redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Ναι τύπετυπε θα εισαι μεσα
Ναι τύπετυπε θα εισαι μεσα
βιπ ,μαν?Ναι τύπε
vvipβιπ ,μαν?
ωραίος ρεντ ... πόσο θα πληρώσεις το εισιτήριο ?
ωραίος ρεντ ... πόσο θα πληρώσεις το εισιτήριο ?
free of chargeωραίος ρεντ ... πόσο θα πληρώσεις το εισιτήριο ?
εισαι απο αυτους που μπουκαρανε στο ΟΑΚΑ με τον Λεβαδειακό τύπε?free of charge
κι εσενα τι σε νοιαζει;εισαι απο αυτους που μπουκαρανε στο ΟΑΚΑ με τον Λεβαδειακό τύπε?
περα απο την πλάκα,αλήθεια εσεις οι γαύροι θα πρέπει να είστε πολύ μαζοχες για να το γεμίσετε να δείτε ποσες καρπαζιες θα ειπράξετε!
Έχω πρόσκληση τύπεεισαι απο αυτους που μπουκαρανε στο ΟΑΚΑ με τον Λεβαδειακό τύπε?
περα απο την πλάκα,αλήθεια εσεις οι γαύροι θα πρέπει να είστε πολύ μαζοχες για να το γεμίσετε να δείτε ποσες καρπαζιες θα ειπράξετε!
πανθαρακικο?Έχω πρόσκληση τύπε
Εσύ ρε καημένε που πληρώνεις και τρως καρπαζιές από Πανθρακικούς και Ξάνθες είναι καλύτερα;
εδω μπαινω για τον redman που ειναι τυπος και οχι να κανψ καζουρα στους υπολοιπους!κι εσενα τι σε νοιαζει;
στο δικο σου σβερκο θα πεσουν;
ειμαστε μαζωχες και μας αρεσουν οι φαπες
βαρδα ομως μην γινει καμια στραβη κι ερθει ασσος.....
Mε το πουλιδο τι εγινε ρε τυπε παλι τσαμπα τα 20 εκ που εδωσες στον κομποτη,θα πρεπει να δωσει στην τιγκρες τα μισα.Έχω πρόσκληση τύπε
Εσύ ρε καημένε που πληρώνεις και τρως καρπαζιές από Πανθρακικούς και Ξάνθες είναι καλύτερα;
πανθαρακικο?
παιξαμε με τον πανθρακικο?
εφαγα φαπα απο ξανθη?
στο 92 νικησες ρε χαμένε τον Λεβαδειακο και μιλας!!
Να και κάτι καλό που θα κάνει ο Τσύριζας
Εμείς έχουμε πρόεδρο που σπρώχνει λεφτά στην ομάδα οπότε δεν έχουμε μουρμούρα σαν έσας..Στο πρωτάθλημα είμαστε πρώτοι από την πρώτη αγωνιστική οπότε κάνουμε τον χαβαλέ μας τύπεΔεν εχουνε με τι να ασχοληθουνε οι αθεοφοβοι και κανουνε ντιμπειτ για την δηλωση του Καπινο
το ρεπορταζ ειναι της πλακας.οι δικοι μας παντως συγχωνευονται λογω εξοδων.οσοι ασχολουνται,το ξερουν.φετος με φουλ διαρκειας το πεταλο και χωρις πλεξιγκλας,ολοι εχουν φαγωθει να κλεισουν την 7.τα ακουμε χρονια.δεν προκειται να γινει ουτε τωρα.