Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Tύπε οι Βάζελοι μια ζωή αυτό κάνουν τώρα θα άλλαζαν; 9 Κούπες πάντως η Ρεάλ τώρα..ο Εξάστερος δεν βλέπω να ξαναπαίρνει ούτε σε 100 χρόνια ;)
Καμια ελληνικη ομαδα δεν θα ξαναπαρει ευρωλιγκα τυπε.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Tύπε οι Βάζελοι μια ζωή αυτό κάνουν τώρα θα άλλαζαν; 9 Κούπες πάντως η Ρεάλ τώρα..ο Εξάστερος δεν βλέπω να ξαναπαίρνει ούτε σε 100 χρόνια ;)
Σωστος! :hi:
Να πουμε και ενα ΜΠΡΑΒΟ στους Αγγελοπουλος για τις μεγαλες επιτυχιες που μας εχουν χαρισει τα τελευταια χρονια!
Προεδροι με ΗΘος! :hi:

pavlosyn

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Μωρη πουτανα συφιλιαρη με 2-3 πμ ξελλογκαρες?βρβωμιαρη ειτζακια θα σε ραψω

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496

το απο δω κ περα τυπε :grin:
δε μας λεει κατι αυτο

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
καλα εκανε τυπε ο σπαν...σε καφριλες απαντας με μεγαλυτερες καφριλες...ετσι γινεσαι κ πιο σεβαστος
αν θυμασαι 2 χρονια πριν, οταν ο σπαν τον τσιμπουκωσε τον φλωρο, πηγε και τον χαιρετησε στο τελος...
καταλλα συμφωνω μαζι σου

Όχι φίλε μου διαφωνώ. Έτσι όπως δείχνεις μεγαλείο στη νίκη πρέπει να δείξεις μεγαλείο και στην ήττα. Στα κάτω σου, στα ψυχολογικά άσχημά σου. Και σε καφρίλες δεν απαντάς με καφρίλες. Μέσα στο γήπεδο απαντάς, κερδίζοντας το επόμενο ματς τίτλου απέναντι στη Ρεάλ. Και άσε τον πίθηκο, τον ανύπαρκτο τον Ρούντι να μαλακίζεται. Γιατί έτσι χάνεις πόντους, δεν γίνεσαι σεβαστός.

plsme

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Καμια ελληνικη ομαδα δεν θα ξαναπαρει ευρωλιγκα τυπε.
απο που προκυπτει αυτη η μαλακια ?10 ομαδες ειναι ολες κ ολες...καθολου δυσκολο με μερικες προσθηκες απλα ειναι τα πραγματα

plsme

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
βαζελακο κατσε γαμημενος στη γωνια σου κ με μισο τιτλο το χρονο σε ολα τα ομαδικα αθληματα να εισαι χαρουμενος...οκ ?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
απο που προκυπτει αυτη η μαλακια ?10 ομαδες ειναι ολες κ ολες...καθολου δυσκολο με μερικες προσθηκες απλα ειναι τα πραγματα
Γιατι οι υπολοιπες ομαδες εχουν ξεφυγει στα μπατζετ.Και στων ελληνικων συνεχως μικραινουν.Δεν θελει και πολυ μυαλο
για να το καταλαβεις.Ιδιο ειναι το ροστερ σας με το ροστερ 3-4 χρονων πριν;Η του βαζελα;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
βαζελακο κατσε γαμημενος στη γωνια σου κ με μισο τιτλο το χρονο σε ολα τα ομαδικα αθληματα να εισαι χαρουμενος...οκ ?
Πήραν το κυπελλάκι στο μπάσκετ τύπε  :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
11263923_905389792853309_7308218220452645523_n.jpg

plsme

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι οι υπολοιπες ομαδες εχουν ξεφυγει στα μπατζετ.Και στων ελληνικων συνεχως μικραινουν.Δεν θελει και πολυ μυαλο
για να το καταλαβεις.Ιδιο ειναι το ροστερ σας με το ροστερ 3-4 χρονων πριν;Η του βαζελα;
θεωρεις οτι αν το F4 γινοταν σε μια ουδετερη εδρα η στην Αθηνα με αυτο το ροστερ δεν το επαιρνε ο Ολυμπιακος ?η τα 2 που πηρε ηταν με τεραστια budget ?

captain mortimer 7

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2015
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
RED DUCKLING

απο τα πιο σωστα που εχω διαβασει

Δεν ξέρω τι είναι αυτό που μου συμβαίνει, που μ' αρρωσταίνει, που μου 'χει πάρει το μυαλό...

Ξέρω όμως ότι αυτά τα τελευταία τρία χρόνια, ΕΣΕΙΣ είστε η αιτία που μου συμβαίνει.

ΕΣΕΙΣ στην Πόλη, ΕΣΕΙΣ στο Λονδίνο, ΕΣΕΙΣ στη Μαδρίτη.

ΕΣΕΙΣ σε κάθε έκρηξη συναισθημάτων που μου έχει προκαλέσει αυτή η ομάδα.

Η ευγνωμοσύνη που νιώθω για τις στιγμές που μου έχετε προσφέρει δεν μπορούν να χωρέσουν σε κανένα ποστ, σε καμία φωτογραφία, σε κανένα από τα δάκρυα συγκίνησης που έχουν τρέξει στο πρόσωπό μου σε κάθε κατάθεση της ψυχής σας στο παρκέ.

Σε μία Ελλάδα που χάνεται το ίδιο διάστημα, σε μία χώρα που βυθίζεται στη μιζέρια, ψάχνουμε απεγνωσμένα από στιγμές.

Στιγμές που θα μας κάνουν για λίγο να αφήσουμε τους ψυχρούς αριθμούς που μας βασανίζουν και να νιώσουμε την καρδιά μας να χτυπά.

Και ΕΣΕΙΣ ρε μάγκες, μας τις έχετε προσφέρει απλόχερα.

Και τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. ΤΙΠΟΤΑ!

Παίξτε λοιπόν σήμερα στην έδρα του ισχυρού χωρίς κανένα άγχος. Αφήστε το άγχος για εμάς.

Παίξτε για την πάρτη σας, για το μπάσκετ που αγαπάτε, για την καύλα σας.

Γιατί ήδη είστε η πιο επιτυχημένη ΠΑΡΕΑ στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Όχι για τα 2 ή 3 ή 103 ευρωπαϊκά. Όχι για τους αριθμούς. Αλλά για τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.

Να είστε καλά.

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Έγραψα όλα τα άλλα και δεν έγραψα το σημαντικότερο. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για την τιτάνια προσπάθεια που έκαναν. Εγώ σαν φίλαθλος του Ολυμπιακού και περισσότερο σαν Έλληνας, δεν ζητάω κάτι περισσότερο. Κι ας μην ξαναπάρει κανένα τίτλο ελληνική ομάδα. Αν και πιστεύω με τέτοια ομάδα που είχε φέτος ο Ολυμπιακός κι έφτασε στο παρά πέντε, όλα είναι πιθανά στο μέλλον. Μην ξεγράφετε κανέναν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom