Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (5 μέλη και 16 επισκέπτες)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Ξέρω ότι θα πικράνω κάποιους και πάνω από όλα εμένα τον ίδιο αλλά φέτος, μετά από 20 συνεχή χρόνια, διαρκείας μόνο αν μπούμε σε ομίλους τσου λου.

Σόρυ παίδες αλλά δεν γέρασα στα τσιμέντα για να βλέπω Χάσι προπονητή και παίχτες του κιλού, επειδή τους πουθενάδες στην Ελλάδα τους κερδίζω για πλάκα.

Επισκέπτης
Ξέρω ότι θα πικράνω κάποιους και πάνω από όλα εμένα τον ίδιο αλλά φέτος, μετά από 20 συνεχή χρόνια, διαρκείας μόνο αν μπούμε σε ομίλους τσου λου.

Σόρυ παίδες αλλά δεν γέρασα στα τσιμέντα για να βλέπω Χάσι προπονητή και παίχτες του κιλού, επειδή τους πουθενάδες στην Ελλάδα τους κερδίζω για πλάκα.
Δίκιο έχεις Νίκ.

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700

Είμαι ακριβώς στο ίδιο mood!
Περιμένω να δω και μεταγραφές πρώτα...
:hi:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.218
Πόντοι
5.006

ετσι νικ και εγω το ιδιο μαζι σου... :hi: :rockon:

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.355
Πόντοι
6.195

Ακριβώς

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Ξενερωσα απιστευτα!Πρεπει τουλαχιστον να παρουμε τιποτα παικταραδες που θα μεινουν οταν φυγει ο Χασι!Α ρε μαλακες που καταντησαμε!

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Ναι, μη φας, σιγά που θα σου φέρει ο χοντρός παικταράδες.
Πάλι με δανεικούς ή ελεύθερους του 3ου ραφιού θα σου φέρει, και θα έχει απαίτηση να πεις
και ευχαριστώ.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.040
Πόντοι
456

Ποιον να πικράνεις,αυτό είναι το πιο σωστό που πρέπει να κάνεις ο καθένας με τα καραγκιοζιλίκια του χοντρού. Είπαμε να ξεπουλήσει την ομάδα και να τη ρίξει χαμηλά αλλά αυτός μάλλον δεν έχει όριο.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Ποιον να πικράνεις,αυτό είναι το πιο σωστό που πρέπει να κάνεις ο καθένας με τα καραγκιοζιλίκια του χοντρού. Είπαμε να ξεπουλήσει την ομάδα και να τη ρίξει χαμηλά αλλά αυτός μάλλον δεν έχει όριο.
γαματος ειναι ο στελαρας παιχτουρα μου, θα φερει κι ενα ομογενη σουηδο, παιδι ελληνων μεταναστων...Μαρκο Βεργο...συγκρατησε αυτο το ονομα...

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.788
Πόντοι
496

ετσι ειναι φιλε
απλα να προσθεσω οτι το πρωταθλημα του χρονου μαλλον ειναι κανονισμενο γι αλλον,
γιαυτο ο χοντρος ψωνιζει απο το πανερι

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765

Ουτως η αλλως με 5 αγωνιστικες κεκλεισμενων, ποιος θα παρει διαρκειας αν δεν υπαρχει ευρωπη? Αλλα ξεχασα ,του χρονου εχει πλει οφ. Δυστυχως απαξιωνεται η ομαδα και συνολικα το ελληνικο ποδοσφαιρο με τις μαλακιες του χοντρου και των ομοιων του. Α ρε ΣΩΚΡΑΤΕΣ!!!!!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085

Έτσι είμαστε όλοι NICK. Πάρτε και μια γεύση και από άλλους σύγγαυρους τώρα στο 103,3 με Hercules Αντύπα.

( www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/apanthse-arnhtika-o-rontrigkes-ston-olympiako.4710541.html]"Απάντησε αρνητικά ο Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό"[/url]  :2funny: )

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Καλα το πατε αυτιστικα! Το κλαμα ξεκινησε νωρις! :grin:

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Καλα το πατε αυτιστικα! Το κλαμα ξεκινησε νωρις! :grin:

Και πάνω που αρχίζει η γκρίνια εμφανίζεται ένας τέτοιος και πας το πρωί και παίρνεις διαρκείας.

Έλα πες την αλήθεια , ο χοντρός σε βάζει..

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Πάει και το μπάσκετ. Δεν ανακάμπτουμε. Θα χάσουμε και στο επόμενο. Η ομάδα είναι μπαφιασμένη/αδειασμένη.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Πάει και το μπάσκετ. Δεν ανακάμπτουμε. Θα χάσουμε και στο επόμενο. Η ομάδα είναι μπαφιασμένη/αδειασμένη.
το να παΐζεις με μεγαλες διαφορες σε σειρα αγωνων ειναι μαλακια. αντιθετως πιστευω οτι αποψε τελειωσε υπερ του ολυμπακου

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16

Άντι μάλλον κάποιος σου 'χει χακάρει το προφίλ..

Εν ολίγοις , εμφανώς άφησε το παιχνίδι που φάνηκε να παίζεται με σημαδεμένη τράπουλα ο Σφαιρόπουλος. Απέσυρε όλους τους βασικούς από την τρίτη περίοδο και άφησε μόνο τον Γκριν να διατηρήσει το ρυθμό του μετά και τις προπονήσεις που έχασε.

Ο χαβαλές όλος ήταν που άφηνε τον Ουότερς να κάνει τη μία μαλακία μετά την άλλη. Εκεί φάνηκε ξεκάθαρα ότι το παινίδι το άφησε.

5ος τελικός την Κυριακή λοιπόν , συμβουλεύω κάθε σύγγαυρο που θα έρθει στο ΣΕΦ το εξής : ότι κι αν σας απασχολεί , ΕΝΦΙΑ . ΤΕΒΕ , εφορία , γυναίκα , δουλειά και ότι τελοσπάντων άλλο σας παιδεύει , αφήστε το 2 μέρες στην άκρη και ξεσπάστε την Κυριακή .
Τίποτα άλλο...

ΥΓ Κάνε μας τη χάρη ρε Παππά..
Κάνε μας τη χάρη..
Μόνο μη βάλεις τα κλάματα την Κυριακή , δεν αντέχουμε να βλέπουμε γκόμενες να κλαίνε....

ΥΓ2 Να ξεγράφεις τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι , που κρίνει τίτλο και με αυτό τον αντίπαλο.. Αλήθεια ?
Ή έχεις επηρεαστεί πολύ από τις μαλακίες του Βαγγέλα ή σου κλέψανε τους κωδικούς...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom