Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Δίκιο έχεις. Βέβαια με τον τρόπο αυτό βάζουν μόνοι τους τα θεμέλια για την κατάκτηση και του επόμενου πρωταθλήματος από το Θρύλο.

Αν θυμάστε , τη χρονιά του 7ου επί Σωκράτη , υπήρχε γερό κράξιμο από αυτούς που σήμερα αναπολούν εκείνη την ομάδα (ειπώθηκαν και νωρίτερα αυτά) χρειάστηκε  η 7 να βάλει πολύ πλάτη (όπως είναι φυσικά ταγμένη να κάνει για τον Ολυμπιακό) αλλά τα γερά λάθη που μοιάζουν με τα φετινά , έγιναν το καλοκαίρι που ακολούθησε και στέρησαν το πρωτάθλημα (του Δούρου..) .
Βέβαια τότε υπήρχε και σοβαρή δικαιολογία , το χρήμα πήγε για την κατασκευή του γηπέδου , όχι ότι αυτό πτόησε κανέναν από τη μουρμούρα , ήταν όμως αλήθεια..
Τώρα οι φετινές πατάτες δεν είχαν καμία διακαιολογία πλην των λογιστικών μας καταστάσεων και η διόρθωσή τους το καλοκαίρι (ΔΕΔΟΜΕΝΗ κι εδώ είμαστε..) καταλαβαίνετε τη διαφορά που θα επιφέρει. Ότι είχε κάνει δηλαδή ο μέγας Σωκράτης με την επιστροφή μας στο Ναό..  

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.234
Πόντοι
1.206
1 οκτωβριου του 2016 ειναι οι εκλογες τυπε.το μαρτυριο σας τελειωνει.
οχι φιλε κανενα μαρτυριο, το μαρτυριο μου ειναι οτι δυστηχως εδω κ χρονια δεν βλεπουμε μπαλα, μην μου πειτε οτι εσεις βλεπετε; ξυλικια στα γηπεδα(μια ηλιθια νοοτροποια που δεν την καταλαβαινω) κ διαιτητες-ματς υποπτα κ το βασικο δεν υπαρχει ανταγωνισμος.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
οχι φιλε κανενα μαρτυριο, το μαρτυριο μου ειναι οτι δυστηχως εδω κ χρονια δεν βλεπουμε μπαλα, μην μου πειτε οτι εσεις βλεπετε; ξυλικια στα γηπεδα(μια ηλιθια νοοτροποια που δεν την καταλαβαινω) κ διαιτητες-ματς υποπτα κ το βασικο δεν υπαρχει ανταγωνισμος.
με πολυ λιγες εξαιρεσεις οπως τη φετινη χρονια,μια χαρα μπαλα βλεπουμε εμεις.δεν ξερω για εσας,εμεις ομως βλεπουμε.δεν αργει τυπε ο οκτωβρης του 16.θα δειτε κι εσεις μπαλιτσα.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16

Θα σου απαντήσω μόνο για το τελευταίο σκέλος , no money - no party

Κι επειδή από την τριανδρία μόνο ο Ιβάν αποδεδειγμένα έχει βγάλει ρευστό από την τσέπη (άσχετα αν το περισσότερο πήγε σε χρέη κι αυτό χρήμα είναι) γι αυτό και του την έπεσαν τα κοράκια γύρω γύρω να σπρώξει για ενώσεις κτλ.

Με τον καιρό θα μάθει κι αυτός και θα τα χώσει για παίχτες.

Ο χοντρός κορόιδο δεν είναι , θα κάνει τις κινήσεις του το καλοκαίρι , σαν μαγαζί τον Ολυμπιακό τον έχει μίλια μπροστά οπότε χαιρετίσματα πάλι..

Θα συμφωνήσω όμως απόλυτα ότι πρέπει να τσουλήσει και το τόπι και όχι μόνο από 2-3 ομάδες

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
απο την υπεροχη εποχη ολυμπιακος κ αιγαλεω κ οι αλλοι να πανε να γαμηθουν
εγω το εω ακομη τυπε.ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδιζουν και ολοι οι αλλοι να πανε να γαμηθουν.αιγαλεωτης ειμαι,θα ηταν περιεργο να θελω να κερδιζει ο ατρομητος ή ο ιωνικος.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
απο την υπεροχη εποχη ολυμπιακος κ αιγαλεω κ οι αλλοι να πανε να γαμηθουν

Χρονικά πολύ αργότερα ..

Και να δεις με ποιον είναι τώρα κολητός αυτός που τα 'λεγε αυτα.. Σπάω το κεφάλι μου ..  :think: :think: :think:

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
εγω το εω ακομη τυπε.ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδιζουν και ολοι οι αλλοι να πανε να γαμηθουν.αιγαλεωτης ειμαι,θα ηταν περιεργο να θελω να κερδιζει ο ατρομητος ή ο ιωνικος.

Κι εγώ Περιστεριότης , να πάτε να γαμηθείτε κι εσείς κι ο Ατρόμητος κι ο Ιωνικός.. :2funny: :2funny: :2funny:

Μόνο Ολυμπιακός και ΓΣΠάρα στο μπάσκετ  :rockon: :rockon: :rockon:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Κι εγώ Περιστεριότης , να πάτε να γαμηθείτε κι εσείς κι ο Ατρόμητος κι ο Ιωνικός.. :2funny: :2funny: :2funny:

Μόνο Ολυμπιακός και ΓΣΠάρα στο μπάσκετ  :rockon: :rockon: :rockon:
περιστεριωτης;αντε ρε πρεζακι απο δω περα.παλιουπαλληλε... :2funny: :2funny: :2funny:

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
περιστεριωτης;αντε ρε πρεζακι απο δω περα.παλιουπαλληλε... :2funny: :2funny: :2funny:

Το μεροκάματο για τη δόση μας να βγαίνει ..

Γράφω κι αλλού για τον πρόεδρο , να τσιμπάνε τα πρόβατα , να παντελονιάζει και το δεκάρικο του ερασιτέχνη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Το μεροκάματο για τη δόση μας να βγαίνει ..

Γράφω κι αλλού για τον πρόεδρο , να τσιμπάνε τα πρόβατα , να παντελονιάζει και το δεκάρικο του ερασιτέχνη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σας ξερω καλα τυπε...πρεζονια,οργανωμενοι  χουλιγκανοι που στερειτε το γηπεδο στους υγιεις φιλαθλους για την πρεζα ειστε.ου να μου χαθειτε. :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom