Gamias_1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2014
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Λοιπον ας Μιλησουμε και λιγο Σοβαρα...Καθαρα Παικτικως το Σιγουρο ειναι οτι δεν Κερδιζει ο Γαυρος!!!Εκτος αν Ξανακατεβει στο Ημιχρονο παλι ο Χοντρος στα Αποδυτυρια των Διαιτητων για να τους..Ευχηθει Καλη Επιτυχια!!
Πεναλτυ δεν ηταν,εξω απο την περιοχη ηταν,ο πλατελλας το εκανε πολυ θεατρινιστικο και σωστα δεν εδωσε τιποτα.Καμια κοκκινη καρτα,του εδωσε κιτρινη του σιοβα μετα που τελειωσε η φαση.
Οτι και να λεμε η διαφορα των 2 ομαδων ειναι τεραστια.Ναι η διαιτησια ηταν αισχρη,δεν ηταν ομως και στο παοκ - ολυμπιακος;Ομως εκει νικησε ο ολυμπιακος,παρολο που επαιζε εδρα ο διαιτητης.
Tα πράγματα είναι απλά. Ο Ολυμπιακός απέκτησε προπονητή κανονικό γιατί ο βαγγέλας πάει για το Κελλι 33. Οσο πιο καλή ομάδα έχει φέτος (ξέρει αυτός γιατί) τόσο πιο λίγο θα κάτσει μέσα.
Τα προηγούμενα χρόνια το έπαιρνε χωρίς ομάδα. Φετος πρεπει να εχει ο ... Βαγγέλας μεγάλη υποστήριξη. Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Ας μιλησουμε και λιγο σοβαρα , η ομαδα χτες δεν ηταν και τοσο καλη τουλαχιστον στα δικα μου ματια ο τσορι δε βοηθησε και αυτο ειχε ως αποτελεσμα η ομαδα να ειναι κομενη στα δυο , ο ιντεγιε φοβερος πανω κατω συνεχεια και γενικα οι υπολοιποι σε σχετικα θα ελεγα καλα επιπεδα......ενταξει παιζαμε και με μια ομαδα πολυ χαμηλης δυναμικοτητας που νομιζει οτι επειδη φερει τη φανελα της αεκ ειναι αεκ.... μαλλον αν εβαζε χτες το γεωργεα να ειχε καλυτερη τυχη... για μενα το παιχνιδι γενικα δε χρειαζεται περισσοτερο να ασχοληθουμε ενταξει καναμε την πλακα μας αλλα την τριτη με τετοια εμφανιση γενικα δε θα μπορεσουμε να παρουμε το διπλο που ολοι θελουμε ......αυτα!!!!
ειστε εισαγγελεας κυριε και ξερετε απο τωρα τι θα παθει ο βαγγελας ????
τα τελευταία χρόνια οι γάβροι νομίζετε ότι η ευρώπη ειναι ψωροκώσταινα... Και έρχονται οι πούτσες βροχή γιατί εχετε συνηθίσει να παίζετε με Κούλες και όταν ερχεται κανονική ομάδα ερχονται και οι ψωλές. Συνήθως οι τέζα φορμαρισμένες ομάδες το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς καταρρέουν μετά το Φλεβάρη. Εκεί περίπου που έχει και κάτι δικαστικές εκκρεμότητες ο Βαγγέλας.........
Υ.Γ. Ούτως ή αλλως απο του χρόνου θα παίζετε απο Ιούλη γιατί καλά γελούσατε τόσα χρόνια αλλά τώρα ήρθε η ώρα και να πληρώσετε το τίμημα που χρεώνατε στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα προηγουμενα χρόνια.
ξέριες ποιού οπαδός είμαι κλώνε. Ειχα να γράψω μήνες. Οταν ξαναγράψω να είσαι εδώ με το ίδιο νικ. να σχολιάσουμε την απόφαση
ειστε οπαδος της κουλας κυριε ?
ξέριες ποιού οπαδός είμαι κλώνε. Ειχα να γράψω μήνες. Οταν ξαναγράψω να είσαι εδώ με το ίδιο νικ. να σχολιάσουμε την απόφαση
η μόνη που σας έχει ρίξει εν Ελλάδι τα τελευταία 20 χρόνια τρία εντός έδρας.δεν ξερω δεν ειμαι κλωνος θα ηθελα να μου πειτε τι ομαδα ειστε
η μόνη που σας έχει ρίξει εν Ελλάδι τα τελευταία 20 χρόνια τρία εντός έδρας.
πες μας τι θυμάσαι εσύ απο το μπάσκετ τα τελευταία 20 χρόνια....
καταλαβα
αυτο θα το λετε και μετα απο 50 χρονια με αυτες τις αναμνησεις προσπαθειτε να επιβιωσετε...
πες μας τι θυμάσαι εσύ απο το μπάσκετ τα τελευταία 20 χρόνια....
Υ.Γ. πονάνε τα 3 γι αυτό αρχίσανε τα εμότικονς.....
κάνα δυό πρωταθλήματα έχεις πάρει και δυό τρία κύπελλα.....οτι εχω παρει 3 πρωταθληματα ευρωπης/ εχω δε θυμαμαι ποσα πρθυαθληματα ελλαδας και καποια κυπελα και μη μου αναφερεις για την ομαδα σου τι εχει κανει δε με ενδιαφερει