Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο μου λες ησουν μεσα ξερεις ειδες με τα ματια σου τι παιχτηκε οπως το ειδα κι εγω και μου λες τι εγραψε η αστυνομια
Τελικα μεσα στο γηπεδο ησουν,η απεξω και εβλεπες τι γινοταν.Για να ξερουμε και τι λεμε.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.107
Πόντοι
2.606
Τελικα μεσα στο γηπεδο ησουν,η απεξω και εβλεπες τι γινοταν.Για να ξερουμε και τι λεμε.
οταν βλεπω να ερχονται δακρυγονα απο την εξω πλευρα της σκεπαστης λογο του αερα μεσα στο γηπεδο τι συμπερασμα θελεις να βγαλω η στην τελικη τι συμπερασμα βγαζεις εσυ

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
αναβάλλεται μάλλον και το Ηρακλής - Ολυμπιακός  :jerking: :jerking: :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οταν βλεπω να ερχονται δακρυγονα απο την εξω πλευρα της σκεπαστης λογο του αερα μεσα στο γηπεδο τι συμπερασμα θελεις να βγαλω η στην τελικη τι συμπερασμα βγαζεις εσυ
Αρα συμφωνουμε οτι ηταν απεξω τα δακρυγονα.Εσυ μπορεις να αποδειξεις οτι ηταν ΑΕΚτζηδες;οχι.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.107
Πόντοι
2.606
Αρα συμφωνουμε οτι ηταν απεξω τα δακρυγονα.Εσυ μπορεις να αποδειξεις οτι ηταν ΑΕΚτζηδες;οχι.
οχι βεβαια εγω σου ειπα νομιζω ηταν αναρχικοι που πηγαιναν στον τερλεγκα αλλα δεν βρηκαν πρωτο τραπεζι  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οχι βεβαια εγω σου ειπα νομιζω ηταν αναρχικοι που πηγαιναν στον τερλεγκα αλλα δεν βρηκαν πρωτο τραπεζι  :2funny:
Ρε ανθρωπε,σου ξαναλεω,αλλη μια φορα,γιατι δεν το πιανεις.Εγιναν εξω τα επεισοδια η μεσα στο γηπεδο;
Και μετα θα παμε στην νεα σμυρνη το 2005 να μου εξηγησεις τι εγινε εκει.Γιατι μαλλον εχεις επιλεκτικη μνημη.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.107
Πόντοι
2.606
Ρε ανθρωπε,σου ξαναλεω,αλλη μια φορα,γιατι δεν το πιανεις.Εγιναν εξω τα επεισοδια η μεσα στο γηπεδο;
Και μετα θα παμε στην νεα σμυρνη το 2005 να μου εξηγησεις τι εγινε εκει.Γιατι μαλλον εχεις επιλεκτικη μνημη.
γαυροι ηταν και τα εκαναν πουτανα τι θες να σου πω εγω τις μαλακιες που μου λες εσυ?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γαυροι ηταν και τα εκαναν πουτανα τι θες να σου πω εγω τις μαλακιες που μου λες εσυ?
Αρα πηρες 6 βαθμους που δεν επρεπε να παρεις.Σωστα;Εσυ το ειπες.Κοιτα τωρα με ποσους βαθμους
πηρες τοτε το πρωταθλημα,και πες μου αν γενικα εισαι αδικημενος η ευνοημενος.Να δουμε τα αρχιδια σου.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.107
Πόντοι
2.606
Αρα πηρες 6 βαθμους που δεν επρεπε να παρεις.Σωστα;Εσυ το ειπες.Κοιτα τωρα με ποσους βαθμους
πηρες τοτε το πρωταθλημα,και πες μου αν γενικα εισαι αδικημενος η ευνοημενος.Να δουμε τα αρχιδια σου.
εγω ειπα πουθενα οτι ειμαι αδικημενος ? σας ειπα μας γαμουσατε σας γαμαμε κι ολοι μαζι τους μικρους τι δεν καταλαβαινεις/

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εγω ειπα πουθενα οτι ειμαι αδικημενος ? σας ειπα μας γαμουσατε σας γαμαμε κι ολοι μαζι τους μικρους τι δεν καταλαβαινεις/
Φιλε ο ολυμπιακος ειναι κρατος.Οσο και να μην μας αρεσει στους υπολοιπους,ισχυει.
Το να ισχυριζεσαι οτι η ΑΕΚ η οι βαζελοι σας γαμουσαν ποτε,μονο γελιο προκαλει.Ποτε δεν σε γαμησε κανεις.
Ετυχε να εχεις ανισχυρους προεδρους καποια εποχη ναι,αλλα δεν σε γαμησε ποτε και κανεις.Και ο βαζελος
που ειχε ολοκληρους βαρδινογιαννηδες,κρατος δεν εγινε ποτε.Κοιτα μονο ποσα πρωταθληματα πηραν οι αλλες ομαδες επι βαρδινογιαννη.5 πηρες εσυ,4 εγω,1 η Λαρισα.Αν δε κανω λαθος πηρε και ο ΠΑΟΚ.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.107
Πόντοι
2.606
Φιλε ο ολυμπιακος ειναι κρατος.Οσο και να μην μας αρεσει στους υπολοιπους,ισχυει.
Το να ισχυριζεσαι οτι η ΑΕΚ η οι βαζελοι σας γαμουσαν ποτε,μονο γελιο προκαλει.Ποτε δεν σε γαμησε κανεις.
Ετυχε να εχεις ανισχυρους προεδρους καποια εποχη ναι,αλλα δεν σε γαμησε ποτε και κανεις.Και ο βαζελος
που ειχε ολοκληρους βαρδινογιαννηδες,κρατος δεν εγινε ποτε.Κοιτα μονο ποσα πρωταθληματα πηραν οι αλλες ομαδες επι βαρδινογιαννη.5 πηρες εσυ,4 εγω,1 η Λαρισα.Αν δε κανω λαθος πηρε και ο ΠΑΟΚ.
ενταξει οτι πεις

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
οχι να το λες οτι εισαι καραευνοημένος και ασε τις παπαριες.....εχετε ξευτηλισει την εννοια της εύνοιας!!!!!!!!!!!!!!!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.107
Πόντοι
2.606
εσυ?......ποιος εισαι?......εγω πάντως ειμαι με τους αλλους..... :grin:
πες στους αλλοι οτι σκεφτομαστε να τους γαμαμε για πολυ καιρο ακομα και οποια απο αυτους θελει να ερθει στα γονατα μας να κλαψει ειναι ευπροσδεκτη  ;)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.114
Πόντοι
17.085
Εξυγίανση και "μεγάλη ομάδα ο πάοκ είσαι αφού". Όπως και το παρακάτω πέναλτι με το οποίο νίκησαν το αεκάκι. Που βγήκαν οι αεκτζήδες να συνταχθούν με τα καραγκιοζιλίκια τους ναούμε...

[youtube=700,500]poxZmQLvu9o[/youtube]

Ο Μελισσανίδης καμιά τσίφτικη δήλωση τότε; Όχι ε; Νούμερα και απατεώνες όλοι.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εξυγίανση και "μεγάλη ομάδα ο πάοκ είσαι αφού". Όπως και το παρακάτω πέναλτι με το οποίο νίκησαν το αεκάκι. Που βγήκαν οι αεκτζήδες να συνταχθούν με τα καραγκιοζιλίκια τους ναούμε...

[youtube=700,500]poxZmQLvu9o[/youtube]

Ο Μελισσανίδης καμιά τσίφτικη δήλωση τότε; Όχι ε; Νούμερα και απατεώνες όλοι.

Κοιτα τι παιζει, Αρειανος ειμαι, για την ακριβεια ασχολιομουν μεχρι να παρουν την ομαδα τουρκαρειανοι και μπαχαλακηδες και να την καταστρεψουν, δε γουσταρω κανεναν σας, ο καθενας ειναι για την παρτη του και ειναι ενας "πολεμος" ο καθενας εναντιον ολων των αλλων. Ειδικοτερα στην Ελλαδα ειναι ενας βρωμικος πολεμος οπου περα απο τα εκατομμυρια παιζονται κι αλλα. Πολιτικη, μπιζνες, διαφορα παιχνιδια. Αλλα αυτους τους πουσταραδες, επειδη τους εχω ζησει 40 χρονια που ζουσα στη Θεσσαλονικη, τους εχω σπουδασει τι σκατοφαρα ειναι, εμενα δε με παραμυθιαζουν. Και φυσικα αυτη η λυκοφιλια που οποτε τους βολευει βγαζουν με βαζελο και χανουμα ειναι η προσφιλης τακτικη τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom