Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Αληθεύει ότι η Ρόμα έδινε 7 εκατομμύρια για τον Masuaku ?  :huh:

Πόσο κοστολογεί ο Ολυμπιακός τον παίκτη που αντικατέστησε τον Τσόρι?  :think:

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
782
Πόντοι
326
Αληθεύει ότι η Ρόμα έδινε 7 εκατομμύρια για τον Masuaku ?  :huh:

Πόσο κοστολογεί ο Ολυμπιακός τον παίκτη που αντικατέστησε τον Τσόρι?  :think:
περσυ καλοκαιρι και 10 εδιναν .και τελη 14 με μεσα 15 10+ αλλα ελεγαν οχι .περιμεναν 20 τουλαχιστον

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ερωτηση
σε 90+90=180 λεπτα παιχνιδιου, ο γαυρος εκανε 1 σουτ;

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
για να καταλαβεις το οτι δεν πας καλα δεν ειπα οτι εχουμε καλυτερη ομαδα ουτε οτι θα περασουμε χαβαλε ουτε ζω κανενα μυθο....

απλα επιβεβαιωσες τον κανονα....

θρυλε ΟΠΟΥ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΜΕΣΟ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ....

ΤΩΡΑ ΑΝ  ΕΧΕΙΣ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΛΙΓΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ...
δυστυχως ο Παναθηναικος περασε απο τα χερια του βγενοπουλου και εγινε μεγαλο φαγοποτι και τωρα δυστυχως για εμας ειναι δυσκολο το recover
oi Γιαννακοπουλαιοι ειναι γεροι, και ακομη δεν υπαρχει φως στο τουνελ...
ο Αλαφουζος αυτα μπορει και αυτα προσφερει οποτε δεν εχουμε απαιτησεις
εσυ ετοιμασου για μια ακομη ευρωπαικη πουτσα
επισης ετοιμασου να πανηγυρισεις ενα ακομη βρωμικο πρωταθλημα ή νταμπλ τον Μαιο
ετοιμασου να ξαναφας κουτοχορτο οτι θα γαμισεις στο επομενο champions League
kai οταν θα ξαναποκλειστεις θα βρεις παλι καποιο αποδιοπομπαιο τραγο
μετα θα ξαναπανηγυρισεις ενα ακομη στημενο/κλεμμενο πρωταθλημα ,
θα ξαναφας κουτοχορτο, θα ξανααποκλειστεις και η ζωη συνεχιζεται.............

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φανταστείτε τώρα αν όλα αυτά τα χρονια που πήγαινε απευθείας στο CL να έπαιζε πρώτα προκριματικά. Ούτε μια φορα δεν θα πέρναγε!  :vomit:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.484
Πόντοι
17.085
Δεν πιστεύω να έχει κανείς ελπίδες ότι θα προκριθούμε έτσι;
Περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό; Μπαμ έκανε. Όχι απ΄την προηγούμενη βδομάδα. Από πέρσι. Μου περιμένανε και πρόκριση κάποιοι ¨ψύχραιμοι" ναούμε. Να δούμε, και δεν τέλειωσε τίποτα και λοιπές απατεωνιές. Ποιός να βάλει γκολ ρε; Ποιός; Ο Ιντέγιε; Αστεία υπόθεση. Πουλίδο; Χωρίς σχόλια.
Δυό αγώνες με τη Χαποέλ, ΚΑΜΙΑ ευκαιρία. Μαζουακού πούλο χτες, Φορτούνης δανεικός στον Ατρόμητο αύριο, Φιγκέιρας μην ξαναφορέσεις τη φανέλα, Ιντέγιε ανέκδοτο έχει καταντήσει η παρουσία του πλέον. Τα 'χουμε ξαναπεί χίλιες φορές-βαριέμαι πλέον. Ευχαριστούμε τη διοίκηση για τη μαύρη αυτή σελίδα του συλλόγου. Selling club και τ' αρχίδια μας κουνιούνται.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
276
Πόντοι
186
Φανταστείτε τώρα αν όλα αυτά τα χρονια που πήγαινε απευθείας στο CL να έπαιζε πρώτα προκριματικά. Ούτε μια φορα δεν θα πέρναγε!  :vomit:
καλα μη αρχιζουμε και τις υπερβολες

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.484
Πόντοι
17.085
Α, ετοιμαστείτε για νέα ξεφτιλίκια σε UEFA και πρωτάθλημα.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
276
Πόντοι
186
καραπαπας:«Η θέση της διοίκησης είναι: ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ»

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
ελα τον μεγαλο επενδυτή του ολυμπιακου.....1-2-3 τον ηπιε............τοσες χρονιες με ψεματα...ένα πρωταθλημα του κολου κάθε χρονο...και καποιοι να χαιρονται για αυτό.. :tits2: :tits2: :tits2:....εγω τουλάχιστον αλλα θυμαμαι και θα ζω με αυτά...ολυμπιακος ειμαι και θα ειναι στις καρδιες μας..και όχι για τον κάθε πουστη τυχοδιωκτη....και εσεις που πηρατε φετος διαρκειας.......προσπαθω να καταλαβω το γιατι ????????? ..........Μαλλον η Ελλαδα του σημερα.... :hi:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.484
Πόντοι
17.085
καραπαπας:«Η θέση της διοίκησης είναι: ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ»
Σάλτα γαμήσου ρε Καραπαπά κι εσύ.
Και μη μου πει κανείς για τον αποκλεισμό του πάοκ. Ο πάοκ έπαιξε 34 φορές καλύτερα από μας.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
741
Like
52.051
Πόντοι
36.988
Κρίμα...Να μη βλέπουμε μία ελληνική ομάδα στη διοργάνωση...Γαμώτο..

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
ελα τον μεγαλο επενδυτή του ολυμπιακου.....1-2-3 τον ηπιε............τοσες χρονιες με ψεματα...ένα πρωταθλημα του κολου κάθε χρονο...και καποιοι να χαιρονται για αυτό.. :tits2: :tits2: :tits2:....εγω τουλάχιστον αλλα θυμαμαι και θα ζω με αυτά...ολυμπιακος ειμαι και θα ειναι στις καρδιες μας..και όχι για τον κάθε πουστη τυχοδιωκτη....και εσεις που πηρατε φετος διαρκειας.......προσπαθω να καταλαβω το γιατι ????????? ..........Μαλλον η Ελλαδα του σημερα.... :hi:

ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό; Μπαμ έκανε. Όχι απ΄την προηγούμενη βδομάδα. Από πέρσι. Μου περιμένανε και πρόκριση κάποιοι ¨ψύχραιμοι" ναούμε. Να δούμε, και δεν τέλειωσε τίποτα και λοιπές απατεωνιές. Ποιός να βάλει γκολ ρε; Ποιός; Ο Ιντέγιε; Αστεία υπόθεση. Πουλίδο; Χωρίς σχόλια.
Δυό αγώνες με τη Χαποέλ, ΚΑΜΙΑ ευκαιρία. Μαζουακού πούλο χτες, Φορτούνης δανεικός στον Ατρόμητο αύριο, Φιγκέιρας μην ξαναφορέσεις τη φανέλα, Ιντέγιε ανέκδοτο έχει καταντήσει η παρουσία του πλέον. Τα 'χουμε ξαναπεί χίλιες φορές-βαριέμαι πλέον. Ευχαριστούμε τη διοίκηση για τη μαύρη αυτή σελίδα του συλλόγου. Selling club και τ' αρχίδια μας κουνιούνται.

Μεγάλη φετινή μεταγραφική επιτυχία !! :2funny: :2funny:

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
Τελος ο μαρινακις μας παραταει γιατι του πρηξατε τα @@@. Ετοιμαστειτε για πετρινα χρονια φετος 4 θεση στο πρωταθλημα

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ο Ολυμπιακός πρέπει να σκεφτεί σοβαρά το μέλλον που ο ίδιος έχει φτιάξει και που μαζί του καρκινωνει και το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Απόψε είδαμε τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπαικό. Έναν  ΠΑΟΚ που τερμάτισε στο πρωτάθλημα 40 πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό. Είδατε απόψε να αποτυπώνεται στο γήπεδο αυτή η τεραστια διαφορα? Που κάθε χρόνο στην απίστευτη SuperLeague λένε μη μιλάτε επενδύστε γιατί σας έχουμε 30 πόντους πίσω. Τι επενδύσεις έχει κάνει ο Μαρινάκης? Μονος του όχι από CL και μεταγραφές. Περισσότερα έχει βάλει ο Αλαφούζος και ο Σαββίδης! Μιλάνε για κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που περνούν 40 δανεικούς κάθε χρόνο για να μην τους πάρουν οι αντίπαλοι. Νομίζω πως φέτος θα έχουμε ταράστιες αλλαγές!  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom