Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 137
- Πόντοι
- 16
Ρε πουτανοκαψουρη τι δουλεια εχεις στο θρεντ μας? θα φας τραμπουκα
Διώχτονα αλλιώς θα φάμε τα μουστάκια μας να πούμε.
Ρε πουτανοκαψουρη τι δουλεια εχεις στο θρεντ μας? θα φας τραμπουκα
τον λυπαμαι γιατι ειναι αγαπησιαρης και ντομπρος ο πικερ αλλα ειναι βαζελος :oΔιώχτονα αλλιώς θα φάμε τα μουστάκια μας να πούμε.
Για βλητα οπως εσυ,σιγουρα αβερελ μου.Ακριβώς, αρχιμαλάκα.
Για να δεις βλίτα (είσαι και ανορθόγραφος) απλά τσέκαρε τον καθρέπτη σου.Για βλητα οπως εσυ,σιγουρα αβερελ μου.
Τσεκαρε καλυτερα Αβερελ μου.Για να δεις βλίτα (είσαι και ανορθόγραφος) απλά τσέκαρε τον καθρέπτη σου.
απολαυστικος οπως παντα ο κυρ σαββας
απολαυστικος οπως παντα ο κυρ σαββας
σε ποναει ο κυρ σαββας πικερΓλοιώδης τύπος. Αντί να ντρέπεται το παίζει και μάγκας. 20 χρόνια εκπρόσωπος της παράγκας.
Το τελευταιο μηνυμα του ρεντμαν πριν 25 μερες...Και με ήττα με 0-1 ή 1-2 με την Άρσεναλ περνάμε
Επιεικής ποινή.Αφαίρεση τριών βαθμών, ποινή τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών,βαρύ πρόστιμο για τον Παναθηναϊκό και κατακύρωση του αγώνα στον Ολυμπιακό αποφάσισε η Super League.
εκει εκει στην γ'εθνικηΑφαίρεση τριών βαθμών, ποινή τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών,βαρύ πρόστιμο για τον Παναθηναϊκό και κατακύρωση του αγώνα στον Ολυμπιακό αποφάσισε η Super League.
ΑΛΜΠΑΝΕ!σε ποναει ο κυρ σαββας πικερ
ΑΛΜΠΑΝΕ!
Ας μου επιτραπει και μενα να ειρωνευτω τον μεγαλοεπενδυτη και τον μεγαλοκαναλαρχη .....τελικα τα αρχιδια του μαρινακη τους χωρανε και τους δυο......για πλακα........!!!!!!