Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.324
Πόντοι
5.006
Ειδικά στη φάση που πήγανε να μας την κάνουνε για να γλιτώσουν την πούτσα , κι έφτασαν να πετάνε μέσα στο γήπεδο μπάλες, έδειξαν για πολλοστή φορά πόσο ξεφτυλισμένος άντρας πρέπει να είσαι για να βάλεις τη φανέλα με την αλογοτροφή.
τα πες ολα...εχουν τρυπησει τον πατο του βαρελιου και συνεχιζουν...επομενη σταση : γ εθνικη  :rockon: :rockon: :rockon:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.750
Πόντοι
3.656
Ο Μπαροβαρουχας στο ΣΚΑΙ είπε ότι ήταν καθαρό οφσάιντ το γκολ. Όπου άλλου έχω διαβάσει γνώμες διαιτητών είπαν ότι ήταν καθαρό.

τυπε αμα πει τιποτα διαφορετικο ο μπαρουφας μετα θα κρινει φασεις στο συνοικιακο αμπελοκηποι-μετς  :S

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Πολλά τα ωραία κορεό όλα αυτά τα χρόνια στην 7 , αλλά νομίζω αυτό λόγω μηνύματος μπαίνει στην κορυφή της λίστας..
Ε, αφού τα παιδιά είναι , ψέματα να πούμε..?

Συνημμένα

• 10399965_10208025264084840_1185897341312388639_n.jpg
    10399965_10208025264084840_1185897341312388639_n.jpg
    56,5 KB · Εμφανίσεις: 7

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
Τελος κι αυτης της σεζον με το πιο καλο τσιμπουκι για το τελος  :pipa2: Καβλα και ηδονη χρονια πολλα στην ομαδαρα μας της ευχομαι να τους γλεντα για αλλα 92 χρονια ασταματητα

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Πουτσα παλι.
Αστειο ειναι οτι μολις τελειωσε οι παναθηναικοι ελεγαν ντροπη για την ομαδα μας, μπραβο στο ολυμπιακο, κτλ. Αλλα οταν αρχισαν οι ανακοινωσεις για τον Κυζα, το γυρισαν στο τσαμικο και αρχισαν να μιλανε για ακομα μια φορα για την διαιτησια.
Ελπιζω να συνελθουν και μην γινουν ολοι τους γελοιοι σαν τον Αλαφουζο.

tyrion lan

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Πολλά τα ωραία κορεό όλα αυτά τα χρόνια στην 7 , αλλά νομίζω αυτό λόγω μηνύματος μπαίνει στην κορυφή της λίστας..

το καλυτερο κορεο εβερ...  :erection: :erection: :erection:

ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ..

χανουμακια εσεις μεινατε... βγειτε ρε σαν αντρες να πειτε στο προεδρο σας να μην λακιζει να τα πουμε ΟΑΚΑ

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
:grin:

Συνημμένα

• karnavazelos.jpg
    karnavazelos.jpg
    361 KB · Εμφανίσεις: 12

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6

φαπα και στο οακα 100 93.αυτη η κακομοιρα η αεκ,η μαλλον ο οπαδος της αεκ..τι εχει τραβηξει απο τον ολυμπιακο ρε μαγκες?τι νικες μεσα απο τα χερια ,τι κουπες μεσα απο τα χερια,τι εξαρες,τι τεσσαρες,τι 0 1 μες το οακα απο το χειροτερο ολυμπιακο,τι τοροσιδη μαραντονα να κρεμαει απ τη σεντρα,στο βολευ να γεμιζουν το γηπεδο μπας και δουν μια νικη στις γυναικες.. μαλακα....  :o

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
φαπα και στο οακα 100 93.αυτη η κακομοιρα η αεκ,η μαλλον ο οπαδος της αεκ..τι εχει τραβηξει απο τον ολυμπιακο ρε μαγκες?τι νικες μεσα απο τα χερια ,τι κουπες μεσα απο τα χερια,τι εξαρες,τι τεσσαρες,τι 0 1 μες το οακα απο το χειροτερο ολυμπιακο,τι τοροσιδη μαραντονα να κρεμαει απ τη σεντρα,στο βολευ να γεμιζουν το γηπεδο μπας και δουν μια νικη στις γυναικες.. μαλακα....  :o
Eιδικά φέτος στο ΟΑΚΑ στο ποδόσφαιρο οι οπαδοί της ΑΕΚ έφυγαν με μαύρο δάκρυ....

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
ρε πουστη μου ολοι οι βλακες σημερα μπηκανε?κερδισανε ενα ματς ρε φιλε αθλητισμος ειναι θα κερδισουν με μαθηματικη ακριβεια καποτε απο το 2010 ειχαν να μας κερδισουν!εδω μιλαμε τους εχουμε κανει αναριθμητες νηλες πιο πολλες κι απο οσες εχουμε κανει στις βαζελες

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
ρε πουστη μου ολοι οι βλακες σημερα μπηκανε?κερδισανε ενα ματς ρε φιλε αθλητισμος ειναι θα κερδισουν με μαθηματικη ακριβεια καποτε απο το 2010 ειχαν να μας κερδισουν!εδω μιλαμε τους εχουμε κανει αναριθμητες νηλες πιο πολλες κι απο οσες εχουμε κανει στις βαζελες
Νίλες που εξυπνάκια έχεις κάνει στις βαζέλες, στο μπάσκετ? Εκεί που πέρσι σε απόκλεισαν τα 15χρονα ?

tyrion lan

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Νίλες που εξυπνάκια έχεις κάνει στις βαζέλες, στο μπάσκετ? Εκεί που πέρσι σε απόκλεισαν τα 15χρονα ?

κανε το σταυρο σου που τα χετε κανει πλακακια με τον σωληνα και περνετε κανα κυπελλακι στο μπασκετ με 1002 πουστιες... οτι σας εχει απομεινει ειναι... οσο για τα χανουμια που υπερασπιζεσαι σαν αδελφακι τους που εισαι 4 φαγαν στο πρωτο γυρο και τους παρακαλαμε να περασουνε τον ατρομητο να δουμε τη μαγκια τους 11 με 11 ομως ε οχι με 9 επειδη σκονταψε ο αραβιδης.. και 25000 χιλιαδες στη κερκιδα ;)

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
κανε το σταυρο σου που τα χετε κανει πλακακια με τον σωληνα και περνετε κανα κυπελλακι στο μπασκετ με 1002 πουστιες... οτι σας εχει απομεινει ειναι... οσο για τα χανουμια που υπερασπιζεσαι σαν αδελφακι τους που εισαι 4 φαγαν στο πρωτο γυρο και τους παρακαλαμε να περασουνε τον ατρομητο να δουμε τη μαγκια τους 11 με 11 ομως ε οχι με 9 επειδη σκονταψε ο αραβιδης.. και 25000 χιλιαδες στη κερκιδα ;)

Φέτος στο μπάσκετ ( ή μάλλον ΚΑΙ φέτος) μία που θα σου μπει από το "παχύ" και μία που θα σου βγει από το στόμα.

Αν δεν έχω τραυματισμούς (μακάρι να μην έχεις κι εσύ για να μην έχεις δικαιολογίες)  :orchestra:

tyrion lan

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Φέτος στο μπάσκετ ( ή μάλλον ΚΑΙ φέτος) μία που θα σου μπει από το "παχύ" και μία που θα σου βγει από το στόμα.

Αν δεν έχω τραυματισμούς (μακάρι να μην έχεις κι εσύ για να μην έχεις δικαιολογίες)  :orchestra:

οπως περσι λες? που σου φρακαρε το σκουποξυλο τη βαλβιδα? χωρις τραυματισμους αμα συμπληρωνετε 8αδα ειστε κομπλε αλλιως δεν σας βλεπω..

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
οπως περσι λες? που σου φρακαρε το σκουποξυλο τη βαλβιδα? χωρις τραυματισμους αμα συμπληρωνετε 8αδα ειστε κομπλε αλλιως δεν σας βλεπω..

Εγώ ποια χρονιά να διαλέξω δηλαδή; Και στην τύχη να το κάνω....δεν σε συμφέρει λόγω συντριπτικών πιθανοτήτων υπέρ μου!

Ακόμη και πέρισυ με την αχρηστότερη ομάδα και προπονητή των τελευταίων 20 χρόνων, σου απέλυσα τον προπονητή από το φθινόπωρο.

Eίσαι η μοναδική ομάδα παγκοσμίως σε ΟΛΑ τα αθλήματα που έχασες από τις cheerleaders!

Οι δαφνοτσιμπουκωμένοι ΔΕΝ μιλάνε!  :pipa2:

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700
Οι πουθενάδες οι βαζέλες μαζί με το αλαφουζοσύστημα , πήραν την απάντηση που τους έπρεπε . Σε ένα γήπεδο γεμάτο , με τρομερή ατμόσφαιρα ντέρμπι , δεν έγινε το παραμικρό, με ένα κοράκι που τους βοήθησε όσο μπορούσε στο να μην παιχτεί μπάλα , και με το σκορ να ανοίγει νωρίς υπέρ τους από μαλακία του Ολυμπιακού , φάγανε 3 γκολάκια μας είπανε κι ευχαριστώ και γυρίσανε γρήγορα σπίτι τους , οι παίχτες από το γήπεδο και οι οπαδοί του από τις καφετέριες για να κάνουν τις γυναίκες τους τσακωτές στα τέσσερα..

Ειδικά στη φάση που πήγανε να μας την κάνουνε για να γλιτώσουν την πούτσα , κι έφτασαν να πετάνε μέσα στο γήπεδο μπάλες, έδειξαν για πολλοστή φορά πόσο ξεφτυλισμένος άντρας πρέπει να είσαι για να βάλεις τη φανέλα με την αλογοτροφή.

Βαζέλια σας γαμάμε με κάθε τρόπο και σας αρέσει σκατόπουστες.. Αλαφούζο πονάς και φταίει ο Πειραιάς..

ΥΓ αυτό το kick-off στο τσοντοκάναλο πάντα τόσο νωρίς τελειώνει ή εξαρτάται από τα αποτελέσματα η διάρκεια του..? Δεν ευχαριστήθηκα  Βεργή και Παπαθεοδώρου σήμερα...
:kneel:

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700
:thumbsup:

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700
Ο Μπεργκ, ο Στραματσόνι και ο Στιλ είπαν, ο καθένας τους από την πλευρά του, κομμάτια της αλήθειας για την πραγματική εικόνα των ομάδων.
Έχουν μικρύνει τόσο πολύ οι λαγοί που πραγματικά δεν ξέρω μήπως κακώς ασχολούμαστε τόσο πολύ.
Μιλάμε για ομάδα η οποία θεωρεί κατόρθωμα ότι "κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό για 30 λεπτά" (δεν είναι δικά μου λόγια αυτά).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom