Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Η ομάδα είναι χτικιό. Το χειρότερο είναι ότι δεν έχει ίχνος πάθους. Σπασικλάκι που πάει χεσμένο να γράψει πανελλήνιες περισσότερο τσαμπουκά έχει. Μην ξαναπεί κανείς για τον Φορτούνη. Τον βλέπεις, και φωνάζεις αυτόματα "ξύπνα αγόρι μου! ΞΥΠΝΑ!". Παιχτικά μια άψυχη μαλθακή κατάσταση. Τί σημαίνει ξέρει μπάλα; Σε τέτοια παιχνίδια τον θέλω όπως το χτεσινό και με την Άντερλεχτ. Το παιδί πάει να κάνει ανοιχτές τρίπλες ανάμεσα σε 3 αντιπάλους. Υπολογίζει δηλαδή ότι μπορεί να εξαφανιστούν από προσώπου γης το επόμενο δευτερόλεπτο. Συνέχεια αυτό το πράμα κάνει - μας έχει σπάσει τα νεύρα. Τώρα για Μαζουακού τί να πει κανείς; Ο άνθρωπος είναι απατεώνας. Μόνο για φάπες. Ερνάνι μηδέν. Κασάμι μηδέν. Τί σημαίνει ρε είναι φευγάτοι και δικαιολογούνται; Να πα να γαμηθούν κι αυτοί κι αυτός που τους έβαλε. Τί εικόνα είναι αυτή; Χάσαμε ένα κύπελλο επειδή κάποιοι παίχτες είναι φευγάτοι; Μιλάμε για αστεία πράγματα. Φορ. Πάντα είχαμε παιχταράδες εκεί. Είναι δυνατόν να έχουμε καταλήξει με Ιντέγιε και Πουλίδο; Δεν ξέρεις ποιός είναι πιο ανύπαρκτος απ' τον άλλον. Όχι μέτριοι. Μιλάμε για ανύπαρκτους. Για καρπαζές. Μέγιστο έγκλημα που τελειώσαμε τον Φίνμπο. Ντα Κόστα τα 'χουμε πει - στο πρώτο γκολ απλά καθόταν και κοίταζε. Μιλιβόγιεβιτς; Άλλος από εκεί που είναι καλός, αλλά μάλλον παίζει καλά μόνος του στο σπίτι του. Σε ποιά παιχνίδια έχει παίξει καλά φέτος; Σε πόσα; Σε ένα; Από όλο αυτό το τσούρμο δεν ξεχώρισε κανείς. Άντε μόνο ο Τσόρι. Αλλά πόσο μπορούμε να στηριζόμαστε στον Τσόρι πια;
Μην ακούσω δικαιολογίες για Κοντονή, αναβολές κλπ. Αυτές οι δικαιολογίες είναι για ομαδούλες τύπου πάο και προέδρους τύπου Αλαφούζου. Εμείς έπρεπε να κατέβουμε όπως πρέπει. Και κατεβήκαμε σα να πηγαίναμε να γυρίσουμε διαφημιστικό. Δυσφήμιση συλλόγου ήταν το χτεσινό όχι εμφάνιση.
Ο Σίλβα είναι γελοίος πλέον. Τεράστιες ευθύνες κι αυτουνού και καμία εμπιστοσύνη για τη νέα σεζόν. "Να μη μηδενίζουμε" σου λέει ο άλλος. Τί να μη μηδενίζουμε μωρέ; Τί είμαστε για να μας αρκεί που αποκλειστήκαμε από Μπάγερν και Άρσεναλ; Λάρισα; Και οκ απ' τους ομίλους αποκλειστήκαμε. Με την Άντερλεχτ; Να τους καταπιούμε έπρεπε όχι να παίξουμε όπως παίξαμε. Μετά τι; Που κερδίσαμε το βάζελο 3-0; Σιγά τ' αβγά. Απ' την άεκ φέτος χάσαμε δυό φορές και μου λέει ο άλλος να μη μηδενίζουμε.
Τα έχω ξαναπεί: ένας συρφετός περαστικών λεγεωνάριων είναι η ομάδα χωρίς κορμό και κυρίως χωρίς πάθος, εγωισμό και τσαμπουκά. Ναι, το selling club που μας λένε κάποιοι ειδικοί στα ποδοσφαιρικά οικονομικά. Εδώ και αρκετά χρόνια η ομάδα παίζει 3 παιχνίδια τη σεζόν. Έχουμε κάνει ιστορικές νίκες που θα θυμόμαστε, έχουμε ανέβει στη βαθμολογία της uefa αρκετά κλπ., αλλά εμένα αυτό δε μου αρκεί.
Και επειδή είμαστε ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και θα πρέπει να μαθαίνουμε απ΄τις ήττες μας, θα το πούμε: συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη και το κύπελλο και κυρίως για το πάθος και τη θέλησή τους για τη νίκη.

υγ ότι κάτι βαζελάκια πανηγυρίζουν που πήρε η άεκ το κύπελλο δείχνει την κατάστασή τους.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Η ομάδα είναι χτικιό. Το χειρότερο είναι ότι δεν έχει ίχνος πάθους. Σπασικλάκι που πάει χεσμένο να γράψει πανελλήνιες περισσότερο τσαμπουκά έχει. Μην ξαναπεί κανείς για τον Φορτούνη. Τον βλέπεις, και φωνάζεις αυτόματα "ξύπνα αγόρι μου! ΞΥΠΝΑ!". Παιχτικά μια άψυχη μαλθακή κατάσταση. Τί σημαίνει ξέρει μπάλα; Σε τέτοια παιχνίδια τον θέλω όπως το χτεσινό και με την Άντερλεχτ. Το παιδί πάει να κάνει ανοιχτές τρίπλες ανάμεσα σε 3 αντιπάλους. Υπολογίζει δηλαδή ότι μπορεί να εξαφανιστούν από προσώπου γης το επόμενο δευτερόλεπτο. Συνέχεια αυτό το πράμα κάνει - μας έχει σπάσει τα νεύρα. Τώρα για Μαζουακού τί να πει κανείς; Ο άνθρωπος είναι απατεώνας. Μόνο για φάπες. Ερνάνι μηδέν. Κασάμι μηδέν. Τί σημαίνει ρε είναι φευγάτοι και δικαιολογούνται; Να πα να γαμηθούν κι αυτοί κι αυτός που τους έβαλε. Τί εικόνα είναι αυτή; Χάσαμε ένα κύπελλο επειδή κάποιοι παίχτες είναι φευγάτοι; Μιλάμε για αστεία πράγματα. Φορ. Πάντα είχαμε παιχταράδες εκεί. Είναι δυνατόν να έχουμε καταλήξει με Ιντέγιε και Πουλίδο; Δεν ξέρεις ποιός είναι πιο ανύπαρκτος απ' τον άλλον. Όχι μέτριοι. Μιλάμε για ανύπαρκτους. Για καρπαζές. Μέγιστο έγκλημα που τελειώσαμε τον Φίνμπο. Ντα Κόστα τα 'χουμε πει - στο πρώτο γκολ απλά καθόταν και κοίταζε. Μιλιβόγιεβιτς; Άλλος από εκεί που είναι καλός, αλλά μάλλον παίζει καλά μόνος του στο σπίτι του. Σε ποιά παιχνίδια έχει παίξει καλά φέτος; Σε πόσα; Σε ένα; Από όλο αυτό το τσούρμο δεν ξεχώρισε κανείς. Άντε μόνο ο Τσόρι. Αλλά πόσο μπορούμε να στηριζόμαστε στον Τσόρι πια;
Μην ακούσω δικαιολογίες για Κοντονή, αναβολές κλπ. Αυτές οι δικαιολογίες είναι για ομαδούλες τύπου πάο και προέδρους τύπου Αλαφούζου. Εμείς έπρεπε να κατέβουμε όπως πρέπει. Και κατεβήκαμε σα να πηγαίναμε να γυρίσουμε διαφημιστικό. Δυσφήμιση συλλόγου ήταν το χτεσινό όχι εμφάνιση.
Ο Σίλβα είναι γελοίος πλέον. Τεράστιες ευθύνες κι αυτουνού και καμία εμπιστοσύνη για τη νέα σεζόν. "Να μη μηδενίζουμε" σου λέει ο άλλος. Τί να μη μηδενίζουμε μωρέ; Τί είμαστε για να μας αρκεί που αποκλειστήκαμε από Μπάγερν και Άρσεναλ; Λάρισα; Και οκ απ' τους ομίλους αποκλειστήκαμε. Με την Άντερλεχτ; Να τους καταπιούμε έπρεπε όχι να παίξουμε όπως παίξαμε. Μετά τι; Που κερδίσαμε το βάζελο 3-0; Σιγά τ' αβγά. Απ' την άεκ φέτος χάσαμε δυό φορές και μου λέει ο άλλος να μη μηδενίζουμε.
Τα έχω ξαναπεί: ένας συρφετός περαστικών λεγεωνάριων είναι η ομάδα χωρίς κορμό και κυρίως χωρίς πάθος, εγωισμό και τσαμπουκά. Ναι, το selling club που μας λένε κάποιοι ειδικοί στα ποδοσφαιρικά οικονομικά. Εδώ και αρκετά χρόνια η ομάδα παίζει 3 παιχνίδια τη σεζόν. Έχουμε κάνει ιστορικές νίκες που θα θυμόμαστε, έχουμε ανέβει στη βαθμολογία της uefa αρκετά κλπ., αλλά εμένα αυτό δε μου αρκεί.
Και επειδή είμαστε ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και θα πρέπει να μαθαίνουμε απ΄τις ήττες μας, θα το πούμε: συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη και το κύπελλο και κυρίως για το πάθος και τη θέλησή τους για τη νίκη.

υγ ότι κάτι βαζελάκια πανηγυρίζουν που πήρε η άεκ το κύπελλο δείχνει την κατάστασή τους.

ωραιος αφεντικο  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Ο Σίλβα είναι γελοίος πλέον. Τεράστιες ευθύνες κι αυτουνού και καμία εμπιστοσύνη για τη νέα σεζόν.
Χτες ειδικα ναι
Μολις ειδα στην συνθεση τον Φουστερ ημουν ετοιμος να μην παω να δω το παιχνιδι αλλα ηθελε η παρεα μου
Και απο πλευρας τακτικης επισης λαθος φιλοσοφια
Απαραιτητος ηταν ο Καμπιασο

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
είναι γελοίος γιατί το 'χει ξανακάνει αυτό με τον Καμπιάσο και δε μαθαίνει απ' τις μαλακίες του.

ντάξει πήραμε αυτή στο βόλλεϊ τουλάχιστον...

Συνημμένα

• Saskia_Hippe_1.jpg
    Saskia_Hippe_1.jpg
    74,7 KB · Εμφανίσεις: 20

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Πηρα λιγο πανω μου τωρα  :)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τι να μας πειτε κι εσεις για τη ζωη σας ρε τυποι
[move]
[size=80pt]ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΡΟΥΞΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ, ΚΑΥΛΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ[/size][/move]

goalnews_LARGE_t_1041_465507.JPG

Alexander81

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2015
Κριτικές
5
Like
311
Πόντοι
280

Nicely said φίλε antistheni  :hi:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
είναι γελοίος γιατί το 'χει ξανακάνει αυτό με τον Καμπιάσο και δε μαθαίνει απ' τις μαλακίες του.

ντάξει πήραμε αυτή στο βόλλεϊ τουλάχιστον...

ονοματεπωνυμο?  :2on1: :2on1: :2on1:

ασε το βρηκα Saskia Hippe

URL]]

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Χτες ειδικα ναι
Μολις ειδα στην συνθεση τον Φουστερ ημουν ετοιμος να μην παω να δω το παιχνιδι αλλα ηθελε η παρεα μου
Και απο πλευρας τακτικης επισης λαθος φιλοσοφια
Απαραιτητος ηταν ο Καμπιασο
Η λογικη ηταν να παιξουν παικτες που ξερουν τι σημαινει να παιζεις για τον Ολυμπιακο. Και ο Φουστερ ειχε δειξει πως παιζει παντα παθιασμενα.
Χθες δεν του βγηκε οντως. Μην ξεχναμε ομως πως κατι ειδαμε οταν μπηκε ο σχεδον φευγατος Τσορι.
Επαιξε παθιασμενα.
Γιατι κολλατε στον Φουστερ και οχι στον ερνανι πχ;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Παρτε και αυτο το γερμανακι ρε αμα μπορειτε  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.038
Πόντοι
456
Ζητάς να μην πηγαίνει από την μια άκρη στην άλλη, αλλα όταν σε συμφέρει εξισώνεις την ΑΕΚ με την Γράναδα στο Ισπανικό πρωτάθλημα? Μια ΑΕΚ που τερμάτισε δεύτερη (σαν την Ρεάλ Μαδρίτης) και σε κέρδισε φέτος 2 φορες.

Δες πάλι τις βαθμολογίες, η αεκ τερμάτισε τρίτη 31 βαθμούς πίσω. Σαν μέγεθος γενικό και όχι στη φετινή βαθμλογία είναι η αεκ για τον ολυμπιακό ό,τι η γρανάδα για την μπαρτσελόνα. Στην ελλάδα δεν υπάρχουν σήμερα μέτριες ομάδες όπως στην ισπανία για να κάνεις αναγωγές, μετά τον ολυμπιακό όλες οι άλλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Ο λεβαδειακός κέρδισε δυο φορές την αεκ εύκολα και με τριάρα, κάτω απ τον ολυμπιακό όλες οι ομάδες είναι ίδιες και μπορεί εύκολα να κερδίσει η μία την άλλη.Εδώ έχουν κάνει μέτωπο παο,παοκ,αεκ να χτυπήσουν τον ολυμπιακό στην πουστιά αφού δεν μπορούν στα ίσα η κάθε μια μόνη της και τα κάνουν πουτάνα συνέχεια να μπαίνουν στο γήπεδο μέσα, πέρυσι οι αεκτζήδες, φέτος ο παο (δεν ξεκίνησε καν το παιχνίδι), ο παοκ στο κύπελλο και πάλι παίρνει το πρωτάθλημα με τριάντα και σαράντα βαθμούς διαφορά.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Δες πάλι τις βαθμολογίες, η αεκ τερμάτισε τρίτη 31 βαθμούς πίσω. Σαν μέγεθος γενικό και όχι στη φετινή βαθμλογία είναι η αεκ για τον ολυμπιακό ό,τι η γρανάδα για την μπαρτσελόνα. Στην ελλάδα δεν υπάρχουν σήμερα μέτριες ομάδες όπως στην ισπανία για να κάνεις αναγωγές, μετά τον ολυμπιακό όλες οι άλλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Ο λεβαδειακός κέρδισε δυο φορές την αεκ εύκολα και με τριάρα, κάτω απ τον ολυμπιακό όλες οι ομάδες είναι ίδιες και μπορεί εύκολα να κερδίσει η μία την άλλη.Εδώ έχουν κάνει μέτωπο παο,παοκ,αεκ να χτυπήσουν τον ολυμπιακό στην πουστιά αφού δεν μπορούν στα ίσα η κάθε μια μόνη της και τα κάνουν πουτάνα συνέχεια να μπαίνουν στο γήπεδο μέσα, πέρυσι οι αεκτζήδες, φέτος ο παο (δεν ξεκίνησε καν το παιχνίδι), ο παοκ στο κύπελλο και πάλι παίρνει το πρωτάθλημα με τριάντα και σαράντα βαθμούς διαφορά.

Δεν αμφισβητησε κανεις (οποιος δεν εχει βλαβη στον εγκεφαλο η δεν ειναι επαγγελματιας δημοσιογραφος οπαδος τουλαχιστον) την αγωνιστικη ανωτεροτητα του ολυμπιακου ουτε χρειαζονται πολλα φραγκα για να τον ξεπερασουνε οι υπολοιποι.Η γνωμη μας στο συντριπτικο ποσοστο για τον γατουλη ειναι ιδια και απαραλαχτη.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Γιατι κολλατε στον Φουστερ και οχι στον ερνανι πχ;
Δε μπορεί να πει κανείς κάτι για Φουστέρ. Να πει τί; Ότι δεν πήρε την ομάδα πάνω του; Δεν του βγήκε ένα παιχνίδι, αλλά είναι δοκιμασμένος και γνωστός. Για τον Ερνάνι μπορούμε να πούμε πολλά αρχίζοντας απ' το γιατί στο μπούτσο έπαιξε και κυρίως γιατί ήρθε in the first place. Νροπή για την ομάδα να έχει παίχτες με τέτοια απόδοση/παρουσία σε τέτοια παιχνίδια. Σκέτη ντροπή. Παίζει να είναι και η χειρότερη απόδοση ομάδας στην ιστορία του θεσμού. Το πρώτο σουτ στην εστία που κάναμε ήταν στο 80' με εκείνο του απατεώνα του Μαζουακού.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Δεν αμφισβητησε κανεις (οποιος δεν εχει βλαβη στον εγκεφαλο η δεν ειναι επαγγελματιας δημοσιογραφος οπαδος τουλαχιστον) την αγωνιστικη ανωτεροτητα του ολυμπιακου ουτε χρειαζονται.
Πού είναι η αγωνιστική ανωτερότητα του Ολυμπιακού; Στο μιλητό; Εγώ χτες αγωνιστική αθλιότητα και εικόνα διάλυσης είδα, όχι ανωτερότητα.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Πού είναι η αγωνιστική ανωτερότητα του Ολυμπιακού; Στο μιλητό; Εγώ χτες αγωνιστική αθλιότητα και εικόνα διάλυσης είδα, όχι ανωτερότητα.

Αντι οι δικοι σας ηταν πραγματικα σε mood διακοπων εδω και δυο βδομαδες κοπροσκυλιαζουν νοτια απο παραλια σε πσραλια. Ο Μποτια για παραδειγμα προχθες δευτερα αγοραζε ζελε για το μαλλι και του λεω ασε ρε ψηλε τον Τζιμπουρη να σε παστελωσει αυριο και χαζογελαγαν παρεα ....ο Τζιμπουρ ξυριζε την καραφλα διπλα με τον αδερφο του παρεα...κολληταρια μου φανηκαν μη σου πω πως ο Μποτια τον γλυκοκοιταζε κιολας

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.857
Πόντοι
606
νομιζω οτι εχθες στο γηπεδο φανηκε η 45ημερη αποχη απο παιχνιδια.χαθηκε η ομαδικοτητα και αυτο εκανε μπαμ.
σε καθε περιπτωση,απο το χανουμοθρεντ,ευχαριστουμε ολα τα παιδια του παροντως θρεντ για τα συγχαρηκια.

:hi:

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
Αντισθενη μην κατηγορεις την ομαδα μας .ενα παιχνιδακι ηταν κι αυτοι το θελαν λιγο παραπανω .παμε γι αλλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom