Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Παντελης Διαμαντόπουλος: "Έκλεισε ο Τιγί, θα ανακοινωθεί απόγευμα"
Δεν γουσταρω να σου απαντησω μωρη πρασινη πουτανιτσα...εδω μεσα ειναι για τον Ολυμπιακο και οτι εχω να πω θα το πω με τα αδερφια μου.
Εσυ παρε για φετος τα αρχιδια του Μαντζαρη και του Σλουκα,παρε και τα αρχιδια του Ομπραντοβιτς καβαλα και κανενα πουλμαν και τραβατε να γαμηθειτε ολοι μαζι.
Στον Θρύλο ο Τιλί!Παντελης Διαμαντόπουλος: "Έκλεισε ο Τιγί, θα ανακοινωθεί απόγευμα"
Δεν πρόκειται να έρθουν ακριβά γκαρντ τύπε. Δεν βγαίνουν οι χρόνοι. Μάντζαρης και Σπανούλης παίζουν πάνω από 20 λεπτά.Οι μεχρι τωρα κινησεις παντως δειχνουν το ακριβως αντιθετο...οτι κρατανε το μαρουλι για να παρουν ακριβα γκαρντ.
Δεν πρόκειται να έρθουν ακριβά γκαρντ τύπε. Δεν βγαίνουν οι χρόνοι. Μάντζαρης και Σπανούλης παίζουν πάνω από 20 λεπτά.
Παρακολουθώ χρόνια την ομάδα και ξέρω πως δουλεύει. Δεν θα φέρει. Θα μας γαμήσει τα πρέκια και φέτος ο βάζελος.Οτι να ναι λες...μια χαρα θα παρει.
Ο Βαζελος σίγουρα θα πάρει παιχταραδες σκόρερς.Παρακολουθώ χρόνια την ομάδα και ξέρω πως δουλεύει. Δεν θα φέρει. Θα μας γαμήσει τα πρέκια και φέτος ο βάζελος.
Παρακολουθώ χρόνια την ομάδα και ξέρω πως δουλεύει. Δεν θα φέρει. Θα μας γαμήσει τα πρέκια και φέτος ο βάζελος.
Έκλεισε ο Βουγιούκας στον Βαζελος. Τριάδα Ελλήνων ψηλών ο Βαζελος.
Οι 6 ξένοι που δικαιούται θα είναι σκόρερ - φονιάδες - αναρχοι.
Εν αντιθέσει με εμάς που ψάχνουμε καλούς αμυντικούς και οργανωτές. Π.χ. τον Τζάκσον (που ευτυχώς δεν θα πάρουμε) δεν υπήρχε πιθανότητα να τον πάρει ο Βαζελος. Ούτε τον Γιοβιτς (που πάλι ευτυχώς δεν πήραμε διότι έχει θέμα με τραυματισμούς).
Ούτε βέβαια ο Βαζελος θα έπαιρνε Χακετ η Μπιρτς η Στρομπερι.
Ευτυχως φιλε μου που παρακολουθεις και χρονια την ομαδα και λες τετοια μαργαριταρια...θα μας γαμησει ΚΑΙ φετος ο βαζελος οπως μας γαμησε και στην Ευρωπη που εχασε και τα 2 παιχνιδια και εμεις πηγαμε φαιναλ 4 και αυτοι καναπε;Οπως περυσι και προπερσυ που πηραμε το πρωταθλημα;
Ρε μην το ανοιγετε το ρημαδι αμα δεν ξερετε τι σας γινετε...
Αλλη επικη αναλυση...ηδη ο πρωτος φονιας εξολοθρευτης ειναι ο Λεκαβιτσιους και ανανεωθηκε και ο Γκαμπριελ αλλος φονιας αυτος!!!Ρε τη παλευετε καθολου;
Κάτσε να δεις ως το τέλος τι θα γίνει, μην βιαζεσαι. Εάν δεν καταλαβαίνεις ότι φέτος ούτε Τζέιμς είχαμε, ούτε Ριβερς, ούτε Σιγκλεντον τότε τι να πω.Ευτυχως φιλε μου που παρακολουθεις και χρονια την ομαδα και λες τετοια μαργαριταρια...θα μας γαμησει ΚΑΙ φετος ο βαζελος οπως μας γαμησε και στην Ευρωπη που εχασε και τα 2 παιχνιδια και εμεις πηγαμε φαιναλ 4 και αυτοι καναπε;Οπως περυσι και προπερσυ που πηραμε το πρωταθλημα;
Ρε μην το ανοιγετε το ρημαδι αμα δεν ξερετε τι σας γινετε...
Αλλη επικη αναλυση...ηδη ο πρωτος φονιας εξολοθρευτης ειναι ο Λεκαβιτσιους και ανανεωθηκε και ο Γκαμπριελ αλλος φονιας αυτος!!!Ρε τη παλευετε καθολου;
Αφου σου αρέσουν τόσο οι πάικτες του ΠΑΟ άλλαξε ομάδα!!!!Κάτσε να δεις ως το τέλος τι θα γίνει, μην βιαζεσαι. Εάν δεν καταλαβαίνεις ότι φέτος ούτε Τζέιμς είχαμε, ούτε Ριβερς, ούτε Σιγκλεντον τότε τι να πω.
Ο Λεκαβιτσιους ήρθε τζάμπα ενώ ο Γκάμπριελ μια χαρά 4αρι για πίσω από Γκιστ.
Φέτος οι ξένοι μας ήταν άχρηστοι. Ο Βαζελος άχρηστους ξένους δεν παίρνει ποτε τόσο μαζικά. Ο Βαζελος παίρνει ξένους για να βάζουν καλάθια, εμείς παίρνουμε ξένους καλούς χαρακτήρες να μπορούν να προσαρμοστούν στο παιχνίδι του Σπανούλη.
Ευτυχώς βεβαια πήραμε Στρελιενκς.
Παρ το τρίκυκλο του Νάσου και πήγαινε Αλεξάνδρας έρχεται ο εμενικε έλα να με πάρεις και εμενα :SΟτι να ναι λες...μια χαρα θα παρει.