Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Gamias_1988

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2014
Like
50
Πόντοι
1
:cheesy:

Συνημμένα

• 12122864_1509289859397337_6753746723778821288_n.jpg
    12122864_1509289859397337_6753746723778821288_n.jpg
    14,4 KB · Εμφανίσεις: 13

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.746
Πόντοι
6.255
:wanker: :wanker: :wanker:

Συνημμένα

• 12079296_891014384267098_2506346814179023052_n.jpg
    12079296_891014384267098_2506346814179023052_n.jpg
    46,5 KB · Εμφανίσεις: 10

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
Βαζελογαυροι που μας εχετε πρηξει τα παπαρια για το τι δεν εκανε και δεν κανει ο βαγγελας,ολοι εσεις δηλαδη που σε μονιμη βαση κλαψομουνιαζετε σαν πουτανακια για το υποτιθεμενο καλο της ομαδας,ΡΟΥΦΗΞΤΕ ΤΗΝ ΨΩΛΑΡΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ και κλαψτε γοερα μαζι με τις αλλοθρησκες πουτανες-σκλαβες μας.
Τι σκατα ψεγαδι θα βρειτε πλεον για να συνεχισετε την μιρλα?
Τουμπεκιαστειτε λοιπον κ αρχιστε να ερχοσαστε γηπεδο για πληρη υποστηριξη του προπονηταρα σιλβα κ των παιχταραδων της ομαδας μας για να ζησουμε ολη την χρονια νυχτες σαν την χθεσινη,σαν της τουμπας,σαν της αρσεναλ.
ΠΟΥΣΤΗ ΒΑΖΕΛΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΦΑΣ ΦΕΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ?
Ατσακωτα μουνια σας ψαχναμε σε ολη την αθηνα και πριν και μετα τον αγωνα.
Παλι κλειδωμενοι ρε τρικουμπες ρομπες?
Τι πρεπει να κανουμε δηλαδη για να βγειτε απο τους ταφους κ τα υπογεια?

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Τελικά ήρθαν αλλά ήρθαν μετην όπισθεν.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Λοιπον ας Μιλησουμε και λιγο Σοβαρα...Καθαρα Παικτικως το Σιγουρο ειναι οτι δεν Κερδιζει ο Γαυρος!!!Εκτος αν Ξανακατεβει στο Ημιχρονο παλι ο Χοντρος στα Αποδυτυρια των Διαιτητων για να τους..Ευχηθει Καλη Επιτυχια!! :2funny: :2funny:

έχει ποδοσφαιρική αντίληψη το παιδί.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πεναλτυ δεν ηταν,εξω απο την περιοχη ηταν,ο πλατελλας το εκανε πολυ θεατρινιστικο και σωστα δεν εδωσε τιποτα.Καμια κοκκινη καρτα,του εδωσε κιτρινη του σιοβα μετα που τελειωσε η φαση.
Οτι και να λεμε η διαφορα των 2 ομαδων ειναι τεραστια.Ναι η διαιτησια ηταν αισχρη,δεν ηταν ομως και στο παοκ - ολυμπιακος;Ομως εκει νικησε ο ολυμπιακος,παρολο που επαιζε εδρα ο διαιτητης.

Tα πράγματα είναι απλά. Ο Ολυμπιακός απέκτησε προπονητή κανονικό γιατί ο βαγγέλας πάει για το Κελλι 33. Οσο πιο καλή ομάδα έχει φέτος (ξέρει αυτός γιατί) τόσο πιο λίγο θα κάτσει μέσα.

Τα προηγούμενα χρόνια το έπαιρνε χωρίς ομάδα. Φετος πρεπει να εχει ο ... Βαγγέλας μεγάλη υποστήριξη. Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Ας  μιλησουμε και λιγο σοβαρα , η ομαδα χτες δεν ηταν και τοσο καλη τουλαχιστον στα δικα μου ματια ο τσορι δε βοηθησε και αυτο ειχε ως αποτελεσμα η ομαδα να ειναι κομενη στα δυο , ο ιντεγιε φοβερος πανω κατω συνεχεια και γενικα οι υπολοιποι σε σχετικα θα ελεγα καλα επιπεδα......ενταξει παιζαμε και με μια ομαδα πολυ χαμηλης δυναμικοτητας που νομιζει οτι επειδη φερει τη φανελα της αεκ ειναι αεκ.... :2funny: :2funny: :2funny: μαλλον αν εβαζε χτες το γεωργεα να ειχε καλυτερη τυχη... :effemine: :effemine: :effemine: για μενα το παιχνιδι γενικα δε χρειαζεται περισσοτερο να ασχοληθουμε ενταξει καναμε την πλακα μας αλλα  την τριτη με τετοια εμφανιση γενικα δε θα μπορεσουμε να παρουμε το διπλο που ολοι θελουμε ......αυτα!!!!

ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Tα πράγματα είναι απλά. Ο Ολυμπιακός απέκτησε προπονητή κανονικό γιατί ο βαγγέλας πάει για το Κελλι 33. Οσο πιο καλή ομάδα έχει φέτος (ξέρει αυτός γιατί) τόσο πιο λίγο θα κάτσει μέσα.

Τα προηγούμενα χρόνια το έπαιρνε χωρίς ομάδα. Φετος πρεπει να εχει ο ... Βαγγέλας μεγάλη υποστήριξη. Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

ειστε εισαγγελεας  κυριε και ξερετε απο τωρα τι θα παθει ο βαγγελας ???? :hi:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ας  μιλησουμε και λιγο σοβαρα , η ομαδα χτες δεν ηταν και τοσο καλη τουλαχιστον στα δικα μου ματια ο τσορι δε βοηθησε και αυτο ειχε ως αποτελεσμα η ομαδα να ειναι κομενη στα δυο , ο ιντεγιε φοβερος πανω κατω συνεχεια και γενικα οι υπολοιποι σε σχετικα θα ελεγα καλα επιπεδα......ενταξει παιζαμε και με μια ομαδα πολυ χαμηλης δυναμικοτητας που νομιζει οτι επειδη φερει τη φανελα της αεκ ειναι αεκ.... :2funny: :2funny: :2funny: μαλλον αν εβαζε χτες το γεωργεα να ειχε καλυτερη τυχη... :effemine: :effemine: :effemine: για μενα το παιχνιδι γενικα δε χρειαζεται περισσοτερο να ασχοληθουμε ενταξει καναμε την πλακα μας αλλα  την τριτη με τετοια εμφανιση γενικα δε θα μπορεσουμε να παρουμε το διπλο που ολοι θελουμε ......αυτα!!!!

τα τελευταία χρόνια οι γάβροι νομίζετε ότι η ευρώπη ειναι ψωροκώσταινα... Και έρχονται οι πούτσες βροχή γιατί εχετε συνηθίσει να παίζετε με Κούλες και όταν ερχεται κανονική ομάδα ερχονται και οι ψωλές. Συνήθως οι τέζα φορμαρισμένες ομάδες το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς καταρρέουν μετά το Φλεβάρη. Εκεί περίπου που έχει και κάτι δικαστικές εκκρεμότητες ο Βαγγέλας.........

Υ.Γ. Ούτως ή αλλως απο του χρόνου θα παίζετε απο Ιούλη γιατί καλά γελούσατε τόσα χρόνια αλλά τώρα ήρθε η ώρα και να πληρώσετε το τίμημα που χρεώνατε στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα προηγουμενα χρόνια.

ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2015
Like
6
Πόντοι
1
τα τελευταία χρόνια οι γάβροι νομίζετε ότι η ευρώπη ειναι ψωροκώσταινα... Και έρχονται οι πούτσες βροχή γιατί εχετε συνηθίσει να παίζετε με Κούλες και όταν ερχεται κανονική ομάδα ερχονται και οι ψωλές. Συνήθως οι τέζα φορμαρισμένες ομάδες το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς καταρρέουν μετά το Φλεβάρη. Εκεί περίπου που έχει και κάτι δικαστικές εκκρεμότητες ο Βαγγέλας.........

Υ.Γ. Ούτως ή αλλως απο του χρόνου θα παίζετε απο Ιούλη γιατί καλά γελούσατε τόσα χρόνια αλλά τώρα ήρθε η ώρα και να πληρώσετε το τίμημα που χρεώνατε στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα προηγουμενα χρόνια.

ειστε οπαδος της κουλας κυριε ?  :hi:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2015
Like
6
Πόντοι
1
ξέριες ποιού οπαδός είμαι κλώνε. Ειχα να γράψω μήνες. Οταν ξαναγράψω να είσαι εδώ με το ίδιο νικ. να σχολιάσουμε την απόφαση

δεν ξερω δεν ειμαι κλωνος θα ηθελα να μου πειτε τι ομαδα ειστε

ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2015
Like
6
Πόντοι
1
η μόνη που σας έχει ρίξει εν Ελλάδι τα τελευταία 20 χρόνια τρία εντός έδρας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καταλαβα  :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:

αυτο θα το λετε και μετα απο 50 χρονια με αυτες τις αναμνησεις προσπαθειτε να επιβιωσετε...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καταλαβα   :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:

αυτο θα το λετε και μετα απο 50 χρονια με αυτες τις αναμνησεις προσπαθειτε να επιβιωσετε...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πες μας τι θυμάσαι εσύ απο το μπάσκετ τα τελευταία 20 χρόνια....

Υ.Γ. πονάνε τα 3 γι αυτό αρχίσανε τα εμότικονς.....

ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2015
Like
6
Πόντοι
1
πες μας τι θυμάσαι εσύ απο το μπάσκετ τα τελευταία 20 χρόνια....

Υ.Γ. πονάνε τα 3 γι αυτό αρχίσανε τα εμότικονς.....

οτι εχω παρει 3 πρωταθληματα ευρωπης, εχω δε θυμαμαι ποσα πρθυαθληματα ελλαδας και καποια κυπελα και μη μου αναφερεις για την ομαδα σου τι εχει κανει δε με ενδιαφερει  :hi:

Δεν πονανε τα τρια γιατι σου εχω ρηξει και εγω 4 αλλα δεν ακθομαι στο τι εγινε τοτε γιατι εγω εχω φρεσκα να σου πω ενω εσυ δεν εχεις....αυτη ειναι η διαφορα μας... :hi:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οτι εχω παρει 3 πρωταθληματα ευρωπης/ εχω δε θυμαμαι ποσα πρθυαθληματα ελλαδας και καποια κυπελα και μη μου αναφερεις για την ομαδα σου τι εχει κανει δε με ενδιαφερει  :hi:
κάνα δυό πρωταθλήματα έχεις πάρει και δυό τρία κύπελλα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom