Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Τυπε οταν σου πηρε το πρωταθλημα ο Τακαρος,ειχες αγορασει το μισο Ελληνικο πρωταθλημα με τον Κοσκωτα τα ξεχνας;Εβαζε ασυστολα τα δις ο κοσκωτας και οταν ζητουσαν να ελεγξουν απο που ερχονταν αυτα τα λεφτα το πασοκ εκανε το κοροιδο και εβγαζε νομους για να μην τον πειραζει κανεις.Και οταν ξεσπασε το σκανδαλο ολοι αυτοι οι παιχτες εμειναν περιουσιακο στοιχειο του ολυμπιακου.Μην τα ξεχναμε λοιπον και μην το παιζεις μαγκα με τις πλατες του πασοκ μια 20ετια.

Ναι είχε αγοράσει το μισό πρωτάθλημα , απλά οι τότε παιχταράδες είχαν αλλεργία στα δακρυγόνα , και δεν είχαν και γυαλιά νυχτερινής όρασης για να αντιμετωπίσουν "διακοπές ρεύματος" . Ωραία χρόνια.. αγνά .. καθαρά.. και δεν έπαιρνε και τίποτα ο Ολυμπιακός να χαλάει το γλυκό ..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ναι είχε αγοράσει το μισό πρωτάθλημα , απλά οι τότε παιχταράδες είχαν αλλεργία στα δακρυγόνα , και δεν είχαν και γυαλιά νυχτερινής όρασης για να αντιμετωπίσουν "διακοπές ρεύματος" . Ωραία χρόνια.. αγνά .. καθαρά.. και δεν έπαιρνε και τίποτα ο Ολυμπιακός να χαλάει το γλυκό ..
Στην μια περιπτωση τερματισες 8 βαθμους πισω απο τον πρωτο.Στην δευτερη περιπτωση,νικησες στην επαναληψη αλλα στο τελος τερματισες 11 βαθμους πισω.Εισαι πιτσιρικας και δεν τα γνωριζεις.Δεν πειραζει.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.107
Πόντοι
2.606
Στην μια περιπτωση τερματισες 8 βαθμους πισω απο τον πρωτο.Στην δευτερη περιπτωση,νικησες στην επαναληψη αλλα στο τελος τερματισες 11 βαθμους πισω.Εισαι πιτσιρικας και δεν τα γνωριζεις.Δεν πειραζει.
με λενε ριζο κι οπως θελω τα γυριζω τωρα λες γιατι φωναζετε που αδικηθηκατε αφου τερματισατε τοσους βαθμους πισω εσεις ολοι τοτε γιατι σκουζετε που καθε χρονο τελειωνετε 15-20 βαθμους πισω?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
με λενε ριζο κι οπως θελω τα γυριζω τωρα λες γιατι φωναζετε που αδικηθηκατε αφου τερματισατε τοσους βαθμους πισω εσεις ολοι τοτε γιατι σκουζετε που καθε χρονο τελειωνετε 15-20 βαθμους πισω?
Ρε φιλε γιατι αδικηθηκατε θα με τρελανεις;Που ηταν η αδικια;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.107
Πόντοι
2.606
Ρε φιλε γιατι αδικηθηκατε θα με τρελανεις;Που ηταν η αδικια;
κερδιζα εναν αγωνα στο 87 λεπτο  με 1-2 μου διακοπτεις το παιχνιδι και με βαζεις να ξαναπαιξω απ την αρχη και χανω

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
κερδιζα εναν αγωνα στο 87 λεπτο  με 1-2 μου διακοπτεις το παιχνιδι και με βαζεις να ξαναπαιξω απ την αρχη και χανω
μας στερούν ένα ακόμη κύπελο....ο Κοντονής είναι πολύ μαλάκας...δηλαδή επειδή υπαρχουν καποιοι κάφροι δεν πρεπει να γινονται παιχνίδια
ο Ολυμπιακός αδικήθηκε ηταν καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και δεντου δοθηκαν δύο καταφανεστατα πεναλτι... master21 ξύδι.. το ΑΕΚ ειναι μια νεοφωτιστη ομαδα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν αποδειχτηκε ποτε υπαιτιοτητα της ΑΕΚ για τα δακρυγονα.Για την επαναληψη αυτο προεβλεπε τοτε ο κανονισμος σε περιπτωση που καμια ομαδα δεν ηταν υπαιτια.Αδικο 100% δεν λεω,για μενα επρεπε να συνεχιστει απο το λεπτο που σταματησε με το ιδιο σκορ.Οπως και αδικη ηταν η ιστορια με τον Βαλνερ,δεν το πηρατε ομως;Δεν το πανηγυρισατε;

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
ωραίος ο Κοντωνής, αφήνει ατιμώρητους τους υπαίτιους και τιμωρεί το θύμα  :jerking: :jerking: :jerking:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.107
Πόντοι
2.606
Δεν αποδειχτηκε ποτε υπαιτιοτητα της ΑΕΚ για τα δακρυγονα.Για την επαναληψη αυτο προεβλεπε τοτε ο κανονισμος σε περιπτωση που καμια ομαδα δεν ηταν υπαιτια.Αδικο 100% δεν λεω,για μενα επρεπε να συνεχιστει απο το λεπτο που σταματησε με το ιδιο σκορ.Οπως και αδικη ηταν η ιστορια με τον Βαλνερ,δεν το πηρατε ομως;Δεν το πανηγυρισατε;
γιατι δεν ειχε υπαιτιοτητα τα δακρυγονα επεσαν εξω απο την σκεπαστη γιατι τα πεταξαν οι μπατσοι για πλακα?
με τον βαλνερ δεν το προεβλεπε ο κανονισμος?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γιατι δεν ειχε υπαιτιοτητα τα δακρυγονα επεσαν εξω απο την σκεπαστη γιατι τα πεταξαν οι μπατσοι για πλακα?
Eξω επεφτε τρελο ξυλο με αναρχικους και μπατσους,σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις.Και 2 καπνογονα πεσανε και μεσα στον κοσμο,τωρα απο μπατσους η απο τους αναρχικους δεν ξερω.ΑΕΚτζηδες να πεταξαν καπνογονα σε ΑΕΚτζηδες;Μα με τον Βαλνερ αυτο λεω,αδικο αλλα ηταν ο κανονισμος.Δεν το πανηγυρισες;Το πανηγυρισες.Οποτε
δεν δικαιουσαι να λες οτι αδικηθηκε ο ολυμπιακος,πριν 23 χρονια.

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
αυτος ο μαρινακης εχει καταντησει τον ολυμπιακο σωβρακο εντελως αφησε την ομαδα το γεναρη χωρις μεταγραφες και κατεβηκε στη τουμπα με φουστερ και βουρο και σεμπαχ των θαλλασινο και ειχε την απαιτησει να κερδισει των μπαοκ και τελικα εγινε το αυτονοητο να το παρει ο παπας το παιχνιδι και να βγει  mvp, χοντρε αμα δε μπορεις παραιτησου μας εχεις ξευτυλισει και παρε τον καραπαπα και φτιαχτε σουβλατζηδικο ειστε γαμω τα διδυμα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.107
Πόντοι
2.606
Eξω επεφτε τρελο ξυλο με αναρχικους και μπατσους,σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις.Και 2 καπνογονα πεσανε και μεσα στον κοσμο,τωρα απο μπατσους η απο τους αναρχικους δεν ξερω.ΑΕΚτζηδες να πεταξαν καπνογονα σε ΑΕΚτζηδες;Μα με τον Βαλνερ αυτο λεω,αδικο αλλα ηταν ο κανονισμος.Δεν το πανηγυρισες;Το πανηγυρισες.Οποτε
δεν δικαιουσαι να λες οτι αδικηθηκε ο ολυμπιακος,πριν 23 χρονια.
ημουνα μεσα φιλε οι αναρχικοι απο που ηρθαν απο τα εξαρχεια και πηγαινανε στην πρεμιερα του τερλεγκα στην εμπατη?

