Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.029
Πόντοι
5.006
Στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την επικύρωση της βαθμολογίας ο ΠΑΟΚ. :piss:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αμφισβηττεί τη νομιμότητα της επικύρωσης της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ λόγω της εκκρεμότητας του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά και προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο. :piss:  :tooth: :tooth: :tooth:

sweet_old1975

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
1
Τελικά όλοι οι οπαδοί τήν ίδια μούρη έχουν. Αυτή τού ουρακουτάγκου! Πόσο IQ νά έχουν;! 30,40;!! Είναι τόσο χαριτωμένα όταν κάνουν ούγκ ούγκ!

30,40 εχουνε αλλα τουλαχιστον βλεπουμε γεματα γηπεδα.
Καλυτερα απο το να ητανε σαν εσενα και να παιζανε ολοι το πουλακι τους στον καναπε.
Ας εχουνε χαμηλο IQ και ας βλεπουμε γεματα γηπεδα με φανατισμο.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.242
Πόντοι
506
ειμαι σιγουρος οτι θα γινουν παλι οργια αποψε
http://[URL unfurl="true"]www.redvoice.gr/wp-content/uploads/2014/07/spanag.jpg[/img[/URL]]
[img]http://we24.gr/sys/uploads/2017/05/2012-spanoulis-olympiakos.jpg

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
535
Πόντοι
96
θα συμβουλευα ολους τους εν ολυμπιακω αδελφους να μη δινουν σημασια και να μην απαντουν στις προκλησεις των πουθεναδων.επειδη οι ομαδες τους ειναι ανυπαρκτες σε ολα τα επιπεδα,αλλαζουν εθνικοτητα 3 φορες την εβδομαδα για να δουν χαρα εστω και με ξενα αρχιδια.σημερα ειναι η μερα που φορεσαν φεσι.
μη δινετε καμια σημασια σε αυτα που λενε.ετσι και αλλιως,το τι θα γινει σημερα,ειναι κατι που αφορα αποκλειστικα εμας.προσωπικα δεν τους δινω ουτε τον πυρετο μου.δε θα μοοιραστω μαζι τους λοιπον ουτε τη λυπη αν τα πραγματα δεν πανε καλα,ουτε τη χαρα μου εν ολα γινουν οπως πρεπει.
κοινως,γραψτε τους στα αρχιδια σας.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Τουρκολάγνοι όψιμοι επισκέπτες του θρεντ και τσιμπουκαδόροι του Μελιτζάνα..

Ενημερώνω με το παρόν πως:

1ον ΣΑΣ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

2ον Αναμένουμε να σας πετύχουμε όπου η οπαδική τύχη τα φέρει και να έχετε την κατάληξη των Τούρκων φίλων σας όπου και όποτε αυτοί βρέθηκαν απέναντι μας

3ον Προς θεού και δεν επιζητούμε τη συμπάθεια κανενός αλλόθρησκου , είμαστε πολλοί και από μόνοι μας , οι προκλήσεις αυτών ωστόσο θα απαντώνται αναλόγως

4ον Καθήστε τώρα πουτάνας γιοι στον καναπέ και δείτε το Θρύλο να σκίζει οθωμανικές κωλότρυπες

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.398
Πόντοι
5.506
:headbaning1:

Συνημμένα

• 191549.jpg
    191549.jpg
    104 KB · Εμφανίσεις: 30

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.560
Πόντοι
25.700
Όλοι αυτοί που κάθονται και γράφουν σήμερα μαλακίες του τύπου
"θα σας γαμήσουν οι Τούρκοι" και "θα το πάρουν οι Τούρκοι εύκολα" κλπ ξέρουν και οι ίδιοι ότι αυτό που έχει κάνει αυτή η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC τα τελευταία 10 χρόνια, απλά δεν υπάρχει!!!!!
Και όλοι τους εύχονται να το είχε κάνει η ομάδα τους και ας λένε άλλα....
ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΌ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!
Όλα τα άλλα είναι να ' χαμε να λέγαμε.....

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.398
Πόντοι
5.506
κοιταξτε τα χαλια των πουστηδων...

αυτοι οι ανθρωποι,θεωρουν οτι εχουν τα πρωτεια σε ο,τι αφορα τους προσφυγες.γαμιεται το αιμα σας.
τυπε αν βγαλεις τα φραγκα που εχουν οι τουρκοι ιδια κατηγορια ειναι με την κουλα ιδιο επιπεδο

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
29
Πόντοι
16
αυτοι οι ανθρωποι,θεωρουν οτι εχουν τα πρωτεια σε ο,τι αφορα τους προσφυγες.γαμιεται το αιμα σας.
Όπως το είπες: "θεωρούν". Αρχίδια πρωτεία έχουν και σε αυτόν τον τομέα.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
535
Πόντοι
96
γαμιεται το αιμα τους ετσι κι αλλιως

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
432
Πόντοι
186

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.398
Πόντοι
5.506
ειναι αυτοι που βαψανε τον σκυλο...τοση μαγκια
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
διομηδη εσυ εισαι τυπος

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
Τουρκολάγνοι όψιμοι επισκέπτες του θρεντ και τσιμπουκαδόροι του Μελιτζάνα..

Ενημερώνω με το παρόν πως:

1ον ΣΑΣ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

2ον Αναμένουμε να σας πετύχουμε όπου η οπαδική τύχη τα φέρει και να έχετε την κατάληξη των Τούρκων φίλων σας όπου και όποτε αυτοί βρέθηκαν απέναντι μας

3ον Προς θεού και δεν επιζητούμε τη συμπάθεια κανενός αλλόθρησκου , είμαστε πολλοί και από μόνοι μας , οι προκλήσεις αυτών ωστόσο θα απαντώνται αναλόγως

4ον Καθήστε τώρα πουτάνας γιοι στον καναπέ και δείτε το Θρύλο να σκίζει οθωμανικές κωλότρυπες
Πραγματικά άρτιο κείμενο

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
κοιταξτε τα χαλια των πουστηδων...

Μην τρελλαινεσαι,αυτές ειναι ΠΑΠΑΡΙΕΣ των Μεμετηδων!
Η ORIGINAL σημερα ειναι με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...Στο λεω εγω που ειμαι ΑΕΚτζης κι εκφραζω το thread μας...
Τις ολοψυχες ευχες μου λοιπόν για ΞΕΣΚΙΣΜΑ της ΦΕΝΕΡ σημερα και τα χαιρετίσματα στον Γκουρου του thread σας ΧΡΗΣΤΙΔΗ!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.398
Πόντοι
5.506
Μην τρελλαινεσαι,αυτές ειναι ΠΑΠΑΡΙΕΣ των Μεμετηδων!
Η ORIGINAL σημερα ειναι με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...Στο λεω εγω που ειμαι ΑΕΚτζης κι εκφραζω το thread μας...
Τις ολοψυχες ευχες μου λοιπόν για ΞΕΣΚΙΣΜΑ της ΦΕΝΕΡ σημερα και τα χαιρετίσματα στον Γκουρου του thread σας ΧΡΗΣΤΙΔΗ!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom