Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
μπραβο στην λαρισα για την δικαιοτατη νικη της εναντιον της μεγαλυτερης ομαδας στην ελλαδα.

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτο ειναι ανεκδοτο οχι τα αλλα που μας εγραφες. :grin:
μα ποιος εχει αντιριση το οτι ειναι η αεκ η μεγαλυτερη ομαδα στην ελλαδα?και σαν ιδεα και σαν ομαδα?και σαν ιστορια?και μην μου πειτε για καλπικους τιτλους παιδια...ειστε κουραστικοι..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
μα ποιος εχει αντιριση το οτι ειναι η αεκ η μεγαλυτερη ομαδα στην ελλαδα?και σαν ιδεα και σαν ομαδα?και σαν ιστορια?και μην μου πειτε για καλπικους τιτλους παιδια...ειστε κουραστικοι..
Είπα σου νωρίτερα οτι μας έλειψες και το πίστεψες...
Mea Culpa  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μαγκες εχουν ΠΟΛΥ μεγαλη Πλακα Τελικα.....
Στο Θρεντ μονο η .....www.freesmileys.org] [/url]
Εχουν φαγωθει μονοι τους !!!!!!! το κανανε .....www.freesmileys.org] [/url] ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.......χαχαχαχα ....
Εγω παντως το ειπα Και πριν στον ΕΥΑΓΓΕΛΟ......

Τα πραγματα ειναι απλα......www.freesmileys.org/custom]

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εγω μαζι σου ειμαι. :grin:  [size=15pt]ΨΠΣ[/size]

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Άντε θα γράψεις στο θρεντ του βάζελου ή θα χάσουμε και την δεύτερη θέση?
ειναι νωρις ακομα....θα πρεπει να γραψω την καταλληλη στιγμη ωστε να μην εχουν χρονο να το γυρισουν...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ωχ.....απιστευτο...μολις το σκεφτηκα η βεροια εχασε τρομερο τετ α τετ...ΤΡΕΧΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
psaxnw το μονο που μας σωζει πια ειναι να μπεις στο θρεντ του παο και να κατεβεις αυριο αθηνα για να πας νεα σμυρνη να δεις το ματς.τι λες? :2funny:  :2funny:  :2funny:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
psaxnw το μονο που μας σωζει πια ειναι να μπεις στο θρεντ του παο και να κατεβεις αυριο αθηνα για να πας νεα σμυρνη να δεις το ματς.τι λες? :2funny:  :2funny:  :2funny:
Στο βαζελικο ποσταρισα ηδη αλλα αυριο δεν μπορω να δω το ματς γιατι εχω δουλεια την δευτερα το πρωι...εκτος αν μου κανετε τα εισητηρια οι αεκτζηδες αεροπορικος να πεταχτω αυριο τ απογευμα και να γυρισω με την βραδυνη πτηση...συζητηστε το μεταξυ σας οι αεκτζηδες κι αν μαζευτει το ποσο με ειδοποιειτε.... ;)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεπππππππ

Σατανά.
Όξω.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Σόρρυ αδερφέ αλλά είσαι γκαντέμης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χαχααχαχα...ασε που σκεφτομαι να παω και στο δευτερο ματς με την καλαμαρια :2funny: :2funny: σ αυτο πρεπει οπωσδηποτε να παω...... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom