Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
Ο Ολυμπιακός πρέπει να σκεφτεί σοβαρά το μέλλον που ο ίδιος έχει φτιάξει και που μαζί του καρκινωνει και το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Απόψε είδαμε τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπαικό. Έναν  ΠΑΟΚ που τερμάτισε στο πρωτάθλημα 40 πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό. Είδατε απόψε να αποτυπώνεται στο γήπεδο αυτή η τεραστια διαφορα? Που κάθε χρόνο στην απίστευτη SuperLeague λένε μη μιλάτε επενδύστε γιατί σας έχουμε 30 πόντους πίσω. Τι επενδύσεις έχει κάνει ο Μαρινάκης? Μονος του όχι από CL και μεταγραφές. Περισσότερα έχει βάλει ο Αλαφούζος και ο Σαββίδης! Μιλάνε για κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που περνούν 40 δανεικούς κάθε χρόνο για να μην τους πάρουν οι αντίπαλοι. Νομίζω πως φέτος θα έχουμε ταράστιες αλλαγές!  :)
super Mario......ειδικα για τον αλαφουζο...προεδρος που δεν εχει βαλει μια...just respect  :hi:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
Aλλαγη προέδρου,το πιο σωστό

Ironhead

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Μυστες το προϊόν ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ξεφτιλιστει και η αιτία έχει ονοματεπωνυμο. Δεν κρατούσα εγώ την τύχη του στα χέρια μου είκοσι χρόνια τώρα  έτσι δεν είναι.

Τώρα θα σας πω και την άποψη μου σαν τροφή για σκέψη. Αν λεμε αν το ποδόσφαιρο είχε τον τζιγγερ και τον πετρακη στο τιμόνι του τώρα θα ήταν 100 φορές καλύτερο.Απλά σκεφτείτε το.

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
Ο Ολυμπιακός πρέπει να σκεφτεί σοβαρά το μέλλον που ο ίδιος έχει φτιάξει και που μαζί του καρκινωνει και το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Απόψε είδαμε τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπαικό. Έναν  ΠΑΟΚ που τερμάτισε στο πρωτάθλημα 40 πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό. Είδατε απόψε να αποτυπώνεται στο γήπεδο αυτή η τεραστια διαφορα? Που κάθε χρόνο στην απίστευτη SuperLeague λένε μη μιλάτε επενδύστε γιατί σας έχουμε 30 πόντους πίσω. Τι επενδύσεις έχει κάνει ο Μαρινάκης? Μονος του όχι από CL και μεταγραφές. Περισσότερα έχει βάλει ο Αλαφούζος και ο Σαββίδης! Μιλάνε για κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που περνούν 40 δανεικούς κάθε χρόνο για να μην τους πάρουν οι αντίπαλοι. Νομίζω πως φέτος θα έχουμε ταράστιες αλλαγές!  :)
Εχει βαλει περισσοτερα ο Αλαφουζος απο το Μαρινακη. Το πρωταθλημα στο οποιο αναφερεσαι τελειωσε περσι.Εσυ ομως Πρεπει να εισαι ο μεγαλύτερος μαλακας που κυκλοφορει εδω μεσα. Αντε καραγκιοζη μπορεις να χαρεις την αποτυχια του Ολυμπιακου, μια φορα στα 10 χρόνια σου το επιτρεπουμε ,Κακομοιρη.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

super Mario......ειδικα για τον αλαφουζο...προεδρος που δεν εχει βαλει μια...just respect  :hi:

Aποφάσισε τι επιχείρημα θες να χρησιμοποιήσεις, την μια λες δεν έβαλε, τώρα που έβαλε λες και.
Λεφτά χωρίς βοήθεια απο CL και 15ρια μύρια μεταγραφών.

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Τύποι εμένα το μόνο που με νοιάζει τώρα είναι να φύγει αυτός ο προπονητής και να έρθει επιτέλους ΕΛΛΗΝΑΣ. Δε με νοιάζει αν είναι ο ανάστο ή ο σερ τάκης ή ακόμα και ο αλέφας  :orchestra:

Αλλά θέλω Έλληνα προπονητή να αγαπάει την ομάδα και να μη τον νοιάζει μόνο η πάρτη του. Και φυσικά να στηρίζει τους έλληνες παίχτες. Ο Γιαννιώτας δε του έκανε του Βίκτωρ αλλά έβγαλε μάτια στο ΑΠΟΕΛ.

Αυτό το φιάσκο είναι ευκαιρία να ξαναρχίσει η ομάδα από την αρχή και να στηθεί σε γερές βάσεις αυτή τη φορά.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εχει βαλει περισσοτερα ο Αλαφουζος απο το Μαρινακη. Το πρωταθλημα στο οποιο αναφερεσαι τελειωσε περσι.Εσυ ομως Πρεπει να εισαι ο μεγαλύτερος μαλακας που κυκλοφορει εδω μεσα. Αντε καραγκιοζη μπορεις να χαρεις την αποτυχια του Ολυμπιακου, μια φορα στα 10 χρόνια σου το επιτρεπουμε ,Κακομοιρη.
1 φορα στα 10 χρονια έπαιξες προκριματικά CL και αποκλειστικές από μια ανύπαρκτη ομάδα! Καλά σε κάνανε πρόβατο, βγες τώρα έξω να φωνάζεις είμαι 30 βαθμούς μπροστά μη μιλάτε, φτιάξτε ομάδα να κερδίζετε και τους διαιτητές! Και μετά άμπαλε σας τυχαίνει μια Μπερσεβά και δεν έχετε καταλάβει σε τι κόσμο ζείτε.

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
Περιμεναμε εσενα να μας το πεις

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Τύποι εμένα το μόνο που με νοιάζει τώρα είναι να φύγει αυτός ο προπονητής και να έρθει επιτέλους ΕΛΛΗΝΑΣ. Δε με νοιάζει αν είναι ο ανάστο ή ο σερ τάκης ή ακόμα και ο αλέφας  :orchestra:

Αλλά θέλω Έλληνα προπονητή να αγαπάει την ομάδα και να μη τον νοιάζει μόνο η πάρτη του. Και φυσικά να στηρίζει τους έλληνες παίχτες. Ο Γιαννιώτας δε του έκανε του Βίκτωρ αλλά έβγαλε μάτια στο ΑΠΟΕΛ.

Αυτό το φιάσκο είναι ευκαιρία να ξαναρχίσει η ομάδα από την αρχή και να στηθεί σε γερές βάσεις αυτή τη φορά.

Ακούγεται πολύ το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη!

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Παρόλο ΠΟΥ ΘΈΛΩ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙΤΕ σαν Εγκληματική Οργάνωση που είστε, καταλαβαίνω απόλυτα την πίκρα σας από τον αποκλεισμό από τους καμηλιέρηδες!

Αλλά ΠΑΝΤΑ για μια Καμπάλα, υπάρχει μια ομάδα με φάτσες που πριν έκαναν casting για το Bollywood!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
καποιες ατακες ειναι θανατηφορες

Οι παιχτες του Ολυμπιακου θα φτασουν στα παραλια της Λεσβου σε 5-6 μερες σαν τους προσφυγες,με φουσκωτο.

θα ζητήσουν πολίτικο άσυλο στην Τουρκία παίχτες και προπονητές για να σωθούν απο τον βαγγέλα

Ο εκφωνητής πρέπει να είναι λίγο πιο Ολυμπιακός από τον Τάκη Τσουκαλά

Δημοσιογράφοι της βόρειας Κορέας κρατάνε σημειώσεις από τους σπίκερ του Ολυμπιακού για το πως γίνεται η σωστή προπαγάνδα

Πιο ευκολα ξαναεβλεπα το Ιησους απο τη Ναζαρετ, αντι για τον γαυρο

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ο φιγκειρας ειχε πλακα που πηγε ο καμπιασο να τον φωναξει να παει στο διαιτητη να του δωσει την κιτρινη
καλα αυτος πρεπει να παιζει μπαλα πρωτη φορα
νομιζω ειναι πρακτορας αντιπαλης ομαδας δεν εξηγειται αλλιως

οι υπολοιποι παικτες τραγικοι
ο ντομιγκεζ τελειωσε φετος ο μιλιβογιεβιτς κανει σουτ απο μακρυα για εναν περιεργο ρολο λες και βρισκει εστια ας πουμε
το κορυφαιο επισης η κομπινα :2funny: :2funny: :2funny: στο κορνερ με δυο παιχτες,νομιζω το βλεπω πρωτη φορα

στο τελος θα παιρναμε προκριση απο καπινο αλλα δεν εκατσε

δυστυχως η αληθεια ειναι μια

στην ελλαδα το πρωταθλημα δεν παιζεται επι ισους ορους

φετος θα πεσει πολυ πουτσα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τα προκριματικα δεν θα τα ξαναπερασει ποτε οπως παει

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291

η μαλακια σε όλο της το μεγαλείο!!!έλαno comments just respect....λεμονης, αλεφαντος,  Μαρίνακης,  καραπαπας,  θεοδωριδης, gazarian, ambtoun, και συνεχίζεις να γράφεις ιστορία στο greek @@@@

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom