Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα.
Τα τελευταια χρονια σε ολα τα final-4 των ερασιτεχνικων τμηματων γινεται συμφωνια κυριων μεταξυ των ομαδων για να μην δινονται εισητηρια σε οργανωμενους οπαδους.
Η μονη ομαδα που δεν τηρει ΠΟΤΕ τη συμφωνια ειναι ο γαυρος.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
άλλο οργανωμένοι οπαδοί και άλλο μεμονωμένος οπαδός, ακόμη και αν είναι ο γνωστότερος των οργανωμένων

που τους είδατε τους οργανωμένους ακόμη διερωτώμαι

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.148
Πόντοι
17.085
Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Δεν υπήρχαν οργανωμένοι παρά μόνο κάποιοι "γνωστοί" οπαδοί που δηλώθηκαν απ' την ομάδα. Στην τελική, εφόσον η παρουσία τους ήταν αυτή που ήταν (κύριοι-δίπλα σε οικογένειες και γυναικόπαιδα κάθονταν-δεν ακούστηκε μισή βωμολοχία), αυτό είναι αντικείμενο επαίνου και όχι κριτικής. Γιατί αν ένας σύλλογος έχει εντάξει τους αρχηγούς των οπαδών/τους οργανωμένους σε τέτοια πλαίσια νομιμότητας και υποδειγματικής συμπεριφοράς, έχει καταφέρει κάτι εξαιρετικά σημαντικό. Αλλά είναι βλακόμετρα όλοι και τυφλωμένοι από αντιολυμπιακή γελοιότητα και δεν το καταλαβαίνουν.
Το 15ο πρέπει να έτσουξε (ένα παραπάνω απ' όλους τους άλλους μαζί). Ξυδάκι σε όλους.  :-*

Κατά τα λοιπά, ο Φίνμπο λέει το πραφανές κι αυτό που λέμε όλοι: www.sport24.gr/unique/finmpogkason-geloio-poy-den-epaiza-ston-olympiako.3978846.html]"Γελοίο που δεν έπαιζα στον Ολυμπιακό"[/url]

Fuse77

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Έχουν δίκιο , υπάρχει παράβαση στο Νο15 , υπήρξε πανό που έγραφε ΚΑΜΙΝΙΑ , αυτό συνιστά προκλητικό περιεχόμενο , το είδαν τα μΠΑΟΚια και χέστηκαν πάνω τους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νομίζω το ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ήταν το πρόβλημα, Ξύλο στο Κάστρο

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.039
Πόντοι
5.006
Κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τον αγώνα με την Κίμκι θα βρίσκεται ο Οθέλο Χάντερ. :rockon: Ο Αμερικανός, που δέχθηκε ακούσιο χτύπημα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τον Άρη και αποχώρησε τραυματίας από το παρκέ του Αλεξάνδρειου, τελικά δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα και θα είναι στη διάθεση του Ελληνα τεχνικού.

Οι «ερυθρόλευκοι» το πρωί  της Τετάρτης θα προπονηθούν στο ΣΕΦ και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για τη ρωσική πρωτεύουσα, όπου θα αντιμετωπίσουν σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι την Κίμκι για την 13η αγωνιστική του Top-16 της Euroleague. Σε αυτή θα συμμετέχει και ο Οθέλο Χάντερ. :rockon:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
λοιπον για να εξηγουμαστε γιατι μερικοι λετε τα δικα σας...το αν ειστε οργανωμενοι η οχι μερικοι εδω μεσα δεν μενδιαφερει...
ΠΑΟΚ ειμαι και φυσικα δεν φταιει ο τσουκαλας που χασαμε το κυπελλο..στο βολευ παιζει ρολο και η ψυχολογια κ απο τη στιγμη που γυρισατε το 24-21 τα αλλα σετ τα πηρατε ανετα οπως θα ειδατε...

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ 3 ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΣΤΑΣΗ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ..ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΓΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΥΡΙΩΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ....

Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ...Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ
Δηλαδή ηταν οργανωμενος ο Τσουκαλάς.Οκ.Οι αλλοι που πηγαν μαζι του ποιοι ήταν;Γιατι ένας μονος του πως ειναι οργανωμένος;

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδή ηταν οργανωμενος ο Τσουκαλάς.Οκ.Οι αλλοι που πηγαν μαζι του ποιοι ήταν;Γιατι ένας μονος του πως ειναι οργανωμένος;

ο μπαμπης ο σουγιας ο κωστας ο γκοτζιλας ο πεταλουδας ο νικος ηταν...που να ξερω ποιοι ηταν οι αλλοι ρε φιλε πλακα με κανεις???λες και ξερω τους οργανωμενους του ολυμπιακου....το μεγαλυτερο σουργελο ξερω μονο τον τσουκαλα που ακομα και ιδιοι ολυμπιακοι τον απεχθανονται...

απο τη στιγμη που απλωθηκαν πανια απο κοκκινια καστελια ξυλο-καστρο και δεν ξερω και γω που αλλου υπηρξαν οργανωμενοι του ολυμπιακου στο γηπεδο...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.148
Πόντοι
17.085
eksapodw κοίτα πόσο κοντά έφτασες ρε γμτ...  :'(

[youtube=700,500]cS6npRt4clc[/youtube]

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
ο μπαμπης ο σουγιας ο κωστας ο γκοτζιλας ο πεταλουδας ο νικος ηταν...που να ξερω ποιοι ηταν οι αλλοι ρε φιλε πλακα με κανεις???λες και ξερω τους οργανωμενους του ολυμπιακου....το μεγαλυτερο σουργελο ξερω μονο τον τσουκαλα που ακομα και ιδιοι ολυμπιακοι τον απεχθανονται...

απο τη στιγμη που απλωθηκαν πανια απο κοκκινια καστελια ξυλο-καστρο και δεν ξερω και γω που αλλου υπηρξαν οργανωμενοι του ολυμπιακου στο γηπεδο...

Φίλε Nicky77 είχες δίκιο , αυτό το πανί ήταν το πρόβλημα τελικά..

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
φιλε αντισθενη με το να αποφευγεις να απαντησεις σε οτι αναφερω και να μου αλλαζεις θεμα χαρα μου δινεις να ξερεις...ουτε κανας πιτσιρικας ειμαι να νομιζεις οτι μου τη λες με βιντεακια...
το ξαναλεω απο τη στιγμη που γυρισατε το 24-21 ηταν σιγουρο οτι θα κερδισετε γιατι ειχατε ψυχολογια....δες τη διαφορα ποντων στα αλλα σετ...

Η ΜΟΝΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΧΑΣΑΜΕ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ...

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα.
Τα τελευταια χρονια σε ολα τα final-4 των ερασιτεχνικων τμηματων γινεται συμφωνια κυριων μεταξυ των ομαδων για να μην δινονται εισητηρια σε οργανωμενους οπαδους.
Η μονη ομαδα που δεν τηρει ΠΟΤΕ τη συμφωνια ειναι ο γαυρος.

1ον Για να τηρηθεί συμφωνία κυρίων πρέπει οι συμφωνήσαντες να είναι κύριοι , κι ο Ολυμπιακός όταν κάθεται στο τραπέζι με τα συνεταιράκια απέναντί του δεν έχει κυρίους..

2ον Για να μην δώσει ο Ολυμπιακός κανένα εισητήριο σε κανέναν οργανωμένο οπαδό του θα πρέπει να αποκλείσει και τη διοίκηση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού καθώς αυτός διοικείται από τη ΘΥΡΑ 7 . Ω ναι, τα χρέη δήθεν επιφανών επιχειρηματιών του παρελθόντος τα ρύθμισαν και διαχειρήστηκαν άψογα τα έσοδα του συλλόγου καταφέρνοντας εκτός του να εξοφλούν χρέη να κάνουν πρωταθλητισμό ΌΛΑ τα τμήματα του ερασιτέχνη , αλήτες οργανωμένοι οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και μέλη της ΘΥΡΑΣ 7

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
φιλε αντισθενη με το να αποφευγεις να απαντησεις σε οτι αναφερω και να μου αλλαζεις θεμα χαρα μου δινεις να ξερεις...ουτε κανας πιτσιρικας ειμαι να νομιζεις οτι μου τη λες με βιντεακια...
το ξαναλεω απο τη στιγμη που γυρισατε το 24-21 ηταν σιγουρο οτι θα κερδισετε γιατι ειχατε ψυχολογια....δες τη διαφορα ποντων στα αλλα σετ...

το 'χετε μάθει καλά το κόλπο όμως και το κάνετε συνέχεια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Πολύ κακό για το τίποτα. Ο Τάκης στον ημιτελικό το μεγαλύτερο διάστημα έπαιζε με ένα μεγάλο κόκκινο κομπολόι και προς το τέλος φώναζε. Τζάμπα γίνεται τόσος ντόρος.

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
είμαστε καλύτερη ομάδα και θα το αποδείξουμε στο πρωτάθλημα όπως πέρυσι...

Συνημμένα

• 11174939_466495573507640_8236882126241269905_n.jpg
    11174939_466495573507640_8236882126241269905_n.jpg
    68,6 KB · Εμφανίσεις: 6

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
είμαστε καλύτερη ομάδα και θα το αποδείξουμε στο πρωτάθλημα όπως πέρυσι...

μέχρι να το αποδείξετε όπως κάνετε τα τελευταία 90 χρόνια με τους αμέτρητους τίτλους σας , λύστε μας μια απορία,
το σωστό στη μπουγάτσα είναι να την ανοίγουμε στη μέση και να βάζουμε ζάχαρη  ή πασπαλίζουμε από πάνω ?

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μέχρι να το αποδείξετε όπως κάνετε τα τελευταία 90 χρόνια με τους αμέτρητους τίτλους σας , λύστε μας μια απορία,
το σωστό στη μπουγάτσα είναι να την ανοίγουμε στη μέση και να βάζουμε ζάχαρη  ή πασπαλίζουμε από πάνω ?

δεν υπαρχει σωστο η λαθος στη μπουγατσα φιλε μου...σαρεσει τρως δεν σαρεσει δεν τρως...αλλα αν κρινω κ απο τα αλλες διατροφικες συνηθειες εσας εκει κατω ειστε πολυ πισω στο φαγητο... :grin: :grin:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.148
Πόντοι
17.085

Απάντησα. Και μάλιστα με την απάντησή μου έληξε και το θέμα (όχι επειδή είμαι μπροστά  :grin:  αλλά έτσι είναι). Αυτό για τα πανιά δεν είναι και πολύ σοβαρά πάντως.
Μέχρι στιγμής άλλος έχει δείξει ότι έχει καλύτερη ομάδα (League Cup, κύπελλο, κανονική περίοδος στο πρωτάθλημα). Μέχρι να αποδειχθεί κάτι άλλο, μένουμε σ' αυτό.
Πέρσι είχες καλύτερη ομάδα, ναι. Γι΄αυτό το πήρες. Αλλά και πάλι ρε φίλε. Ένα έχεις κι έχουμε 27. Και να το πάρεις φέτος, θα αλλάξουν και πολλά νομίζεις; Μιλάμε για χαώδη διαφορά συλλόγων. Τί συζητάμε τώρα; Δεν είμαστε ίσα κι όμοια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom