Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085
2,3 μύρια λένε. Πολύ καλή περίπτωση.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.409
Πόντοι
5.006
Βεβαίως καλη κινηση μικρός εξελιξιμος και τον κάλεσε και εθνική Σερβίας.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Καλός παίκτης ο Μιλιβόγιεβιτς αν και πολύς κόσμος δεν του αρέσει.Πρέπει να φέρουμε και άλλον παίκτη γιατί δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει ο Μανιάτης και σε τι κατάσταση θα επανέλθει μετά από έναν τέτοιον τραυματισμό,να δούμε τι θα γίνει και με Κασάμι κατά την γνώμη μου πρέπει να τον κρατήσει εκτός και αν δώσουν κανά 10ρικο

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καλός παίκτης ο Μιλιβόγιεβιτς αν και πολύς κόσμος δεν του αρέσει.Πρέπει να φέρουμε και άλλον παίκτη γιατί δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει ο Μανιάτης και σε τι κατάσταση θα επανέλθει μετά από έναν τέτοιον τραυματισμό,να δούμε τι θα γίνει και με Κασάμι κατά την γνώμη μου πρέπει να τον κρατήσει εκτός και αν δώσουν κανά 10ρικο
Τύπε,θα φέρεις παίχτη κράχτη φέτο...;  :)

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Ήμουν που ήμουν ντάουν σήμερα πήγα να δω και το ματσάκι στο μπάσκετ και ψιχοπλακώθηκα παραπάνω! Δεν βλεπόταν το παιχνίδι την έκανα από τη στεναχώρια στο ημίχρονο! Μόνο ο Σλούκας μου έδωσε λίγο χαρά! Η φυγή μου τουλάχιστον γύρισε την τύχη της ομάδος και πήραμε το ματς!  :2funny:
Μπίλι σοβαρέψου γιατί ακόμα και με τους πεθαμένους μπορεί να κλαίμε εμείς στο τέλος αν συνεχίσεις έτσι! Γαμώ την πουτάνα μου κάνουμε και τον Μαυροκεφαλίδη μάγκα!

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
Ήμουν που ήμουν ντάουν σήμερα πήγα να δω και το ματσάκι στο μπάσκετ και ψιχοπλακώθηκα παραπάνω! Δεν βλεπόταν το παιχνίδι την έκανα από τη στεναχώρια στο ημίχρονο! Μόνο ο Σλούκας μου έδωσε λίγο χαρά! Η φυγή μου τουλάχιστον γύρισε την τύχη της ομάδος και πήραμε το ματς!  :2funny:
Μπίλι σοβαρέψου γιατί ακόμα και με τους πεθαμένους μπορεί να κλαίμε εμείς στο τέλος αν συνεχίσεις έτσι! Γαμώ την πουτάνα μου κάνουμε και τον Μαυροκεφαλίδη μάγκα!

Είναι κουρασμένη η ομάδα, πολλά παραπάνω ματς σε λίγο χρόνο από τους άλλους..

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Είναι κουρασμένη η ομάδα, πολλά παραπάνω ματς σε λίγο χρόνο από τους άλλους..

Γενικά η ομάδα δεν πατάει καθόλου καλά! Και στο φάιναλ 4 δεν έπαιξε καλά η ομάδα, αλλά καλύφθηκαν με τα 3 λεπτά μαγείας του Σπανούλη στον ημιτελικό! Απλά κάποια πράγματα με τον ΠΑΟ είναι επαναλλαμβανόμενα και έχουν κουράσει! Έχω κουραστεί  να βλέπω τους παίχτες μας να μπαίνουν με χειρότερη ψυχολογία στο παιχνίδι με τους βάζελους και τον Σπανούλη να παίζει σαν σχολιαρόπαιδο! Το πρωτάθλημα παίζεται και παρόλο που έχουμε καλύτερη ομάδα κινδυνεύουμε!

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Γενικά η ομάδα δεν πατάει καθόλου καλά! Και στο φάιναλ 4 δεν έπαιξε καλά η ομάδα, αλλά καλύφθηκαν με τα 3 λεπτά μαγείας του Σπανούλη στον ημιτελικό! Απλά κάποια πράγματα με τον ΠΑΟ είναι επαναλλαμβανόμενα και έχουν κουράσει! Έχω κουραστεί  να βλέπω τους παίχτες μας να μπαίνουν με χειρότερη ψυχολογία στο παιχνίδι με τους βάζελους και τον Σπανούλη να παίζει σαν σχολιαρόπαιδο! Το πρωτάθλημα παίζεται και παρόλο που έχουμε καλύτερη ομάδα κινδυνεύουμε!

Έχεις δίκιο σε όλα τύπε αλλά φέτος δεν το χάνουμε πιστεύω.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Moύγκα οι Παναθηναικοί :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.409
Πόντοι
5.006
Η ομάδα αυτή τη στιγμη έχει διάφορα ποιοτητας απο το βαζελο που ακόμα και στη κακή της μέρα μπορεί να κερδίσει και σχετικα εύκολα.τα παιχνίδια θα πάνε 3-0 η 3-1.αυτή τη συγκεκριμένη στιγμη είναι ενα επίπεδο παραπάνω που τα τελευταια χρόνια  δεν υπήρχε..

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Moύγκα οι Παναθηναικοί :grin:

Βράζουν μέσα τους τώρα τύπε! Αν χάναμε το ματς θα μας ζάλιζαν τα αρχίδια εδώ τώρα με τις ασυναρτησίες τους! Πάλι καλά που τους κατουρήσαμε τελικώς και δεν διαβάζουμε τις πουτσιές τους! Στην πρώτη μας ήττα στη σειρά θα βγούνε τα σαλιγκάρια!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Βράζουν μέσα τους τώρα τύπε! Αν χάναμε το ματς θα μας ζάλιζαν τα αρχίδια εδώ τώρα με τις ασυναρτησίες τους! Πάλι καλά που τους κατουρήσαμε τελικώς και δεν διαβάζουμε τις πουτσιές τους! Στην πρώτη μας ήττα στη σειρά θα βγούνε τα σαλιγκάρια!
Μικρέ,άσε τις χαζομάρες...
Πληρώνουμε τις μαλακίες του Τράκη και τους τραυματισμούς...
Ένας λογικός τύπος,το ξέρει αυτό... ;)

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Μικρέ,άσε τις χαζομάρες...
Πληρώνουμε τις μαλακίες του Τράκη και τους τραυματισμούς...
Ένας λογικός τύπος,το ξέρει αυτό... ;)

Τις μαλακίες Τράκη και Γκιστ κυρίως! Έτσι όπως παίζαμε σήμερα αν είχατε αυτόν τον αράπη παίζει και να κερδίζατε το ματς!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τις μαλακίες Τράκη και Γκιστ κυρίως! Έτσι όπως παίζαμε σήμερα αν είχατε αυτόν τον αράπη παίζει και να κερδίζατε το ματς!
Για αυτό σου λέω ξεκόλλα...λογικά θα πάρετε πρωτάθλημα και ο Τράκης θα πρέπει να βρει προπονητή και 3 παίκτες για βασικούς του χρόνου... ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
3-2 θα έρθουν οι τελικοί  :sunglasses:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Για αυτό σου λέω ξεκόλλα...λογικά θα πάρετε πρωτάθλημα και ο Τράκης θα πρέπει να βρει προπονητή και 3 παίκτες για βασικούς του χρόνου... ;)

Δεν ξέρω μπορεί να σας αναστήσει κάνας Σπανούλης!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom