Επισκέπτης
Εμάς έφευγαν λόγω της καλής πορείας της ομάδας...Μονακό,Μπιλμπάο και Μαρσέιγ πήγαν...όχι Δόξα ΚατωκοπιάςΑπό το ΄13 τον ίδιο προπονητή είχα, εσείς αλλάζετε κάθε χρόνο παρότι τα σαρώνετε όλα στα χαρτιά, γιατί άραγε;
Εμάς έφευγαν λόγω της καλής πορείας της ομάδας...Μονακό,Μπιλμπάο και Μαρσέιγ πήγαν...όχι Δόξα ΚατωκοπιάςΑπό το ΄13 τον ίδιο προπονητή είχα, εσείς αλλάζετε κάθε χρόνο παρότι τα σαρώνετε όλα στα χαρτιά, γιατί άραγε;
οκ,σου λέω κι αυτό και φεύγω, το ΄14 που ήθελες αήττητο το έφαγες το καυλί 0-3 στο γηπεδάκι σου. α και που είσαι, στο γήπεδο έτσι, όχι σαν το φετινό σου αήττητο 0-3 στα χαρτιά... καλή χώνεψη αήττητε, τα είπαμε.Για να έχουν την τιμή να μοιράζονται όλοι την χαρά από τα καβλιά που σας ρίχνουμε. Άει σύρε κλάψε αλλού τώρα πονεμένε.
Θα μας κερδίσεις στο Καραισκάκης...Ποιός χέστηκε για το αήττητο ρε τύπε?οκ,σου λέω κι αυτό και φεύγω, το ΄14 που ήθελες αήττητο το έφαγες το καυλί 0-3 στο γηπεδάκι σου. α και που είσαι, στο γήπεδο έτσι, όχι σαν το φετινό σου αήττητο 0-3 στα χαρτιά... καλή χώνεψη αήττητε, τα είπαμε.
οκ,σου λέω κι αυτό και φεύγω, το ΄14 που ήθελες αήττητο το έφαγες το καυλί 0-3 στο γηπεδάκι σου. α και που είσαι, στο γήπεδο έτσι, όχι σαν το φετινό σου αήττητο 0-3 στα χαρτιά... καλή χώνεψη αήττητε, τα είπαμε.
Τα εχω ανεβασει πολλες φορες αλλα φαινεται δεν βαζουν μυαλο φιλεΑν αρχίσω να ανεβάζω εγώ το πόσα καβλιά σου έχω ρίξει μέσα και έξω θα κλαις μέχρι να αναστηθεί ο Χάιλαντερ πονεμένε πελατάκο.
Άντε λοιπόν τώρα να βάψεις κανά κάγκελο και απλά παρακολούθα τον ΘΡΥΛΟ να τα σαρώνει όλα.
Τα εχω ανεβασει πολλες φορες αλλα φαινεται δεν βαζουν μυαλο φιλε
Θα τους βάλει μυαλό ο ΘΡΥΛΟΣ θέλουν δε θέλουν αδερφέ.
Εντάξει βέβαια κανείς δεν μπορεί να έρθει στην θέση τους γιατί ο πόνος είναι αβάσταχτος αλλά τι να κάνουμε;
Αυτά έχει η ζωή.
Εμένα έχει αρχίσει και μου βρωμάει το θέμα. Δεν αποκλείω και να γίνονται μόνο και μόνο για να έχουν κάτι να λένε και οι υπόλοιποι....Στα παπάρια μας το σίχαμα στην παρούσα φάση. Το θέμα είναι ότι διαιτησίες σαν τη χτεσινή κάνουν πολύ κακό στην ομάδα μας. Δε συμφωνώ ότι δε μπορούσαμε να κερδίσουμε τον Απόλλωνα. Απλά δε μας δόθηκε η ευκαιρία να προσπαθήσουμε όσο χρειαζόταν για να το κάνουμε. Και στην τελική ας μην κερδίζαμε αν δε μπορούσαμε. Ντροπή είναι. Δε βλέπεται αυτό το πράμα. Δίνει και άλλοθι σε φουκαράδες να λένε τα δικά τους.
Το ότι η ομάδα δεν παίζει όπως θα έπρεπε/θέλαμε είναι θέμα δικό της. Όσον αφορά το άλλο σκέλος τώρα εγώ δεν το αποκλείω...Τροφή για σκέψη.Δηλαδη το συστημα μας δειχνει ευννοια για να εχουν να λένε οι άλλοι και για να συνεχισουμε να παιζουμε κακά;
Δεν είπα αυτό. Όμως αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα έχει. Ειλικρινά αναρωτιέμαι πως μπορεί κάποιος να μην αγανακτήσει με τα χτεσινά.Δηλαδη το συστημα μας δειχνει ευννοια για να εχουν να λένε οι άλλοι και για να συνεχισουμε να παιζουμε κακά;