Αν και το θρεντ ειναι ψιλοασχετο θα ηθελα να σας διηγηθω μια ιστορια που συνεβη πριν 19 χρονια
Ειχα αραξει στο καφε Ολυμπιο και ψαχνομουν να χτυπήσω κανενα δυνατο μουνακι απο αυτα που τακτικότατα περναγαν απο το συγκεκριμενο μαγαζι
Σε καποια στιγμη ερχεται ενας νεαρος αρκετα τρυφερουλης και μου ζηταει ταχα μου ταχα μου τσιγαρο
Εγω τον γνωρισα αμεσως ... ρε φιλε του λεω εσυ δεν εισαι που κερδισες τον διαγωνισμο μις Ευρωπη φετος;
Ναι μου λεει αλλωστε οπως βλεπεις εχω ραψει και το στεμμα στο μπλουζακι
Ενταξει ρε φιλε του λεω ...πουστια ομως να πας ντυμενος γυναικα και να κλεψεις το στεμμα απο τις αλλες... αφου η Ισπανιδα το αξιζε πραγματικα
Ναι μου απαντα αλλα εμεις οι αδερφες τις πουστιες τις εχουμε στο αιμα μας
Σαν γνησιος μερακλης εδειξα αμεσως ενδιαφερον ... δηλαδη γουσταρεις κρεας τον ρωταω;
Με χιλια μου απανταει
Για να μην σας τα πολυλογω βρεθηκαμε στην Σουιτα το Hotel Filia που ειναι ακριβως διπλα
Με το που ειδα το πρασινο στριγκακι τρελαθηκα .... κανω να του το κατεβασω αλλα μου εκανε τον δυσκολο
Σουξου μουξου, απο δω απο κει, συρε ξεσυρε .... Μωρη Λουγκρα του λεω ..τι θελεις; γιατι δεν καθεσαι;
Θελω μου λεει να γαμησω κι εγω
Τι ειπες μωρη πουστρα του λεω και τον αρχιζω στις μπατσες
Γουσταρω μου λεει και ξυλο αλλα περιμενε να σου εξηγησω
Ενταξει λεγε ...και σταματαω τις γρηγορες
Κοιτα θα βαλουμε μου λεει εν στοιχηματακι ....θα τις μετρησουμε και οποιος την εχει πιο μεγαλη θα γαμησει τον αλλον ...τοσες φορες οση ειναι και η διαφορα
Επειδη σαν αιωνια εφηβος παντα ειχα εμπιστοσυνη στις ανατομικες μου ιδιοτητες δεν του αρνηθηκα
Στο μετρημα η δικια του ηταν 38 ποντους και η δικια μου 73
ΥΓ. Τετοιο γαμησι δεν ματαγινε!