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
ήμουνα μέσα στο γήπεδο τότε..ένα ματσ σίγουρη νίκη μας έβαλαν και το ξαναπαίξαμε στη Ρόδο νομίζω..και τελικά το πρωταθλημα το πήρε ο ΠΑΟ..καθαρή κλοπή..
νομίζω ότι ήταν η χρονιά που μπήκαν οι επιστημονες του Σαλιαρελη με τον Αθηναικό μετα..ήμουν και τοτε μεσα στο παλιο Καραισκακη

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ημουνα μεσα φιλε οι αναρχικοι απο που ηρθαν απο τα εξαρχεια και πηγαινανε στην πρεμιερα του τερλεγκα στην εμπατη?
Αν ησουν μεσα οπως ημουν και εγω,θα ειδες οτι τα δακρυγονα ηρθαν απεξω.Το πως πηγαν τα αναρχα
και πως δεν ξερω να σου απαντησω,εγω λεω τι εγραψε η εκθεση της αστυνομιας.Για αναρχικα στοιχεια και οχι οπαδους της ΑΕΚ εγραψε αν το θυμασαι.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.107
Πόντοι
2.606
ήμουνα μέσα στο γήπεδο τότε..ένα ματσ σίγουρη νίκη μας έβαλαν και το ξαναπαίξαμε στη Ρόδο νομίζω..και τελικά το πρωταθλημα το πήρε ο ΠΑΟ..καθαρή κλοπή..
νομίζω ότι ήταν η χρονιά που μπήκαν οι επιστημονες του Σαλιαρελη με τον Αθηναικό μετα..ήμουν και τοτε μεσα στο παλιο Καραισκακη
με τις δυο πορειες απο πευκακια και περισσο που συναντηθηκαν και σκοτωθηκε ο δικος μας απο φωτοβολιδα που πεταξε δικος μας 9500 ατομα τα χειροτερα που εχω δει ποτε σε γηπεδο

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.427
Πόντοι
5.006
:2funny: :2funny: καλα τα λες ξερεις μιλανε και μπορει και κανενας να μην ηταν μεσα..εγω απο το ματσουκι το πολυ που επεφτε εξω και το γενικο χαμο με το ποδι εφτασα καλλιθεα μιας και χαθηκαμε με την παρεα...και στους σταθμους μ τα τρενα εβλεπες παντου σπασμενα τζαμια βαγονια κτλ.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.107
Πόντοι
2.606
Αν ησουν μεσα οπως ημουν και εγω,θα ειδες οτι τα δακρυγονα ηρθαν απεξω.Το πως πηγαν τα αναρχα
και πως δεν ξερω να σου απαντησω,εγω λεω τι εγραψε η εκθεση της αστυνομιας.Για αναρχικα στοιχεια και οχι οπαδους της ΑΕΚ εγραψε αν το θυμασαι.
υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο μου λες ησουν μεσα ξερεις ειδες με τα ματια σου τι παιχτηκε οπως το ειδα κι εγω και μου λες τι εγραψε η αστυνομια

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786

τις λαμογιές που στήνατε με την αστυνομία εκείνη την εποχή τις περιγράφουν τα συνθήματά μας

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Για τα 13 εκατομμ που παιχτηκαν τι λέχθηκε? Ισχύει ή μπουρδες?  :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τις λαμογιές που στήνατε με την αστυνομία εκείνη την εποχή τις περιγράφουν τα συνθήματά μας
Ναι φιλε μου,ειδικα οι ΑΕΚτζηδες ειχαμε και εχουμε τρελη σχεση με τα μπατσονια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom