Μάθε ορθογραφία πρώτα και μετά μίλα. Για να μάθεις πάρε το PLAYBOY. Ξέρεις αυτό που έχει σήμα το λαγουδάκι.δεν το πειρα το πανο εγω.καποιοι απο τον κορυδαλλο ...
παο-βια-θυρα13
Και τρέχατε...και τρέχατε... σαν παλαβοί πηγαίνατε...
Μάθε ορθογραφία πρώτα και μετά μίλα. Για να μάθεις πάρε το PLAYBOY. Ξέρεις αυτό που έχει σήμα το λαγουδάκι.δεν το πειρα το πανο εγω.καποιοι απο τον κορυδαλλο ...
παο-βια-θυρα13
τρεχα μονος σουΜάθε ορθογραφία πρώτα και μετά μίλα. Για να μάθεις πάρε το PLAYBOY. Ξέρεις αυτό που έχει σήμα το λαγουδάκι.
Και τρέχατε...και τρέχατε... σαν παλαβοί πηγαίνατε...
οι prussian bluε αμερικανικο συγκροτημα ειναι??(σοβαρα ρωταω).ενταξει porky pigΈλα σαχλέ τώρα...κάνε μας τη χάρη με σένα θα ασχολούμαστε...
Σε εκείνο τον τελικό κυπέλλου βόλει κάποτε που παίζατε με την Νίκαια στην Πελοπόννησο πόσα έγραψε το κοντέρ ? Και στο γήπεδο και στους γύρω χώρους
Νάνι τώρα! Νάνι - Μπάγκς Μπάνι, κάνει και ρίμα. Ρίμα είναι η ομοιοκαταληξία. Το εξηγώ γιατί είναι απίθανο να το κατάλαβες αν κρίνω από το μορφωτικό σου επίπεδο...
Αν και έχει ξαναδημοσιευτεί στο φόρουμ καλό είναι να το θυμόμαστε...
Ναι Αμρικανικο. Δεν απευθυνόμουν σε εσένα αλλά στον darksun που μας ζάλισε μεσημεριάτικα με τις αρλούμπες του. Νομίζω ήταν σαφέςοι prussian bluε αμερικανικο συγκροτημα ειναι??(σοβαρα ρωταω).ενταξει porky pig
ευχαριστω.καλη μουσικη καλο συγκροτημαρε συγγαυροι μην τσιμπατε ρε κ απαντατε στα οπαδιλικια των βαζελων.ας ασχοληθουμε με την ομαδα μας κ ας αφησουμε τα παιδια του ιντερτοτο να παιρνουνε δηθεν τα πανο!!!!ο βαζελος απλα δεν υπαρχει.ειναι η ομαδα της ταλαιπωριας κ της γκρινιας.εμεις εχουμε ξεφυγει.ας το παρουνς χαμπαρι.απλα ο θρυλος θελει πολλα για την υπερβαση στην ευρωπη.αλλαγη προπονητη.ο λουξεμπουργκο καλος ακουγεται οχι τοσο σαν αξια οσο σαν ονομα κ κονε.τεχνικο διυθυντη ριμπο κ καρεμπε.σκαουτερ για ελλαδα λεμονη νινιαδη που ξερουν κ εχουν παιξει κ μπαλιτσα.3 παιχταραδες ενα για καθε γραμμη βεληνεκους ριμπο κ 5-6 παιχτακια να τους πλαισιωνουν στυλ τοροσιδη- τουρε.να φυγουν κ οι παλιοσειρες κ οι χαραμοφαηδες βλ.μπαμπακιντα,μπουλουτ,οκκα,ανατολακη,μπορχα,καψη,λεμενς κτλ κ ας μεινουν οι φιλοτιμοι κ αυτοι π δεν δημιουργουν προβληματα.αυτα συγγαυροι κ η ευρωπη θα τρεμει
ολυμπιακος καλαματας ομαδαρα...δεν το καταλαβα το σχολιο νικος6.για πες μας εσυ τι γνωμη σου να δουμε τι σκεφτεσαι(???????)
μια ματια[/color]
οκτι να δω???ας κανουν οτι νομιζουν.εγω ξερω οτι ανετα η καλαματα θα μπορουσε να ειναι μονιμα στην α εθνικη.αλλα καλα να παθει.δεν ασχολουμαι. ασχετο λιγο το σχολιο σορυ