1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αααααααααααααααααααααχα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χαημουν εγω μωρη ταναπου κ ηδη γαμαγα βαζελακια οπου τα εβρισκα.
αααααααααααααααααααααχα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χαημουν εγω μωρη ταναπου κ ηδη γαμαγα βαζελακια οπου τα εβρισκα.
Και με καλύτερο παίχτη τους το Σπανούλη.
ΕΦΙΑΛΤΗ όνειρό μου να με βρίζει ο συγκεκριμένος.δε χρειαζονται τετοιοι χαρακτηρισμοι , ο καθενας με τον πονο του , δες τον ντεπορτιβιστας 21 και μαλακα να τον πεις χανεις τα λογια σου.........
ΕΦΙΑΛΤΗ όνειρό μου να με βρίζει ο συγκεκριμένος.
LOVE AT FIRST SIGHT λένε στο πουστόνησο ξέρει αυτός.
οτι πεις φιλε μου εσυ ξερεις απλα εγω προσπαθησα να τον συγκρατησω......
ααααααααααααααααααααααααααααααχα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα
Αυτός είναι ασυγκράτητος. Μέχρι και Καραισκάκη με έχει πάρει μαζί του γιατί ειμαι κρυφόγαβρος όπως μου λέγαν πριν χρόνια όλοι εδώ μέσαααααααααααααααααααααααα
Άντε να το ξσναβαλουμε το ποστ μήπως το εμπεδώσει και ο Σφαιροπουλος..Δεν ειναι μονο οτι ειναι αστοχος,αυτο ισως ειναι το λιγοτερο
Ειναι το γεγονος οτι ειτε θα χασει την μπαλα απο τα χερια του και θ ανανεωσει τις επιθεσεις του εξαστερου,ειτε θα δωσει την μπαλα σε αντιπαλο,που αυτο συνηθως κανει και θα χυθει ο εξαστερος στον αιφινδιασμο
φοραγε κ φανελα του τζολε ο τρυπας.εχεις παει καραισκακη και ακομα δεν εγινες γαυρος? επρεπε να σε παει στον τακη να σε βαφτισει...
+1οποιος εχει φορεσει εστω κ ενα δευτερολεπτο την χιλιοχυμενη να παει να γαμηθει ακα κρεμπιε με τον κωστακη κ τον κομπρα.
Δεν υπαρχει για εμενα
Αυτό ακριβώς. Μόλις άρχισε και έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση του σιχάματος.Δεν ειναι μονο οτι ειναι αστοχος,αυτο ισως ειναι το λιγοτερο
Ειναι το γεγονος οτι ειτε θα χασει την μπαλα απο τα χερια του και θ ανανεωσει τις επιθεσεις του εξαστερου,ειτε θα δωσει την μπαλα σε αντιπαλο,που αυτο συνηθως κανει και θα χυθει ο εξαστερος στον αιφινδιασμο
ΕΦΙΑΛΤΗ όνειρό μου να με βρίζει ο συγκεκριμένος.
LOVE AT FIRST SIGHT λένε στο πουστόνησο ξέρει αυτός.
ααααααααααααααχχα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χααααααφοραγε κ φανελα του τζολε ο τρυπας.
Αυτοι ειναι οι ζελες τυπε.
Σιχαματα λεμε
φοραγε κ φανελα του τζολε ο τρυπας.
Αυτοι ειναι οι ζελες τυπε.
Σιχαματα λεμε
Aλλαξε επιτελους αβαταρ γιατι δε θα τα παμε καλα
α και για να μην ξεχνιόμαστε.
τη μπάλλα που έχει παίξει ο γάβρος με Ζιό μέσα στην Κορούνια τέτοια εποχή ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ.-
ουτε που το βλεπω.+1
Αυτό ακριβώς. Μόλις άρχισε και έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση του σιχάματος.
ουτε που το βλεπω.
Κωλοαθλημα ετσι κ αλλοιως.
Ας παιζουν πρωτα τα 30 τελευταια δευτερολεπτα κ μετα ας κατσουν να δουν το υπολοιπο οι μπασκετικοι
προ μαλκοβιτς ηταν καλο.Μια χαρά άθλημα είναι τύπε.
Οι γκρι λύκοι το χαλάνε πάντα όμως.