κανε και εσυ ενσταση μπορειςλεω να ποσταρω ενα δυο μηνυματακια και στο βαζελικο την ωρα του αγωνα τους!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
βαγκελακι....παιξε αλλου το πουλακι σου αγορι μου γιατι εχω λιγη δουλεια...κανε και εσυ ενσταση μπορεις
Καλος τον Μητσοτακη.τι κανει ο Κοβασεβιτς οταν κανει μακροβουτι και ο διαιτητής δεν του δίνει πεναλτυ?
λεει στον πετρακη να κάμει ΕΝΣΤΑΣΗ
μπραβο στην λαρισα για την δικαιοτατη νικη της εναντιον της [size=15pt]μεγαλυτερης ομαδας στην ελλαδα.[/size]
Αυτο ειναι ανεκδοτο οχι τα αλλα που μας εγραφες.
www.freesmileys.org] [/url] Γκαντέμη www.freesmileys.org] [/url]Μολις εγραψα στο θρεντ της χανουμας αμεσως το εφαγε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μα ποιος εχει αντιριση το οτι ειναι η αεκ η μεγαλυτερη ομαδα στην ελλαδα?και σαν ιδεα και σαν ομαδα?και σαν ιστορια?και μην μου πειτε για καλπικους τιτλους παιδια...ειστε κουραστικοι..
Αυτο ειναι ανεκδοτο οχι τα αλλα που μας εγραφες.
Είπα σου νωρίτερα οτι μας έλειψες και το πίστεψες...μα ποιος εχει αντιριση το οτι ειναι η αεκ η μεγαλυτερη ομαδα στην ελλαδα?και σαν ιδεα και σαν ομαδα?και σαν ιστορια?και μην μου πειτε για καλπικους τιτλους παιδια...ειστε κουραστικοι..
Mea Culpa
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μαγκες εχουν ΠΟΛΥ μεγαλη Πλακα Τελικα.....
Στο Θρεντ μονο η .....www.freesmileys.org] [/url]
Εχουν φαγωθει μονοι τους !!!!!!! το κανανε .....www.freesmileys.org] [/url] ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.......χαχαχαχα ....
Εγω παντως το ειπα Και πριν στον ΕΥΑΓΓΕΛΟ......
Τα πραγματα ειναι απλα......www.freesmileys.org/custom]
Στο Θρεντ μονο η .....www.freesmileys.org] [/url]
Εχουν φαγωθει μονοι τους !!!!!!! το κανανε .....www.freesmileys.org] [/url] ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.......χαχαχαχα ....
Εγω παντως το ειπα Και πριν στον ΕΥΑΓΓΕΛΟ......
Τα πραγματα ειναι απλα......www.freesmileys.org/custom]
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Άντε θα γράψεις στο θρεντ του βάζελου ή θα χάσουμε και την δεύτερη θέση?Μολις εγραψα στο θρεντ της χανουμας αμεσως το εφαγε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγω μαζι σου ειμαι. [size=15pt]ΨΠΣ[/size]μα ποιος εχει αντιριση το οτι ειναι η αεκ η μεγαλυτερη ομαδα στην ελλαδα?και σαν ιδεα και σαν ομαδα?και σαν ιστορια?και μην μου πειτε για καλπικους τιτλους παιδια...ειστε κουραστικοι..
ειναι νωρις ακομα....θα πρεπει να γραψω την καταλληλη στιγμη ωστε να μην εχουν χρονο να το γυρισουν...Άντε θα γράψεις στο θρεντ του βάζελου ή θα χάσουμε και την δεύτερη θέση?
Ακομα εδω γραφεις εσυ?ειναι νωρις ακομα....θα πρεπει να γραψω την καταλληλη στιγμη ωστε να μην εχουν χρονο να το γυρισουν...
Για κάνε μια προσπάθεια τώρα....κι αμα το φάνε συνεχίζειςειναι νωρις ακομα....θα πρεπει να γραψω την καταλληλη στιγμη ωστε να μην εχουν χρονο να το γυρισουν...
Ακομα εδω γραφεις εσυ?
καλα...παω να γραψω...Για κάνε μια προσπάθεια τώρα....κι αμα το φάνε συνεχίζεις
αλλα κατοπιν πιεσεων δεν ξερω αν θα πιασει....
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεπππππππpsaxnw να κατεβεις αυριο αθηνα για να πας νεα σμυρνη να δεις το ματς.τι λες?
Σατανά.
Όξω.....
Σόρρυ αδερφέ αλλά είσαι γκαντέμης
Στο βαζελικο ποσταρισα ηδη αλλα αυριο δεν μπορω να δω το ματς γιατι εχω δουλεια την δευτερα το πρωι...εκτος αν μου κανετε τα εισητηρια οι αεκτζηδες αεροπορικος να πεταχτω αυριο τ απογευμα και να γυρισω με την βραδυνη πτηση...συζητηστε το μεταξυ σας οι αεκτζηδες κι αν μαζευτει το ποσο με ειδοποιειτε.... ;)psaxnw το μονο που μας σωζει πια ειναι να μπεις στο θρεντ του παο και να κατεβεις αυριο αθηνα για να πας νεα σμυρνη να δεις το ματς.τι λες?
χαχααχαχα...ασε που σκεφτομαι να παω και στο δευτερο ματς με την καλαμαρια σ αυτο πρεπει οπωσδηποτε να παω...... ;)Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεπππππππ
Σατανά.
Όξω.....
Σόρρυ αδερφέ αλλά είσαι γκαντέμης
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K