You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
με τους ρουμανους εκεινη την χρονια ειχεσ περισσοτερα λεφτα γι'αυτο αστοδεν μπορεις να μιλας εδω και 18 χρονια κλεβεις χρηματα απο ολες τις ελληνικες ομαδες. Παιρνεις πρωταθληματα που δεν θα επρεπε μπαινεις σε ομιλους και εχεις αποδειξει τις δυο φορες που δεν ησουν πρωταθλητης οτι δεν μπορεις να μπεις σε ομιλους αποκλειστηκες απο κατι εβραιους κλπ. λοιπον ασε και την χρονια που εφαγα 6 απο τους ρουμανους εσενα τι σου εκανα? Μην το ψαχνεις δεν εχουμε το ιδιο μπατζετ και η ψαλιδα εχει ανοιξει φ3τος με τισ μαλακιες της αρσεναλ παιζει να μπεισ και στους 16 αν και για μενα καλυτερα θα ηταν το Europa θα ειχες περισσοτερη τυχη στην διοργανωση εκει..
οσο για την γιουροπα. συμφωνο εγω προσωπικαμε τους ρουμανους εκεινη την χρονια ειχεσ περισσοτερα λεφτα γι'αυτο αστο
Αναμενόμενη ήττα. Ακόμα πιο αναμενόμενο να βγουν και οι ευνουχισμένοι κακομοίρηδες να πανηγυρίσουν με ξένα αρχίδια και μάλιστα της Μπάγερν (!). Έχει πλάκα, αλλά μην τους παρεξηγείτε - κάπως πρέπει να νιώσουν ζωντανοί μερικοί. Οι παρακάτω πιο συγκεκριμένα:
[youtube=700,500]PhCh6KJ89E4[/youtube]
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
οσο για την γιουροπα. συμφωνο εγω προσωπικα
και γω
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
τωρα που το ξαναβλεπω δεν παιξαμε κι ασχημα[youtube=700,500]PhCh6KJ89E4[/youtube]
οσες λιγοτρες βγαζουμε ευροπη τοσο το καλητεροκαι γω
Επισκέπτης
Επισκέπτης
ρε ναυαγιο της ζωης ποσες ομαδες εχεις αλλαξει φετος? κατσε εκει στην μιζερια σου να σε κοροιδευει ο αλαφουσκας και ασε τα πολλα πολλα
ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΠΟΥΤΣΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΩΝΕΨΕΙΣ?
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Επισκέπτης
Σακη τοσο καιρο που ησουν φιλαρακι? στο λαγουμι σου και σημερα ειπες να γαμησεις με ξενα αρχιδια?
Πείτε ρε αχάριστοι ένα ευχαριστώ , μαλάκες απόγονοι , πήγατε ξεκούραστοι και σταμάτησε το κοντέρ στο 4 .....
Αλήθεια τώρα το σκατό πρέπει στο 20 να είχε φτάσει στην κάλτσα .....
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
Εντάξει φουκαράδες είστε, αλλά γελοιοποιήστε και εντελώς ρε πστη μου. :-
Πείτε ρε αχάριστοι ένα ευχαριστώ , μαλάκες απόγονοι , πήγατε ξεκούραστοι και σταμάτησε το κοντέρ στο 4 .....
Αλήθεια τώρα το σκατό πρέπει στο 20 να είχε φτάσει στην κάλτσα .....
Τες πα εγώ νομίζω αν κάναμε την προπόνηση του Σαββάτου θα πιάναμε καλύτερο ρυθμό σήμερα.
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
ΓΚΑΜΠΑΛΑ ΓΚΑΜΠΑΛΑ
[size=10pt]τη ΒΑΖΕΛΑ[/size]
ΞΕΚΑΒΑΛΑ !!!
[size=10pt]
ΞΕΚΑΒΑΛΑ !!!
Επισκέπτης
ο κοσμος φωναζε απο την αρχη μεχρι το τελος υπερ του θρυλου αυτος ειναι κοσμος κοροιδα
εσεις ουτε 100 νοματαιοι δεν μαζευεστε να κανετε πορεια
στην λεωφορο ουτε 5000 δεν μαζευετε
εσεις ουτε 100 νοματαιοι δεν μαζευεστε να κανετε πορεια
στην λεωφορο ουτε 5000 δεν μαζευετε
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Axaxaxaxaxaxa
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
παιδιά ήταν πολύ σκληρό πορνό το σημερινό ...ακόμα πιστεύω ότι και με 8 παίχτες η μπάγερν θα κέρδιζε τον ολυμπιακό
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις