Foxvillager
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 51
- Πόντοι
- 1
Μάγκες μου ξέρετε αμα μπορώ να δώ το ματς στο pc απο το site της ερτ?
ναι μπορεις φιλε μου..Μάγκες μου ξέρετε αμα μπορώ να δώ το ματς στο pc απο το site της ερτ?
Μα ποιος το κάνει αβαβα;Καθαρό χέρι είναι.Αλλα είναι ανθρώπινο λάθος ,οι μεγάλες ομάδες παίρνουν τα σφυρίγματα ,τι να κάνουμε τώρα μην κλαίς άλλο,αυτό συμβαίνει σε όλα τα πρωταθλήματα.το ιδιο λεμε...τοτε κραυγάζατε (για παραγκες), τωρα το κανετε αβαβα (το χερι της αεκ)...το ιδιο κανει και ο παοκ τωρα : πουλαει τρελιτσα στον βαζελο (ασχετα αν ευνοηθηκε τοσο πολύ οσο λενε οι πουστηδες)...
παντως αυτή η λεγομενη "εξυγιανση" του τελευταιου ετους κανει πολύ καλο..πεφτουν οι μασκες σιγα σιγα και αποδεικνύεται συνεχως ότι ειστε ολοι "γαυροι".....τι εξυγιανση και δικαιοσυνη και πρασινα αλογα..ας παω τελικο και ας είναι και με τον κυζα ή με την κλωτσια του βρανιες..
σαν πολλα ανθρωπινα λαθη μαζευτηκαν φετος...μαλλον και τα πεναλντι που δεν μας δωσανε φετος, ανθρωπινα λαθη θα ειναι...το γεγονος οτι αλλαξε η επο ειναι τελειως συμπτωματικο..πλεον δεν υπαρχουν στημενα, μονο ανθρωπινα λαθη...Μα ποιος το κάνει αβαβα;Καθαρό χέρι είναι.Αλλα είναι ανθρώπινο λάθος ,οι μεγάλες ομάδες παίρνουν τα σφυρίγματα ,τι να κάνουμε τώρα μην κλαίς άλλο,αυτό συμβαίνει σε όλα τα πρωταθλήματα.
θα γαμησεις τυπεαντε να περασετε και στο μπασκετ μπας και γαμησω τη λαουρα απο αγ. δομινικο με την κωλαρα (βλ. στουντ. τριγγ.)
αντε να περασετε και στο μπασκετ μπας και γαμησω τη λαουρα απο αγ. δομινικο με την κωλαρα (βλ. στουντ. τριγγ.)
Θα τα πατήσουμε τα τουρκάκια εδώ μέσα.57-68
ολα ομορφα και ωραια
Πές οτι είναι πρώτος σκόρερ να τρελάθω που δεν τον έπαιξα?Μπράβο στην ομάδα και στο μεγάλο αρχηγό .έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι να πάνε όλα καλά.
ναιΠές οτι είναι πρώτος σκόρερ να τρελάθω που δεν τον έπαιξα?
Θα τα πατήσουμε τα τουρκάκια εδώ μέσα.
Ξέρεις τι απόδοση τον έδινε?
τώρα ότι και να λέμε ο σκοπός ήταν να το παιζες.Ξέρεις τι απόδοση τον έδινε?