Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

roque35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, "ανέβασε" στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram συνομιλίες που υποστηρίζει ότι έγιναν ανάμεσα σε αυτόν και τον Βαγγέλη Μάντζαρη, αλλά και τον αδελφό και τον μάνατζερ του γκαρντ του Ολυμπιακού.
τι την ηθελες την διαψευση βαγγελακη????
σε ξεφτιλισε ο προεδρος και σενα και τον μανατζερ....
καμαρωστε τον βαγγελακη φιλοι του γαυρου ...
μιλαει με παο από τον απριλιο...
και βγαινει σημερα ο γελοιος και λεει θα μιλουσα πρωτα με τον ολυμπιακο...

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Μάντζαρης: "Θα ήμουν ανήθικος, αν μιλούσα με άλλη ομάδα"

Άφησε πρώτα να καταλαγιάσει η σκόνη και μετά τοποθετήθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης για όσα του χρεώθηκαν περί διαδοχικών επαφών με τον Παναθηναϊκό και προφορικής συμφωνίας.

Κόντρα στις αναρτήσεις που έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για ραντεβού εν μέσω τελικών και τηλεφωνημάτων με τον Τσάβι Πασκουάλ, ο Βαγγέλης Μάντζαρης υποστήριξε ότι ουδέποτε κάθισε να μιλήσει με ενδιαφερόμενη ομάδα.

Χωρίς ν' αναφερθεί συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό, ο διεθνής πλέι μέικερ βρέθηκε στο beach party του Sport24 Radio 103.3 στο Varkiza Resort (Seaesta) και απάντησε πως δεν θα διαπραγματευόταν για το μπασκετικό μέλλον του, προτού κάνει το ραντεβού με τους αδερφούς Αγγελόπουλος. Στο οποίο και εν τέλει ανανέωσε το συμβόλαιό του για άλλα τρία χρόνια.

"Γράφτηκε και ειπώθηκε ότι είχα συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω ποιος τα είπε και δεν με ενδιαφέρει.

Είμαι πάντα ηθικός. Έτσι έχω μάθει από την οικογένειά μου. Κι εγώ και ο εκπρόσωπός μου λέγαμε στις ενδιαφερόμενες ομάδες ότι προτεραιότητα έχει ο Ολυμπιακός.

Θα ήμουν ανήθικος, αν δεν μιλούσα πρώτα με την ομάδα και τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται τα τελευταία 6 χρόνια, απ' όταν με πήραν από το Περιστέρι", τόνισε ο Μάντζαρης.

roque35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Μάντζαρης: "Θα ήμουν ανήθικος, αν μιλούσα με άλλη ομάδα"

Άφησε πρώτα να καταλαγιάσει η σκόνη και μετά τοποθετήθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης για όσα του χρεώθηκαν περί διαδοχικών επαφών με τον Παναθηναϊκό και προφορικής συμφωνίας.

Κόντρα στις αναρτήσεις που έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για ραντεβού εν μέσω τελικών και τηλεφωνημάτων με τον Τσάβι Πασκουάλ, ο Βαγγέλης Μάντζαρης υποστήριξε ότι ουδέποτε κάθισε να μιλήσει με ενδιαφερόμενη ομάδα.

Χωρίς ν' αναφερθεί συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό, ο διεθνής πλέι μέικερ βρέθηκε στο beach party του Sport24 Radio 103.3 στο Varkiza Resort (Seaesta) και απάντησε πως δεν θα διαπραγματευόταν για το μπασκετικό μέλλον του, προτού κάνει το ραντεβού με τους αδερφούς Αγγελόπουλος. Στο οποίο και εν τέλει ανανέωσε το συμβόλαιό του για άλλα τρία χρόνια.

"Γράφτηκε και ειπώθηκε ότι είχα συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω ποιος τα είπε και δεν με ενδιαφέρει.

Είμαι πάντα ηθικός. Έτσι έχω μάθει από την οικογένειά μου. Κι εγώ και ο εκπρόσωπός μου λέγαμε στις ενδιαφερόμενες ομάδες ότι προτεραιότητα έχει ο Ολυμπιακός.

Θα ήμουν ανήθικος, αν δεν μιλούσα πρώτα με την ομάδα και τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται τα τελευταία 6 χρόνια, απ' όταν με πήραν από το Περιστέρι", τόνισε ο Μάντζαρης.

παρε και συ μια διαψευση από τον γιαννακοπουλο για τον ηθικο βαγγελακη...χαχαχαχα εχεις μπει στα σαιτ να δεις τα μυνηματα που βγηκαν στην φορα?

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
παρε και συ μια διαψευση από τον γιαννακοπουλο για τον ηθικο βαγγελακη...χαχαχαχα εχεις μπει στα σαιτ να δεις τα μυνηματα που βγηκαν στην φορα?
Εγώ το μόνο που κατάλαβα ήταν μια προσπάθεια ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ και όχι από τον Μαντζαρη για να κλειστεί ραντεβού.

Το ότι μιλούσαν πριν δεν απαγορεύεται ούτε είναι κακό. Και ο Σλουκας πέρυσι μιλούσε με Φενέρ πριν μιλήσει με ΟΣΦΠ η ταυτόχρονα.

Μιλάς με όλους ταυτόχρονα ώστε να είναι όλοι στην πρίζα για να επιτύχεις καλύτερη μεταγραφή. Διότι εάν μιλούσε με ΟΣΦΠ πρώτα και δεν τα έβρισκε στα 800.000 τότε ο Γιαννακόπουλος θα το μυριζοταν και θα του πρόσφερε 700.000 και όχι 1.100.000

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Δεν ήξερε ο Μάντζαρης πως θα του συμπεριφερθούν οι Αγγελόπουλοι. Μπορεί να του έλεγαν μείνε με 500.000. Γι'αυτό ορθώς είχε και ανοιχτή επικοινωνία με ΠΑΟ και ενδεχομένως με αλλες ομάδες.

Από τη στιγμή που ικανοποιήθηκε οικονομικά και είδε τους Αγγελόπουλους να τον θέλουν και να τον σέβονται, έγραψε σταρχιδια του τα 300.000 παραπάνω το χρόνο του Δημητράκη.

Απλά ο Γιαννακόπουλος είναι φοβερά εκνευρισμένος όπως εμείς που τρώμε χυλόπιτα και μετά λέμε την αλλά πουτανα. Της λέμε έλα σε εμένα έχω δουλειά έχω λεφτά έχω τα πάντα και αυτή πάει και διαλέγει έναν με παπι.

Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι ο Μάντζαρης έκλεισε στον ΟΣΦΠ με 300.000/χρόνο λιγότερα από ότι θα έκλεινε με ΠΑΟ και αυτό τον τιμά. Τώρα εάν μιλούσε πριν είναι μικρό σφάλμα, εάν είναι.

Επισκέπτης

Παρε και εσυ και το πρεζονι ο Προεδρος σου τα αρχιδια του Μαντζαρη,του μανατζερ του,των Αγγελοπουλων και μπονους και τα αρχιδια του Σλουκα...κανεις δεν θελει να ερθει στον ψυχακια καραγκιοζη οσα λεφτα και αν δινει του μπαμπα του.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

πρώτον: μηνύματα, όχι 'μυνήματα'.
δεύτερον: εκτός του ότι μιλάει με τον ατζέντη του, δεν δείχνουν και τίποτα σημαντικό πχ κάποια συμφωνία ή κάποιο deal που να είχε κλείσει. όλοι γνώριζαν ότι μιλούσε και με παναθηναικό, ε και;
το πρεζάκι ισχυριζόταν ότι είχαν συμφωνήσει αλλά στις συνομιλίες δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. κάθε άλλο.
τρίτον: καλό όνομα βγάζει στην πιάτσα το πρεζάκι σιγά σιγά... μετά τις κασέτες με τον ομπράντοβιτς τώρα και τα μηνύματα με ατζέντη. Να ξέρουν οι επόμενοι με τι άνθρωπο συνομιλούν και ότι κάθε συνομιλία τους καταγράφεται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον τους.  

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Δεν ισχύει το ότι ο παίκτης έχει δικαίωμα για να μιλάει με άλλες ομάδες 6 μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίο του, αρκεί να το γνωρίζει η ομάδα
στην οποία αγωνίζεται;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μαζεψε 100€ να αγοράσεις νεο κινητό στον προεδρο σου που κυκλοφορεί με σπασμένη οθόνη.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.188
Πόντοι
5.006
Παρε και εσυ και το πρεζονι ο Προεδρος σου τα αρχιδια του Μαντζαρη,του μανατζερ του,των Αγγελοπουλων και μπονους και τα αρχιδια του Σλουκα...κανεις δεν θελει να ερθει στον ψυχακια καραγκιοζη οσα λεφτα και αν δινει του μπαμπα του.
εδω εδινε 2 μυρια στο σλουκα και τον εγραψε στα αρχηδια τον αρχηδα το τρακη το καραγκιοζη. :takethis:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Θέλει να μας φέρει Μπόγρη ο Σφαιρόπουλος και κάποια πρόβατα υποστηρίζουν κιόλας λέγοντας ότι είναι καλός επειδή θα είναι τρίτος σέντερ! Όταν όμως στα λεπτά που θα παίζει θα μας κάνουν ξεφτιλίκια οι αντίπαλοι και σερί, τότε θα κλαίνε και θα κράζουν τον Μπόγρη που δεν θα φταίει κιόλας γιατί θα παίζει αυτό που μπορεί!

Επισκέπτης
Θέλει να μας φέρει Μπόγρη ο Σφαιρόπουλος και κάποια πρόβατα υποστηρίζουν κιόλας λέγοντας ότι είναι καλός επειδή θα είναι τρίτος σέντερ! Όταν όμως στα λεπτά που θα παίζει θα μας κάνουν ξεφτιλίκια οι αντίπαλοι και σερί, τότε θα κλαίνε και θα κράζουν τον Μπόγρη που δεν θα φταίει κιόλας γιατί θα παίζει αυτό που μπορεί!

Τυπε θα αποκτησουμε ξενο 4αρι που θα μπορει να παιζει και στο 5 και ετσι μπορουμε να εχουμε μονο 2 ξενα σεντερ που θα ειναι ο Μιλουτινοφ και ο Μπιρτς αμα μεινει ή ο αντικαταστατης του...συνεπως ο 3ος σεντερ που θα εχει ελαχιστο χρονο συμμετοχης πρεπει να ειναι Ελληνας.

Τωρα που στα ειπα ολα αυτα μπορεις να μου πεις ποιος Ελληνας σεντερ υπαρχει διαθεσιμος που θα προτιμουσες απο Μπογρη για να παιζει 2-3 λεπτα το πολυ;

Κραζετε ολη την ωρα αλλα πραγματικα φαινεται οτι με ελαχιστες εξαιρεσεις δεν το κατεχετε το αθλημα...

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Εαν είναι 3ος σεντερ ο Μπογρης, αυτοματως περιοριζεται ο ρολος του Αγραβανη ο οποιος θα παιζει μονο ως 3ο 4αρι.

Επισκέπτης
Εαν είναι 3ος σεντερ ο Μπογρης, αυτοματως περιοριζεται ο ρολος του Αγραβανη ο οποιος θα παιζει μονο ως 3ο 4αρι.

Ο ρολος του καθε παιχτη καθοριζεται απο την αποδοση του μεσα στο παρκε...περυσι ολη τη χρονια ηταν 2ο 4αρι και επαιζε το πουλακι του στα περισσοτερα παιχνιδια.Ας προσεχε....

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Τυπε θα αποκτησουμε ξενο 4αρι που θα μπορει να παιζει και στο 5 και ετσι μπορουμε να εχουμε μονο 2 ξενα σεντερ που θα ειναι ο Μιλουτινοφ και ο Μπιρτς αμα μεινει ή ο αντικαταστατης του...συνεπως ο 3ος σεντερ που θα εχει ελαχιστο χρονο συμμετοχης πρεπει να ειναι Ελληνας.

Τωρα που στα ειπα ολα αυτα μπορεις να μου πεις ποιος Ελληνας σεντερ υπαρχει διαθεσιμος που θα προτιμουσες απο Μπογρη για να παιζει 2-3 λεπτα το πολυ;

Κραζετε ολη την ωρα αλλα πραγματικα φαινεται οτι με ελαχιστες εξαιρεσεις δεν το κατεχετε το αθλημα...

Τύπε δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες. Μία χαρά μπορείς να έχεις τρία ξένα πεντάρια και ξένο τετράρι! Αφού πέρσι το λέγαμε ότι ο Πρίντεζης χρειάζεται στήριγμα!
Έχει αδειάσει και μία θέση του Λοτζέσκι και δεν πρόκειται να πάρουμε αντικαταστάτη αφού θα έχουμε ΠΑπ και παπαπέτρου.

Επισκέπτης
Τύπε δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες. Μία χαρά μπορείς να έχεις τρία ξένα πεντάρια και ξένο τετράρι! Αφού πέρσι το λέγαμε ότι ο Πρίντεζης χρειάζεται στήριγμα!

Οι ξενοι ειναι 6 συνολικα...θα εχεις 4 ξενους ψηλους και θα σου μεινουν 2 θεσεις για τη περιφερεια;Αυτο δεν γινεται και δεν εχει νοημα...αυτο λεγαμε και περυσι ποσο ηλιθιος ειναι ο Σφαιροπουλος που εχει 3 ξενους για τη θεση 5.Γιαυτο εβλεπες σε καθε αγωνα τον ενα απο τους τρεις να σαπιζει στο παγκο...

pipinolagnos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Like
546
Πόντοι
81
Εχω διαβασει σε ρεπορτάζ ότι ψαχνουν και αλλον παιχτη στο 2 που να βοηθαει και στο 3 καποιες φορες.Αν ο Μπογρης είναι για τα διπλα στις προπονήσεις ας ερθει.Τον Μπιρτς δεν τον πιστευω,μακαρι να αφηνε η Ρεαλ τον Χαντερ.Για τεσσαρι ο Κλαρκ που εχει ακουστει φαινεται καλος και ο Daye τις γαλατα μας ταιριαζει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom