BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.036
- Πόντοι
- 456
ξεφτιλας ησουν παντα.το παμε και πριν
ναι κούλα μου, ό,τι πεις κοπέλα μου, δε χαλάμε εμείς χατίρι στις γυναίκες μας
ξεφτιλας ησουν παντα.το παμε και πριν
Ίσα ίσα που ήταν ευκαιρία τώρα που είχε ξεφτιλιστεί και απαξιωθεί τόσο πολύ το κύπελλο απ τον κοντονή να το πάρει και μια άλλη ομάδα να εκτονώνεται λίγο η κατάσταση με τους κλάψες, δεν μπορεί να τα παίρνει όλα ο ολυμπιακός, πήρες πρωτάθλημα με 30 βαθμούς διαφορά, που και που πρέπει να πετάς ένα κοκκαλάκι, πολύ σωστά έγινε το σημερινό, άσχετα που είναι ξεφτίλα να χάνεις από μικρή ομάδα.
μονος σου ειπες οτι εισαι ξεφτιλαςναι κούλα μου, ό,τι πεις κοπέλα μου, δε χαλάμε εμείς χατίρι στις γυναίκες μας
Ρε αδελφε,σου αρεσει η οχι,η πραγματικη μικρη ομαδα εισαι εσυ.Θες πολλαπλασιο μπατζετ για να κοντραρεις την ΑΕΚ.Και παλι εχασες 2 στα 3 ματς φετος.Και περυσι θυμισου πως περασες στον τελικο.Με την ψυχη στο στομα.Να εισαι σιγουρος οτι αν τα μπατζετ ηταν αντιστροφα δεν θα σταματουσες να μετραγες τεμαχια.Αλλο η φανελα της ΑΕΚ,αλλο το πανακι που φορατε εσεις.Απλα πραγματα.Ίσα ίσα που ήταν ευκαιρία τώρα που είχε ξεφτιλιστεί και απαξιωθεί τόσο πολύ το κύπελλο απ τον κοντονή να το πάρει και μια άλλη ομάδα να εκτονώνεται λίγο η κατάσταση με τους κλάψες, δεν μπορεί να τα παίρνει όλα ο ολυμπιακός, πήρες πρωτάθλημα με 30 βαθμούς διαφορά, που και που πρέπει να πετάς ένα κοκκαλάκι, πολύ σωστά έγινε το σημερινό, άσχετα που είναι ξεφτίλα να χάνεις από μικρή ομάδα.
Ρε αδελφε,σου αρεσει η οχι,η πραγματικη μικρη ομαδα εισαι εσυ.Θες πολλαπλασιο μπατζετ για να κοντραρεις την ΑΕΚ.Και παλι εχασες 2 στα 3 ματς φετος.Και περυσι θυμισου πως περασες στον τελικο.Με την ψυχη στο στομα.Να εισαι σιγουρος οτι αν τα μπατζετ ηταν αντιστροφα δεν θα σταματουσες να μετραγες τεμαχια.Αλλο η φανελα της ΑΕΚ,αλλο το πανακι που φορατε εσεις.Απλα πραγματα.
παιζει για να κοντραρει τη ρεαλ.δικιο εχεις.Δεν έχω να χωρίσω κάτι με την αεκ, δεν παίζει ο Ολυμπιακός για να κοντράρει την αεκ, τον παοκ,τον πανιώνιο κλπ. Σήμερα έπιασες ταβάνι κι εγώ έπιασα πάτο, γίνονται εκπλήξεις στην μπάλα, 1 στις 50 θα νικήσει και η Γρανάδα την Μπαρτσελόνα.
παιζει για να κοντραρει τη ρεαλ.δικιο εχεις.
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
δε νυσταξες ακομα?Δεν χρειάζεται να πηγαίνεις από το ένα άκρο στο άλλο, υπάρχουν κι ενδιάμεσες καταστάσεις από την αεκ μέχρι την ρεάλ.
παντα ξεραμε τι στρεμπες εισαστε για αυτο και σας φερομαστε οπως σας αρμοζει απο το 22' που ηρθατε οπως ηρθατε...Ρομπες εισαστε ανεκαθεν ρε.
