NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
www.redplanet.gr/eisai-sto-myalo/fiesta-tin-kampala/]Φιέστα με την Καμπάλα![/url]
πρωταπριλιάτικο?
www.redplanet.gr/eisai-sto-myalo/fiesta-tin-kampala/]Φιέστα με την Καμπάλα![/url]
οχι το εχει παρει πανω του ο προεδρος...πρωταπριλιάτικο?
για τη συμβολή του στο ντερμπι; ο κασαμι θα τον βραβευσει;Νομίζω θα τιμηθεί και ο Εσιέν.
στον πολιτισμό γενικότερα.για τη συμβολή του στο ντερμπι;
χασομερη μαζεψε τα σεντονια σου και πηγαινε να τα απλωσεις αλλου το προβλημα σου ειναι οτι ο ξεκολιαστηρας εχει την ψωλη συνεχεια ορθια και σπερμα για ολους μαθε να ζεις με τις φαπες στο σβερκο σου ζησε μ αυτο ;)
και για μένα το ψηλότερο φυτό είναι η μαντζουράνα. Μη με καταπιέζεις με αριθμούς και στοιχεία.για μενα ειναι ο ΠΑΟΚ η μεγαλυτερη (ομάδα)... ..μεινετε στους αριθμους εσεις...
Πάντως το χάντμπολ παίζει να είναι και το χειρότερο ομαδικό άθλημα που υπάρχει. Αυτό κι εκείνη η μαλακία που παίζουν με τα χέρια οι Αμερικανοί και το λένε football. Με τη μπάλα σαν πεπόνι αργίτικο.
να σε απαντησω πρωτα για το χάντμπολ : τι να σε ξεκωλιασω ρε κακομοιρη, σάμπως εισαι πρωτος εκει????αν κανω χάντμπολ θα προσπαθήσω να ξεκωλιασω τον διομηδη που είναι πρωτος..εσυ που κολλας ακριβως?
λες να φοβομαστε να κανουμε χάντμπολ από εσας που ειστε 3οι και εχετε 2 πρωταθλήματα σε 30 χρονια
οσο για το άλλο, ποιος σου ειπε ότι μιλησα για ανταγωνιστικο πρωταθλημα???αφου σας ξεκωλιαζουμε μια ζωη σε πολο και βολλευ...αυτό ακριβως ειπα : ότι ειστε ολοι, παο-παοκ-αεκ-αρης-ηρακλης, και σας γαμαει ο θρυλος..δεν παιζω μονο με τον παμβοχαικο και χαιρομαι...
Φαντασιώσεις είναι αυτές. Σεβαστές. Φιλελεύθεροι άνθρωποι είμαστε.ενω η πολαρα ειναι το καλυτερο ομαδικο...και το θεαματικοτερο που κωλοδαχτυλιαζονται μεσα στο νερο ...τωρα καταλαβα γιατι βγαινετε πρωτοι εκει...
Στην Ελλάδα πιο δημοφιλές είναι το πόλο, ναι.δες ποσο δημοφιλες ειναι το χαντμπολ σε συγκριση με το πολο οχι μονο στην ελλαδα και στην ευρωπη γενικα..φετος ειχε και πολλους χορηγους , η ερτ εδειχνε και θα δειξει αγωνες εχει ανεβει η χειροσφαιριση αντισθενη
ειμαι 50 οσο ο μαστερ 21 ειναι εικοσι ενακαλα ρε συ σε ολα τα παραπανω τα κατεβατα εχεις να μου αντιπαραθεσεις αυτες τις βλακειες που λες???μιληστε ρε σοβαρα και μην ζοριστετε...τι ειναι αυτες οι χαζομαρες "εμεις απανταμε σε οποιον γουσταρουμε και εμεις κρινουμε που θα απαντησουμε με τα δικα μας τυμπανα"
50 χρονων εφτασες και ακομα μιλας φανατισμενα για μπαλα και ιστοριες ;)
καλως η κακως μεγαλη ομαδα δεν ειναι μονο οσες εχουν τιτλους...υπαρχουν κ αλλα κριτηρια για τον καθενα...για σενα ειναι ο ολυμπιακος για μενα ειναι ο ΠΑΟΚ η μεγαλυτερη...μεινετε στους αριθμους εσεις...
ο απιθανος αστον να δουμε τι αλλες μαλακιες θα κατεβασει το κλουβιο του το κεφαλι να γλεντησουμερε θα μας τρελάνεις? τι πίνεις?
υπάρχει μεγαλύτερος σύλλογος από τον Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ ????
ο απιθανος αστον να δουμε τι αλλες μαλακιες θα κατεβασει το κλουβιο του το κεφαλι να γλεντησουμε
67 εισαι μαζι με τον τραμουδενγαμαειμαι 50 οσο ο μαστερ 21 ειναι εικοσι ενα
πας καλα ?
καλως η κακως μεγαλη ομαδα δεν ειναι μονο οσες εχουν τιτλους...υπαρχουν κ αλλα κριτηρια για τον καθενα...για σενα ειναι ο ολυμπιακος για μενα ειναι ο ΠΑΟΚ η μεγαλυτερη...μεινετε στους αριθμους εσεις...
αφηστε λοιπον το τρολαρισμα που λεει και ο αντζελο και ας πουμε κατι σοβαρο γιατι βλεπω ολοι οι γαυροι το αποφευγετε...
GREXIT ή όχι???????
μπα το χασισοδεντρο !!δες τι πινουν οι βαζελοαεκτσηδομπαοκια και τι μας λενε και ασε τις ματζουρανες διοτι ως γνοστον οι ματζουρανα θεραπευει εν αντιθετως η κανναβις δημιουργει καμενους εγκεφαλουςκαι για μένα το ψηλότερο φυτό είναι η μαντζουράνα. Μη με καταπιέζεις με αριθμούς και στοιχεία.
ε και τι να κανουμε τυπε?να σας (παο, παοκ, αεκ) δωσουμε κανα φραγκο να φτιαξετε ομαδες στο πολο και στο χάντμπολ...αν δεν μπορειτε, κλειστε τα τα τμηματα αυτά.///τι τα κρατατε και ξεφτυλιζεστε????θα σου πω πρωτα που κολλαω που ρωτησες...αυτη τη στιγμη ειμαι ακομα πρωταθλητης ελλαδας απο περυσι εκει κολλαω εγω..
στα αλλα τωρα εγω φιλε θα γουσταρα τον αλλο να τον κερδισω οταν ειναι δυνατος και ειναι στα πανω του...γενικα οχι μονο βολευ κ πολο που λες...η αξια του ηττημενου δινει δοξα στον νικητη...
τωρα αν εσυ χαιρεσαι που κερδιζεις το βαζελο 37-3 στο πολο και οχι μονο κ στο βολευ τα τελευταια χρονια το ιδιο σαφηνω να χαρεις δικαιωμα σου...
στο ξαναλεω γιατι νομιζεις οτι βγαινεις συνεχεια πρωτος???ελλειψη δευτερου καποιος πρεπει να ειναι πρωτος...γιατι ολοι χαιρονται οταν κερδιζουν εσας νομιζεις???γιατι ειστε πρωτοι γιαυτο...
γιατι εσεις χαρηκατε που μας κερδισατε φετος στο βολευ??γιατι ειμασταν πρωτοι απο περυσι...αλλες φορες που το κανατε σταρχιδια σας