Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
ποιος εφτιαξε γηπεδο με λεφτα του κρατους για πες μας βρε μαλακα να μαθουμε..αντε πανηλιθιε που πετας μαλακιες και εχουμε γεμισει εδώ μεσα βλακα αγραμματε τιποτένιε σκατιαρη,ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  πηρε δανειο και το αποπληρωνει τρομπα ε τρομπα,σαλτα και γαμησου τωρα με κανα σκυλι της ρατσας σου και κρατα μας ένα κουταβι...
επίσης έψαξα για το σκυλί που λες και βρήκα μόνο τη μάνα σου με κόκκινη φανέλα, σου κάνει;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• mouloi.jpg
    mouloi.jpg
    77,4 KB · Εμφανίσεις: 23
Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
επίσης έψαξα για το σκυλί που λες και βρήκα μόνο τη μάνα σου με κόκκινη φανέλα, σου κάνει;
ελα να μου το πεις από κοντα αυτό βρε αρχιδακι να σου τα ξεριζωσω και να στα βαλω στο στομα σου μπασταρδε

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
ελα να μου το πεις από κοντα αυτό βρε αρχιδακι να σου τα ξεριζωσω και να στα βαλω στο στομα σου μπασταρδε
Δεν τα βάζω με τόσο μορφωμένους ολυμπιακούς γιατί φοβάμαι. Αν ήσουν αμόρφωτος όπως εγώ το συζητούσαμε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τι κλάψα είναι αυτή ρε παιδιά; ο ολυμπιακός αγοράζει τα πρωταθλήματα ενώ όλοι οι άλλοι που θέλουν να πάρουν τη θέση του, όποτε τα πήραν τα πήραν με την αξία τους. όπως ξέρω γω στα πέτρινα χρόνια του ολυμπιακού με τον βαρδινογιάννη να κάνει κουμάντο στα πρωταθλήματα, να βγάζει μπιστόλια, να απειλεί μπάτσους και με δεύτερη ομάδα των ίδιων συμφερόντων στο πρωτάθλημα ή ξέρω η ΑΕΚ που έκανε ένα μπαμ για λίγα χρόνια και πήρε κάποια πρωταθλήματα με κάτι σβησμένα φώτα και επαναληπτικούς στη Ρόδο.

για κάποιο λόγο, όλοι αυτοί έπαιρναν τα πρωταθλήματα με την αξία τους γιατί έπαιζαν καλύτερη μπάλα, ενώ ξέρω γω ο Ολυμπιακός του Μπάγεβιτς, του Λεμονή και μέχρι τώρα δεν παίζει καλύτερη μπάλα από τους ανύπαρκτους που έχουν μικρύνει τις ομάδες τους μόνοι τους και ψάχνουν άλλοθι.

κατά τ άλλα, το ελληνικό ποδόσφαιρο το κατέστρεψε ο ολυμπιακός.  :headbang: :headbang: :headbang:
Συνεχιζεις να παραμενεις ηλιθιος,οταν σβησανε οι προβολεις εις βαρος της ΑΕΚ ηταν η ολη κατασταση,ασε που νικησε ο ολυμπιακος στην επαναληψη.Στον επαναληπτικο της ροδου,τον κανονισμο τον ειχαν υπογραψει οι δικοι σας παραγοντες,και προεβλεπε επαναληψη του αγωνα σε περιπτωση μη υπαιτιοτητας καποιας ομαδας.στο "κουμαντο" του βαρδινογιαννη δεν υπηρξαν καθολου πετρινα χρονια του ολυμπιακου,απλα υπηρχαν ανωτερες ομαδες.Βολοδερνατε με κατι μπονοσακηδες και σαλιαρελιδες,οπως βολοδερνε η ΑΕΚ με αδαμιδιδες,η βαζελα με αλαφουζους και φιλιπιδιδες.Για κοιτα ομως επι "κουμαντου" βαρδινογιαννη ποσα πρωταθληματα εχετε παρει εσεις,ποσα η ΑΕΚ ποσα η βαζελα,και ποσα αλλες ομαδες.

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
Συνεχιζεις να παραμενεις ηλιθιος,οταν σβησανε οι προβολεις εις βαρος της ΑΕΚ ηταν η ολη κατασταση,ασε που νικησε ο ολυμπιακος στην επαναληψη.Στον επαναληπτικο της ροδου,τον κανονισμο τον ειχαν υπογραψει οι δικοι σας παραγοντες,και προεβλεπε επαναληψη του αγωνα σε περιπτωση μη υπαιτιοτητας καποιας ομαδας.στο "κουμαντο" του βαρδινογιαννη δεν υπηρξαν καθολου πετρινα χρονια του ολυμπιακου,απλα υπηρχαν ανωτερες ομαδες.Βολοδερνατε με κατι μπονοσακηδες και σαλιαρελιδες,οπως βολοδερνε η ΑΕΚ με αδαμιδιδες,η βαζελα με αλαφουζους και φιλιπιδιδες.Για κοιτα ομως επι "κουμαντου" βαρδινογιαννη ποσα πρωταθληματα εχετε παρει εσεις,ποσα η ΑΕΚ ποσα η βαζελα,και ποσα αλλες ομαδες.
και με το δακρυγονο για πες μας ρε ηλιθιε ποσο ηταν?κερδιζε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  2-1 και η αεκ ηταν με 10 παικτες λογω αποβολης του μανωλα...αντε τραβα παπαρα που θα μας πεις κιολας την ιστορια με τον δικο σου τροπο και όχι όπως ηταν..

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μας γάμησε ο γαύρος ...χαμένο 100άρικο στο στοίχημα και απογοήτευση
αποδείχθηκε ότι είναι 5ταχύτητες κάτω απο μπάγερν και και 2 κάτω απο άρσεναλ
κακά τα ψέμματα αλλα όσο το πρωτάθλημα θα είναι της πλάκας ο γαύρος
όσους παίχτες και ν'αγοράρει δεν θα αποκτήσει την κατάλληλη ανταγωνιστικότητα
για να περάσει στους 16...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.211
Πόντοι
5.006
ο γαυρος ειναι ο αντικατοπτρισμος της καταντιας της ελληνικης κοινωνιας στο πεδιο του αθλητισμου
οπως η ελληνικη κοινωνια χρεωκοπησε ηθικα και οικονομικα, ετσι και το ελληνικο ποδοσφαιρο χρεωκοπησε αθλητικα, ηθικα και απο αποψη ενδιαφεροντος λογω του γαυρου
που το ειδες ότι ατονησε το ενδιαφερον????μερα νυχτα σκούζετε σαν τις χηρες...αφου καταβαθος γουστάρετε το κοκκινο καυλιτσικι... :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Επισκέπτης
μας γάμησε ο γαύρος ...χαμένο 100άρικο στο στοίχημα και απογοήτευση
αποδείχθηκε ότι είναι 5ταχύτητες κάτω απο μπάγερν και και 2 κάτω απο άρσεναλ
κακά τα ψέμματα αλλα όσο το πρωτάθλημα θα είναι της πλάκας ο γαύρος
όσους παίχτες και ν'αγοράρει δεν θα αποκτήσει την κατάλληλη ανταγωνιστικότητα
για να περάσει στους 16...
υπομονη...

KAPAMARU_11

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εγω ακουσα τον θεοφιλοπουλο στον σκαι να λεει...αποκλειεται να μην βαλει ο ολυμπιακος γκολ σε αυτην την αρσεναλ..
και το εριξα οπαπ no goal 2.60 και με πληρωσε.. :rockon:

KAPAMARU_11

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0

Πολυ σωστος..και φανηκε πως πεφτανε κατω οι παιχτες του ολυμπιακου σε ενα τζαρτζρισμα...
οταν παιζεις σ ενα πρωταθλημα χωρις ανταγωνισμο = στημενο (οπως και η πολητικη) τι περιμενεις?
Η σουπερ λιγκα (εδω γελανε) δεν υπαρχει πουθενα στον χαρτη.. :hi:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Αναρχιδα πουστρακια οτι και να γινει ο ΘΡΥΛΟΣ θα συνεχισει να σας γαμαει ακαποτα μεχρι να ψοφησετε.
Εισαστε τα πουτανακια μας.
Σας χυνουμε οπου,οποτε κ οσο θελουμε.
Συνεχιστε ν αλλαζετε ομαδα ανα εβδομαδα.
Η πουτσα μας εχει φτασει μεχρι τις αμυγδαλες σας.
Κουντουρης-Μαρινακης-ΘΥΡΑ7,ειναι και θα ειναι οι γαμιαδες σας.

ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Στιγμες  μεγαλειου  χαρας και δοξας........αυτες τις στιγμες δε θα τις ζησετε.............

[move]........Π  Ο  Τ  Ε  .....!!!!!!![/move]

Συνημμένα

• 1083258 (1).jpg
    1083258 (1).jpg
    99,8 KB · Εμφανίσεις: 27

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μικρότερος από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ σίγουρα. Από το κωλοσωματείο σου μεγαλύτερος πάντως μια φορά. Όπου υπάρχει άμεση σύγκριση μεταξύ των δύο, έρχεσαι δεύτερος. Αυτό με νοιάζει.  :boobies:
Το παρακράτος της Καμπάλα απ' τα χειρότερα. Αδυσώπητο.

Για αυτο ησουν εισαι και θα εισαι μια κομπλεξικη ομαδουλα του λιμανιου της Αθηνας.  Γιατι σε καιει τι κανω εγω. Ακομη και τωρα που εχεις μαζεψει 42 τσιγκινα . Τα μισα πριν το 60 με το συστημα των τοπικων και τα αλλα μισα απο το 96 και μετα οταν σε διοριζε το κρατος-παρακρατος που εστησε ο πρακτορας και συνεχιζει ο υποδικος. Ακομη και τωρα που για τα δικα σου μετρα εισαι "απο πανω" , παλι με μενα ασχολεισαι...
Αστο τον Παναθηναικο δεν μπορειτε να τον φτασετε σε τιποτα, δεν υπαρχει συγκριση σε κανενα επιπεδο.
Αλλα περα απο αυτα, εγω θελω να πω την εξης ιστορικη πραγματικοτητα. Οτι οποτε ειχες ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ αγωνα στην Ευρωπη ΠΟΤΕ, μα ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ δε πηρες το αποτελεσμα που ηθελες. Οποτε ειχες το κρισιμο ματς, παντα το βρακι καφε . Να θυμηθω τη Γιουβεντους ( οπου ειναι αληθεια, εφτασες αρκετα κοντα να κανεις την υπερβαση). Να θυμηθουμε την Τσελσι και την 3αρα? Την αλλη 3αρα απο τη Μαντσεστερ? Απο τη Μεταλουργκ? Τη Λιβερπουλ? ΠΟΤΕ δεν εχεις παρειε να γαμημενο αποτελεσμα οποτε ειχες ματς -" τελικο" και ΠΟΤΕ  δε θα παρεις. Γιατι εισαι ΛΙΓΟΣ . Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ οποτε εφτασε σε κατασταση να τα παιζει ολα για ολα, εχει παρει ματς. Με Γιουβεντους που την πατησε 3-1 και την επαιζε fair play? πχ Ακομη και στην κακη του χρονια, οταν πηγε στη Ρεηντζερς εριξε μια τριαρα και πηγε uefa. Ενταξει μερικς φορε δε τα καταφερνε, πχ στο Καμπ Νου που επαιζε μονοτερμα τη Μπαρτσελονα για να παει στους 4 επειτα απο προκρισεις απο ΔΥΟ ομιλους , η στον ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ με τον Αγιαξ. Οκ αυτα ειναι και τα ορια του ελληνικου ποδοσφαιρου γενικα. Πετυχες τη Μαντεστερ στα χειροτερα της τα τελευταια 30 χρονια και εφαγες 3αρα. Πετυχες τωρα την Αρσεναλ και εισεπραξες 3.
Αυτα που εκανα εγω ( που δεν ειναι και πολλα για τα ευρωπαικα στανταρ), εσυ και δε τα εκανς και ΔΕ θα τα κανεις. ΠΟΤΕ! Ξερεις γιατι? Γιατι εισαι ΟΜΑΔΟΥΛΑ , ΛΙΓΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ.
