Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
596
Πόντοι
306
Κι άλλες αξιόπιστες ειδήσεις, από εξ ίσου αξιόπιστα μέσα:
Ο Παππάς στον ΑΓΟΡ!!!
Ο Γιάνκοβιτς στον Κόροιβο...
Ο Γκιστ στην Καλαμάτα...

Ρε, δεν μας χέζει ο Δημητράκης με το "αντικειμενικό" του site!!!

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
25
Πόντοι
16

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Φάρος το Ελληνικό μπάσκετ. Ντόπα στη ντόπα από τη μία, και από την άλλη ο προπονητής που κατέβασε μισή ομάδα στα play off με τον ποα, προσλαμβάνεται στο τεχνικό του team.
Φαντάζομαι εδώ δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό και καμία αλλοίωση.

Kaminia Gate 7 - Καμινια Θυρα 7

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ψεμματα; αν γινοταν στο ποδοσφαιρο η ομαδα που επαιζε με θρυλο να επαιζε με μειον τους καλυτερους της παιχτες επειδη ειχε κλεισει απο πριν εισητηρια πριν ολοκληρωθει η σειρα και καπακι μετα πηγαινε προπονητης στον θρυλο τι θα γινοτανε απο τους ΑΡΔ;ρωταω μια απλη ερωτηση....
τωρα;μουγκα στη στρουγκα....ισα ισα που το σαιτ που μας ρωταει ποση αληθεια αντεχουμε  :jerking: με περηφανεια δηλωνει πως εχει αποκλειστικοτητα απο τις 8 μαιου  :jerking:
μολογανε χωρις ξυλο δηλαδη  :2funny:
κατι σαπιο υπαρχει στο βασιλειο του ''φαρου'' κυριε πουσταρα απο τη ζακυνθο που εισαι και υπουργος κυβερνησης τρομαρα σου πουσταρα

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Φάρος το Ελληνικό μπάσκετ. Ντόπα στη ντόπα από τη μία, και από την άλλη ο προπονητής που κατέβασε μισή ομάδα στα play off με τον ποα, προσλαμβάνεται στο τεχνικό του team.

η μπάλα του μπάσκετ στον πάτο σου πονάει ε..............????
στα'αρχίδια μας παπαρομαλάκα!.......... :birdman:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
η μπάλα του μπάσκετ στον πάτο σου πονάει ε..............????
στα'αρχίδια μας παπαρομαλάκα!.......... :birdman:
ε ναι ποναει....τρεις τελικοι ευρολιγκας και δυο κουπες σε 4 χρονια πονανε  :2funny:  :2funny:
ενω εσυ στο ποδοσφαιρο περπατας με το κεφαλι ψηλα λογω επιτυχιων  :2funny:

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
και εγω την ευχαριστηθηκα προχθες την ισπανικη 20ρα στον πάτο σας............. :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και εγω την ευχαριστηθηκα προχθες την ισπανικη 20ρα στον πάτο σας............. :grin:
απολυτως φυσιολογικο και υγιες....τις μαλκιες περι ανωτεροτητων και ''ελληνικων ομαδων'' και και τα γραφω στα παπαρια μου....και τα κιριλικια....εγω και με τον σατανα να παιζεις με αυτν θα ειμαι....τα αλλα ειναι για τους φλωρους...

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16

που να βρουν λεφτα ν αλλαξουν τα εισιτηρια των ξενων?οποτε δε γαμιεται λενε.
αμα δεν υπαρχει η λεξη ολυμπιακος δεν υπαρχει σκανδαλο,ακομα δεν τ εμαθες?

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
απολυτως φυσιολογικο και υγιες....τις μαλκιες περι ανωτεροτητων και ''ελληνικων ομαδων'' και και τα γραφω στα παπαρια μου....και τα κιριλικια....εγω και με τον σατανα να παιζεις με αυτν θα ειμαι....τα αλλα ειναι για τους φλωρους...

