Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.277
Πόντοι
5.006
Διαφωνώ. ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή χρειάζεται έναν σκόρερ πίσω απ τον σπανούλη ( ο Λαφαγιετ έχει συμβόλαιο και για του χρόνου ενώ ο K.C. Rivers της Μαδρίτης είναι ελεύθερος φέτος ) . Επίσης χρειάζεται ένα καλύτερο τριάρι απ τον Ντάρντεν ( επίσης με συμβόλαιο που λήγει του χρόνου ) , ένα τεσσάρι να παίζει πίσω απ τον Πρίντεζη γιατί λογικά το καλοκαίρι θα κουνήσουν μαντίλι Petway και Τσαιρέλης και τέλος ένα σέντερ που να παίζει με πλάτη στη μπασκέτα. Ο Λάμπε της Μπάρτσα έχει συμβόλαιο μέχρι του χρόνου , ο Μπουρούσης με τις δηλώσεις που χει κάνει κατα καιρούς λίγο δύσκολο και ο Paul Davis της Κιμκι είναι λίγο "αλμυρός" . Συνολικά 4 παίκτες για να πεις κατεβαίνω του χρόνου και παω με αξιώσεις .
οι πολλές προσθήκες καμια φορα δεν κανουν και καλό..όπως και να έχει ο προπονητης ξέρει και θα δουμε πως θα κινηθούμε..πιστεύω και οι πρόεδροι θα κανουν το καλυτερο στο μέτρο του εφικτου...τουλαχιστον ας είναι λιγες αλλά ποιοτικές..

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Διαφωνώ. ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή χρειάζεται έναν σκόρερ πίσω απ τον σπανούλη ( ο Λαφαγιετ έχει συμβόλαιο και για του χρόνου ενώ ο K.C. Rivers της Μαδρίτης είναι ελεύθερος φέτος ) . Επίσης χρειάζεται ένα καλύτερο τριάρι απ τον Ντάρντεν ( επίσης με συμβόλαιο που λήγει του χρόνου ) , ένα τεσσάρι να παίζει πίσω απ τον Πρίντεζη γιατί λογικά το καλοκαίρι θα κουνήσουν μαντίλι Petway και Τσαιρέλης και τέλος ένα σέντερ που να παίζει με πλάτη στη μπασκέτα. Ο Λάμπε της Μπάρτσα έχει συμβόλαιο μέχρι του χρόνου , ο Μπουρούσης με τις δηλώσεις που χει κάνει κατα καιρούς λίγο δύσκολο και ο Paul Davis της Κιμκι είναι λίγο "αλμυρός" . Συνολικά 4 παίκτες για να πεις κατεβαίνω του χρόνου και παω με αξιώσεις .

αδερφε με τις προσθηκες συμφωνω αλλωστε τις εγραψα και πιο πανω αλλα εχω δυο παρατηρησεις: Η μια ειναι το  τριαρι που θα αποκτηθει να εχει εμπειρια για να βοηθησει τον Παπαπετρου που απο του χρονου παιρνει φανελα βασικου πιστευω και τα 4-5αρια να παιζουν με πλατη..Θες εναν Αντιτς ενα Παραχουσκι δεν ξερω ποιον αλλα να ακουμπαει μεσα η μπαλα οχι Πετγουει στηνομαι στο τριποντο και αμολαω τοξα..Στην περιφερεια χρειαζεται καποιος να ανοιγει λιγο περισσοτερο η αμυνα και να μην ειναι μονοδιαστατη η ομαδα..Παντως ο Λαφαγιετ εκανε μετρια σεζον με καποιες εκλαμψεις...

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Με Ντιλέινι και Παραχούσκι ακόμα και αν κρατούσαμε Ντάρντεν και Πέτγουει η ομάδα θα γινόταν φαβορί για Ευρωπαικό!

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
Με Ντιλέινι και Παραχούσκι ακόμα και αν κρατούσαμε Ντάρντεν και Πέτγουει η ομάδα θα γινόταν φαβορί για Ευρωπαικό!

αδερφέ ο Παραχούσκι έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2016. Δύσκολα να σπρώξουνε τα αδέρφια πολλά λεφτά για να σπάσουν συμβόλαια. Θα δούμε πως θα πανε τα πράγματα μετά και τα πλέυ ωχ

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
αφου θα γυρισει ο χαινς θαμαστε κομπλε στο 5.πετγουει δεν υπαρχει,οχι μονο της χαζομαρας του αλλα κ λογω των πολλων τραυματισμων.ελπιζω σλουκας ν ανανεωσει συντομα.

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
αφου θα γυρισει ο χαινς θαμαστε κομπλε στο 5.πετγουει δεν υπαρχει,οχι μονο της χαζομαρας του αλλα κ λογω των πολλων τραυματισμων.ελπιζω σλουκας ν ανανεωσει συντομα.

Πρωτη κινηση ΑΜΕΣΑ!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αν οι Αγγελόπουλοι είναι σε καλή οικονομική κατάσταση αφενός και αφετέρου πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος θα μπορούμε να μιλάμε με αισιοδοξία για το μέλλον
Σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο Σπανούλης ο οποίος θα πρέπει να ωθήσει προπονητή και διοίκηση στην απόκτηση δυο ακόμη ισχυρών επιθετικών λύσεων γιατί το βάρος που σήκωσε το παλικάρι φέτος ήταν τεράστιο
Εγώ ξέρω,ότι έδιωξαν/διώχνουν άλλα 100 άτομα από την Χαλυβουργική.
Αλλά θα μου πεις - όχι εσύ  :) -,στα παπάρ(γ)ια μας...η θρυλάρα να είναι καλά... :hi:

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
596
Πόντοι
306
Αλλά θα μου πεις - όχι εσύ  :) -,στα παπάρ(γ)ια μας...η θρυλάρα να είναι καλά... :hi:

Εδώ που τα λέμε, η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ, όπως έχει εξελιχθεί σήμερα, είναι η τελευταία τρύπα στο ζωνάρι των Αγγελοπουλαίων.
Οι οικονομικές τους δραστηριότητες είναι πολυσχιδείς και σχεδόν πάντα κερδοφόρες (πλοία, τράπεζες, χαλυβουργίες στο εξωτερικό κ.λ.π.)
Η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ είναι περισσότερο συναισθηματικό κομμάτι της οικογένειας και λιγότερο βιοποριστικό.
Σε ό,τι αφορά τις απολύσεις, ανοίγεις ένα μεγάλο θέμα, που δεν νομίζω ότι έχει θέση στο thread αυτό...

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αντε και του χρόνου....και να τζούζει!......... :grin:
Η αληθεια ειναι οτι και φετος τσουζει ... αν δεν αλλαξει λιπαντικο ο Παναθηναικός και συνεχισει να τουρλοκωλιαζεται με κακης ποιοτητας βαζελινη του χρονου πρεπει να σταματησουμε το ακαπωτο
Ειλικρινα η πολλη πρεζα και η πολλη πουτσα πρεπει να τους εχουν καψει εντελως τον αν-εγκεφαλο

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Αν και το θρεντ ειναι ψιλοασχετο θα ηθελα να σας διηγηθω μια ιστορια που συνεβη πριν 19 χρονια
Ειχα αραξει στο καφε Ολυμπιο και ψαχνομουν να χτυπήσω κανενα δυνατο μουνακι απο αυτα που τακτικότατα περναγαν απο το συγκεκριμενο μαγαζι
Σε καποια στιγμη ερχεται ενας νεαρος αρκετα τρυφερουλης και μου ζηταει ταχα μου ταχα μου τσιγαρο
Εγω τον γνωρισα αμεσως ... ρε φιλε του λεω εσυ δεν εισαι που κερδισες τον διαγωνισμο μις Ευρωπη φετος;
Ναι μου λεει αλλωστε οπως βλεπεις εχω ραψει και το στεμμα στο μπλουζακι
Ενταξει ρε φιλε του λεω ...πουστια ομως να πας ντυμενος γυναικα και να κλεψεις το στεμμα απο τις αλλες... αφου η Ισπανιδα το αξιζε πραγματικα
Ναι μου απαντα αλλα εμεις οι αδερφες τις πουστιες τις εχουμε στο αιμα μας
Σαν γνησιος μερακλης εδειξα αμεσως ενδιαφερον ... δηλαδη γουσταρεις κρεας τον ρωταω;
Με χιλια μου απανταει
Για να μην σας τα πολυλογω βρεθηκαμε στην Σουιτα το Hotel Filia που ειναι ακριβως διπλα
Με το που ειδα το πρασινο στριγκακι τρελαθηκα .... κανω να του το κατεβασω αλλα μου εκανε τον δυσκολο
Σουξου μουξου, απο δω απο κει, συρε ξεσυρε .... Μωρη Λουγκρα του λεω ..τι θελεις; γιατι δεν καθεσαι;
Θελω μου λεει να γαμησω κι εγω
Τι ειπες μωρη πουστρα του λεω και τον αρχιζω στις μπατσες
Γουσταρω μου λεει και ξυλο αλλα περιμενε να σου εξηγησω
Ενταξει λεγε ...και σταματαω τις γρηγορες
Κοιτα θα βαλουμε μου λεει εν στοιχηματακι ....θα τις μετρησουμε και οποιος την εχει πιο μεγαλη θα γαμησει τον αλλον ...τοσες φορες οση ειναι και η διαφορα
Επειδη σαν αιωνια εφηβος παντα ειχα εμπιστοσυνη στις ανατομικες μου ιδιοτητες δεν του αρνηθηκα
Στο μετρημα η δικια του ηταν 38 ποντους και η δικια μου 73
ΥΓ. Τετοιο γαμησι δεν ματαγινε!

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
Αν και το θρεντ ειναι ψιλοασχετο θα ηθελα να σας διηγηθω μια ιστορια που συνεβη πριν 19 χρονια
Ειχα αραξει στο καφε Ολυμπιο και ψαχνομουν να χτυπήσω κανενα δυνατο μουνακι απο αυτα που τακτικότατα περναγαν απο το συγκεκριμενο μαγαζι
Σε καποια στιγμη ερχεται ενας νεαρος αρκετα τρυφερουλης και μου ζηταει ταχα μου ταχα μου τσιγαρο
Εγω τον γνωρισα αμεσως ... ρε φιλε του λεω εσυ δεν εισαι που κερδισες τον διαγωνισμο μις Ευρωπη φετος;
Ναι μου λεει αλλωστε οπως βλεπεις εχω ραψει και το στεμμα στο μπλουζακι
Ενταξει ρε φιλε του λεω ...πουστια ομως να πας ντυμενος γυναικα και να κλεψεις το στεμμα απο τις αλλες... αφου η Ισπανιδα το αξιζε πραγματικα
Ναι μου απαντα αλλα εμεις οι αδερφες τις πουστιες τις εχουμε στο αιμα μας
Σαν γνησιος μερακλης εδειξα αμεσως ενδιαφερον ... δηλαδη γουσταρεις κρεας τον ρωταω;
Με χιλια μου απανταει
Για να μην σας τα πολυλογω βρεθηκαμε στην Σουιτα το Hotel Filia που ειναι ακριβως διπλα
Με το που ειδα το πρασινο στριγκακι τρελαθηκα .... κανω να του το κατεβασω αλλα μου εκανε τον δυσκολο
Σουξου μουξου, απο δω απο κει, συρε ξεσυρε .... Μωρη Λουγκρα του λεω ..τι θελεις; γιατι δεν καθεσαι;
Θελω μου λεει να γαμησω κι εγω
Τι ειπες μωρη πουστρα του λεω και τον αρχιζω στις μπατσες
Γουσταρω μου λεει και ξυλο αλλα περιμενε να σου εξηγησω
Ενταξει λεγε ...και σταματαω τις γρηγορες
Κοιτα θα βαλουμε μου λεει εν στοιχηματακι ....θα τις μετρησουμε και οποιος την εχει πιο μεγαλη θα γαμησει τον αλλον ...τοσες φορες οση ειναι και η διαφορα
Επειδη σαν αιωνια εφηβος παντα ειχα εμπιστοσυνη στις ανατομικες μου ιδιοτητες δεν του αρνηθηκα
Στο μετρημα η δικια του ηταν 38 ποντους και η δικια μου 73
ΥΓ. Τετοιο γαμησι δεν ματαγινε!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16

Ενω οι δικοι σου οι φαρμακοτριφτες που γαμησαν τη μανα των ασφαλιστικων ταμειων και εφτασαν στο σημειο να κανουν πρωτοσελιδο στην κωλοφυλλαδα τους εναντιον του (βαμμενου βαζελου) Αδωνι ειναι αγαθοι?Αντε και γαμησου πουτανοπαιδο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ενω οι δικοι σου οι φαρμακοτριφτες που γαμησαν τη μανα των ασφαλιστικων ταμειων και εφτασαν στο σημειο να κανουν πρωτοσελιδο στην κωλοφυλλαδα τους εναντιον του (βαμμενου βαζελου) Αδωνι ειναι αγαθοι?Αντε και γαμησου πουτανοπαιδο...
Οι φαρμακοτριφτες μαλιστα μαζεψαν και τους εργαζομενους τους, και τους "συνεστησαν" να ψηφισουν Συριζα.

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αντε και του χρόνου....και να τζούζει!......... :grin:

Του χρονου εγω θα παιξω στο Βερολινο ο,τι και να γινει...Εσυ με διαλυμενη ομαδα θα παιξεις 10 παιχνιδια και το Δεκεμβρη θα πας σπιτι σου μαλακα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom