- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.484
- Πόντοι
- 17.085
Με τί γκολ είχαν προηγηθεί οι ρουφιάνοι φασιστο-Ιταλοί...
Με τί γκολ είχαν προηγηθεί οι ρουφιάνοι φασιστο-Ιταλοί...
καλα κανεις κ τα ανεβαζεις, για να νιωθετε καλυτερα, μετα τις τοσες φαπες που εχετε φαει το τελευταιο διαστημα.Σκηνές ποιητικής ανθολογίας...
τους πανηγυρισμούς του ΤΑΚΑΡΟΥ κοιτάξτε..
Ωραιες αναμνησεις εχουμε με τον sir-Τακης!![]()
Εσένα σου έχει απομείνει σβέρκος;καλα κανεις κ τα ανεβαζεις, για να νιωθετε καλυτερα, μετα τις τοσες φαπες που εχετε φαει το τελευταιο διαστημα.
απο τους πιο ξεφτιλισμενους οπαδους αυτοι του ρεντ σταρ, δεν εχω ξαναδει αλλους να τραγουδανε καθ'ολη τη διαρκεια αγωνα συνθηματα αλλης ομαδας για να πικαρουν και καλα τον αντιπαλο
απο παλμο ισως η πιο δυνατη μπασκετικη εξεδρα
αρχηγε αντικειμενικα τωρα, το τελευταιο διαστημα σε πετσωνουν απο παντου.Εσένα σου έχει απομείνει σβέρκος;
δινουμε χαρα στους ατιτλους τυπε.μη δινεις σημασια...ο καθενας μπορει να παρει το πρωταθλημα γεναρη,φλεβαρη ή μαρτη αλλα κανενας αυτο του μαη.αρχηγε αντικειμενικα τωρα, το τελευταιο διαστημα σε πετσωνουν απο παντου.
Μιλάμε για εικοσαετές πέτσωμα, όπως το λες, και εσύ αναφέρεσαι σε διάστημα ημερών; Δεν έχεις εναπομείναντα σβέρκο μέλλον.
στον πρωτο γυρο ησουν καλυτερος απο ολους, απο τον δευτερο γυρο ομως εχει αρχισει η κατω βολτα, ο προεδρος σας μονο πουλα παιχτες κ πολυ φοβαμαι οτι απο την νεα χρονια σαπακια θα σας φερει, επισης κατι μου λεει πως ο ιβαν θα παρει την επο, με οτι αυτο συνεπαγεται.Ποιες εικοσαετίες , αυτοί με το τελευταίο εικοσαήμερο διαγράφουν και τη φετινή σεζόν , σαν να μην έγινε πρώτος γύρος...
στον πρωτο γυρο ησουν καλυτερος απο ολους, απο τον δευτερο γυρο ομως εχει αρχισει η κατω βολτα, ο προεδρος σας μονο πουλα παιχτες κ πολυ φοβαμαι οτι απο την νεα χρονια σαπακια θα σας φερει, επισης κατι μου λεει πως ο ιβαν θα παρει την επο, με οτι αυτο συνεπαγεται.
1 οκτωβριου του 2016 ειναι οι εκλογες τυπε.το μαρτυριο σας τελειωνει.στον πρωτο γυρο ησουν καλυτερος απο ολους, απο τον δευτερο γυρο ομως εχει αρχισει η κατω βολτα, ο προεδρος σας μονο πουλα παιχτες κ πολυ φοβαμαι οτι απο την νεα χρονια σαπακια θα σας φερει, επισης κατι μου λεει πως ο ιβαν θα παρει την επο, με οτι αυτο συνεπαγεται.
ξερεις ποτε ξεκινουν τα πλει οφ τυπε;εχω αγωνια.Συνεπάγεται σκότωμα και ξεκατίνιασμα μεταξύ της τριανδρίας , κι εμείς να περιμένουμε πάλι τα πλέι-ωχ με ποπ κορν , δίπιτα και μπύρες αναμένοντας με ενδιαφέρον τους τελικούς του μπάσκετ..