Οπως το ειδα φιλε μου το παιχνιδι απο την τηλεοραση,δεν προκειται ακριβως για πουλημα αλλα για δωρονα πουμε ενα μπραβο στον ολυμπιακο που πουλησε ακριβα το τομαρι του απεναντι στη νεοφωτιστη αεκ
σωστος.η διοικηση του ολυμπιακου,το συγκεκριμενο χρονικο διαστημα ειναι ανυπαρκτη.αυτο το πραγμα πρεπει να διορθωθει αμεσα.Οπως το ειδα φιλε μου το παιχνιδι απο την τηλεοραση,δεν προκειται ακριβως για πουλημα αλλα για δωρο
Για ενα φιλαθλο του ολυμπιακου που δεν εχει δει το ματς ακουγεται δυσαρεστο το αποτελεσμα
Για ενα φιλαθλο που το εχει δει,ολο το χτεσινο ειναι παντελως αδιαφορο
Τελικα ηταν λαθος της διοικησης ο ολος χειρισμος διεξαγωγης του κυπελου
Υ.Γ Συγχαρητηρια ετσι και αλλιως στην ομαδα της Αεκ και στην διοικηση που χειριστηκε πολυ καλυτερα την φετεινη χρονια απο τους υπολοιπους συνδιεκδικητες του τιτλου
πλεον ο χοντρος θα ασχολειται μονο με τη νοτινγκχαμ φορεστσωστος.η διοικηση του ολυμπιακου,το συγκεκριμενο χρονικο διαστημα ειναι ανυπαρκτη.αυτο το πραγμα πρεπει να διορθωθει αμεσα.
εγω στη θεση σας θα πανηγυριζα τη νικη και δε θα ασχολουμουν με ανοησιεςπλεον ο χοντρος θα ασχολειται μονο με τη νοτινγκχαμ φορεστ
σωστος.η διοικηση του ολυμπιακου,το συγκεκριμενο χρονικο διαστημα ειναι ανυπαρκτη.αυτο το πραγμα πρεπει να διορθωθει αμεσα.
Δεν έχω να χωρίσω κάτι με την αεκ, δεν παίζει ο Ολυμπιακός για να κοντράρει την αεκ, τον παοκ,τον πανιώνιο κλπ. Σήμερα έπιασες ταβάνι κι εγώ έπιασα πάτο, γίνονται εκπλήξεις στην μπάλα, 1 στις 50 θα νικήσει και η Γρανάδα την Μπαρτσελόνα.
Δεν χρειάζεται να πηγαίνεις από το ένα άκρο στο άλλο, υπάρχουν κι ενδιάμεσες καταστάσεις από την αεκ μέχρι την ρεάλ.
Δεν έχω να χωρίσω κάτι με την αεκ, δεν παίζει ο Ολυμπιακός για να κοντράρει την αεκ, τον παοκ,τον πανιώνιο κλπ. Σήμερα έπιασες ταβάνι κι εγώ έπιασα πάτο, γίνονται εκπλήξεις στην μπάλα, 1 στις 50 θα νικήσει και η Γρανάδα την Μπαρτσελόνα.
συμφωνω απολυταkαι τ ξανα κανω αναρτηση
aξια η αεκ κυπελλουχος ελλδας αφου κααφερε να κερδισει την ανωτερη αντικειμενικα ομαδα-ολυμπιακο και σαν νεοφωτιστη δικαιος ηταν το αουτσαιντερ
για τον ολυμπιακο κυριως και μονο υπαιτιος ειναι ο μαρινακης που δεν προστατεψε την ομαδα
οταν δεν εχ3ις παιξει 45 μερες αιχνιδι τι περιμενεις να κανουν οι ποδοσφαιριστες?το εβλεπαν σα φιλικο χωρινς παθος και χωρις να εχουν παιχνιδια στα ποδια τους αφου τα σπριντ τους ηταν αργα
ο θρυλος οπως και παλαιοτερα εχω πει και για το μπασκετ οτι οταν αδικειται απο τον εξασφυριχτο δεν πρεπει να κατεβαινει στους τελικους και πολλοι απο το σαιτ ξερουν τις παγιες αποψεις μου
λοιπον σημερα ο προεδρος εκνε εγκλημα διοτι κατεβασε μια ομαδα που με τις μαλακιες κυβερνησης δεν επαιξε 45 μερες επισημο παιχνιδι και δεν ειχε την κινητηριο δυναμη του τον κοσμο του -ετσι ειναι σαν να με προσβαλει ο προεδρος χωρις κοσμο ο θρυλος??
ο ολυμπιακος μονο χαμενος θα εβγαινε απο αυτο το τελικο κια ξεκιναμε
1 αν το επαιρνε θα εβαζε ενα κυπελο ακομα δλδλ 27ο !!ε και τι? χωρις το κοσμο μας? ειναι σα να μην ειναι κυπελο και ετσι προσεβαλε η διοικηση του ολυμπιακου το οπαδο μας
2 αν εχανε οπως και εγινε ,,εχεις το καζο απο τους νεκρους αεκτσηδες να σου την μπαινει , επισης μπαινουν σε αμφισβητηση προπονητη και παιχτες και εχεις και γκρινια και ανεστησες και την αεκουλα
οποτε και στις δυο περιπτωσεις ησουν σα γαυρος χαμενος
ΜΕΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΔΙΚΑΙΑ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΑΤΙ Η ΑΕΚ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