master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Ενω πριν δεν γελαγε ο κοσμος ηταν ολα υπεροχαΝαι γελάει ο κόσμος θα έχουμε πολλά του χρονου,ομορφιες και πάει λεγοντας.
Ενω πριν δεν γελαγε ο κοσμος ηταν ολα υπεροχαΝαι γελάει ο κόσμος θα έχουμε πολλά του χρονου,ομορφιες και πάει λεγοντας.
Κλασική απάντηση. Απαντάται και στις τάξεις των οπαδών του ψεκασμένου εθνικολαϊκού θιάσου που μας κυβερνά: "γιατί, καλύτεροι ήταν οι άλλοι;"Ενω πριν δεν γελαγε ο κοσμος ηταν ολα υπεροχα
εγω τρόμπα δεν εκλαψα με τη διαιτησία με το χέρι γκολ μανσέτα του πατιτο και σας είπα και μπράβο όταν περάσατε για αυτό μη μου λες εμένα μαλακίες μαστερακο,τραβα αλλου τις εξυπνάδες σου και τις αποκλειστικές ειδήσεις με τις νοσοκόμες ξέρεις εσύ βλαξ.Ενω πριν δεν γελαγε ο κοσμος ηταν ολα υπεροχα
Εγώ ίδια τα βλέπω ρε φίλε. Ίδια πανέμορφα...σας τσούζει τώρα που αλλάξαν τα πράγματα ε?
Κλασικη απαντηση ευνοουμενου.Τι θα ελεγες;Οτι δεν ηταν;Κλασική απάντηση. Απαντάται και στις τάξεις των οπαδών του ψεκασμένου εθνικολαϊκού θιάσου που μας κυβερνά: "γιατί, καλύτεροι ήταν οι άλλοι;"
Η απάντηση είναι "φυσικά ναι. Όχι τέλειοι (τέλειοι δεν υπάρχουν), αλλά απ' αυτά τα σούργελα πολύ καλύτεροι".
Πρόσεχε η ψηφοφορία ban μπορεί να ξανανοίξει.Κλασικη απαντηση ευνοουμενου.Τι θα ελεγες;Οτι δεν ηταν;
οποιος σε ψηφισει θα τον γαμησωΠρόσεχε η ψηφοφορία ban μπορεί να ξανανοίξει.
Εδω ψηφίσανε το Αφεντικούλη μας. :Sοποιος σε ψηφισει θα τον γαμησω
Οταν επι εικοσαετια λυμαινεστε τα παντα χωρις ιχνος τσιπας και με περισση αλαζονεια, ε τοτε το να μιλησει και δεκατρεις ημερες ο Σαββιδης μου φαινεται ελαχιστο και δεν με ενοχλει καθολου.Ο Σαββίδης, προκρίθηκε η ομάδα του στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας, και παραληρούσε καμιά ώρα περί κάθαρσης σε όλους τους τομείς της ελληνικής κοινωνίας (μόνο την υγεία πρέπει να άφησε απ' έξω) σε στιλ και ύφος 90s βλαχορώσου μεγαλοτσιφλικά-ηγεμόνα. Αν πάρουν ποτέ πρωτάθλημα (λέμε τώρα), θα εμφανιστεί με κόκκινη μπέρτα και θα μιλάει κανά τριήμερο.
Μεγάλες οι στιγμές της εξυγίανσης παίδες.
Απολυτη δικαιοσυνη να αποκλεισθειτε με ενα χερι, οπως καποτε κλεψατε το κυπελλο απο τον Αστερα Τριπολης με αποκρουση πανω στη γραμμη απο αμυντικο σας με το χερι.Όλα τα λεφτά είναι το χέρι γιατί μιλάμε για θεμελιώδη κανόνα του ποδοσφαίρου οτι το άθλημα δεν παίζεται με τα χέρια αλλά για το φτωχό το αεκάκι άλλαξαν οι κανόνες, ο προηγούμενος διατητής ήταν ο προκλητικός. Αυτός τιμωρήθηκε?
Απολυτη δικαιοσυνη να αποκλεισθειτε με ενα χερι, οπως καποτε κλεψατε το κυπελλο απο τον Αστερα Τριπολης με αποκρουση πανω στη γραμμη απο αμυντικο σας με το χερι.
Τοτε χλευαζατε. Τωρα "αλαφουζίζετε".
δεν υπαρχει αλαφουζισμος.θεωρω οτι η αντιδραση που ειχε ο κοσμος το 12,με τον αστερα τριπολης,δειχνει οτι ο κοσμος δεν ηθελε να συμβει κατι τετοιο.τωρα,υπαρχει χερι στο γκολ,νομιζω επνιξε κι ενα πεναλτι στον πρωτ αγωνα,δεν εδωσε κοκκινη στο βοσνιο μουλο και ολοι οι συμμαχοι μιατε για 50-50.Απολυτη δικαιοσυνη να αποκλεισθειτε με ενα χερι, οπως καποτε κλεψατε το κυπελλο απο τον Αστερα Τριπολης με αποκρουση πανω στη γραμμη απο αμυντικο σας με το χερι.
το ιδιο λεμε...τοτε κραυγάζατε (για παραγκες), τωρα το κανετε αβαβα (το χερι της αεκ)...το ιδιο κανει και ο παοκ τωρα : πουλαει τρελιτσα στον βαζελο (ασχετα αν ευνοηθηκε τοσο πολύ οσο λενε οι πουστηδες)...Απολυτη δικαιοσυνη να αποκλεισθειτε με ενα χερι, οπως καποτε κλεψατε το κυπελλο απο τον Αστερα Τριπολης με αποκρουση πανω στη γραμμη απο αμυντικο σας με το χερι.
Έγγυος η Ολυμπία μάγκες..
Ετοιμαστείτε για Κωνσταντινούπολη