Γαύρε έχεις φάει αρκετές 4αρες και σε τελικό μάλιστα όταν σε γλέντησε ο μητσάρας στα 4. Και για να μην πας 15 χρόνια πίσω θυμήσου τι έγινε πριν 2 χρόνια στο κοτέτσι σας, τότε που έφυγες με τα φλόκια του Μπέργκ στη μάπα.Χρόνια πολλά για την επέτειό μας πουτανογεννήματα !!
Ευχαριστούμε που υπάρχετε για να σας ιππεύουμε !!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Η πιο πρόσφατη τεσσάρα.
[youtube=700,500]0yTCC84V_n8[/youtube]
Συνολο νικών 79 - 48.
Συνολο νικών 79 - 48.
στ'αρχίδια μας με το ζώον που αποκαλείτε πρόεδρο!!!!!!!Χρόνια πολλά και στον Πρόεδρο που γιορτάζει σήμερα.
τέτοιος σας αξίζει!
gp07
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
Χρόνια πολλά και στον Πρόεδρο που γιορτάζει σήμερα.
Τους γαμεί τις μάνες ο Βαγγέλας και σκούζουν τα πουστράκια !! Χρόνια πολλά πρόεδρε !
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.267
- Πόντοι
- 5.006
καλα τα λες τυπε.... ΤΕΤΟΙΟΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙστ'αρχίδια μας με το ζώον που αποκαλείτε πρόεδρο!!!!!!!
τέτοιος σας αξίζει!
Tο μεγαλύτερο σκορ στα μεταξύ μας........Η πιο πρόσφατη τεσσάρα.
Συνολο νικών 79 - 48.
Εσύ μεγάλε πρέπει να έχεις τρελά ψυχολογικά προβλήματα και πρέπει να έχεις φάει πολύ ξύλο μικρός στο σχολείο για να βρίζεις έτσι μανάδες. Κανένας άλλος δεν το κάνει εδώ μέσα, μόνο εσύ, παρατηρημένο, χαλάρωσε λίγο, πάει πέρασαν τα παιδικά χρόνια, δε σε χτυπάνε πλέον τα παλιόπαιδα.......Τους γαμεί τις μάνες ο Βαγγέλας και σκούζουν τα πουστράκια !! Χρόνια πολλά πρόεδρε !
gp07
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
Εσύ μεγάλε πρέπει να έχεις τρελά ψυχολογικά προβλήματα και πρέπει να έχεις φάει πολύ ξύλο μικρός στο σχολείο για να βρίζεις έτσι μανάδες. Κανένας άλλος δεν το κάνει εδώ μέσα, μόνο εσύ, παρατηρημένο, χαλάρωσε λίγο, πάει πέρασαν τα παιδικά χρόνια, δε σε χτυπάνε πλέον τα παλιόπαιδα.......
Το θρεντ απευθύνεται σε γαύρους , οι λαθραίοι που μπαίνουν αν τους ενοχλεί η γλώσσα μας έχουν την επιλογή του βαζελοθρεντ. Εφεξής λοιπόν δεσμεύομαι σε όλα τα ποστ μου να αντικαθιστώ τη λέξη παναθηναϊκοί και όποιον άλλο χαρακτηρισμό σας προσδίδουμε με το λήμμα πουτανογεννήματα . Τα υπόλοιπα φανταστικά που αναφέρεις τα γράφω στ' αρχίδια μου. Εξάλλου και οι δύο ξέρουμε ότι δυστυχώς (το δυστυχώς το εννοώ) στα σχολεία άλλα παιδάκια υπέφεραν μια ζωή και όχι οι Ολυμπιακοί. Ειδικά από εκεί που προέρχομαι εγώ.
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Το θρεντ απευθύνεται σε γαύρους , οι λαθραίοι που μπαίνουν αν τους ενοχλεί η γλώσσα μας έχουν την επιλογή του βαζελοθρεντ. Εφεξής λοιπόν δεσμεύομαι σε όλα τα ποστ μου να αντικαθιστώ τη λέξη παναθηναϊκοί και όποιον άλλο χαρακτηρισμό σας προσδίδουμε με το λήμμα πουτανογεννήματα . Τα υπόλοιπα φανταστικά που αναφέρεις τα γράφω στ' αρχίδια μου. Εξάλλου και οι δύο ξέρουμε ότι δυστυχώς (το δυστυχώς το εννοώ) στα σχολεία άλλα παιδάκια υπέφεραν μια ζωή και όχι οι Ολυμπιακοί. Ειδικά από εκεί που προέρχομαι εγώ.
Πολύ σκληρός
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
να βγει να πει ο αντισθενης αν επιτρεπει γενικα αυτο,να το λες εσυ στο θρεντ του ολυμπιακου και να σας λενε ετσι οι βαζελοι στο δικο τους θρεντ και να σας λεμε και εμεις ετσι στο θρεντ της ΑΕΚ.Το θρεντ απευθύνεται σε γαύρους , οι λαθραίοι που μπαίνουν αν τους ενοχλεί η γλώσσα μας έχουν την επιλογή του βαζελοθρεντ. Εφεξής λοιπόν δεσμεύομαι σε όλα τα ποστ μου να αντικαθιστώ τη λέξη παναθηναϊκοί και όποιον άλλο χαρακτηρισμό σας προσδίδουμε με το λήμμα πουτανογεννήματα . Τα υπόλοιπα φανταστικά που αναφέρεις τα γράφω στ' αρχίδια μου. Εξάλλου και οι δύο ξέρουμε ότι δυστυχώς (το δυστυχώς το εννοώ) στα σχολεία άλλα παιδάκια υπέφεραν μια ζωή και όχι οι Ολυμπιακοί. Ειδικά από εκεί που προέρχομαι εγώ.
pipinolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2010
- Like
- 546
- Πόντοι
- 81
Γαμησε ρε ΘΡΥΛΕ τα ισπανικα πουτανακια
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Γερή βούρτσα μέχρι στιγμής στους Πρωταθλητές Ευρώπης συγκυριών!
erymanthian
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
Γερή βούρτσα μέχρι στιγμής στους ΠρωταθλητέςΕυρώπηςσυγκυριών!
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Με το στανιό πήραμε και τη διαφορά!
Μας άφησε και μία γλυκόπικρη γεύση η ομάδα στο τέλος........
Προσκυνώ το αβατάρ σου φίλε !!!!!!!!!!!!Με το στανιό πήραμε και τη διαφορά!
Όπως λέει και ένας άλλος είσαι πολύ σκληρός..... Αν ο μη γένοιτο σκίσεις κανά καλτσόν θα σου φέρω κλωστή να το ράψεις.......Το θρεντ απευθύνεται σε γαύρους , οι λαθραίοι που μπαίνουν αν τους ενοχλεί η γλώσσα μας έχουν την επιλογή του βαζελοθρεντ. Εφεξής λοιπόν δεσμεύομαι σε όλα τα ποστ μου να αντικαθιστώ τη λέξη παναθηναϊκοί και όποιον άλλο χαρακτηρισμό σας προσδίδουμε με το λήμμα πουτανογεννήματα . Τα υπόλοιπα φανταστικά που αναφέρεις τα γράφω στ' αρχίδια μου. Εξάλλου και οι δύο ξέρουμε ότι δυστυχώς (το δυστυχώς το εννοώ) στα σχολεία άλλα παιδάκια υπέφεραν μια ζωή και όχι οι Ολυμπιακοί. Ειδικά από εκεί που προέρχομαι εγώ.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Μπράβο στην ομαδάρα. Φοβερή εμφάνιση σήμερα. Πάντα τέτοια.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.322
- Πόντοι
- 22.266
αυτο με τις ισοβαθμιες δεν το καταλαβαινω
Τα κριτήρια στις ισοβαθμίες:
1. Νίκες στα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν
2. Διαφορά πόντων στα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν
3. Διαφορά πόντων συνολικά στον όμιλο του top 16 των ομάδων που ισοβαθμούν
4. Καλύτερη επίθεση συνολικά στον όμιλο του top 16 των ομάδων που ισοβαθμούν
το τελευτιο ποιος μπορει αν το εξηγησει με παραδειγμα διοτι δεν το καταλαβαινω αφου αν εχοθν ιδια διαφορα ποντων αρα δεν θα εινια και το ιδιο πιληκο???????????????????????????
Τα κριτήρια στις ισοβαθμίες:
1. Νίκες στα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν
2. Διαφορά πόντων στα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν
3. Διαφορά πόντων συνολικά στον όμιλο του top 16 των ομάδων που ισοβαθμούν
4. Καλύτερη επίθεση συνολικά στον όμιλο του top 16 των ομάδων που ισοβαθμούν
το τελευτιο ποιος μπορει αν το εξηγησει με παραδειγμα διοτι δεν το καταλαβαινω αφου αν εχοθν ιδια διαφορα ποντων αρα δεν θα εινια και το ιδιο πιληκο???????????????????????????
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις