Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
ο μπιλαρος τωρα τρωει καρυδια με μελι για να ειναι ετοιμος για το μεγαλο φιναλε

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
να δω τον μπιλαρο να το καρφωνει στο τελος και να πηγαινει μπρος στον μελιτζανα και να του κανει :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:οπως στο κουμπαρακι του στον ημιτελικο.
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΘΡΥΛΑΡΑ

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Διατάζω με το παρόν την ομάδα του αγαπημένου μου Zelico να ταπεινώσει την ομάδα του θρήνου γαβρούλη μπας και υπάρξει ενδεχόμενο να γλυτώσουμε από τον βοηθό νταβατζή του ελληνικού μπάσκετ (Ξέρετε ποιός είναι ο αρχινταβατζής). Δεν μπορώ να φανταστώ το λιβάνισμα που θα φάμε, το πρήξιμο των ...., το γλύψιμο σε σημείο εγκεφαλικού του Βαγγέλη Ιωάννου κ.λπ. κ.λπ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΛΕΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟ !!! Forza Fener Bahce !!!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.984
Πόντοι
5.506
Διατάζω με το παρόν την ομάδα του αγαπημένου μου Zelico να ταπεινώσει την ομάδα του θρήνου γαβρούλη μπας και υπάρξει ενδεχόμενο να γλυτώσουμε από τον βοηθό νταβατζή του ελληνικού μπάσκετ (Ξέρετε ποιός είναι ο αρχινταβατζής). Δεν μπορώ να φανταστώ το λιβάνισμα που θα φάμε, το πρήξιμο των ...., το γλύψιμο σε σημείο εγκεφαλικού του Βαγγέλη Ιωάννου κ.λπ. κ.λπ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΛΕΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟ !!! Forza Fener Bahce !!!
σαλτα γαμησου μωρη ψωλη....
διαταζεις κακομοιρη

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16

Άντε γαμήσου σίχαμα!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.984
Πόντοι
5.506
οτι και να γινει ρε αρχιδι η κωλοτρυπιδα σου θα τρεμει τουλαχιστον μεχρι της 11....τα καυλια 5 εκατομυριων ολυμπιακων και αλλων 3 εκατομυριων φιλαθλων θα ειναι μπροστα στο στομα σου....και οταν ερθει 11 θα μαθεις τον πραγματικο σου πατερα

Συνημμένα

• width-660_height-1000_0902e6_29110_1.jpg
    width-660_height-1000_0902e6_29110_1.jpg
    112 KB · Εμφανίσεις: 17

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
οτι και να γινει ρε αρχιδι η κωλοτρυπιδα σου θα τρεμει τουλαχιστον μεχρι της 11....τα καυλια 5 εκατομυριων ολυμπιακων και αλλων 3 εκατομυριων φιλαθλων θα ειναι μπροστα στο στομα σου....και οταν ερθει 11 θα μαθεις τον πραγματικο σου πατερα
Καλά του τα είπες αλλά δεν πρέπει να μιλάμε έτσι εμείς.

sweet_old1975

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
1

φιλε και εγω μαζι σου ειμαι
πραγματικα ας ελπισουμε να φαει πουτσα ο γαβρος σημερα γιατι μετα δεν αντεχεται το μπιρι μπιρι γιατι σπανε πουτσες οι τυποι

ενταξει ας μην φανε ταπεινωτικη πουτσα.
ας ειναι κοντα στο σκορ
αλλα δεν πρεπει να κερδισουνε για κανενα λογο

δεν υπαρχει ωραιοτερο πραγμα απο κλαμμενες φατσες γαυρων και να επικρατει η απολυτη ησυχια με μηδεν φωνες μετα τον αγωνα
πολυ γαματο συναισθημα

sweet_old1975

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
1
Συμβουλη για οσους θελουν να γιορτασουν την ηττα του γαυρου αποψε :

Διαλεξτε ενα call girl της αρεσκειας σας την ωρα του αγωνα και την ωρα που τρωει πουτσα ο γαυρος παρτε εναν μαρκαδορο και γραψτε στην κωλαρα της "Fuck Olympiakos" και ξεκωλιαστε την διχως αυριο
Ειναι απιστευτο συναισθημα

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η Φενέρ θα είναι συνέχεια μπροστά στο σκορ σήμερα. Το θέμα είναι να μην ξεφυγουν με 20 πόντους.

Εάν κρατήσουμε την διαφορά κοντα στους 10 πόντους θα έχουμε ελπίδες. Θεωρώ απίθανο να προηγουμαστε εμείς ή να πάει πόντο ποντο. Το θέμα είναι να μην ξεφυγουν.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66

Διαλεξτε ενα call girl της αρεσκειας σας την ωρα του αγωνα και την ωρα που τρωει πουτσα ο γαυρος παρτε εναν μαρκαδορο και γραψτε στην κωλαρα της "Fuck Olympiakos" και ξεκωλιαστε την διχως αυριο
:jerking: :jerking: :jerking:

sweet_old1975

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
1
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η Φενέρ θα είναι συνέχεια μπροστά στο σκορ σήμερα. Το θέμα είναι να μην ξεφυγουν με 20 πόντους.

Εάν κρατήσουμε την διαφορά κοντα στους 10 πόντους θα έχουμε ελπίδες. Θεωρώ απίθανο να προηγουμαστε εμείς ή να πάει πόντο ποντο. Το θέμα είναι να μην ξεφυγουν.

στο +25 θα ειναι απο το πρωτο κιολας 10 λεπτο

ειναι με διαφορα ανωτερη ομαδα

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.984
Πόντοι
5.506

ο μπαμπακας σου.... :klapste: :klapste: :klapste: :klapste:

Συνημμένα

• vassilis-spanoulis.jpg
    vassilis-spanoulis.jpg
    44,1 KB · Εμφανίσεις: 12

sweet_old1975

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
1
ισα ισα ρε
θα ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα που δεν θα μαζευετε με τιποτα
και ο Σπανουλης θα πηγαινει σε αχρειαστα τριποντα στο τελος ελπιζοντας σε κατι καλυτερο και απλα θα χειροτερευτει την κατασταση  :heavymetalbig: :heavymetalbig:

απλα πραγματικα ελπιζω να μην μιλαμε για ταπεινωτικη ηττα >40 ποντους

αυτο ουτε εγω δεν θα το ηθελα

εκει 25-30 ποντους καλα ειναι

και φυσικα το καλυτερο ειναι η απολυτη ησυχια που επικρατει μετα την ηττα

Συμβουλη τωρα για μετα την ηττα : Παρτε το αυτοκινητακι σας κατεβειτε Πειραια και κοψτε φατσες !

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.984
Πόντοι
5.506
:tn04: :tn04: :tn04: :tn04: :tn04: :tn04:
ελα πειραια θα περασεις καλα....
μου αρεσει που κανεις και αναλυση ρε γιδι....
πλει οφ θα δεις σημερα?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sweet_old1975

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
1
:tn04: :tn04: :tn04: :tn04: :tn04: :tn04:
ελα πειραια θα περασεις καλα....
μου αρεσει που κανεις και αναλυση ρε γιδι....
πλει οφ θα δεις σημερα?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

η φενερ ειναι πιο διψασμενη να το παρει
και επισης εχει και περισσοτερο ταλεντο απο τον ολυμπιακο

το μονο που ελπιζω ειναι να μην μιλαμε σημερα το βραδυ για πληρη εξευτελισμο .

αλλα το πρωτο 10λεπτο θα ειναι χειμαρρος η φενερ .
μεχρι να καταλαβει ο ολυμπιακος τι γινεται η διαφορα θα ειναι στο +25

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.984
Πόντοι
5.506
ακριβως ετσι λεγανε και κατι αλλα κοριτσια....
πλει οφ θα δεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom