ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.409
- Πόντοι
- 5.006
ασε ρε red ποσο το πήραμε καλοριζικος τον πήραμε ενα η δυο μύρια αυτό μας πειραξεΤόσο δεν ήταν η ρήτρα του ; Τι 1εκ λέγαμε ότι θα δίναμε;
ασε ρε red ποσο το πήραμε καλοριζικος τον πήραμε ενα η δυο μύρια αυτό μας πειραξεΤόσο δεν ήταν η ρήτρα του ; Τι 1εκ λέγαμε ότι θα δίναμε;
Τύπε,θα φέρεις παίχτη κράχτη φέτο...;Καλός παίκτης ο Μιλιβόγιεβιτς αν και πολύς κόσμος δεν του αρέσει.Πρέπει να φέρουμε και άλλον παίκτη γιατί δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει ο Μανιάτης και σε τι κατάσταση θα επανέλθει μετά από έναν τέτοιον τραυματισμό,να δούμε τι θα γίνει και με Κασάμι κατά την γνώμη μου πρέπει να τον κρατήσει εκτός και αν δώσουν κανά 10ρικο
Θα επιστρέψει ο Σέποβιτς χεχεΤύπε,θα φέρεις παίχτη κράχτη φέτο...;
Ήμουν που ήμουν ντάουν σήμερα πήγα να δω και το ματσάκι στο μπάσκετ και ψιχοπλακώθηκα παραπάνω! Δεν βλεπόταν το παιχνίδι την έκανα από τη στεναχώρια στο ημίχρονο! Μόνο ο Σλούκας μου έδωσε λίγο χαρά! Η φυγή μου τουλάχιστον γύρισε την τύχη της ομάδος και πήραμε το ματς!
Μπίλι σοβαρέψου γιατί ακόμα και με τους πεθαμένους μπορεί να κλαίμε εμείς στο τέλος αν συνεχίσεις έτσι! Γαμώ την πουτάνα μου κάνουμε και τον Μαυροκεφαλίδη μάγκα!
Είναι κουρασμένη η ομάδα, πολλά παραπάνω ματς σε λίγο χρόνο από τους άλλους..
Γενικά η ομάδα δεν πατάει καθόλου καλά! Και στο φάιναλ 4 δεν έπαιξε καλά η ομάδα, αλλά καλύφθηκαν με τα 3 λεπτά μαγείας του Σπανούλη στον ημιτελικό! Απλά κάποια πράγματα με τον ΠΑΟ είναι επαναλλαμβανόμενα και έχουν κουράσει! Έχω κουραστεί να βλέπω τους παίχτες μας να μπαίνουν με χειρότερη ψυχολογία στο παιχνίδι με τους βάζελους και τον Σπανούλη να παίζει σαν σχολιαρόπαιδο! Το πρωτάθλημα παίζεται και παρόλο που έχουμε καλύτερη ομάδα κινδυνεύουμε!
Moύγκα οι Παναθηναικοί
Μικρέ,άσε τις χαζομάρες...Βράζουν μέσα τους τώρα τύπε! Αν χάναμε το ματς θα μας ζάλιζαν τα αρχίδια εδώ τώρα με τις ασυναρτησίες τους! Πάλι καλά που τους κατουρήσαμε τελικώς και δεν διαβάζουμε τις πουτσιές τους! Στην πρώτη μας ήττα στη σειρά θα βγούνε τα σαλιγκάρια!
Μικρέ,άσε τις χαζομάρες...
Πληρώνουμε τις μαλακίες του Τράκη και τους τραυματισμούς...
Ένας λογικός τύπος,το ξέρει αυτό... ;)
Για αυτό σου λέω ξεκόλλα...λογικά θα πάρετε πρωτάθλημα και ο Τράκης θα πρέπει να βρει προπονητή και 3 παίκτες για βασικούς του χρόνου... ;)Τις μαλακίες Τράκη και Γκιστ κυρίως! Έτσι όπως παίζαμε σήμερα αν είχατε αυτόν τον αράπη παίζει και να κερδίζατε το ματς!
Για αυτό σου λέω ξεκόλλα...λογικά θα πάρετε πρωτάθλημα και ο Τράκης θα πρέπει να βρει προπονητή και 3 παίκτες για βασικούς του χρόνου... ;)