karxarias79
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2015
- Like
- 133
- Πόντοι
- 1
Η καταρευση ηρθε με την ανοησια του Δελλα να βγαλει τον καλυτερο παιχτη του γηπεδου μεχρι τοτε,να διαλυσει το κεντρο και να αφησει μονο του τον Γιοχανσον.Μεχρι τοτε ο γαυρος δεν ειχε κανει ευκαιρια.Αφηνει μεσα τον Μπαρμποσα,που ηταν εκτος τοπου και χρονου,βγαζει Σιμοες και αφηνει εντελως εκτεθημενο το κεντρο,και τοτε αρχισε το παρτι.Μεγιστη μαλακια,και καποιος που δεν εχει λιγες ποδοσφαιρικες γνωσεις,θα το καταλαβαινε.Τα πράγματα είναι απλά και φαινόταν μέσα στο γήπεδο η κατάληξη.
Η ΑΕΚ πρέσαρε σε όλο το γήπεδο από την αρχή, δεν άφησε τον Ολυμπιακό να κάνει παιχνίδι, αλλά ήταν θέμα χρόνου να σκάσει.
Έτσι ήρθε απλά η κατάρρευση του β΄ημιχρόνου. Ο Ολυμπιακός έκανε πιο σωστή διαχείριση δυνάμεων και λόγω ποιοτικών λύσεων από τον πάγκο έκανε πάρτυ από ένα σημείο και μετά.
να το δουμε λιγο αντιστροφα.αν ο ολυμπιακος εκανε μονο μια κακη αλλαγη,πιστευεις οτι θα εγερνε το ματσ?Η καταρευση ηρθε με την ανοησια του Δελλα να βγαλει τον καλυτερο παιχτη του γηπεδου μεχρι τοτε,να διαλυσει το κεντρο και να αφησει μονο του τον Γιοχανσον.Μεχρι τοτε ο γαυρος δεν ειχε κανει ευκαιρια.Αφηνει μεσα τον Μπαρμποσα,που ηταν εκτος τοπου και χρονου,βγαζει Σιμοες και αφηνει εντελως εκτεθημενο το κεντρο,και τοτε αρχισε το παρτι.Μεγιστη μαλακια,και καποιος που δεν εχει λιγες ποδοσφαιρικες γνωσεις,θα το καταλαβαινε.
Δεν γυριζε το ματς ουτε με σφαιρες,ποιος θα εβαζε γκολ;Ο Κρισαντους,ο Μπουονανοτε,ο Μπαρμποσα;να το δουμε λιγο αντιστροφα.αν ο ολυμπιακος εκανε μονο μια κακη αλλαγη,πιστευεις οτι θα εγερνε το ματσ?
εγω παντως εχω την αισθηση οτι ακομα να παιζοταν το παιχνιδι,αυτη η ΑΕΚ γκολ δεν εβαζε εκει μεσα
Η καταρευση ηρθε με την ανοησια του Δελλα να βγαλει τον καλυτερο παιχτη του γηπεδου μεχρι τοτε,να διαλυσει το κεντρο και να αφησει μονο του τον Γιοχανσον.Μεχρι τοτε ο γαυρος δεν ειχε κανει ευκαιρια.Αφηνει μεσα τον Μπαρμποσα,που ηταν εκτος τοπου και χρονου,βγαζει Σιμοες και αφηνει εντελως εκτεθημενο το κεντρο,και τοτε αρχισε το παρτι.Μεγιστη μαλακια,και καποιος που δεν εχει λιγες ποδοσφαιρικες γνωσεις,θα το καταλαβαινε.
Δεν μου λες μπούλη.... Εσυ είσαι ο παλιος personanongrata; Ρωτω, γιατι σ΄αυτον είχα δώσει τα σκήπτρα του αρχιμαλάκα εδώ μέσα. Οποτε αν είσαι εσυ, τότε κρατα τα γιατι σου αξιζουνε. Αν είναι αλλος, τότε μοιραστήτε τα.....Tα πράγματα είναι απλά. Ο Ολυμπιακός απέκτησε προπονητή κανονικό γιατί ο βαγγέλας πάει για το Κελλι 33. Οσο πιο καλή ομάδα έχει φέτος (ξέρει αυτός γιατί) τόσο πιο λίγο θα κάτσει μέσα.
Τα προηγούμενα χρόνια το έπαιρνε χωρίς ομάδα. Φετος πρεπει να εχει ο ... Βαγγέλας μεγάλη υποστήριξη. Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Μαλακια ειπες τωρα.Ο Σιλβα δηλαδη δεν ειναι παλαιμαχος ποδοσφαιριστης;για αυτό ο ολυμπιακός έχει τον μάρκο σίλβα και η ΑΕΚ έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή για προπονητές...
Ας μιλησουμε και λιγο σοβαρα , η ομαδα χτες δεν ηταν και τοσο καλη τουλαχιστον στα δικα μου ματια ο τσορι δε βοηθησε και αυτο ειχε ως αποτελεσμα η ομαδα να ειναι κομενη στα δυο , ο ιντεγιε φοβερος πανω κατω συνεχεια και γενικα οι υπολοιποι σε σχετικα θα ελεγα καλα επιπεδα......ενταξει παιζαμε και με μια ομαδα πολυ χαμηλης δυναμικοτητας που νομιζει οτι επειδη φερει τη φανελα της αεκ ειναι αεκ.... μαλλον αν εβαζε χτες το γεωργεα να ειχε καλυτερη τυχη... για μενα το παιχνιδι γενικα δε χρειαζεται περισσοτερο να ασχοληθουμε ενταξει καναμε την πλακα μας αλλα την τριτη με τετοια εμφανιση γενικα δε θα μπορεσουμε να παρουμε το διπλο που ολοι θελουμε ......αυτα!!!!
Μαλακια ειπες τωρα.Ο Σιλβα δηλαδη δεν ειναι παλαιμαχος ποδοσφαιριστης;
Εχει παιξει σε πολλες ομαδες,απο το 5 μεχρι το 11 επαιζε στην Εστοριλ,και το 12 ανελαβε προπονητης της.α ναί δεν το ήξερα ότι επαιζε μπάλα? σόρυ. που ρε τύπε επαιζε?στην σπόρτινγκ?
Αι γεια σου....
Το ΑΕΚακι, ΑΕΚακι παρέμεινε, και ίσως μίκρηνε κιόλας. Ομως γαμώ το φελέκι μου γαμώ, εγώ έμεινα με την εντύπωση οτι το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικη εικόνα του αγώνα. Δεν λέω ότι ητανε να χάσουμε κιόλας, αλλα όχι και 4-0 με τέτοια εμφάνιση.
Αι γεια σου....
Το ΑΕΚακι, ΑΕΚακι παρέμεινε, και ίσως μίκρηνε κιόλας. Ομως γαμώ το φελέκι μου γαμώ, εγώ έμεινα με την εντύπωση οτι το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικη εικόνα του αγώνα. Δεν λέω ότι ητανε να χάσουμε κιόλας, αλλα όχι και 4-0 με τέτοια εμφάνιση.
πες μας τι θυμάσαι εσύ απο το μπάσκετ τα τελευταία 20 χρόνια....