Εισαι μεχρι να πανυγηριζεις πρωταθληματα στην Ελλαδα και κυπελα καραστημενα . Εισαι ΤΕΧΝΗΤΑ εκει που εισαι χαρη σε εξωαγωνιστικους παραγοντες που δεν εχουν σχεση με το τι γινεται στο χορταρι και το ξερω και εγω, αλλα πανω απο ολα το ξερεις και ΕΣΥ γαβρε. Για αυτο και μια ζωη θα ζεις με το κομπλεξ , γιατι ξερεις οτι εισαι κατω απο τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Για αυτο ησουν εισαι και θα εισαι μια κομπλεξικη ομαδουλα του λιμανιου της Αθηνας.  Γιατι σε καιει τι κανω εγω. Ακομη και τωρα που εχεις μαζεψει 42 τσιγκινα . Τα μισα πριν το 60 με το συστημα των τοπικων και τα αλλα μισα απο το 96 και μετα οταν σε διοριζε το κρατος-παρακρατος που εστησε ο πρακτορας και συνεχιζει ο υποδικος. Ακομη και τωρα που για τα δικα σου μετρα εισαι "απο πανω" , παλι με μενα ασχολεισαι...
Αστο τον Παναθηναικο δεν μπορειτε να τον φτασετε σε τιποτα, δεν υπαρχει συγκριση σε κανενα επιπεδο.
Αλλα περα απο αυτα, εγω θελω να πω την εξης ιστορικη πραγματικοτητα. Οτι οποτε ειχες ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ αγωνα στην Ευρωπη ΠΟΤΕ, μα ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ δε πηρες το αποτελεσμα που ηθελες. Οποτε ειχες το κρισιμο ματς, παντα το βρακι καφε . Να θυμηθω τη Γιουβεντους ( οπου ειναι αληθεια, εφτασες αρκετα κοντα να κανεις την υπερβαση). Να θυμηθουμε την Τσελσι και την 3αρα? Την αλλη 3αρα απο τη Μαντσεστερ? Απο τη Μεταλουργκ? Τη Λιβερπουλ? ΠΟΤΕ δεν εχεις παρειε να γαμημενο αποτελεσμα οποτε ειχες ματς -" τελικο" και ΠΟΤΕ  δε θα παρεις. Γιατι εισαι ΛΙΓΟΣ . Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ οποτε εφτασε σε κατασταση να τα παιζει ολα για ολα, εχει παρει ματς. Με Γιουβεντους που την πατησε 3-1 και την επαιζε fair play? πχ Ακομη και στην κακη του χρονια, οταν πηγε στη Ρεηντζερς εριξε μια τριαρα και πηγε uefa. Ενταξει μερικς φορε δε τα καταφερνε, πχ στο Καμπ Νου που επαιζε μονοτερμα τη Μπαρτσελονα για να παει στους 4 επειτα απο προκρισεις απο ΔΥΟ ομιλους , η στον ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ με τον Αγιαξ. Οκ αυτα ειναι και τα ορια του ελληνικου ποδοσφαιρου γενικα. Πετυχες τη Μαντεστερ στα χειροτερα της τα τελευταια 30 χρονια και εφαγες 3αρα. Πετυχες τωρα την Αρσεναλ και εισεπραξες 3.
Αυτα που εκανα εγω ( που δεν ειναι και πολλα για τα ευρωπαικα στανταρ), εσυ και δε τα εκανς και ΔΕ θα τα κανεις. ΠΟΤΕ! Ξερεις γιατι? Γιατι εισαι ΟΜΑΔΟΥΛΑ , ΛΙΓΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ.
Εισαι μεχρι να πανυγηριζεις πρωταθληματα στην Ελλαδα και κυπελα καραστημενα . Εισαι ΤΕΧΝΗΤΑ εκει που εισαι χαρη σε εξωαγωνιστικους παραγοντες που δεν εχουν σχεση με το τι γινεται στο χορταρι και το ξερω και εγω, αλλα πανω απο ολα το ξερεις και ΕΣΥ γαβρε. Για αυτο και μια ζωη θα ζεις με το κομπλεξ , γιατι ξερεις οτι εισαι κατω απο τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
ωραια.
Τραβα γαμησου παρακατω τωρα.
Του χρονου γ εθνικη θα κεντας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom