη?
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μαλλον δεν πας και πολυ καλα ετσι??αλεξανδρε μονο το ποδοσφαιρο σε ενδιαφερει?εκει που αποκλειστηκατε απο γιαννενα? στα αλλα σπορ που ΣΕ ΟΛΑ τα σηκωνει ο ΠΑΟ δεν ασχολείστε ε?ε ρε βρεγμενη σανιδα που θέλετε!
Το ποδοσφαιρο ειναι ο Βασιλιας των σπορ και με ενδιαφερει περισοτερο ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΞΑΛΟΥ ασχετα αν δεν το παραδεχεσαι
ολα τα σπορ με ενδιαφερουν αλλα για πες μου ρε βρεγμενη σανιδα σε ποια σπορ τα σηκωνει ο παο ?
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
laplace εδώ που τα λέμε ο αλέξανδρος έχει δίκιο. Πρέπει εμείς οι παναθηναικοί ότι μας πονάει που δε τα πάμε καλά στο ποδόσφαιρο και πραγματικά δε συγκρίνεται η κάβλα του ποδοσφαίρου με τίποτα άλλο
Επισκέπτης
αλεξανδρε μονο το ποδοσφαιρο σε ενδιαφερει?εκει που αποκλειστηκατε απο γιαννενα? στα αλλα σπορ που ΣΕ ΟΛΑ τα σηκωνει ο ΠΑΟ δεν ασχολείστε ε?ε ρε βρεγμενη σανιδα που θέλετε!
Είναι κλασσικό ρε συ laplace. Στα "Πέτρινα Χρόνια" που δεν σηκώναν τίποτα το είχαν ρίξει στο πόλο Δεν θυμάσαι?
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
α τωρα δεν παμε καθολου καλα ... ενταξει να μιλησουν βαζελες για τα λοιπα αθληματα το δεχομαι ...αλλα και αεκτζιδες?????? ρε κακομοιραιοι για ποιο σπορ εκτος απο το ΠΕΣΤΕΚΑΤΩ θελετε να μιλησουμε???
οσο για τους φιλους βαζελες χαχαχα Ξεχνάς ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από ομάδα μικρότερης κατηγορίας φέτος? Και ότι ήταν ο μονός από τους μεγάλους που δεν τον είχε αποκλείσει μικρότερης κατηγορίας ομάδα? Θέλεις να σου θυμίσω από ποιους έχει αποκλειστεί ο βαζελος στο παρελθόν? εμεις δεν κρυβομαστε ποτε ναι εχετε καλυτερη ομαδα στο μπασκετ εννοειται αυτο οπως και μπραβο που περασατε στα τελικα του βολει(ενα αθλημα που εχουμε σαφως περισοτερες διακρισεις απο εσας ) αλλα μεχρι εκει μηπως υπαρχει και τιποτα αλλο και δεν το θυμαμαι ?
οσο για τους φιλους βαζελες χαχαχα Ξεχνάς ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από ομάδα μικρότερης κατηγορίας φέτος? Και ότι ήταν ο μονός από τους μεγάλους που δεν τον είχε αποκλείσει μικρότερης κατηγορίας ομάδα? Θέλεις να σου θυμίσω από ποιους έχει αποκλειστεί ο βαζελος στο παρελθόν? εμεις δεν κρυβομαστε ποτε ναι εχετε καλυτερη ομαδα στο μπασκετ εννοειται αυτο οπως και μπραβο που περασατε στα τελικα του βολει(ενα αθλημα που εχουμε σαφως περισοτερες διακρισεις απο εσας ) αλλα μεχρι εκει μηπως υπαρχει και τιποτα αλλο και δεν το θυμαμαι ?
Επισκέπτης
α τωρα δεν παμε καθολου καλα ... ενταξει να μιλησουν βαζελες για τα λοιπα αθληματα το δεχομαι ...αλλα και αεκτζιδες?????? ρε κακομοιραιοι για ποιο σπορ εκτος απο το ΠΕΣΤΕΚΑΤΩ θελετε να μιλησουμε???
Ναι, ας μιλήσουμε για το "θα πάμε τελικό Champions League!" [(c) Κόκκαλης]
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Ναι, ας μιλήσουμε για το "θα πάμε τελικό Champions League!" [(c) Κόκκαλης]
να μιλησουμε καλυτερα ρε πελατη για την μεταξυ μας σχεση?πως σου φαινεται αυτο?
βλεπεις εχουμε καλη ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ σχεση...
Επισκέπτης
να μιλησουμε καλυτερα ρε πελατη για την μεταξυ μας σχεση?πως σου φαινεται αυτο?
βλεπεις εχουμε καλη ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ σχεση...
Δεν απαντάς στην ερώτησή μου (στο κάτω κάτω ο πρόεδρός σας το είπε, όχι εγώ) και το κυριότερο... ΜΗΝ εκνευρίζεσαι γιατί με κάνεις διπλά ευτυχισμένο που κατορθώνω και ελέγχω το νευρικό σου σύστημα
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ναι ρε ασε εχω τρελαθει τωρα δεν αντεχω αλλο μου εχεις σπασε τα νευρα...Δεν απαντάς στην ερώτησή μου (στο κάτω κάτω ο πρόεδρός σας το είπε, όχι εγώ) και το κυριότερο... ΜΗΝ εκνευρίζεσαι γιατί με κάνεις διπλά ευτυχισμένο που κατορθώνω και ελέγχω το νευρικό σου σύστημα
α ρε τσακαλε το βρηκες παλι..
Επισκέπτης
ναι ρε ασε εχω τρελαθει τωρα δεν αντεχω αλλο μου εχεις σπασε τα νευρα...
α ρε τσακαλε το βρηκες παλι..
Δεν το βρήκα, φαίνεται
η ΑΕΚ ειναι η πρωτη ομαδα που επαιξε στους η στα ημιτελικα ευρωπαικου του μπασκετ και η πρωτη ομαδα που πηρε κορατς...
βολευ καποτε ειχε ομαδαρα..
ο ΠΑΟ φετος παει για τρεμπλ στο μπασκετ,νταμπλ βολευ(το ευρωπαικό το χάσαμε απο ατυχία) και ΦΥΣΙΚΑ μονο κύπελο στο ποδόσφαιρο γιατι ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ εχουν γαμησει το ποδοσφαιράκι τα τελέυταια 10 ετη..
Τωρα εσεις ασχολείστε με ΠΟΛΟ και ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ και αλλα αθληματα που σας τερειαζουν?Ε ΝΑΙ,εκει εισαστε ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ!
βολευ καποτε ειχε ομαδαρα..
ο ΠΑΟ φετος παει για τρεμπλ στο μπασκετ,νταμπλ βολευ(το ευρωπαικό το χάσαμε απο ατυχία) και ΦΥΣΙΚΑ μονο κύπελο στο ποδόσφαιρο γιατι ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ εχουν γαμησει το ποδοσφαιράκι τα τελέυταια 10 ετη..
Τωρα εσεις ασχολείστε με ΠΟΛΟ και ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ και αλλα αθληματα που σας τερειαζουν?Ε ΝΑΙ,εκει εισαστε ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Είναι κλασσικό ρε συ laplace. Στα "Πέτρινα Χρόνια" που δεν σηκώναν τίποτα το είχαν ρίξει στο πόλο Δεν θυμάσαι?
Ναι!!! Κι όταν άρχισαν να ασχολούνται με το μπάσκετ, σε αιφνιασμούς φώναζαν ... οφσάιντ
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ναι!!! Κι όταν άρχισαν να ασχολούνται με το μπάσκετ, σε αιφνιασμούς φώναζαν ... οφσάιντ
ρε δεν πατε καλα σας εχει χαλασει πολυ ο Ολυμπιακος τελικα ? ποναει πολυ ετσι?
δεν πειραζει ξεχνατε ο ΘΡΥΛΟΣ ειναι η μοναδικη ελληνικη ομαδα που εχει ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ σε ΤΡΙΑ ομαδικα αθληματα ε?
και στην μπαλα τοσα πρωταθληματα οσα ολοι οι αλλοι μαζι ε?
Συνημμένα
Επισκέπτης
ρε δεν πατε καλα σας εχει χαλασει πολυ ο Ολυμπιακος τελικα ? ποναει πολυ ετσι?
δεν πειραζει ξεχνατε ο ΘΡΥΛΟΣ ειναι η μοναδικη ελληνικη ομαδα που εχει ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ σε ΤΡΙΑ ομαδικα αθληματα ε?
και στην μπαλα τοσα πρωταθληματα οσα ολοι οι αλλοι μαζι ε?
Ναι, κι επίσης είναι ο μοναδικός με ιστορίες για "παράγκες", για "κοκκαλιάρηδες", για "περίεργους", "μόνο ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζει", κτλ, κτλ, κτλ. Συγχαρητήρια, το "αξίζετε"
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις