docrx8
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 22
- Like
- 479
- Πόντοι
- 291
εγω για την ομαδα μου λεω...και όχι για τους αλλουςΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
εγω για την ομαδα μου λεω...και όχι για τους αλλουςΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
super Mario......ειδικα για τον αλαφουζο...προεδρος που δεν εχει βαλει μια...just respectΟ Ολυμπιακός πρέπει να σκεφτεί σοβαρά το μέλλον που ο ίδιος έχει φτιάξει και που μαζί του καρκινωνει και το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Απόψε είδαμε τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπαικό. Έναν ΠΑΟΚ που τερμάτισε στο πρωτάθλημα 40 πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό. Είδατε απόψε να αποτυπώνεται στο γήπεδο αυτή η τεραστια διαφορα? Που κάθε χρόνο στην απίστευτη SuperLeague λένε μη μιλάτε επενδύστε γιατί σας έχουμε 30 πόντους πίσω. Τι επενδύσεις έχει κάνει ο Μαρινάκης? Μονος του όχι από CL και μεταγραφές. Περισσότερα έχει βάλει ο Αλαφούζος και ο Σαββίδης! Μιλάνε για κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που περνούν 40 δανεικούς κάθε χρόνο για να μην τους πάρουν οι αντίπαλοι. Νομίζω πως φέτος θα έχουμε ταράστιες αλλαγές!
super Mario......ειδικα για τον αλαφουζο...προεδρος που δεν εχει βαλει μια...just respect
ελπιζω να τρολαρειςΤελος ο μαρινακις μας παραταει γιατι του πρηξατε τα @@@. Ετοιμαστειτε για πετρινα χρονια φετος 4 θεση στο πρωταθλημα
Εχει βαλει περισσοτερα ο Αλαφουζος απο το Μαρινακη. Το πρωταθλημα στο οποιο αναφερεσαι τελειωσε περσι.Εσυ ομως Πρεπει να εισαι ο μεγαλύτερος μαλακας που κυκλοφορει εδω μεσα. Αντε καραγκιοζη μπορεις να χαρεις την αποτυχια του Ολυμπιακου, μια φορα στα 10 χρόνια σου το επιτρεπουμε ,Κακομοιρη.Ο Ολυμπιακός πρέπει να σκεφτεί σοβαρά το μέλλον που ο ίδιος έχει φτιάξει και που μαζί του καρκινωνει και το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Απόψε είδαμε τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπαικό. Έναν ΠΑΟΚ που τερμάτισε στο πρωτάθλημα 40 πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό. Είδατε απόψε να αποτυπώνεται στο γήπεδο αυτή η τεραστια διαφορα? Που κάθε χρόνο στην απίστευτη SuperLeague λένε μη μιλάτε επενδύστε γιατί σας έχουμε 30 πόντους πίσω. Τι επενδύσεις έχει κάνει ο Μαρινάκης? Μονος του όχι από CL και μεταγραφές. Περισσότερα έχει βάλει ο Αλαφούζος και ο Σαββίδης! Μιλάνε για κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που περνούν 40 δανεικούς κάθε χρόνο για να μην τους πάρουν οι αντίπαλοι. Νομίζω πως φέτος θα έχουμε ταράστιες αλλαγές!
super Mario......ειδικα για τον αλαφουζο...προεδρος που δεν εχει βαλει μια...just respect
Ακουγεται παντως οτι θα μας αγορασει η COSCO.ελπιζω να τρολαρεις
1 φορα στα 10 χρονια έπαιξες προκριματικά CL και αποκλειστικές από μια ανύπαρκτη ομάδα! Καλά σε κάνανε πρόβατο, βγες τώρα έξω να φωνάζεις είμαι 30 βαθμούς μπροστά μη μιλάτε, φτιάξτε ομάδα να κερδίζετε και τους διαιτητές! Και μετά άμπαλε σας τυχαίνει μια Μπερσεβά και δεν έχετε καταλάβει σε τι κόσμο ζείτε.Εχει βαλει περισσοτερα ο Αλαφουζος απο το Μαρινακη. Το πρωταθλημα στο οποιο αναφερεσαι τελειωσε περσι.Εσυ ομως Πρεπει να εισαι ο μεγαλύτερος μαλακας που κυκλοφορει εδω μεσα. Αντε καραγκιοζη μπορεις να χαρεις την αποτυχια του Ολυμπιακου, μια φορα στα 10 χρόνια σου το επιτρεπουμε ,Κακομοιρη.
Τύποι εμένα το μόνο που με νοιάζει τώρα είναι να φύγει αυτός ο προπονητής και να έρθει επιτέλους ΕΛΛΗΝΑΣ. Δε με νοιάζει αν είναι ο ανάστο ή ο σερ τάκης ή ακόμα και ο αλέφας
Αλλά θέλω Έλληνα προπονητή να αγαπάει την ομάδα και να μη τον νοιάζει μόνο η πάρτη του. Και φυσικά να στηρίζει τους έλληνες παίχτες. Ο Γιαννιώτας δε του έκανε του Βίκτωρ αλλά έβγαλε μάτια στο ΑΠΟΕΛ.
Αυτό το φιάσκο είναι ευκαιρία να ξαναρχίσει η ομάδα από την αρχή και να στηθεί σε γερές βάσεις αυτή τη φορά.
Ολοι οι υπολοιποι μαφιοζοι ειναι σε αλλες ομαδες ρε μαν,ποιος να αναλαβει τον ολυμπιακακο;Aλλαγη προέδρου,το πιο σωστό
η μαλακια σε όλο της το μεγαλείο!!!έλαno comments just respect....λεμονης, αλεφαντος, Μαρίνακης, καραπαπας, θεοδωριδης, gazarian, ambtoun, και συνεχίζεις να γράφεις ιστορία στο greek @@@@Τύποι εμένα το μόνο που με νοιάζει τώρα είναι να φύγει αυτός ο προπονητής και να έρθει επιτέλους ΕΛΛΗΝΑΣ. Δε με νοιάζει αν είναι ο ανάστο ή ο σερ τάκης ή ακόμα και ο αλέφας
Αλλά θέλω Έλληνα προπονητή να αγαπάει την ομάδα και να μη τον νοιάζει μόνο η πάρτη του. Και φυσικά να στηρίζει τους έλληνες παίχτες. Ο Γιαννιώτας δε του έκανε του Βίκτωρ αλλά έβγαλε μάτια στο ΑΠΟΕΛ.
Αυτό το φιάσκο είναι ευκαιρία να ξαναρχίσει η ομάδα από την αρχή και να στηθεί σε γερές βάσεις αυτή τη φορά.