Ημιχρονο τωρα ξεκουρασου.χαχααχαχα...ασε που σκεφτομαι να παω και στο δευτερο ματς με την καλαμαρια σ αυτο πρεπει οπωσδηποτε να παω...... ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
να πας παιδι μου να πας.χαχααχαχα...ασε που σκεφτομαι να παω και στο δευτερο ματς με την καλαμαρια σ αυτο πρεπει οπωσδηποτε να παω...... ;)
Αδερφέ, να σε στείλω ενα ταξιδάκι καμιά Αυστραλία/Αμέρικα μέχρι τον Απρίλη??χαχααχαχα...ασε που σκεφτομαι να παω και στο δευτερο ματς με την καλαμαρια σ αυτο πρεπει οπωσδηποτε να παω...... ;)
Τα έξοδα πληρωμένα.....
μεσα....Αδερφέ, να σε στείλω ενα ταξιδάκι καμιά Αυστραλία/Αμέρικα μέχρι τον Απρίλη??
Τα έξοδα πληρωμένα.....
και ξανα μεσα...και το χω σκοπο να βγαλω διαρκειας φετος...του χρονου θα μεριμνησει το αεκτζηδικο θρεντ να κανει τα εξοδα για ενα διαρκειας του ολυμπιακου στον psaxnw.για να μη χανει αγωνα της αγαπημενης του ομαδας.πληρωμενα και τα εξοδα μετακινησης παρακαλω.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Να βγάλεις... Με τις ενστάσεις θα δεις πολλά παιχνίδια... Θα παίζετε μέχρι να κερδίσετεκαι ξανα μεσα...και το χω σκοπο να βγαλω διαρκειας φετος...
ρε κρυε...διαβαζε γιατι πραγμα μιλαμε..μην πετας ασχετα..Να βγάλεις... Με τις ενστάσεις θα δεις πολλά παιχνίδια... Θα παίζετε μέχρι να κερδίσετε
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ελα τώρα... Και γω θέλω να βλέπω περισσότερα παιχνίδια με τα ίδια χρήματαρε κρυε...διαβαζε γιατι πραγμα μιλαμε..μην πετας ασχετα..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
η Βανδή ................Πρόεδρε ποιός φταίει πάλι για την ήττα της Α.Ε.Κ ????
εχω ακομα το αποκομα απ το ολυμπιακος καλαμαρια....λες να ισχυει και στο δευτερο ματς?Ελα τώρα... Και γω θέλω να βλέπω περισσότερα παιχνίδια με τα ίδια χρήματα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
γύρνα το ανάποδα για να είναι γηπεδούχος η καλαμαριά και είσαι ΟΚ....εχω ακομα το αποκομα απ το ολυμπιακος καλαμαρια....λες να ισχυει και στο δευτερο ματς?
βρε χαμενε....για το ματς πριν μια βδομαδα λεω που ηταν γηπεδουχος η καλαμαρια...γύρνα το ανάποδα για να είναι γηπεδούχος η καλαμαριά και είσαι ΟΚ....
την εχεις πιει παλι ε?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Κόκα....... (κόλα..... μην πάει το μυαλό σου σε κάτι άλλο..... ) Καλαμαριά Ολυμπιακός έπρεπε να γράψεις...βρε χαμενε....για το ματς πριν μια βδομαδα λεω που ηταν γηπεδουχος η καλαμαρια...
την εχεις πιει παλι ε?
Ποιός πίνει και ποιός μαστουρώνει
καλαμαρια-ολυμπιακακι ειναι το σωστο..Κόκα....... (κόλα..... μην πάει το μυαλό σου σε κάτι άλλο..... ) Καλαμαριά Ολυμπιακός έπρεπε να γράψεις...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
/αρα εγώ πίνω και άλλος μαστουρώνεικαλαμαρια-ολυμπιακακι ειναι το σωστο..
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ρε εχεις περασει εγκεφαλικο επεισοδιο η απλα το μυαλο σου ειναι αγκιναρα?καλαμαρια-ολυμπιακακι ειναι το σωστο..
Τραβα στο μονο η www.freesmileys.org] [/url] να Τσακωθειτε ποιος ειναι καλυτερος προεδρος ο κοντινιο? η βανδη? ο ψωμιαδης? η γιδοπουλος? ο τροχανας η ο καρρας.......
κριμα που νομιζα οτι απευθυνομουν σε καποιον που θα πρεπε να χει καταλαβει σε ποιο ματς αναφερομουν...λες δηλαδη να μιλουσα για επαναληψη του Ολυμπιακος-καλαμαρια?μολις αδειασα μια κοκα...πεπσι ομως!!!Κόκα....... (κόλα..... μην πάει το μυαλό σου σε κάτι άλλο..... ) Καλαμαριά Ολυμπιακός έπρεπε να γράψεις...
Υγ Σας ειπα οτι το βουντου δεν θα πιανε αν ηταν εξαναγκασμενο...
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και στην Τελικη .....www.freesmileys.org/custom]
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47