τυπε ετσι εγκυκλοπαιδικα με τον μπουχεσα τον ιωαννου που περιγραφει τους αγωνες του γαυρου στην ευρωλιγκα την βρισκετε ή σας την σπαει κ σας?γιατι οταν αρχιζει το ρεσιταλ μαλακιας με τις αγριοφωναρες του μου ρχεται να του τριψω την μουρη σε κανα παρμπριζ :grin: κ ο χατζηπαπαρας που μας περιγραφει εμας με εκνευριζει(τουλαχιστον στα εντος παω γηπεδο κ δεν τον ακουω),αλλα οχι σε τετοιο βαθμο οσο ο ιωαννου..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τυπε ετσι εγκυκλοπαιδικα με τον μπουχεσα τον ιωαννου που περιγραφει τους αγωνες του γαυρου στην ευρωλιγκα την βρισκετε ή σας την σπαει κ σας?γιατι οταν αρχιζει το ρεσιταλ μαλακιας με τις αγριοφωναρες του μου ρχεται να του τριψω την μουρη σε κανα παρμπριζ :grin: κ ο χατζηπαπαρας που μας περιγραφει εμας με εκνευριζει(τουλαχιστον στα εντος παω γηπεδο κ δεν τον ακουω),αλλα οχι σε τετοιο βαθμο οσο ο ιωαννου..
κοιτα...κατ'αρχας γνωριζεις οτι ο ιωαννου ειναι αεκτζης ετσι;φυσικα οι γραφικοτητες δεν μου αρεσουν αλλα επειδη ειμαι ανθρωπος που οι συγκρισεις και οι αναγωγες με απασχολουν σε αντιθεση με τις γενικοτητες και τα τσουβαλιασματα θα σου πω οτι γραφικος ναι μεν ο βαγγελης αλλα απειρως πιο αυηχος στα δικα μου αυτια απο τον κορυφαιο αρχιμαλακα χατζηπαπαρα...τστσο και γλυφτη...
και ξαναλεω για να μην μπερδευοσαστε ....ο ιωαννου ειναι αεκ....
μην ρωτησεις γιατι ο μεγαλυτερος συλλογος στην ελλαδα δεν ''εχει'' ολυμπιακο σπικερ στα παιχνιδια του (ως ειθισται για τους αλλους....)
δεν εχω απαντηση και ειναι και δικη μου απορια...

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:........ο σλουκι λουκ???????
πόσο μαλάκας μπορει να ειναι κάποιος να το λέει αυτο?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
δε λεει ετσι
λεει: "Σουταρει και σκοραρει πιο γρηγορα κι απο τη σκια του. Ειναι ο Σλουκι Λουκ"
Πιο μαλακας πεθαινεις
θελει να το παιξει κι αυτος Συριγος, Σκουντης κλπ που ειχαν μια φραση - σφραγιδα
αλλα δεν του βγαινει γιατι ειναι βουτυρομπεμπες αχρηστομαλακας
εγω αμα ημουν ο σλουκας θα τους ειχα σπασει τα μουτρα για αυτο το ρεζιλικι
ακου σλουκι λουκ

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αμερικανια ειναι....αν θεςωρεις τις αμερικανιες μαλακιες ναι ειναι μαλακας....προσωπικα ουτε κρυο ουτε ζεστ,,,
η αληθεια ειναι οι μπασκετικοι ειναι ''αμεριακνακια''και εμενα που ακουγονται χαζα αλλα ειναι μοδα....τι να κανουμε...τρπλ φιγκουρε τριπλ νταμπλ ,χαι λοου κλπ παπαριες....ε αντιστοιχα σλουκι λουκ απο το σλουκας....η τα χερια πλοκαμια του χλεμπονιαρη που λεει το αλλο το μουνι

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
κοιτα...κατ'αρχας γνωριζεις οτι ο ιωαννου ειναι αεκτζης ετσι;φυσικα οι γραφικοτητες δεν μου αρεσουν αλλα επειδη ειμαι ανθρωπος που οι συγκρισεις και οι αναγωγες με απασχολουν σε αντιθεση με τις γενικοτητες και τα τσουβαλιασματα θα σου πω οτι γραφικος ναι μεν ο βαγγελης αλλα απειρως πιο αυηχος στα δικα μου αυτια απο τον κορυφαιο αρχιμαλακα χατζηπαπαρα...τστσο και γλυφτη...
και ξαναλεω για να μην μπερδευοσαστε ....ο ιωαννου ειναι αεκ....
μην ρωτησεις γιατι ο μεγαλυτερος συλλογος στην ελλαδα δεν ''εχει'' ολυμπιακο σπικερ στα παιχνιδια του (ως ειθισται για τους αλλους....)
δεν εχω απαντηση και ειναι και δικη μου απορια...

δε το ξερω αυτο οτι ειναι αεκτζης,κ να σου πω πρωτη φορα το ακουω..δε γραφει κ πουθενα σε καποια φυλλαδα,site κλπ για να το τεκμηριωσω..απλως απ'τις γραφικοτητες που λεει οτααν περιγραφει τους αγωνες του γαυρου θα κοβα τον πουτσο μου οτι ειναι γαυρος του κερατα..τον τσουκαλα να βαζατε να περιγραφει,δε θα ταν τοσο γραφικος :grin:

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
δε λεει ετσι
λεει: "Σουταρει και σκοραρει πιο γρηγορα κι απο τη σκια του. Ειναι ο Σλουκι Λουκ"
Πιο μαλακας πεθαινεις
θελει να το παιξει κι αυτος Συριγος, Σκουντης κλπ που ειχαν μια φραση - σφραγιδα
αλλα δεν του βγαινει γιατι ειναι βουτυρομπεμπες αχρηστομαλακας
εγω αμα ημουν ο σλουκας θα τους ειχα σπασει τα μουτρα για αυτο το ρεζιλικι
ακου σλουκι λουκ
!!!!!! εμμμμμμμμμ συμφωνω!!!!!!!!!!!
πόσα κιλά μαλάκας εισαι ρε φιλε ακου σλουκι λουκ!!!!!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αμερικανια στο μπασκετ δεν ειναι πολυ οφ ρε χρηστιδη....κατι ξερουν απο αυτο το σπορ

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
παντως προφανως δεν ειμαι ο μοναδικος που τον θεωρει γραφικο..
Καλός ο Σπανούλης, καλύτερος ο Πρίντεζης, αλλά ο πραγματικός MVP του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη ήταν ο Βαγγέλης Ιωάννου.
Ποιος Βαρουφάκης φίλοι μου; Ο τελευταίος αυθεντικός σταρ που έχει απομείνει στην Ελλάδα είναι ο ένας, ο μοναδικός, ο ανεπανάληπτος Βαγγέλης «για τρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεις» Ιωάννου. Όποια ομάδα και αν υποστηρίζεις δεν γίνεται να μην υποκλιθείς στο ταλέντο του κορυφαίου Έλληνα σπορτκάστερ.

Η ικανότητα του να πετάει ατάκες που γίνονται talk of the town είναι μοναδική. Έτσι μετά το «Σλούκυ Λουκ», το «Kill Bill», το «πεταχτάρι» και το επικό «Βελούδινο σφυρί», την Παρασκευή ο Βαγγέλης «νααααααααααααααααααααααααιιιιιιιιιι» Ιωάννου χάρισε στο κοινό του μια νέα μυθική ατάκα όταν ύστερα από ένα σουτ τριών πόντων του V-Span είπε το αμίμητο: «Φοβερό τρίποντο του Σπανούλη με πουλ-όβερ».

Προσοχή! Μην προσπαθήσετε να βρείτε τι εννοεί ο ποιητής. Τσάμπα κόπος. Είναι μια φράση που τη χρησιμοποιούν μόνο ειδικοί του αθλήματος κατόπιν ειδικής άδειας από τη FIBA (και το google translate). Δεν έχει ξανακουστεί σε μετάδοση και πιθανότητα δεν θα ξανακουστεί ποτέ. Είναι σαν τη Γωγώ Τσαμπά στα πανηγύρια (για μια και μοναδική εμφάνιση στο χωριό σας).

Άλλο ένα στοιχείο που αποδεικνύει ότι ο Ιωάννου είναι ένας μικρός Θεός είναι ότι κατάφερε μόνος του να αναστήσει την ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Την ώρα της μετάδοσης του αγώνα από τη ΝΕΡΙΤ έπεσε ξαφνικά το σήμα, χάθηκε η εικόνα, αλλά ο ήχος έμεινε (Όταν πάρει φόρα, ούτε με διακοπή ρεύματος δεν σταματάει ο Βαγγέλης).

Συμπέρασμα: Όταν περιγράφει ο Χατζηγεωργίου κλείνουμε τον ήχο και αφήνουμε την εικόνα. Όταν περιγράφει ο Ιωάννου κλείνει η εικόνα και αφήνουμε τον ήχο. (Πιο εύκολο είναι να πιάσεις Τζόκερ με διπλό τζακ-ποτ παρά να τα συνδυάσει και τα δυο η ΝΕΡΙΤ).Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Βέβαια με την ένταση που περιέγραφε ο Βαγγέλης υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην τον ακούγαμε από την τηλεόραση, αλλά η φωνή του να έφτανε Ελλάδα κατευθείαν από το Παλάου Μπλαουγκράνα.

Όπως καταλαβαίνετε με Ιωάννου on fire δεν γινόταν να χάσει ο Ολυμπιακός. Μόνος του το έκανε το break. Η στατιστική μιλάει από μόνη της. 8 ματς ένα break και αυτό με περιγραφή απ’ το «Βελούδινο μικρόφωνο». Ήδη στη ΝΕΡΙΤ έχουν φτάσει προτάσεις από Μακάμπι, Εφές και Παναθηναϊκό για να πάρουν δανεικό για ένα ματς το Βαγγέλη με οψιόν αγοράς, μπας και δουν καμιά νίκη. 

Και επειδή δεν θέλω να μείνετε με την απορία θα σας εξηγήσω τι ήταν και το περίφημο «τρίποντο με πουλ-όβερ» του Σπανούλη. Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε.
URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom