Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (2 μέλη και 42 επισκέπτες)

karxarias79

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
133
Πόντοι
1
χαχαχαχαχα

Συνημμένα

• 12115934_10207166360057946_4487430005049115417_n.jpg
    12115934_10207166360057946_4487430005049115417_n.jpg
    46,2 KB · Εμφανίσεις: 15

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τα πράγματα είναι απλά και φαινόταν μέσα στο γήπεδο η κατάληξη.

Η ΑΕΚ πρέσαρε σε όλο το γήπεδο από την αρχή, δεν άφησε τον Ολυμπιακό να κάνει παιχνίδι, αλλά ήταν θέμα χρόνου να σκάσει.

Έτσι ήρθε απλά η κατάρρευση του β΄ημιχρόνου. Ο Ολυμπιακός έκανε πιο σωστή διαχείριση δυνάμεων  και λόγω ποιοτικών λύσεων από τον πάγκο έκανε πάρτυ από ένα σημείο και μετά.
Η καταρευση ηρθε με την ανοησια του Δελλα να βγαλει τον καλυτερο παιχτη του γηπεδου μεχρι τοτε,να διαλυσει το κεντρο και να αφησει μονο του τον Γιοχανσον.Μεχρι τοτε ο γαυρος δεν ειχε κανει ευκαιρια.Αφηνει μεσα τον Μπαρμποσα,που ηταν εκτος τοπου και χρονου,βγαζει Σιμοες και αφηνει εντελως εκτεθημενο το κεντρο,και τοτε αρχισε το παρτι.Μεγιστη μαλακια,και καποιος που δεν εχει λιγες ποδοσφαιρικες γνωσεις,θα το καταλαβαινε.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.892
Πόντοι
606
Η καταρευση ηρθε με την ανοησια του Δελλα να βγαλει τον καλυτερο παιχτη του γηπεδου μεχρι τοτε,να διαλυσει το κεντρο και να αφησει μονο του τον Γιοχανσον.Μεχρι τοτε ο γαυρος δεν ειχε κανει ευκαιρια.Αφηνει μεσα τον Μπαρμποσα,που ηταν εκτος τοπου και χρονου,βγαζει Σιμοες και αφηνει εντελως εκτεθημενο το κεντρο,και τοτε αρχισε το παρτι.Μεγιστη μαλακια,και καποιος που δεν εχει λιγες ποδοσφαιρικες γνωσεις,θα το καταλαβαινε.
να το δουμε λιγο αντιστροφα.αν ο ολυμπιακος εκανε μονο μια κακη αλλαγη,πιστευεις οτι θα εγερνε το ματσ?
εγω παντως εχω την αισθηση οτι ακομα να παιζοταν το παιχνιδι,αυτη η ΑΕΚ γκολ δεν εβαζε εκει μεσα  :hi:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
να το δουμε λιγο αντιστροφα.αν ο ολυμπιακος εκανε μονο μια κακη αλλαγη,πιστευεις οτι θα εγερνε το ματσ?
εγω παντως εχω την αισθηση οτι ακομα να παιζοταν το παιχνιδι,αυτη η ΑΕΚ γκολ δεν εβαζε εκει μεσα  :hi:
Δεν γυριζε το ματς ουτε με σφαιρες,ποιος θα εβαζε γκολ;Ο Κρισαντους,ο Μπουονανοτε,ο Μπαρμποσα;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.953
Πόντοι
2.606
Νταξει ρε μην κάνετε ετσι δεν τα πήγατε κι άσχημα 4 φάγατε παλιά τρώγατε και παραπάνω υπήρξε βελτίωσης  :grin:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Το χθεσινό ματς ανήκει ήδη στο παρελθόν.
Το θέμα τώρα μάγκες είναι να κερδίσουμε τους Κροάτες και γενικότερα να συνεχίσουμε το καλό σερί φέτος.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.139
Πόντοι
5.916

για αυτό ο ολυμπιακός έχει τον μάρκο σίλβα και η ΑΕΚ έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή για προπονητές...

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.139
Πόντοι
5.916
πάντως αυτά που είπε χθές ο δέλλας είναι για γέλια και ειδικά αυτό που απάντησε σε ερώτηση ενός δημοσιομαλάκα "κ. Δέλλα μήπως ήταν λάθος η απόφαση να βγάλετε τον σιμόες?" και η απάντηση του " έπρεπε να ρισκάρουμε γιατί θέλαμε να κερδίσουμε" και μετά είπε ότι δεν με νοιάζει ποιός είναι ο αντίπαλός μου,εγώ κοιτάω πώς θα κερδίσει η ομάδα μου.....είναι χαζός ο σίλβα δηλ.και οι υπόλοιποι προπονητές που όταν παιζουμε με δυνατότερο αντίπαλο προσαρμόζουν ένα αμυντικογενές πλάνο μπάς και σωθούν....σκεφτείτε ο δέλλας να είχε αντίπαλο την μπάγερν και να έβγαζε τον σιμόες...πόσα θα έτρωγε άραγε??????? :S :S

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Tα πράγματα είναι απλά. Ο Ολυμπιακός απέκτησε προπονητή κανονικό γιατί ο βαγγέλας πάει για το Κελλι 33. Οσο πιο καλή ομάδα έχει φέτος (ξέρει αυτός γιατί) τόσο πιο λίγο θα κάτσει μέσα.

Τα προηγούμενα χρόνια το έπαιρνε χωρίς ομάδα. Φετος πρεπει να εχει ο ... Βαγγέλας μεγάλη υποστήριξη. Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Δεν μου λες μπούλη.... Εσυ είσαι ο παλιος personanongrata; Ρωτω, γιατι σ΄αυτον είχα δώσει τα σκήπτρα του αρχιμαλάκα εδώ μέσα. Οποτε αν είσαι εσυ, τότε κρατα τα γιατι σου αξιζουνε. Αν είναι αλλος, τότε μοιραστήτε τα.....

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Κι οι δύο… καλύτεροι στα 2/3. Σούμα, έξι!

• Για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε και φιλοξένησε υποδειγματικά την ΑΕΚ μέσα στο Καραϊσκάκη. Όπως και στο 1-1 του Κυπέλλου το Μάρτιο, ο Ολυμπιακός διοργάνωσε υποδειγματικά το ντέρμπι, σε συνθήκες Τσάμπιονς Λιγκ, ανεξάρτητα από την τεράστια αντιπαλότητα που όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει.

• Ο Δέλλας είδε χθες την ΑΕΚ καλύτερη μέχρι το 60’!!! Ο ΠΑΟΚ ήταν, λέει, τις προάλλες στην Τούμπα καλύτερος του Ολυμπιακού μετά το 35’! Τελικό σκορ, σούμα και για τους δύο 0-6! Φαντάσου να μην ήταν…καλύτεροι κι οι δύο του Ολυμπιακού στα δύο τρία των αγώνων!!!

• Η αλλαγή του Σιμόες στο 62’ έφερε την τεσσάρα; Ρόλο έπαιξε κι αυτό. Αλλά μέχρι εκεί. Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ είχε αρχίσει να τα «φτύνει» από τα πρώτα λεπτά του β΄ημιχρόνου, αφού στο α΄ είχε δώσει το 110% για να μη φανεί κατώτερη του Ολυμπιακού. Με το που ξεκίνησε το β΄ ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν πολύ πιο φρέσκος. Όχι από το 62’. Φαινόταν ξεκάθαρα τι θα επακολουθήσει.

• Φάουλ στο γκολ του Μποτία δεν ζήτησε κανείς από την ΑΕΚ. Ούτε ο ίδιος ο Ντίντακ. Μόνο…δημοσιογράφοι "είδαν" και ζήτησαν φάουλ! Το λάθος ήταν του Δέλλα που έβαλε τον Ντίντακ να μαρκάρει στα κόρνερ τον Μποτία. Το κατάλαβε στο ημίχρονο και στο β΄ είχε πάνω του τον Λαμπρόπουλο στις στημένες φάσεις.

• Έγραφα χθες για το Φορτούνης VS Μάνταλου Νο 3. Τελικά ο Φορτούνης έπαιξε μόλις 15 λεπτά-και τα πρώτα 75 ο Τσόρι. Παραγωγή από τα δύο δεκάρια: δύο γκολ, μία ασίστ κι ένα δοκάρι.

• Η ΑΕΚ μέχρι τώρα εκτός έδρας είχε νίκη στη Βέροια στο 90’, ισοπαλία 0-0 στην Ξάνθη κι ήττα 1-2 στην Τούμπα. Μαθηματικά στο Καραϊσκάκη τι θα έκανε;...

• Τελευταίος στην είσοδο των ομάδων από τα αποδυτήρια βγήκε από τον Ολυμπιακό ο Τσόρι. Κι από την ΑΕΚ ο... Πλατέλλας. Ναι, αυτός που έκανε τη…μαγκιά με θεατρική παράσταση- βουτιά να κερδίσει πέναλτι.

• Νιγηριανός ο Κρισάντους, Νιγηριανός κι ο Ιντέγε, αλλά έχουν και κάποιες…διαφορές.

• Εξ-άρα, Χ-άρα, Τεσσ-άρα.

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
μπουκομενοι μπατζανοτουρκοι 2 για γκολ για καθε σας κεφαλι!!!!φιδια κολοβα κρυμμενα ενα ΡΔΕΛΟΜΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ!!!!και οπως λενε και στην γλωσσα σας ΤΑΧΤΕΝ ΠΟΥΛΕΝ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
για αυτό ο ολυμπιακός έχει τον μάρκο σίλβα και η ΑΕΚ έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή για προπονητές...
Μαλακια ειπες τωρα.Ο Σιλβα δηλαδη δεν ειναι παλαιμαχος ποδοσφαιριστης;

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ας  μιλησουμε και λιγο σοβαρα , η ομαδα χτες δεν ηταν και τοσο καλη τουλαχιστον στα δικα μου ματια ο τσορι δε βοηθησε και αυτο ειχε ως αποτελεσμα η ομαδα να ειναι κομενη στα δυο , ο ιντεγιε φοβερος πανω κατω συνεχεια και γενικα οι υπολοιποι σε σχετικα θα ελεγα καλα επιπεδα......ενταξει παιζαμε και με μια ομαδα πολυ χαμηλης δυναμικοτητας που νομιζει οτι επειδη φερει τη φανελα της αεκ ειναι αεκ.... :2funny: :2funny: :2funny: μαλλον αν εβαζε χτες το γεωργεα να ειχε καλυτερη τυχη... :effemine: :effemine: :effemine: για μενα το παιχνιδι γενικα δε χρειαζεται περισσοτερο να ασχοληθουμε ενταξει καναμε την πλακα μας αλλα  την τριτη με τετοια εμφανιση γενικα δε θα μπορεσουμε να παρουμε το διπλο που ολοι θελουμε ......αυτα!!!!

Αι γεια σου....
Το ΑΕΚακι, ΑΕΚακι παρέμεινε, και ίσως μίκρηνε κιόλας. Ομως γαμώ το φελέκι μου γαμώ, εγώ έμεινα με την εντύπωση οτι το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικη εικόνα του αγώνα. Δεν λέω ότι ητανε να χάσουμε κιόλας, αλλα όχι και 4-0 με τέτοια εμφάνιση.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.139
Πόντοι
5.916

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
α ναί δεν το ήξερα ότι επαιζε μπάλα? σόρυ. που ρε τύπε επαιζε?στην σπόρτινγκ?
Εχει παιξει σε πολλες ομαδες,απο το 5 μεχρι το 11 επαιζε στην Εστοριλ,και το 12 ανελαβε προπονητης της.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Αι γεια σου....
Το ΑΕΚακι, ΑΕΚακι παρέμεινε, και ίσως μίκρηνε κιόλας. Ομως γαμώ το φελέκι μου γαμώ, εγώ έμεινα με την εντύπωση οτι το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικη εικόνα του αγώνα. Δεν λέω ότι ητανε να χάσουμε κιόλας, αλλα όχι και 4-0 με τέτοια εμφάνιση.

Εχουμε και ευρωπαικό παιχνίδι μεθαύριο , έτσι ?
Δεν ξύνουμε τα παπάρια μας με ενα ματς την βδομάδα .

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
Πάλι σας γλέντησε ο Πρόεδρας.. αλλόθρησκα κουνάβια στα καβούκια σας. Τίποτα δεν είναι τυχαίο μ αυτή την ομάδα..
2 Στο Ζαγκρεμπ  :wanker:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :wanker: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :wanker: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :wanker:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Αι γεια σου....

Συντήρηση δυνάμεων για το μεγάλο ματς μεθαύριο τύπε  :rockon:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.156
Πόντοι
506
πες μας τι θυμάσαι εσύ απο το μπάσκετ τα τελευταία 20 χρόνια....

Αναμετρήσεις στην Ευρωλίγκα  :cool2: :cool2: :cool2:

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί εννιά φορές στην διοργάνωση με τον Ολυμπιακό να έχει επικρατήσει έξι φορές και τον Παναθηναϊκό τρεις.

Οι ευρύτερες νίκες ανά διοργάνωση

Ευρωλίγκα
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 49–69 (+20), Κλειστό ΟΑΚΑ, 27 Μαρτίου 1997

Πρωτάθλημα Ελλάδος
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 73–38 (+35), ΣΕΦ, 19 Μαΐου 1996

Κύπελλο Ελλάδος
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 68-110(+42), Παναθηναϊκό Στάδιο, 1 Ιουνίου 1977

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.156
Πόντοι
506
@ 1personanongrata

ααααα και που 'σαι, ειχες καλομαθει στο μπασεκτ με τους φαρμακοτριφτες......

να δεις τι ωραια που θα περναμε και στο μπασκετ απο δω κ στο εξης.......

να δεις πως θα σας τα χωσουμε ενα ενα τα φαρμακα στον κωλο  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom