Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
+15 γιατί είχαμε 5 στα 5 τρίποντα. Μετά είχαμε 1 στα 20, τραγική ομάδα, μόνο τρίποντα όσα πάνε κι όσα ρθουνε, κανένα σύστημα, κανένα ορθολογικό μπάσκετ, μέχρι κι ο αγραβάνης μόνο τρίποντα βάραγε αντί να μπει στο καλάθι

Μάλιστα..
Φέτος δεν πάμε πουθενά έτσι πάντως..
Επίσης πολλοί γράφουν ότι φάνηκε και η απουσία του Σλούκα (που κάνει παπάδες με την Φενέρ) και στα δύο παιχνίδια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Θα το ξαναπω,τεραστια μαλακια να αφησουν οι αφοι να φυγει ο Σλουκας.Και οι δυο ομαδες θελουν ενισχυση,ετσι δεν θα παει καμια τους φαιναλ φορ.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Δεν μας αδίκησαν. Έχουν λίγο καλλίτερο υλικό. Ο Ολυμπιακός αν δεν ενισχυθεί στη θέση 3 & 4, δεν........

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.100
Πόντοι
17.085
Δεν έχουν καλύτερο υλικό. Έχουν τον παίχτη-κλειδί γι' αυτά τα ματς. Τον Σπανούλη.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
+15 γιατί είχαμε 5 στα 5 τρίποντα. Μετά είχαμε 1 στα 20, τραγική ομάδα, μόνο τρίποντα όσα πάνε κι όσα ρθουνε, κανένα σύστημα, κανένα ορθολογικό μπάσκετ, μέχρι κι ο αγραβάνης μόνο τρίποντα βάραγε αντί να μπει στο καλάθι
τι προτεινεις παιχτη?
Να τους τραμπουκισουμε οπως περισυ τον μπαρτζι?
Ουτε ο σφαιρο μας κανει?

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Μάγκες αν δεν μπαίνουμε ρακέτα δεν πρόκειται να γαμήσουμε ποτέ όχι μόνο το βάζελο αλλά ούτε στην Ευρώπη.
Ο βάζελος πήρε τον Ραντούλιτσα που κάνει πλάκα μέσα στην ρακέτα.
Τα σταντάρντς και οι στόχοι είναι πολύ υψηλοί κάθε χρόνο.
Ο Σπανούλης με βάζελο πάντως δεν ξέρω τι ρόλο βαράει.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Δεν έχουν καλύτερο υλικό. Έχουν τον παίχτη-κλειδί γι' αυτά τα ματς. Τον Σπανούλη.
πρακτορας τυπε?
Ειναι μαλακες λεμε τ αδελφια αλλα χωνουν πολυ χρημα σ ενα αθλημα που κ τελικο να πας,να το σηκωσεις,αρχιδια εσοδα εχεις

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.100
Πόντοι
17.085
πρακτορας τυπε?
Ειναι μαλακες λεμε τ αδελφια αλλα χωνουν πολυ χρημα σ ενα αθλημα που κ τελικο να πας,να το σηκωσεις,αρχιδια εσοδα εχεις
Απλά κομπλεξικός για κάποιο λόγο.
Τ' αδέρφια respect.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πρακτορας τυπε?
Σωστος,κοσμημα για το αθλημα οι αφοι.Και μαλακιζονται οταν παρασυρονται απο τα καραγκιοζιλικια του Τρακη.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16

Πολύ ύποπτος ο ρόλος του.
Τόση αμπαλίαση στα μεταξύ μας με τον βάζελο δεν εξηγείται.
Εγώ τον πήρα για να ματώνει τα κωλαράκια της Ρεάλ και του Βάζελου , όχι για να μου κερδίζει κάτι κολοσσούς και κάτι ΚΑΟΔ.
Άει στο γερό διάολο νυχτιάτικα γαμώ το σπίτι μου γαμώ κάθε φορά.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Απλά κομπλεξικός για κάποιο λόγο.
Τ' αδέρφια respect.
ρε μαλακες ειναι σου λεω.
Στο κυπελλο μεσα στο σεφ τους καυλαντιζε ο παγκος των ζελεδων κ αυτοι ουτε κουβεντα.
Αντι να εχουν μεσα την 7 να παρουμε το παιχνιδι,εδωσαν τις προσκλησεις σε κουστουματους.
Ασαλιωτα θα μας πηγαινει η παραγκα οσο κανουν κουμαντο αυτοι οι βλακες.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.100
Πόντοι
17.085
Βαγγέλα θέλει και στο μπάσκετ.  :sunglasses:

[youtube=700,500]LrJrngyhiD8[/youtube]

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
τι προτεινεις παιχτη?
Να τους τραμπουκισουμε οπως περισυ τον μπαρτζι?
Ουτε ο σφαιρο μας κανει?
50% φταίει και ο σφαιροπουλος  που τον αφήνει μέσα τον Σπανούλη
Ασφαλώς ειναι ευθύνη του
Το κατάλαβα εγώ που δεν ειμαι ειδικός και αυτός που είναι προπονητής δεν το έχει εμπεδώσει
Όταν παίζουμε με τον βάζελο ούτε πάγκο,κατευθείαν σπίτι να τα βλέπει απο την τηλεόραση τα ματς

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Σωστος,κοσμημα για το αθλημα οι αφοι.Και μαλακιζονται οταν παρασυρονται απο τα καραγκιοζιλικια του Τρακη.
ο τρακης κανει οτι χρειαζεται για να παρει το παιχνιδι με καθε μεσο.
Αυτοι πανε με τον σταυρο κ τα γαλλικα.
Μονο που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν ειναι δικος τους αλλα ολων των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ κ ετσι καποια στιγμη θα φανε σουτ οτι κ οσο κ αν εχουν προσφερει.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
50% φταίει και ο σφαιροπουλος  που τον αφήνει μέσα τον Σπανούλη
Ασφαλώς ειναι ευθύνη του
Το κατάλαβα εγώ που δεν ειμαι ειδικός και αυτός που είναι προπονητής δεν το έχει εμπεδώσει
Όταν παίζουμε με τον βάζελο ούτε πάγκο,κατευθείαν σπίτι να τα βλέπει απο την τηλεόραση τα ματς
χα,χα,χα.
Μαζι σου παιχτουρα.
Μονο που εχουμε κ τους μαλακες που πινουν νερο στ ονομα του που μετα θα μας πρηζουν τα παπαρια γιατι δεν τον βαζει

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Μάγκες κόψτε τις μαλακίες. Το θέμα με τους Αγγελόπουλους είναι ότι δεν τα σκάνε και τίποτα άλλο. Οι παίχτες που έφεραν φέτος είναι τραγικοί. Μόνο ο Γιανγκ είναι καλός παίχτης, αλλά με τέτοια γκαρντ δεν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις. Με κλειστές άμυνες θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα! Ο Σφαιρόπουλος φέτος έχει φτιάξει μία από τις πιο άσουτες ομάδες που είχε ο Ολυμπιακός έβερ. Θέλουμε αλλαγές στην ομάδα. Αρχικά δρόμο ο Στρόμπερι και να σκάσουν πάνω από μύριο για κόμπο γκαρντ τρελό αμερικάνο επιπέδου στυλ Μπόμπι Μπράουν. Ο τύπος είναι καλαθομηχανή και δεν νιώθει. Τώρα για να κερδίσουμε ο Σπανούλης πρέπει να γίνει Κάρι. Απλά τον κλείνουν και οι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα με εξαίρεση Πρίντεζη και Λοτζέσκι. Σήμερα και Παπαπέτρου έπαιξε καλά αλλά αυτό το ματς ήταν εξαίρεση γι αυτόν.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
50% φταίει και ο σφαιροπουλος  που τον αφήνει μέσα τον Σπανούλη
Ασφαλώς ειναι ευθύνη του

Δεν έχουμε παίχτες τύπε! Ποιον να βάλλει? Οι Αγγελόπουλοι τσιγκουνεύτηκαν για τον Σλούκα και μα ςέφεραν με παραπάνω λεφτά Στρόμπερι! Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι μπασκετικά είναι παντελώς άσχετοι. Το μάτι τους δεν κόβει.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Στα ριπαπα μου το μπασκετ.
Μπορει ο Σιλβα να τους ριξει μεσα στην λαγοφλωρο 4 τεμαχια να το καψουν οι πουτανες τους?
Να τους διαλυσω μια κ καλη γαμω τον τουιτυ,τον κανελλο κ τον κουρδο πουστακια ζελες.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Στα ριπαπα μου το μπασκετ.
Μπορει ο Σιλβα να τους ριξει μεσα στην λαγοφλωρο 4 τεμαχια να το καψουν οι πουτανες τους?
Να τους διαλυσω μια κ καλη γαμω τον τουιτυ,τον κανελλο κ τον κουρδο πουστακια ζελες.

Εγώ που γουστάρω αρκετά μπάσκετ δεν σπάζομαι τόσο με την ήττα, αλλά με όλα τα πουστόπαιδα που μετά βγαίνουν και λένε τις μαλακίες τους και προκαλούν. Για να τους φυτέψεις μία επιτόπου στο δόξα πατρί είναι οι πουτάνες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom