Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Ίσα ίσα που ήταν ευκαιρία τώρα που είχε ξεφτιλιστεί και απαξιωθεί τόσο πολύ το κύπελλο απ τον κοντονή να το πάρει και μια άλλη ομάδα να εκτονώνεται λίγο η κατάσταση με τους κλάψες, δεν μπορεί να τα παίρνει όλα ο ολυμπιακός, πήρες πρωτάθλημα με 30 βαθμούς διαφορά, που και που πρέπει να πετάς ένα κοκκαλάκι, πολύ σωστά έγινε το σημερινό, άσχετα που είναι ξεφτίλα να χάνεις από μικρή ομάδα.

οταν επαιζε ο παναθηναικος με τον παοκ (4 - 1) στο τελικο κυπελου παλι κοκκαλακι ειχες πεταξει??  :2funny: :2funny: :2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.189
Πόντοι
506
..ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ...ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΠΟΥΤΣΑ... :bigdick:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.853
Πόντοι
606
ναι κούλα μου, ό,τι πεις κοπέλα μου, δε χαλάμε εμείς χατίρι στις γυναίκες μας
μονος σου ειπες οτι εισαι ξεφτιλας :uglystupid:
αντε κ εσυ για υπνο τωρα.ενας εμεινες,μη χαλας τη πιατσα

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κάθε φορα που παίζουν τον γαύρο 50-50 χάνει.   :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ίσα ίσα που ήταν ευκαιρία τώρα που είχε ξεφτιλιστεί και απαξιωθεί τόσο πολύ το κύπελλο απ τον κοντονή να το πάρει και μια άλλη ομάδα να εκτονώνεται λίγο η κατάσταση με τους κλάψες, δεν μπορεί να τα παίρνει όλα ο ολυμπιακός, πήρες πρωτάθλημα με 30 βαθμούς διαφορά, που και που πρέπει να πετάς ένα κοκκαλάκι, πολύ σωστά έγινε το σημερινό, άσχετα που είναι ξεφτίλα να χάνεις από μικρή ομάδα.
Ρε αδελφε,σου αρεσει η οχι,η πραγματικη μικρη ομαδα εισαι εσυ.Θες πολλαπλασιο μπατζετ για να κοντραρεις την ΑΕΚ.Και παλι εχασες 2 στα 3 ματς φετος.Και περυσι θυμισου πως περασες στον τελικο.Με την ψυχη στο στομα.Να εισαι σιγουρος οτι αν τα μπατζετ ηταν αντιστροφα δεν θα σταματουσες να μετραγες τεμαχια.Αλλο η φανελα της ΑΕΚ,αλλο το πανακι που φορατε εσεις.Απλα πραγματα.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.036
Πόντοι
456
Ρε αδελφε,σου αρεσει η οχι,η πραγματικη μικρη ομαδα εισαι εσυ.Θες πολλαπλασιο μπατζετ για να κοντραρεις την ΑΕΚ.Και παλι εχασες 2 στα 3 ματς φετος.Και περυσι θυμισου πως περασες στον τελικο.Με την ψυχη στο στομα.Να εισαι σιγουρος οτι αν τα μπατζετ ηταν αντιστροφα δεν θα σταματουσες να μετραγες τεμαχια.Αλλο η φανελα της ΑΕΚ,αλλο το πανακι που φορατε εσεις.Απλα πραγματα.

Δεν έχω να χωρίσω κάτι με την αεκ, δεν παίζει ο Ολυμπιακός για να κοντράρει την αεκ, τον παοκ,τον πανιώνιο κλπ. Σήμερα έπιασες ταβάνι κι εγώ έπιασα πάτο, γίνονται εκπλήξεις στην μπάλα, 1 στις 50 θα νικήσει και η Γρανάδα την Μπαρτσελόνα.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.853
Πόντοι
606
Δεν έχω να χωρίσω κάτι με την αεκ, δεν παίζει ο Ολυμπιακός για να κοντράρει την αεκ, τον παοκ,τον πανιώνιο κλπ. Σήμερα έπιασες ταβάνι κι εγώ έπιασα πάτο, γίνονται εκπλήξεις στην μπάλα, 1 στις 50 θα νικήσει και η Γρανάδα την Μπαρτσελόνα.
παιζει για να κοντραρει τη ρεαλ.δικιο εχεις.

μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.036
Πόντοι
456
παιζει για να κοντραρει τη ρεαλ.δικιο εχεις.

μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Δεν χρειάζεται να πηγαίνεις από το ένα άκρο στο άλλο, υπάρχουν κι ενδιάμεσες καταστάσεις από την αεκ μέχρι την ρεάλ.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
να πουμε ενα μπραβο στον ολυμπιακο που πουλησε ακριβα το τομαρι του απεναντι στη νεοφωτιστη αεκ
Οπως το ειδα φιλε μου το παιχνιδι απο την τηλεοραση,δεν προκειται ακριβως για πουλημα αλλα για δωρο
Για ενα φιλαθλο του ολυμπιακου που δεν εχει δει το ματς ακουγεται δυσαρεστο το αποτελεσμα
Για ενα φιλαθλο που το εχει δει,ολο το χτεσινο ειναι παντελως αδιαφορο
Τελικα ηταν λαθος της διοικησης ο ολος χειρισμος διεξαγωγης του κυπελου
Υ.Γ Συγχαρητηρια ετσι και αλλιως στην ομαδα της Αεκ και στην διοικηση που χειριστηκε πολυ καλυτερα την φετινη χρονια απο τους υπολοιπους συνδιεκδικητες του τιτλου

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Οπως το ειδα φιλε μου το παιχνιδι απο την τηλεοραση,δεν προκειται ακριβως για πουλημα αλλα για δωρο
Για ενα φιλαθλο του ολυμπιακου που δεν εχει δει το ματς ακουγεται δυσαρεστο το αποτελεσμα
Για ενα φιλαθλο που το εχει δει,ολο το χτεσινο ειναι παντελως αδιαφορο
Τελικα ηταν λαθος της διοικησης ο ολος χειρισμος διεξαγωγης του κυπελου
Υ.Γ Συγχαρητηρια ετσι και αλλιως στην ομαδα της Αεκ και στην διοικηση που χειριστηκε πολυ καλυτερα την φετεινη χρονια απο τους υπολοιπους συνδιεκδικητες του τιτλου
σωστος.η διοικηση του ολυμπιακου,το συγκεκριμενο χρονικο διαστημα ειναι ανυπαρκτη.αυτο το πραγμα πρεπει να διορθωθει αμεσα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
σωστος.η διοικηση του ολυμπιακου,το συγκεκριμενο χρονικο διαστημα ειναι ανυπαρκτη.αυτο το πραγμα πρεπει να διορθωθει αμεσα.
πλεον ο χοντρος θα ασχολειται μονο με τη νοτινγκχαμ φορεστ

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Ο Νίκος Αλέφαντος, ξεσπά για τον τελικό κυπέλλου, κάνει λόγο για «ποδοσφαιρικά εγκλήματα», χαρακτήρισε «τερατούργημα» την επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού και έβγαλε το καπέλο στον Ράφικ Τζιμπούρ.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο του στο sportdog.gr

«Θα είμαι σύντομος και περιεκτικός. Εδώ έγιναν ποδοσφαιρικά εγκλήματα. Το ένα έγινε από τον Κοντονή και το άλλο έγινε από τον Σίλβα και τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Πριν πιάσω το ποδοσφαιρικό κομμάτι, θέλω να πω ότι αυτός ο τελικός ήταν ένα κατάντημα του Κοντονή. Και φυσικά δεν είχε τα μούτρα να πάει. Τη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου την κατάντησε μια κωμωδία με παλινωδίες συνεχείς και με γυμνές εξέδρες. Πλήρη αποτυχία και του Τσίπρα ο Κοντονής. Και βέβαια επηρέασε τον Ολυμπιακό η απραξία ενός μήνα.

Όμως έκανε εγκλήματα ο προπονητής του Ολυμπιακού. Ενώ ξέρεις κύριε ότι η ομάδα σου δεν έχει παίξει επίσημο παιχνίδι ένα μήνα. Ενώ ξέρεις κύριε ότι τα σέντερ μπακ σου είναι αργοί και εύκολοι στο λάθος. Πώς ανεβάζεις τόσο ψηλά την άμυνα; Με ποιον παίζεις, με την Καλλονή;

Επίσης η μπροστινή γραμμή του Ολυμπιακού. Επινόηση. Τερατούργημα. Ο Φουστέρ στα ντουζένια του ήταν πάντα πίσω από τον φορ. Εξτρέμ δεν φτούρησε ποτέ. Και τον βάζεις εκεί τώρα σε ηλικία 35 χρονών; Να κάνει τι, να πλευροκοπεί; Δεν μπορεί.

Ο Ερνάνι από την άλλη. Πότε έγινε σταθερός παίκτης ο Ερνάνι ώστε να παίξει σε τελικό; Μια του ύψους μια του βάθους.

Σέντερ φορ Πουλίδο. Ας πάει να παίξει στη ...μικτή κόσμου, εγώ φορ που να μην ντριμπλάρει έναν παίκτη δεν θέλω. Δεν μπορεί. Τα ίδια ο Ιντέγε. Δεν μπορεί να περάσει έναν παίκτη. Τα λέω όλη τη χρονιά. Ο Τζιμπούρ μου έβγαλε τα μάτια χθες. Μου θύμισε τον παλιό Τζιμπούρ. Έχω ξαναπεί ότι ο παλιός Τζιμπούρ ήταν σεντερφοράρα για τον Ολυμπιακό διότι είχε αυτά που θέλω. Εύκολο γκολ, ταχύτητα και να ξέρει μπάλα. Να κάνει και προσωπικές ενέργειες.

Πάμε στα χαφ τώρα. Σε μέτρια μέρα ο Μιλιβόγεβιτς, ανύπαρκτος ο Κασάμι, αργό δίδυμο. Συνεχώς για τον Καντέ της Λέστερ έλεγα ότι θέλει τέτοιο στιλ χαφ ο Ολυμπιακός. Μπροστά τους βρέθηκε και ένας Φορτούνης μακριά από τον εαυτό του. Αλλά και πολύ καλά μαρκαρισμένος από τον Σιμόες με βοήθειες από τον Γιόχανσον.

Σε αντίθεση με τον Σίλβα, το πήγε πολύ καλά το ματς ο Μανωλάς. Έδωσε χώρο στον Ολυμπιακό έξυπνα, ήξερε την αδυναμία του Ολυμπιακού στην άμυνά του. Και δεν είναι μόνο τα στόπερ. Ο Μαζουακού ενώ επιθετικά είναι καλός, πίσω έχει σοβαρά προβλήματα σε θέματα κάλυψης. Ρε Μαζουακού, στο γκολ του Μάνταλου, εσύ έπρεπε να έχεις τρέξει εκεί να καλύψεις. Το ίδιο γκολ περίπου είχε κάνει η ΑΕΚ και στον Ατρόμητο. Τι κάθεσαι έξω;

Ο Σαλίνο επίσης έκανε ένα από τα χειρότερά του ματς όσο τον θυμάμαι στον Ολυμπιακό.

Ο δε Ρομπέρτο έχω ξαναπεί ότι είναι άλλος Ρομπέρτο φέτος. Αν θέλει να φύγει, να πάει στο καλό. Πολύ πεσμένη η απόδοσή του φέτος. Και πού θα πάει, δε θα βρει καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Οι καλές ομάδες στην Ευρώπη φέτος τυχαίνει να έχουν καλούς τερματοφύλακες. Και αυτά δεν τα λέω τώρα για πρώτη φορά. Τα έχω ξαναπεί φέτος για τον Ρομπέρτο.

Ανέβαζε πολύ ψηλά την άμυνα ο Σίλβα και με αποστάσεις 30 μέτρων ο ένας από τον άλλον!
Και τι αποτέλεσμα έφερες φέτος κύριε Σίλβα. Μόνο το πρωτάθλημα. Δεν πέρασες τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, αποκλείστηκες αμέσως από την Άντερλεχτ στο Γιουρόπα. Σιγά την Άντερλεχτ. Και έχασες και το Κύπελλο από την ΑΕΚ που ανέβηκε από τη Β΄ Εθνική χωρίς μεταγραφές.

Τέτοια συμβόλαια που σας δίνει ο Μαρινάκης, έπρεπε να σκίζεστε. Τι να κάνει, να μπει ο ίδιος να παίξει μέσα;

Ο Ολυμπιακός θα ξαναπώ ότι θέλει γερή ενίσχυση με έξυπνες μεταγραφές. Σέντερ φορ που να ξέρει μπάλα. Δεν έχουν τη δυνατότητα αυτά τα φορ να ντριμπλάρουν τον Κολοβέτσιο!
Επίσης θες σέντερ μπακ γρήγορο με προσωπικότητα. Χαφ γρήγορο. Εξτρέμ που να βλέπει δίχτυα.
Κορυφαίος παίκτης του γηπέδου για εμένα ήταν ο Τζιμπούρ. Όχι ο Μάνταλος που τον έβγαλαν MVP. Βεβαίως και ο Μάνταλος πολύ καλός ήταν, αλλά ο Τζιμπούρ ήταν καλύτερος.

Έφαγε μέχρι και γκολ από κόρνερ στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός. Πρωτοφανή πράγματα. Για τέτοια ρίσκα μιλάμε. Κάνατε ήρωα τον Μανωλά που απλώς έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει».

Πηγή: sportdog.gr

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.067
Πόντοι
22.266

kαι τ ξανα κανω αναρτηση

aξια η αεκ κυπελλουχος ελλδας αφου κααφερε να κερδισει την ανωτερη αντικειμενικα ομαδα-ολυμπιακο και σαν νεοφωτιστη δικαιος ηταν  το αουτσαιντερ

για τον ολυμπιακο κυριως και μονο υπαιτιος ειναι ο μαρινακης που δεν προστατεψε την ομαδα

οταν δεν εχ3ις παιξει 45 μερες αιχνιδι τι περιμενεις να κανουν οι ποδοσφαιριστες?το εβλεπαν σα φιλικο χωρινς παθος και χωρις να εχουν παιχνιδια στα ποδια τους αφου τα σπριντ τους ηταν αργα

ο θρυλος οπως και παλαιοτερα εχω πει και για το μπασκετ οτι οταν αδικειται απο τον εξασφυριχτο δεν πρεπει να κατεβαινει στους τελικους και πολλοι απο το σαιτ ξερουν τις παγιες αποψεις μου

λοιπον  σημερα ο προεδρος εκνε εγκλημα διοτι κατεβασε μια ομαδα που με τις μαλακιες κυβερνησης δεν επαιξε 45 μερες επισημο παιχνιδι και δεν ειχε την κινητηριο δυναμη του τον κοσμο του -ετσι ειναι σαν να με προσβαλει ο προεδρος χωρις κοσμο ο θρυλος??

ο ολυμπιακος μονο χαμενος θα εβγαινε απο αυτο το τελικο κια ξεκιναμε
1 αν το επαιρνε θα εβαζε ενα κυπελο ακομα δλδλ 27ο !!ε και τι? χωρις το κοσμο μας? ειναι σα να μην ειναι κυπελο και ετσι προσεβαλε η διοικηση του ολυμπιακου το οπαδο μας
2 αν εχανε οπως και εγινε ,,εχεις το καζο απο τους νεκρους αεκτσηδες να σου την μπαινει , επισης μπαινουν σε αμφισβητηση προπονητη και παιχτες και εχεις και γκρινια και ανεστησες και την αεκουλα

οποτε και στις δυο περιπτωσεις ησουν σα γαυρος χαμενος

ΜΕΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΔΙΚΑΙΑ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΑΤΙ Η ΑΕΚ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
:2funny:

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν χρειάζεται να πηγαίνεις από το ένα άκρο στο άλλο, υπάρχουν κι ενδιάμεσες καταστάσεις από την αεκ μέχρι την ρεάλ.

Ζητάς να μην πηγαίνει από την μια άκρη στην άλλη, αλλα όταν σε συμφέρει εξισώνεις την ΑΕΚ με την Γράναδα στο Ισπανικό πρωτάθλημα? Μια ΑΕΚ που τερμάτισε δεύτερη (σαν την Ρεάλ Μαδρίτης) και σε κέρδισε φέτος 2 φορες.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
kαι τ ξανα κανω αναρτηση

aξια η αεκ κυπελλουχος ελλδας αφου κααφερε να κερδισει την ανωτερη αντικειμενικα ομαδα-ολυμπιακο και σαν νεοφωτιστη δικαιος ηταν  το αουτσαιντερ

για τον ολυμπιακο κυριως και μονο υπαιτιος ειναι ο μαρινακης που δεν προστατεψε την ομαδα

οταν δεν εχ3ις παιξει 45 μερες αιχνιδι τι περιμενεις να κανουν οι ποδοσφαιριστες?το εβλεπαν σα φιλικο χωρινς παθος και χωρις να εχουν παιχνιδια στα ποδια τους αφου τα σπριντ τους ηταν αργα

ο θρυλος οπως και παλαιοτερα εχω πει και για το μπασκετ οτι οταν αδικειται απο τον εξασφυριχτο δεν πρεπει να κατεβαινει στους τελικους και πολλοι απο το σαιτ ξερουν τις παγιες αποψεις μου

λοιπον  σημερα ο προεδρος εκνε εγκλημα διοτι κατεβασε μια ομαδα που με τις μαλακιες κυβερνησης δεν επαιξε 45 μερες επισημο παιχνιδι και δεν ειχε την κινητηριο δυναμη του τον κοσμο του -ετσι ειναι σαν να με προσβαλει ο προεδρος χωρις κοσμο ο θρυλος??

ο ολυμπιακος μονο χαμενος θα εβγαινε απο αυτο το τελικο κια ξεκιναμε
1 αν το επαιρνε θα εβαζε ενα κυπελο ακομα δλδλ 27ο !!ε και τι? χωρις το κοσμο μας? ειναι σα να μην ειναι κυπελο και ετσι προσεβαλε η διοικηση του ολυμπιακου το οπαδο μας
2 αν εχανε οπως και εγινε ,,εχεις το καζο απο τους νεκρους αεκτσηδες να σου την μπαινει , επισης μπαινουν σε αμφισβητηση προπονητη και παιχτες και εχεις και γκρινια και ανεστησες και την αεκουλα

οποτε και στις δυο περιπτωσεις ησουν σα γαυρος χαμενος

ΜΕΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΔΙΚΑΙΑ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΑΤΙ Η ΑΕΚ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ
συμφωνω απολυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom