alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Καλα, μην ξανοιγεσαι.Θα τους γαμήσουμε με κόντρα διαιτησία !!
Καλα, μην ξανοιγεσαι.Θα τους γαμήσουμε με κόντρα διαιτησία !!
σαλτα γαμησου μωρη ψωλη....Διατάζω με το παρόν την ομάδα του αγαπημένου μου Zelico να ταπεινώσει την ομάδα του θρήνου γαβρούλη μπας και υπάρξει ενδεχόμενο να γλυτώσουμε από τον βοηθό νταβατζή του ελληνικού μπάσκετ (Ξέρετε ποιός είναι ο αρχινταβατζής). Δεν μπορώ να φανταστώ το λιβάνισμα που θα φάμε, το πρήξιμο των ...., το γλύψιμο σε σημείο εγκεφαλικού του Βαγγέλη Ιωάννου κ.λπ. κ.λπ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΛΕΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟ !!! Forza Fener Bahce !!!
Διατάζω με το παρόν την ομάδα του αγαπημένου μου Zelico να ταπεινώσει την ομάδα του θρήνου γαβρούλη μπας και υπάρξει ενδεχόμενο να γλυτώσουμε από τον βοηθό νταβατζή του ελληνικού μπάσκετ (Ξέρετε ποιός είναι ο αρχινταβατζής). Δεν μπορώ να φανταστώ το λιβάνισμα που θα φάμε, το πρήξιμο των ...., το γλύψιμο σε σημείο εγκεφαλικού του Βαγγέλη Ιωάννου κ.λπ. κ.λπ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΛΕΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟ !!! Forza Fener Bahce !!!
οτι και να γινει ρε αρχιδι η κωλοτρυπιδα σου θα τρεμει τουλαχιστον μεχρι της 11....τα καυλια 5 εκατομυριων ολυμπιακων και αλλων 3 εκατομυριων φιλαθλων θα ειναι μπροστα στο στομα σου....και οταν ερθει 11 θα μαθεις τον πραγματικο σου πατεραΔιατάζω με το παρόν την ομάδα του αγαπημένου μου Zelico να ταπεινώσει την ομάδα του θρήνου γαβρούλη μπας και υπάρξει ενδεχόμενο να γλυτώσουμε από τον βοηθό νταβατζή του ελληνικού μπάσκετ (Ξέρετε ποιός είναι ο αρχινταβατζής). Δεν μπορώ να φανταστώ το λιβάνισμα που θα φάμε, το πρήξιμο των ...., το γλύψιμο σε σημείο εγκεφαλικού του Βαγγέλη Ιωάννου κ.λπ. κ.λπ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΛΕΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟ !!! Forza Fener Bahce !!!
Καλά του τα είπες αλλά δεν πρέπει να μιλάμε έτσι εμείς.οτι και να γινει ρε αρχιδι η κωλοτρυπιδα σου θα τρεμει τουλαχιστον μεχρι της 11....τα καυλια 5 εκατομυριων ολυμπιακων και αλλων 3 εκατομυριων φιλαθλων θα ειναι μπροστα στο στομα σου....και οταν ερθει 11 θα μαθεις τον πραγματικο σου πατερα
Διατάζω με το παρόν την ομάδα του αγαπημένου μου Zelico να ταπεινώσει την ομάδα του θρήνου γαβρούλη μπας και υπάρξει ενδεχόμενο να γλυτώσουμε από τον βοηθό νταβατζή του ελληνικού μπάσκετ (Ξέρετε ποιός είναι ο αρχινταβατζής). Δεν μπορώ να φανταστώ το λιβάνισμα που θα φάμε, το πρήξιμο των ...., το γλύψιμο σε σημείο εγκεφαλικού του Βαγγέλη Ιωάννου κ.λπ. κ.λπ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΛΕΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟ !!! Forza Fener Bahce !!!
Συμβουλη για οσους θελουν να γιορτασουν την ηττα του γαυρου αποψε :
Διαλεξτε ενα call girl της αρεσκειας σας την ωρα του αγωνα και την ωρα που τρωει πουτσα ο γαυρος παρτε εναν μαρκαδορο και γραψτε στην κωλαρα της "Fuck Olympiakos" και ξεκωλιαστε την διχως αυριο
Ειναι απιστευτο συναισθημα
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η Φενέρ θα είναι συνέχεια μπροστά στο σκορ σήμερα. Το θέμα είναι να μην ξεφυγουν με 20 πόντους.
Εάν κρατήσουμε την διαφορά κοντα στους 10 πόντους θα έχουμε ελπίδες. Θεωρώ απίθανο να προηγουμαστε εμείς ή να πάει πόντο ποντο. Το θέμα είναι να μην ξεφυγουν.
ο μπαμπακας σου....Συμβουλη για οσους θελουν να γιορτασουν την ηττα του γαυρου αποψε :
Διαλεξτε ενα call girl της αρεσκειας σας την ωρα του αγωνα και την ωρα που τρωει πουτσα ο γαυρος παρτε εναν μαρκαδορο και γραψτε στην κωλαρα της "Fuck Olympiakos" και ξεκωλιαστε την διχως αυριο
Ειναι απιστευτο συναισθημα
τι δεν θα εδινες να εισαι σε αλλη χωρα σημερα ε?στο +25 θα ειναι απο το πρωτο κιολας 10 λεπτο
ειναι με διαφορα ανωτερη ομαδα
ελα πειραια θα περασεις καλα....
μου αρεσει που κανεις και αναλυση ρε γιδι....
πλει οφ θα δεις σημερα?
ακριβως ετσι λεγανε και κατι αλλα κοριτσια....
πλει οφ θα δεις?