Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Ουσιαστικά τρενάρουν την επαναπρόσληψη του Λεμονή. Δεν μένει αυτός ο άνθρωπος πάνω από τρίμηνο. Σεπτέμβρη θα έχει φύγει.
Εγώ ήθελα τον Λουτσέσκου της Ξάνθης, από τους προσιτούς

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε ΟΥΤΕ για τον προπονητή της Ξάνθης κατά τη γνώμη μου. Τον δε Λεμονή, πιστό στρατιώτη του συλλόγου και με ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, η διοίκηση απλά τον ξεφτίλισε μ' αυτόν τον πουθενά που θα μας κατσικώσει.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.040
Πόντοι
456
Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε ΟΥΤΕ για τον προπονητή της Ξάνθης κατά τη γνώμη μου. Τον δε Λεμονή, πιστό στρατιώτη του συλλόγου και με ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, η διοίκηση απλά τον ξεφτίλισε μ' αυτόν τον πουθενά που θα μας κατσικώσει.

Προφανώς ο αλβανός παίρνει λιγότερα από τον Λεμονή και για αυτό δεν θεωρείται ξεφτίλισμα

Bronson81

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2016
Κριτικές
3
Like
147
Πόντοι
1
ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ αφου το βλεπει ολος ο κοσμος ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ δεν θελει να βαλει λεφτα ,Οταν αγορασε το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ εβαλε στην αρχη καποια φραγκα για δηθεν οτι ενδιφετετε με σκοπο να φτιαξει το αναχωμα για της ΜΠΙΖΝΕΣ του με την καλυψη τον λαο που εχει η ομοδα ..

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Βλεπω να ξεπουλιουνται οι κορνεδες κατω στο λιμάνι......
Σωκρατες Θεε, παρε την ΠΑΕ...

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765
Προφανώς ο αλβανός παίρνει λιγότερα από τον Λεμονή και για αυτό δεν θεωρείται ξεφτίλισμα
Παιγνιδια του χοντρου με τον μανατζερ Ραμαντανι. Παει να αναστησει εναν ανυπαρκτο προπονητη μεσω του Ολυμπιακου. Και Ορθως  ο μανατζερ κανει τη δουλεια του.Δυστυχως  Ο Χοντρος ομως  δειχνει οτι δε σεβεται την ομαδα και τον κοσμο της.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Αν βγει ο Βαγγέλας ( που τους γαμάει) και πει οτι στόχος του Ολυμπιακού μέχρι να ξαναγίνει κράτος το ελλαδιστάν είναι να γαμάει τους ανύπαρκτους εγχώριους αντιπάλους του , εγώ θα δεχτώ και τον Χάσι και τον κάθε πουθενόπουλο, αν και αυτούς ο Τάκης τους έχει για πρωινό και τον γουστάρει και ο κόσμος. Όσο όμως δε βγαίνει να μας το πει στα ίσα θα τ´ακούει.
Γιατί Χάσι και όχι Τάκης ; Γιατί βάζοντας ενα τίτλο στο βιογραφικό του Χασι παίρνει τα σχετικά ανταλάγματα από τους μανατζαραίους της ευρωπιάτσας.

Την ώρα που γράφω τα παραπάνω μεταδίδεται από τον οπαδο της Ρόμα ότι είναι πολύ πιθανό να χαλάσει.  Μακάρι....

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
συγνώμη όλο αυτό γίνεται γιατί είναι Αλβανός? Το θέμα είναι αν είναι καλός ... ας φέρει πάλι τον Μπέντο που είναι Πορτογάλος.. Εμένα και ο Τάκης μου κάνει προσωπικά..παίκτες θέλει η ομάδα πρώτης γραμμής για εντεκάδα. Το σωστό βέβαια είναι να έχει και ο προπονητής συμμετοχή στις μεταγραφές για το σύστημα που θέλει να παίξει..

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
για το μπάσκετ ήθελα να πω συγχαρητήρια για τα άντερα να κερδίσουν τον 3ο τελικό.. εντάξει δεν παίζουμε καλά αλλά δες τις απουσίες που έχουμε.. και με Σπανούλη άρρωστο και Γκρην έξω από νωρίς... για μένα με Χάκετ Λοτζέσκι μπορούσαμε και τον τελικό να πάρουμε με Φενέρ

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Ντάξει ρε παιδιά, μπορεί ο προπονητής να είναι πουθενάς, αλλά πάμε για το μπαμ με Βάις.  :jerking:

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Με Χάκετ και Λοτζέσκι όντως θα ήμασταν ήδη στο 3-0 και πιθανόν πρωταθλητές Ευρώπης.
Οι αγώνες κερδίζονται όμως απ´αυτούς που παίζουν και όχι από τα αν και ίσως όσων λείπουν. Εξάλου όσοι τρέχουν αυτή την ομάδα δεν έψαξαν ποτέ δικαιολογία στην ήττα σε απουσίες. Γιατί να το κάνουμε εμείς.  Απλα με βάση αυτό δείχνουμε απόλυτη κατανόηση στις μέτριες εμφανίσεις και την κόπωση των υπολοίπων. Όπως αναγνωρίζουμε και το πλεόνασμα πάθους και αγωνιστικότητας όταν σκουραίνει η κατάσταση...

ΥΓ αδέρφια και συναγωνιστές σύγγαυροι όσων αφορα το ποδόσφαιρο ο αγώνας αντι-Χάσι διεξάγεται τώρα. Αν δεν τα καταφέρουμε και αρχίσει ο πόλεμος με αυτόν επιτελάρχη , τότε στην πιο δύσκολη σεζον ο Ολυμπιακός θα στηριχθεί όσο δεν πάει.
Ετοιμαστείτε να φάμε τα μουστάκια μας αυτό το καλοκαίρι, αδερφικά και Ολυμπιακά..

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Θα σου πω εγώ πως θα πάει η χρονιά: έρχεται ένας πουθενάς (ή ο Χάσι ή κάποιος άλλος ιδίου διαμετρήματος) και κάτι σαπάκια. Κάζο πρώτο. Μη μουρμουράμε παιδιά, θα δούμε, υπάρχει και η ρεβάνς. Κάζο δεύτερο. Μη μουρμουράμε παιδιά, στηρίζουμε, να, κοιτάχτε και τα ξεφτιλίκια του βάζελου. Κάζο τρίτο. Ευθύνες προπονητή ή/και τεχνικού διευθυντή. Δεν είναι καλοί - αυτοί φταίνε. Παίρνουμε άλλον (κανάν Μπάμπη Τενέ) και στηρίζουμε. Και πάει λέγοντας.

Diego 10

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2017
Like
2
Πόντοι
0
Θα σου πω εγώ πως θα πάει η χρονιά: έρχεται ένας πουθενάς (ή ο Χάσι ή κάποιος άλλος ιδίου διαμετρήματος) και κάτι σαπάκια. Κάζο πρώτο. Μη μουρμουράμε παιδιά, θα δούμε, υπάρχει και η ρεβάνς. Κάζο δεύτερο. Μη μουρμουράμε παιδιά, στηρίζουμε, να, κοιτάχτε και τα ξεφτιλίκια του βάζελου. Κάζο τρίτο. Ευθύνες προπονητή ή/και τεχνικού διευθυντή. Δεν είναι καλοί - αυτοί φταίνε. Παίρνουμε άλλον (κανάν Μπάμπη Τενέ) και στηρίζουμε. Και πάει λέγοντας.
Οπως τα λες...Μόνο στη θέση του Μπαμπη Τενε,βάλε Νίκο Αλεφαντο...Έτσι,για να δέσει καλυτερα το γλυκό....

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Συμπληρώνω: στο μεταξύ, μπορεί να νικήσουμε κανάν βάζελο με καμιά τριάρα. Μόνο τότε θα βγει ο πρόεδρος. "Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε" και τέτοια.

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700
Τελικά ο χοντρός θα τον πετύχει τον σκοπό του.
Θα φέρει τον Λεμονή και θα του λέμε και ευχαριστώ.
Γάτα ο Βαγγέλας....

DEFENDERS

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
36
Πόντοι
0
Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Αθήνα και να τελειώσει το deal με τον Ολυμπιακό, ο Μπέσνικ Χάσι μίλησε στο Βέλγιο για την επικείμενη συνεργασία τους "ερυθρόλευκους".

Στην βέλγικη ιστοσελίδα "hln" ο Κοσοβάρος προπονητής έδωσε τους λόγους για τους οποίους φαίνεται ότι προτιμάται από τον Ολυμπιακό.

"Μίλησα με τον πρόεδρο της ομάδας και μου ανέλυσε το σκεπτικό μου αλλά και τους λόγους για τους οποίους με θέλει.
Πέρυσι η ομάδα δεν έπαιξε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό ο κ. Μαρινάκης δεν επιθυμεί να συμβεί ξανά.

Βασίζονται λοιπόν στην εμπειρία μου στη Λέγκια αλλά και στην Αντερλεχτ αλλά και στο πως διαχειρίζομαι την πίεση.
Ο Ολυμπιακός πρέπει να κατακτά κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο αλλά και να φτάνει μακριά στην Ευρώπη.
Στην Αντερλεχτ οι απαιτήσεις ήταν ακριβώς αυτές.
Το πολύ σημαντικό ραντεβού είναι στα τέλη του Ιούλη στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ" τόνισε μεταξύ άλλων.

Με λίγα λόγια ο Μαρινάκης του είπε "αν περάσουμε στους ομίλους,συνεχίζεις.Αλλιώς..."

nightknight

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
1.984
Πόντοι
201
Αφήστε το soccer τωρα αυτή την περίοδο μόνο μπασκετακι

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Άλλη μια τριάδα τυχάρπαστων κληρώθηκε για τον αυριανό 4ο τελικό στο ΟΑΚΑ(ΝΑ)

Εμείς απλά λέμε , σφυράτε καλά , γιατί θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα εκεί με το Φάρο..

Δε θα τη βρίσκετε πάλι τη Συγγρού.....

Συνημμένα

• 18951179_261630977574719_6942813014139930350_n.png
    18951179_261630977574719_6942813014139930350_n.png
    553,7 KB · Εμφανίσεις: 8

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom