You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ntinosspa14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2014
- Κριτικές
- 18
- Like
- 782
- Πόντοι
- 326
περσυ καλοκαιρι και 10 εδιναν .και τελη 14 με μεσα 15 10+ αλλα ελεγαν οχι .περιμεναν 20 τουλαχιστονΑληθεύει ότι η Ρόμα έδινε 7 εκατομμύρια για τον Masuaku ?
Πόσο κοστολογεί ο Ολυμπιακός τον παίκτη που αντικατέστησε τον Τσόρι?
για να καταλαβεις το οτι δεν πας καλα δεν ειπα οτι εχουμε καλυτερη ομαδα ουτε οτι θα περασουμε χαβαλε ουτε ζω κανενα μυθο....
απλα επιβεβαιωσες τον κανονα....
θρυλε ΟΠΟΥ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΜΕΣΟ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ....
ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΛΙΓΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ...
δυστυχως ο Παναθηναικος περασε απο τα χερια του βγενοπουλου και εγινε μεγαλο φαγοποτι και τωρα δυστυχως για εμας ειναι δυσκολο το recover
oi Γιαννακοπουλαιοι ειναι γεροι, και ακομη δεν υπαρχει φως στο τουνελ...
ο Αλαφουζος αυτα μπορει και αυτα προσφερει οποτε δεν εχουμε απαιτησεις
εσυ ετοιμασου για μια ακομη ευρωπαικη πουτσα
επισης ετοιμασου να πανηγυρισεις ενα ακομη βρωμικο πρωταθλημα ή νταμπλ τον Μαιο
ετοιμασου να ξαναφας κουτοχορτο οτι θα γαμισεις στο επομενο champions League
kai οταν θα ξαναποκλειστεις θα βρεις παλι καποιο αποδιοπομπαιο τραγο
μετα θα ξαναπανηγυρισεις ενα ακομη στημενο/κλεμμενο πρωταθλημα ,
θα ξαναφας κουτοχορτο, θα ξανααποκλειστεις και η ζωη συνεχιζεται.............
απλα επιβεβαιωσες τον κανονα....
θρυλε ΟΠΟΥ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΜΕΣΟ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ....
ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΛΙΓΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ...
δυστυχως ο Παναθηναικος περασε απο τα χερια του βγενοπουλου και εγινε μεγαλο φαγοποτι και τωρα δυστυχως για εμας ειναι δυσκολο το recover
oi Γιαννακοπουλαιοι ειναι γεροι, και ακομη δεν υπαρχει φως στο τουνελ...
ο Αλαφουζος αυτα μπορει και αυτα προσφερει οποτε δεν εχουμε απαιτησεις
εσυ ετοιμασου για μια ακομη ευρωπαικη πουτσα
επισης ετοιμασου να πανηγυρισεις ενα ακομη βρωμικο πρωταθλημα ή νταμπλ τον Μαιο
ετοιμασου να ξαναφας κουτοχορτο οτι θα γαμισεις στο επομενο champions League
kai οταν θα ξαναποκλειστεις θα βρεις παλι καποιο αποδιοπομπαιο τραγο
μετα θα ξαναπανηγυρισεις ενα ακομη στημενο/κλεμμενο πρωταθλημα ,
θα ξαναφας κουτοχορτο, θα ξανααποκλειστεις και η ζωη συνεχιζεται.............
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Φανταστείτε τώρα αν όλα αυτά τα χρονια που πήγαινε απευθείας στο CL να έπαιζε πρώτα προκριματικά. Ούτε μια φορα δεν θα πέρναγε!
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.484
- Πόντοι
- 17.085
Περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό; Μπαμ έκανε. Όχι απ΄την προηγούμενη βδομάδα. Από πέρσι. Μου περιμένανε και πρόκριση κάποιοι ¨ψύχραιμοι" ναούμε. Να δούμε, και δεν τέλειωσε τίποτα και λοιπές απατεωνιές. Ποιός να βάλει γκολ ρε; Ποιός; Ο Ιντέγιε; Αστεία υπόθεση. Πουλίδο; Χωρίς σχόλια.Δεν πιστεύω να έχει κανείς ελπίδες ότι θα προκριθούμε έτσι;
Δυό αγώνες με τη Χαποέλ, ΚΑΜΙΑ ευκαιρία. Μαζουακού πούλο χτες, Φορτούνης δανεικός στον Ατρόμητο αύριο, Φιγκέιρας μην ξαναφορέσεις τη φανέλα, Ιντέγιε ανέκδοτο έχει καταντήσει η παρουσία του πλέον. Τα 'χουμε ξαναπεί χίλιες φορές-βαριέμαι πλέον. Ευχαριστούμε τη διοίκηση για τη μαύρη αυτή σελίδα του συλλόγου. Selling club και τ' αρχίδια μας κουνιούνται.
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 276
- Πόντοι
- 186
καλα μη αρχιζουμε και τις υπερβολεςΦανταστείτε τώρα αν όλα αυτά τα χρονια που πήγαινε απευθείας στο CL να έπαιζε πρώτα προκριματικά. Ούτε μια φορα δεν θα πέρναγε!
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.484
- Πόντοι
- 17.085
Α, ετοιμαστείτε για νέα ξεφτιλίκια σε UEFA και πρωτάθλημα.
καραπαπας:«Η θέση της διοίκησης είναι: ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ»
docrx8
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 22
- Like
- 479
- Πόντοι
- 291
ελα τον μεγαλο επενδυτή του ολυμπιακου.....1-2-3 τον ηπιε............τοσες χρονιες με ψεματα...ένα πρωταθλημα του κολου κάθε χρονο...και καποιοι να χαιρονται για αυτό.. ....εγω τουλάχιστον αλλα θυμαμαι και θα ζω με αυτά...ολυμπιακος ειμαι και θα ειναι στις καρδιες μας..και όχι για τον κάθε πουστη τυχοδιωκτη....και εσεις που πηρατε φετος διαρκειας.......προσπαθω να καταλαβω το γιατι ????????? ..........Μαλλον η Ελλαδα του σημερα....
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.484
- Πόντοι
- 17.085
Σάλτα γαμήσου ρε Καραπαπά κι εσύ.καραπαπας:«Η θέση της διοίκησης είναι: ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ»
Και μη μου πει κανείς για τον αποκλεισμό του πάοκ. Ο πάοκ έπαιξε 34 φορές καλύτερα από μας.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 741
- Like
- 52.051
- Πόντοι
- 36.988
Κρίμα...Να μη βλέπουμε μία ελληνική ομάδα στη διοργάνωση...Γαμώτο..
ελα τον μεγαλο επενδυτή του ολυμπιακου.....1-2-3 τον ηπιε............τοσες χρονιες με ψεματα...ένα πρωταθλημα του κολου κάθε χρονο...και καποιοι να χαιρονται για αυτό.. ....εγω τουλάχιστον αλλα θυμαμαι και θα ζω με αυτά...ολυμπιακος ειμαι και θα ειναι στις καρδιες μας..και όχι για τον κάθε πουστη τυχοδιωκτη....και εσεις που πηρατε φετος διαρκειας.......προσπαθω να καταλαβω το γιατι ????????? ..........Μαλλον η Ελλαδα του σημερα....
ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
Περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό; Μπαμ έκανε. Όχι απ΄την προηγούμενη βδομάδα. Από πέρσι. Μου περιμένανε και πρόκριση κάποιοι ¨ψύχραιμοι" ναούμε. Να δούμε, και δεν τέλειωσε τίποτα και λοιπές απατεωνιές. Ποιός να βάλει γκολ ρε; Ποιός; Ο Ιντέγιε; Αστεία υπόθεση. Πουλίδο; Χωρίς σχόλια.
Δυό αγώνες με τη Χαποέλ, ΚΑΜΙΑ ευκαιρία. Μαζουακού πούλο χτες, Φορτούνης δανεικός στον Ατρόμητο αύριο, Φιγκέιρας μην ξαναφορέσεις τη φανέλα, Ιντέγιε ανέκδοτο έχει καταντήσει η παρουσία του πλέον. Τα 'χουμε ξαναπεί χίλιες φορές-βαριέμαι πλέον. Ευχαριστούμε τη διοίκηση για τη μαύρη αυτή σελίδα του συλλόγου. Selling club και τ' αρχίδια μας κουνιούνται.
Μεγάλη φετινή μεταγραφική επιτυχία !!
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 276
- Πόντοι
- 186
δε προκυπτει απο πουθενα αυτοΤελος ο μαρινακις μας παραταει γιατι του πρηξατε τα @@@. Ετοιμαστειτε για πετρινα χρονια φετος 4 θεση στο πρωταθλημα
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 276
- Πόντοι
- 186
και μια κεφαλια του καπινοερωτηση
σε 90+90=180 λεπτα παιχνιδιου, ο γαυρος εκανε 1 σουτ;
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ο Ολυμπιακός πρέπει να σκεφτεί σοβαρά το μέλλον που ο ίδιος έχει φτιάξει και που μαζί του καρκινωνει και το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Απόψε είδαμε τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπαικό. Έναν ΠΑΟΚ που τερμάτισε στο πρωτάθλημα 40 πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό. Είδατε απόψε να αποτυπώνεται στο γήπεδο αυτή η τεραστια διαφορα? Που κάθε χρόνο στην απίστευτη SuperLeague λένε μη μιλάτε επενδύστε γιατί σας έχουμε 30 πόντους πίσω. Τι επενδύσεις έχει κάνει ο Μαρινάκης? Μονος του όχι από CL και μεταγραφές. Περισσότερα έχει βάλει ο Αλαφούζος και ο Σαββίδης! Μιλάνε για κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που περνούν 40 δανεικούς κάθε χρόνο για να μην τους πάρουν οι αντίπαλοι. Νομίζω πως φέτος θα έχουμε ταράστιες αλλαγές!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις