χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.615
- Πόντοι
- 606
παιδια αλλο ενα οφσαιντ αν μετρησει σαν κανονικο γκολ σας θα σας βαλουν στο γκινες μαζι με τα ψευτικα πεναλντι σαν Triple-Double
παιδια αλλο ενα οφσαιντ αν μετρησει σαν κανονικο γκολ σας θα σας βαλουν στο γκινες μαζι με τα ψευτικα πεναλντι σαν Triple-Double
ΠήξεΣτην Ευρωπη οι βουτιες του Φορτουνη τιμωρουνται με κιτρινη,στην Ελλαδα του δινονται πεναλτι και αποβολη.
Θέλουμε να αγιασουμε και δε μας αφηνετε ρε πουστη μου..Και δεν πολυασχολουμαι κιόλας..Τι καρα-μαιμού πεναλντυ ηταν αυτό παλι σημερα..Ειπαμε,εχετε ομαδα ενα δυο επίπεδα πιο πανω απο τους άλλους,αλλα ημαρτον..Και μετα διαμαρτυρεστε γιατι σας γαμοσταυρίζει ολος ο κοσμος..Δηλαδή ,πόσο μυαλό θελει να κανει λίγο κρατει ο Χοντρος...Στην Ευρωπη οι βουτιες του Φορτουνη τιμωρουνται με κιτρινη,στην Ελλαδα του δινονται πεναλτι και αποβολη.
Και του διαιτητη...Κι εμένα κίτρινη για θέατρο μου φάνηκε η βουτιά του Φορτούνη. Αλλά στη ζωντανή μετάδοση φάνηκε πέναλτι.
Εμας λυπη!!!Τέλος πάντων. Το βόλλεϊ μας έδωσε χαρά σήμερα.
Eδω δεν κανει κρατει στο φαι και θα σκασει σε λιγο,θα κανει στην διαιτησια;Επιδειξη δυναμης κανει στους ποντιους..Θέλουμε να αγιασουμε και δε μας αφηνετε ρε πουστη μου..Και δεν πολυασχολουμαι κιόλας..Τι καρα-μαιμού πεναλντυ ηταν αυτό παλι σημερα..Ειπαμε,εχετε ομαδα ενα δυο επίπεδα πιο πανω απο τους άλλους,αλλα ημαρτον..Και μετα διαμαρτυρεστε γιατι σας γαμοσταυρίζει ολος ο κοσμος..Δηλαδή ,πόσο μυαλό θελει να κανει λίγο κρατει ο Χοντρος...
ΥΓ:στα σοβαρα ρωταω γιατι,ειπα,δεν πολυασχολούμαι:Ποσα πεναλντυ εχετε παρει φετος??
δεν τον νοιαζει θα το παρει στα δικαστηρια το πρωταθλημα.δες δηλωσεις...Τι έγινε ρε, ψώλιασε τα βαζέλια ο Πανθρακικός και κρύφτηκαν όλοι;
Ο Αλαφούζος έβγαλε ανακοίνωση για διαιτησία και πως ήταν δάκτυλος του Μαρινάκη ή ακόμα;