Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Χρόνια πολλά για την επέτειό μας πουτανογεννήματα !!
Ευχαριστούμε που υπάρχετε για να σας ιππεύουμε !!
Γαύρε έχεις φάει αρκετές 4αρες και σε τελικό μάλιστα όταν σε γλέντησε ο μητσάρας στα 4. Και για να μην πας 15 χρόνια πίσω θυμήσου τι έγινε πριν 2 χρόνια στο κοτέτσι σας, τότε που έφυγες με τα φλόκια του Μπέργκ στη μάπα.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Η πιο πρόσφατη τεσσάρα.

[youtube=700,500]0yTCC84V_n8[/youtube]

Συνολο νικών 79 - 48.

:pipa1:

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Τους γαμεί τις μάνες ο Βαγγέλας και σκούζουν τα πουστράκια !! Χρόνια πολλά πρόεδρε !
Εσύ μεγάλε πρέπει να έχεις τρελά ψυχολογικά προβλήματα και πρέπει να έχεις φάει πολύ ξύλο μικρός στο σχολείο για να βρίζεις έτσι μανάδες. Κανένας άλλος δεν το κάνει εδώ μέσα, μόνο εσύ, παρατηρημένο, χαλάρωσε λίγο, πάει πέρασαν τα παιδικά χρόνια, δε σε χτυπάνε πλέον τα παλιόπαιδα.......

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Εσύ μεγάλε πρέπει να έχεις τρελά ψυχολογικά προβλήματα και πρέπει να έχεις φάει πολύ ξύλο μικρός στο σχολείο για να βρίζεις έτσι μανάδες. Κανένας άλλος δεν το κάνει εδώ μέσα, μόνο εσύ, παρατηρημένο, χαλάρωσε λίγο, πάει πέρασαν τα παιδικά χρόνια, δε σε χτυπάνε πλέον τα παλιόπαιδα.......

Το θρεντ απευθύνεται σε γαύρους , οι λαθραίοι που μπαίνουν αν τους ενοχλεί η γλώσσα μας έχουν την επιλογή του βαζελοθρεντ. Εφεξής λοιπόν δεσμεύομαι σε όλα τα ποστ μου να αντικαθιστώ τη λέξη παναθηναϊκοί και όποιον άλλο χαρακτηρισμό σας προσδίδουμε με το λήμμα πουτανογεννήματα . Τα υπόλοιπα φανταστικά που αναφέρεις τα γράφω στ' αρχίδια μου. Εξάλλου και οι δύο ξέρουμε ότι δυστυχώς (το δυστυχώς το εννοώ) στα σχολεία άλλα παιδάκια υπέφεραν μια ζωή και όχι οι Ολυμπιακοί. Ειδικά από εκεί που προέρχομαι εγώ.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Το θρεντ απευθύνεται σε γαύρους , οι λαθραίοι που μπαίνουν αν τους ενοχλεί η γλώσσα μας έχουν την επιλογή του βαζελοθρεντ. Εφεξής λοιπόν δεσμεύομαι σε όλα τα ποστ μου να αντικαθιστώ τη λέξη παναθηναϊκοί και όποιον άλλο χαρακτηρισμό σας προσδίδουμε με το λήμμα πουτανογεννήματα . Τα υπόλοιπα φανταστικά που αναφέρεις τα γράφω στ' αρχίδια μου. Εξάλλου και οι δύο ξέρουμε ότι δυστυχώς (το δυστυχώς το εννοώ) στα σχολεία άλλα παιδάκια υπέφεραν μια ζωή και όχι οι Ολυμπιακοί. Ειδικά από εκεί που προέρχομαι εγώ.

Πολύ σκληρός

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
να βγει να πει ο αντισθενης αν επιτρεπει γενικα αυτο,να το λες εσυ στο θρεντ του ολυμπιακου και να σας λενε ετσι οι βαζελοι στο δικο τους θρεντ και να σας λεμε και εμεις ετσι στο θρεντ της ΑΕΚ. :think:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.258
Πόντοι
5.006
Σημερα η ομαδα ηταν αλλο πραγμα...μπραβο και συνεχιζουμε με τα επομενα παιχνιδια τα κρισιμα..

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Όπως λέει και ένας άλλος είσαι πολύ σκληρός..... Αν ο μη γένοιτο σκίσεις κανά καλτσόν θα σου φέρω κλωστή να το ράψεις.......

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Μπράβο στην ομαδάρα. Φοβερή εμφάνιση σήμερα. Πάντα τέτοια.  :rockon:

ash

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ο Μάντζαρης είχε 6/6 τρίποντα και συνολικά 19 πόντους, λογικά ο mvp!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
αυτο με τις ισοβαθμιες δεν το καταλαβαινω

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Τα κριτήρια στις ισοβαθμίες:
1. Νίκες στα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν

2. Διαφορά πόντων στα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν

3. Διαφορά πόντων συνολικά στον όμιλο του top 16 των ομάδων που ισοβαθμούν

4. Καλύτερη επίθεση συνολικά στον όμιλο του top 16 των ομάδων που ισοβαθμούν

το τελευτιο ποιος μπορει αν το εξηγησει με παραδειγμα διοτι δεν το καταλαβαινω αφου αν εχοθν ιδια διαφορα ποντων αρα δεν θα εινια και το ιδιο πιληκο???????????????????????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom