www.contra.gr/Soccer/Hellas/BEth/sparti/giannakopoylos-feugw-apo-th-sparth-logw-olympiakou.4432164.html]http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/BEth/sparti/giannakopoylos-feugw-apo-th-sparth-logw-olympiakou.4432164.html[/url]
Αποχωρεί ο Τράκης από την Σπάρτη και φταίχτης ποιος άλλος ? Ο Ολυμπιακός
Για να πας στη Λακωνία να πουλήσεις αντιολυμπιακό μένος και να περιμένεις να βρεις συμπαραστάτη τον μέσο Σπαρτιάτη ή Μανιάτη, τότε ή μεγάλος μαλάκας είσαι ή αυτό που πίνεις σε χαλάει και πρέπει να το κόψεις χθες..
Διαλέγεις και παίρνεις..
Για την ιστορία από την ημέρα που εκδώθηκε η επίμαχη ανακοίνωση της ΠΑΕ Σπάρτη , φήμες θέλουν εξέχον μέλος του ΔΣ της ομάδας να έχει παραιτηθεί , καθώς επίσης και ένας εκ των χορηγών να έχει αποχωρήσει. Σύμφωνα δε με το παραπάνω άρθρο η απελθούσα διοίκηση υποστηρίζει ότι επεστράφησαν και εισητήρια διαρκείας..
Για όσους ασχολούνται με το παρασκήνιο να πούμε ότι εδώ και καιρό υποβόσκει μία άτυπη κόντρα μεταξύ Τράκη και οργανωμένων λαγών , με εμφανή την απουσία από το κλειστό του ΟΑΚΑ των δεύτερων. Πολλοί του προσάπτουν ότι ως ποδοσφαιρικός παράγων δεν καταφέρεται αρκετά ενάντια στον Μαρινάκη , η Σπάρτη δε στήριζε Γκιρτζίκη . Η ανακοίνωση την περασμένη Πέμπτη από την ΠΑΕ Σπάρτη που αναίτια τα 'βαζε με τον Ολυμπιακό , είχε προφανείς λόγους και δεν εξέπληξε κανέναν που γνώριζε καταστάσεις..
Ξυδάκι , λουκουμόσκονη , και όλα θα περάσουν .. ο που-Τανατζής να 'ναι καλά και κάτι μπορεί να γίνει και για σένα...
ΥΓ Ασχέτως το μπινελίκι που έχει φάει κατά καιρούς ο Παύλος , δεν μπορεί να αμφισβητηθεί το κύρος του ως επιχειρηματία και του τι έχει προσφέρει ως τέτοιος στην κοινωνία. Τελευταία δεν στέκει και πολύ καλά (μεγάλωσε πολύ..) στην υγεία του και είναι εμφανώς καταβεβλημένος. Σαν παράγοντα δεν τον εξετάζω γιατί είμαι προκατειλημμένος.
Αν εγώ ήμουν Παύλος , όσο ακόμη είχα τα μυαλά μου , θα απαγόρευα σ΄αυτό το πράμα να δηλώνει ότι λειτουργεί εξ ονόματος της οικογέννειας .
Τώρα από την άλλη κάθε ένας που γίνεται γονιός , τραβάει ένα λαχείο και με αυτό πορεύεται ...