Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.286
Πόντοι
2.606
καλως η κακως μεγαλη ομαδα δεν ειναι μονο οσες εχουν τιτλους...υπαρχουν κ αλλα κριτηρια για τον καθενα...για σενα ειναι ο ολυμπιακος για μενα ειναι ο ΠΑΟΚ η μεγαλυτερη...μεινετε στους αριθμους εσεις...

αφηστε λοιπον το τρολαρισμα που λεει και ο αντζελο και ας πουμε κατι σοβαρο γιατι βλεπω ολοι οι γαυροι το αποφευγετε...

GREXIT ή όχι???????
σε ποιον απανταμε το κανουμε οταν κρινουμε εμεις και οταν αξιζει τον κοπο αυτος που ρωταει παιχτη μου  ;)

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
σε ποιον απανταμε το κανουμε οταν κρινουμε εμεις και οταν αξιζει τον κοπο αυτος που ρωταει παιχτη μου  ;)

χεσε με εμενα αν δεν σου γεμιζω το ματι δεν εχω προβλημα
αν θεωρεις και κρινεις οτι δεν αξιζει τον κοπο να απαντησεις σε ενα τοσο σημαντικο ζητημα που δημιουργειται εγω αυτο το αποκαλω δειλια κοινως ολοι οι γαυροι ειστε χεσμεντεν απο το grexit....

οι επιλεκτικες απαντησεις δεν βοηθανε στην δημιουργια σωστης αποψης και ασφαλους συμπερασματος παικταρα μου  ;)

grexit ή οχι???

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.286
Πόντοι
2.606
χεσε με εμενα αν δεν σου γεμιζω το ματι δεν εχω προβλημα
αν θεωρεις και κρινεις οτι δεν αξιζει τον κοπο να απαντησεις σε ενα τοσο σημαντικο ζητημα που δημιουργειται εγω αυτο το αποκαλω δειλια κοινως ολοι οι γαυροι ειστε χεσμεντεν απο το grexit....

οι επιλεκτικες απαντησεις δεν βοηθανε στην δημιουργια σωστης αποψης και ασφαλους συμπερασματος παικταρα μου  ;)

grexit ή οχι???
τις ξυπνητζιδικες ερωτησεις να παρεις να τις κανεις στον σπορεφεμ και να πεις τον πονο σου η στα  θρεντ των αλλων των κλαμμενων  εδω μεσα  θα χορευεις στο ρυθμο που βαραει το δικο μας το ταμπουρλο γκεγκε?

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τις ξυπνητζιδικες ερωτησεις να παρεις να τις κανεις στον σπορεφεμ και να πεις τον πονο σου η στα  θρεντ των αλλων των κλαμμενων  εδω μεσα  θα χορευεις στο ρυθμο που βαραει το δικο μας το ταμπουρλο γκεγκε?

καταρχην χαλαρωσε και ασε το επιθετικο υφος...ουτε εξυπνος το παιζω ουτε προκαλω ουτε βριζω και σεβομαι εδω που ειμαι...

αν δεν εισαι ικανος και δεν μπορεις να μου απαντησεις σε μια απαλη ερωτηση με ενα ναι ή οχι δεν φταιω εγω...ασε κανεναν αλλο συνοπαδο σου να απαντησει και ασε τα ταμπουρλα και τα τυμπανα...

ειμαι περιεργος να δω αν υπαρχει κανενας γαυρος που να μπορει να απαντησει..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Tι εγινε ρε ο υποδικος λεει ενδιαφερεται να παρει την Νοτινχαμ;Ετοιμαζεται να την κανει
με ελαφρα;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.148
Πόντοι
17.085
eksapodw τα 'χουμε πει. Η απόφαση να διακοπεί το κύπελλο είναι πρωτόγνωρη και μέσα στα πλαίσια της αυταρχικής συριζολογικής "απλώνω τα βρωμόχερά μου παντού γιατί είμαι αριστερός και έχω εξ ορισμού δίκιο εγώ και γράφω και στα παλιά μου παπούτσια θεσμούς και νόμους κλπ.". Είναι ψεκασμένη, αντιδημοκρατική και γελοία. Όχι μόνο μας στερεί ένα κύπελλο (πες τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε το κύπελλο αν θες), αλλά ουσιαστικά επιβραβεύει τη βία και τον ψευτοτσαμπουκά (το δικό σας - το μόνο που ξέρετε). Άκρως εμπρηστικές δηλώσεις απ' τον πρόεδρό σας πριν - μεγάλης έκτασης επεισόδια - στήριξη και "δικαιολόγηση" επεισοδίων μετά. Να συνεχιστεί το κύπελλο για να τιμωρηθείτε όχι μόνο γι' αυτά (τιμωρηθήκατε ήδη), αλλά και για το ότι δεν θα κατεβείτε στον επαναληπτικό. Κι εμείς να παίξουμε στον τελικό όμορφα και ωραία.
Διαμαρτύρονται λέει στον πάοκ γιατί δε διακόπηκε το ματς. Εδώ πουλάμε τρέλα. Ο διαιτητής φταίει και οι παίχτες μας που πήγαν όλοι να το τελειώσουν κανονικά. Αν διακοπτόταν, θα διακοπτόταν εις βάρος σας και θα αποχαιρετούσατε το κύπελλο την ίδια στιγμή.
Το Grexit είναι η συνέπεια αυτής της σκανδαλώδους απόφασης. Προφανώς υπέρ του ενδεχομένου αυτού είναι κάθε πικραμένος και όσοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα και θέλουν την καταστροφή. Οι σοβαροί (εμείς) είμαστε κατά.

Ρε παιδιά, ισχύει ότι ο Θωμαΐδης καταδικάστηκε οριστικά σε καταβολή αποζημίωσης για τις εκπομπές «ΔΙΚΗ στο ΣΚΑΪ» προς τον πρόεδρό μας;
αν ναι, γιατί δεν αναφέρει κανείς τίποτα;

Tι εγινε ρε ο υποδικος λεει ενδιαφερεται να παρει την Νοτινχαμ;Ετοιμαζεται να την κανει
με ελαφρα;
Άλλη μια συγκλονιστική αποκάλυψη της έγκυρης Sun....

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
597
Πόντοι
306
καταρχην χαλαρωσε και ασε το επιθετικο υφος...ουτε εξυπνος το παιζω ουτε προκαλω ουτε βριζω και σεβομαι εδω που ειμαι...

αν δεν εισαι ικανος και δεν μπορεις να μου απαντησεις σε μια απαλη ερωτηση με ενα ναι ή οχι δεν φταιω εγω...ασε κανεναν αλλο συνοπαδο σου να απαντησει και ασε τα ταμπουρλα και τα τυμπανα...

ειμαι περιεργος να δω αν υπαρχει κανενας γαυρος που να μπορει να απαντησει..

Ρε φίλε, αφού θέλεις απάντηση από γαύρο, σώνει και καλά, να στην δώσω.
Το grexit που λες και ξαναλές θα βλάψει τον Ολυμπιακό όσο θα βλάψει το άλλο grexit τον Βαρδινογιάννη και του ομοίους του.
Γκέγκε ή θέλεις να στο κάνω φραγκοδίφραγκα?

Fuse77

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
ΟΧΙ GREXIT παντού αν τα ζαβά της ΠΦΑ θέλουν να ζήσουν τον κομμουνιστικό τους μύθο μπορεί να μην πρόλαβαν την Κούβα αλλά μία τελευταία ευκαιρία στην Β. Κορέα την έχουν. Ας πάρουν τον πούλο και να εξαφανιστούν.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.436
Πόντοι
5.006
εγω ξερω φιλε οτι αυτοκρατορας του ελληνικου πολο ειναι ο εθνικος τωρα τι μου λες εσυ δεν ξερω...φαιναλ 4 κ τετοια που μου λες ειναι για να χαμε να λεγαμε...δυο ομαδες απο την ουγγαρια μια απο την σερβοκροατια και καμια ισπανοιταλικη συμμετεχουν...για μενα δεν ειναι σπουδαιο κατορθωμα απο τους 7-8 ομαδες να βγεις 1-2 φορες πρωτος επρεπε καθε χρονο να το παιρνεις...
και μαθε πρωτα πως λενε τα κυπελλα που πηρες γιατι δεν τα λενε ουεφα ουτε τσου λου...

για το βολευ και τα αλλα ερασιτεχνικα που τους ξεκωλιαζεις ειναι γιατι δεν υπαρχει ανταγωνισμος καποιος πρεπει να βγεις πρωτος...ειναι να σαν τρεχεις μονος σου και να βγαινεις δευτερος..γινεται???δεν γινεται??? :idiot:

για το χαντμπολ που αναφερεις και λες χωρια το δουκα και το διομηδη φαινεται οτι εισαι ασχετος οταν ο διομηδης εχει φερει ευρωπαικο στην ελλαδα η μοναδικη που το εκανε...αλλα εκει ειπαμε υπαρχει ανταγωνισμος και δεν υπαρχει αιωνιος πρωταθλητης ολυμπιακος οπως στα αλλα...
γιατι δεν φτιαχνετε και κει τμημα για να μας ξεκωλιαζετε??
συνεχιζεις να ξεφτιλίζεσαι : από την μια επρεπε εγω να παιρνω κάθε χρονο ευρωπαικο στο πολο και στο βολλευ επειδή είναι 2-3 ομαδουλες από ουγγαρια και σερβοκροατια, από την άλλη ο διομηδης που εφερε μια φορα ευρωπαικο στο χάντμπολ είναι ομαδαρα λες και εφερε ευρωπαικο στο ποδοσφαιρο  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
και ναι εχεις δικιο : υπαρχει τρομερος αναγωνισμος στο χάντμπολ που είναι ο παοκ, η αεκ και μετα ο διομηδης, ο δουκας, ο αμυντας και κατι αλλα ιστορικα σωματεια με χιλιαδες ατομα λαο από πισω τους και όχι στο βολλευ που είναι ολυμπιακος, παναθηναικος, αεκ, παοκ, αρης, ηρακλης.....ποιος τις ξερει αυτές τις ομαδες αλλωστε??? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
ουτε εξυπνος το παιζω ουτε προκαλω ουτε βριζω και σεβομαι εδω που ειμαι...

Εδώ δεν βρίζεις αλλά σαν καλός πουστράκος στο θέμα του παοκούλη γράφεις για μπαμπάδες ναυτικούς κτλ.

Μέσα σε μία μέρα μάθαμε ότι βόλεϊ η μπαοκάρα όποτε θέλει φτιάχνει ομάδα και το παίρνει και πως στο πόλο ο εθνικός είναι ο αυτοκράτορας.
Λογικά στο μπάσκετ είσαι βαζέλα και στην μπάλα που η πούτσα έχει φτάσει νεφρά θέλεις να διακοπεί.

Σου αναγνωρίζω πάντως ότι τέτοια "επιχειρήματα" ούτε καθυστερημένος πρεζάκιας δεν θα είχε.
Άντε και πολύ ασχοληθήκαμε.
Πιο μαλάκας πεθαίνεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.286
Πόντοι
2.606
Εδώ δεν βρίζεις αλλά σαν καλός πουστράκος στο θέμα του παοκούλη γράφεις για μπαμπάδες ναυτικούς κτλ.

Μέσα σε μία μέρα μάθαμε ότι βόλεϊ η μπαοκάρα όποτε θέλει φτιάχνει ομάδα και το παίρνει και πως στο πόλο ο εθνικός είναι ο αυτοκράτορας.
Λογικά στο μπάσκετ είσαι βαζέλα και στην μπάλα που η πούτσα έχει φτάσει νεφρά θέλεις να διακοπεί.

Σου αναγνωρίζω πάντως ότι τέτοια "επιχειρήματα" ούτε καθυστερημένος πρεζάκιας δεν θα είχε.
Άντε και πολύ ασχοληθήκαμε.
Πιο μαλάκας πεθαίνεις.
α βρωμιζε το στομα του αλλου? κατσε να ξαναμπει να τον τακτοποιησω

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.286
Πόντοι
2.606
και μπηκε η ψωλου να το παιξει χαμηλοβλεπουσα εδω μεσα με το σεις και με το σας και χαζολοι 

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Κάκιστο πρώτο ημίχρονο για την ομάδα.. Εκτός τόπου και χρόνου έχουμε δώσει πάρα πολλά επιθετικά ριμπάουντς στους Ρώσσους και άπειρα ελεύθερα τρίποντα!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.039
Πόντοι
5.006
αεραμυνα..πρεπει να συνελθουμε οπωσδηποτε.. >:(

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Άλλη μια ντροπιαστική στα όρια του διασυρμού ήττα φέτος. Δεν θυμάμαι άλλη χρονιά την τελευταία δεκαετία που να υπήρχαν τόσες πολλές σε αριθμό και τόσο ευρείες ήττες. Γενικά μεγάλη αστάθεια και σκαμπανεβάσματα σχεδόν εξωπραγματικά. Από την μυθική εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας με Ρεάλ, στο σημερινό έκτρωμα. Δεν έχω πρόβλημα με την ήττα, ούτε καν με την αποτυχία, αλλά όταν υπάρχουν τόσο κακές εμφανίσεις, τότε ναι έχω μεγάλο πρόβλημα. Η περιβόητη άμυνά έχει καταντήσει ο περίγελος της Ευρώπης και της Ελλάδας(μην ξεχνάμε τις νίκες-δώρα με ΑΕΚ και ΑΡΗ τελευταία). Γενικά η ομάδα φέτος παραπαίει και ίσως αυτά τα χαστούκια να κάνουν καλό ενόψει της επόμενης χρονιάς αν και χλωμό το βλέπω να ξυπνάνε οι Αφοι Χαζοβιόληδες.

Ρωμαιος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Άλλος ένας πρώην πράσινος γλεντάει τους γαύρους περαστικά σας ... και πάντα τέτοια..η συνεχεία από τον καναπέ... :wanker:  

Συνημμένα

• γαυροι.jpg
    γαυροι.jpg
    161,4 KB · Εμφανίσεις: 25

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom